Сухпай американський MRE

Тема у розділі 'Продукти харчування', створена користувачем Skinel, 4 чер 2012.

  1. Продавец Skinel

    Skinel Gefreiter

    Повідомлення:
    96
    Адреса:
    Львов



    Можете посмотреть на youtube обзор 11 меню зимнего сухпая:
     
  2. Цікаві лоти

    1. (в наявності 4 шт.)
      Молочный шоколад с кофеином SCHO-KA-KOLA VOLLMILCH Ингредиенты: - Cахар, масло какао, сухое цельное...
      200 грн.
    2. Сухпай меню 3 Повний склад ,але пайок розпакований (пакети всі є )
      225 грн.
    3. Меню № 5 на 24 години ЗС Британії Дата виробництва 06/2023 Термін зберігання до 5 років
      700 грн.
    4. (в наявності 918 шт.)
      Набори для приготування квасу практично в будь-яких умовах. З вас тільки вода та трохи цукру. Квас...
      40 грн.
    5. Сухпай армії Литви. Придатний до серпня цього року. Якщо, шо то я їв прострочені на рік і вони нічим...
      2000 грн.
  3. Продавец Skinel

    Skinel Gefreiter

    Повідомлення:
    96
    Адреса:
    Львов
    В наличии:

    американские MRE меню № 15-18, 22. Цена 8,5 евро/шт.;
    американскией UGR-E breakfast. Цена 120 евро/ящик
     
  4. Продавец Skinel

    Skinel Gefreiter

    Повідомлення:
    96
    Адреса:
    Львов
    Остались американские MRE меню № 15-18, 22. Цена 8,5 евро/шт.
    Также появились в наличии американские MCW. Цена 10 евро/шт.
     
  5. SURGEON

    SURGEON Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    901
    Адреса:
    Одесса
    В личке... Интересует MCW. Дозвониться тоже не могу... СУВ
     
  6. Продавец Skinel

    Skinel Gefreiter

    Повідомлення:
    96
    Адреса:
    Львов
    Есть в наличии все меню. Бронируем!!!
     
  7. DOOMXOL

    DOOMXOL Oberschütze

    Повідомлення:
    116
    Адреса:
    Моя Родина!
    Прошу сообщите что есть в наличии и где можно посмотреть состав?! Спасибо!
     
  8. turpawa

    turpawa Stabsgefreiter

    Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    134
    Лоти
      на продажу:
    5
      продані:
    255
    Повідомлення:
    576
    Адреса:
    Украина, Киев
    Есть?
     
    Останнє редагування: 1 лип 2014