Вітаю, спільното! З'явилась ідея зробити Телеграм-бот, який сповіщав би користувачів про ставки лотів, нові лоти в категорії, сповіщення тощо. Вхід, теоретично, можна зробити без вашого пароля (в цілях безпеки) - тільки по окремому коду. Технічно буде працювати через парсинг сторінок або webhook (форум же не має API?). Питання до адміністрації - чи не проти ви таких розробок? З ким конкретно можна консультуватись з технічних питань?
Добра Вам и всем в теме. Сейчас народ не вылазит почти из модных мессенджеров. Почту говорят одни деды отстойные проверяют.
Сорри если что . Но мне так племянник из Греции ответил когда я ему предложил переслать какие то файлы на почту. Так что не мое мнение ,а мнение поколения начала 2000-х А вообще, я заметил телефон зрение портит основательно. Предпочитаю большие мониторы.
Саме так)) Можна і поштою користуватися, але якщо орієнтуватися на молодь - треба адаптуватись до реалій. Чесно кажучі, мені і дизайн сайту не дуже подобається, але це не на часі. Та і бота буду робити у вільний від роботи час.