Нет конечно, врачи ей пойдут и купят весь курс лечения , скинувшись своими зарплатами, они всегда так делают, когда приходят пенсионеры без денег.
Да, да, конечно, прямо приду к Борису Тодурову и так и скажу. А потом у охраны клиники появится мое фото, чтоб .... они больше не пущали такого наглеца! Мне прямо сказали что можно и через банк но с уплатой банковской комиссии. И еще сказали что врачи учились во всяких Франциях/Германиях - за свой счет, а теперь вернулись на родину и делают добро .... людям. А кто за это добро заплатит, им неважно. Мммда ... а я думал что только я .... резко выражаюсь. Где в Конституции такое позволение? Хотелось бы напомнить: У меня появилось ощущение что мы спорим не о сути, а просто шоб поспорить о том с чем и так согласны. Но шоб поспорить Всё, забыли, денег нет. В стране кризис, мы бедствуем. Но я реально с ужасом представляю, что бы было если бы я тогда не поднакопил ... я не богатый, всё отдал. Но я это всё на всю жизнь запомнил.... И наверно пожелаю всем - не миллионы, а именно столько, сколько будет нужно в нужный момент, и ни в коем случае не надеятся на государство.
та все що завгодно, аби ти став добрішим Але такі ще раз задам питання: якою мовою спілкувалися за часів Данила Галицького? На якому діалекті тоді Галичина розмовляла? та покаж Щоб усі бачили що KAISERLEMBERG'у є що показати! А в тебе який? Львівський, Тернопільський чи Франківський? А якщо не показуєш, то напевно щось таки приховуєш? Але ж не хочеться думати що в тебе Донецький диплом і не дай боженько Новгородско-Воронезький або Сибірський? Ось це було б не смішно. Навіть не смішніше ніж прізвище пані Фаріон у списках співробітників КДБ. Не найкращий приклад. То е жарт, це зрозуміло. Але там йдеться про те, що вірують тільки ті хто розбирається в різновидах лайна. А ті хто в лайні не розбирається - не вірить. якось не дуже ... та ще й може образити почуття віруючих, а це вже порушення конституції.
А шо ты так это? Меня вон в чужом городе ночью скорая привезла в хирургию. Аптеки все закрыты уже были. Дык все иньекции и капельницы получились от больницы. УЗИ тоже бесплатно. А утром уже дал деньги санитарке, она сбегала купила по списку то шо уже нужно было для дальнейшего лечения. Денег за это с меня так и не взяли. Я сам удивлён был. Не, кажется за анализы крови с меня потом посчитали. Ну да то уже мелочи жизни.. Могли бы и просто бросить где-нибудь в коридоре подыхать. .
А что в последний раз оказалось более эффективным? Невозможно? Серьезно? Невозможно, это когда рыбацкая деревушка превратилась в "азиатского тигра". А рецепт очень прост - один человек, пришел к власти, и посадил всех своих родственников-коррупционеров. https://xo.ua/chem-mojet-udivit-singapur/ Где взять деньги на бесплатную медицину? Так с таможни по карманам растаскивают 5 млрд usd в год. При этом Винницкие выпрашивали у МВФ 1-2 млрд. Может просто пересажать всю таможню, а 3 млрд пустить на медицину? И будет у нас всё бесплатное!
Вот не дает мне покоя эта наглость.... Порассуждаю для тех кому не лень читать. Предположим в Киеве есть пенсионеры которые восстанавливали Крещатик после 1945(1943) года. Просто строители и те, кто им помогал восстанавливать центральную улицу Украины после полного разрушения. Вот живут они сейчас на минимальную пенсию. И это прескорбно. После этого слышат как их кто-то хочет лишить гражданства лишь только потому что им уже поздно украинский учить. Старенькие они уже. Мысли вслух: вот сейчас не могу припомнить ни одного здания на Крещатике, которое бы было построено за часів Незалежності. Вот не припоминаю. Хотя дореволюционные здания есть, немного, и часть реконструирована уже. Т.е. за все годы Независимости не построено ни одного нового здания на Крещатике? Там всё советское? Всё осталось как во времена молодости пенсионеров? Ого? А давайте у тех кто отстраивал Крещатик да и всю страну восстанавливал, позабираем паспорта, лишим их гражданства и вышлем в Европу? Это они так это себе представляют? Ладно, ... Пенсионеры сразу станут беженцами и попросят приют в Европейских странах. Туда уже столько сирийцев и африканцев понаехало, что и немножко наших пенсионеров тоже взять смогут. И станут наши пенсионеры получать европейские пособия ... тыщи полторы в месяц. И лечить их будут бесплатно, уж в Швеции так точно. И лекарства будут тоже бесплатно давать. Так наши пенсионеры еще и детям часть своего пособия высылать будут. Здесь то минималка 4 тыщи, а там еврики нашару. Вот реально жесть получается. Люди проработали всю жизнь, города отстраивали, а им намекают что паспорт заберут и что-то заставят. Может реально лучше беженцем в Европу ...?!!!! Бесплатные квартиры здесь: https://varlamov.ru/3522126.html Смотрим и тихонько завидуем ... И не вдомек, чем же мы 28 лет занимались, если они такое дают бесплатно? а у нас подобное называется - ЖК Riverside, и бесплатно там ничего не дают.
Это неотложка , та зеленка пока которая есть,выдается государством и которая положена конституцией. Подыхать в коридоре тебе никто не даст , им дороже потом выйдет.
"та все що завгодно, аби ти став добрішим" Так я і так добрий ... просто ти належиш до тих персон, на котрих у мене розповсюджуються інші мої риси ... "Але такі ще раз задам питання: якою мовою спілкувалися за часів Данила Галицького? На якому діалекті тоді Галичина розмовляла?" Я не мовознавець ... тимпаче й не історик ... але якоюсь мовою та й розмовляли. Як вона називається ... ? Та по різному її називають ... австріяки та поляки її називали "русинською", ми називаємо "руською" або "староукраїнською" ... але 100% це була не москаляча ... "А в тебе який? Львівський, Тернопільський чи Франківський?" Львівський ... столичний ... "Але там йдеться про те, що вірують тільки ті хто розбирається в різновидах лайна. А ті хто в лайні не розбирається - не вірить. якось не дуже ... та ще й може образити почуття віруючих, а це вже порушення конституції." Дві вчених ступені а брешеш як фірман (конюх у москалячою) ... там ідеться що "нищжча" вчена ступінь передбачає обізнаність у різновидностях лайна ... а "вища" дається лише після опанування "нижчої" і її (москалячою "обладатієль") вже може розбиратися у питаннях Бога ... не опанувавши "нижчої", не лізь у "вищу" - така мораль відеопритчі ... А ти хвалишся двома і ні в лайні, ні у питаннях Бога не розбираєшся ... Дипломи куплені як у ЗЕпрезика ... ?!
"Предположим в Киеве есть пенсионеры которые восстанавливали Крещатик после 1945(1943) года. Просто строители ... "и те, кто им помогал восстанавливать центральную улицу Украины после полного разрушения." Та навчися, кацо, казати правду вже до кінця ... Адже серед тих пенсіонерів є багато й тих, хто саме й взривав той Хрещатих ... і не лише його а й половину Києва ... серед тих пенсіонерів було й багацько тих, хто у 1939-53 рр. у Галичині проводив репресії ... "и те, кто им помогал восстанавливать центральную улицу Украины после полного разрушения." Помагайками (москалячою "подсобнік") були військовополоненні бійці, герої ДСВ, вояки "Вермахту" ... "Вот живут они сейчас на минимальную пенсию. И это прескорбно." Так мінімалка всетаки у рази краща ніж шибениця ... червоносракі на неї заслужили ... відбудова зруйнованого Києва це не подвиг, це покута ... А ось перед вояками Вермахту дійсно соромно ... задарма людей змусили працювати, хоча у руйнації Києва винуваті були не вони ... "После этого слышат как их кто-то хочет лишить гражданства лишь только потому что им уже поздно украинский учить." Українець народжується із Українською на устах ... і якщо якийсь унікум прожив 70-80 років в Україні (ЗЕпрезик лише 40) і так і не розмовляє Українською ... то він або упереджений або недолугий ... "Старенькие они уже." То український хліб з ковбасою їсти воно не стареньке ... а стати Українцем воно вже застареньке ... ще й на розмір пенсії нарікає ... то може нехай їде туди де пенсія більша і мови вчити не треба, там в обіході саме той язік яким він володіє і майданів немає бо царь править ... ?! А може просто померти - щоб не мучитися? "Т.е. за все годы Независимости не построено ни одного нового здания на Крещатике? Там всё советское? " Я ж казав ... дипломи твої куплені ... Якщо якийсь фірман називає комуняцькі часи "совєтськімі", то йому це проститься ... але тобі аж ніяк ... ти або дурненький (неграмотний) або 100% гомосовєтікус ... "А давайте у тех кто отстраивал (руйнував) Крещатик да и всю страну (руйнував) восстанавливал, позабираем паспорта, лишим их гражданства и вышлем в Европу?" Нах.я ?! Вермах не для того героїчно воював та проливав свою кров, щоб Європа стала омоскаленою та заселеною москалячим бидлом ... їм вже турків та арабів "достатньо" ... Тих совдепівських пердунів що не бажають бути українцями а мріють лише про "комунізм", а це сьогодні замінено на "рюзкій мір", не у Європу а у москальленд відправляти потрібно ... P.S. До приходу москалів у 1939 році до Львова, львівяни дупи витирали туалетним папером і за австрияків, і за поляків ... при москалях дупи москалі навчили витирали, у кращому випадку подертою газетою, у гіршому просто голою рукою ... При Україні, знову зявився туалетний папір ... то тим пенсіонерам потрібно звикати до туалетного паперу... чи вже запізно "ібо оні старінькіє" і нехай роблять це як при москалях ... ?! ...
Подыхать в коридоре давали,дают и будут давать-по крайней мере в Киеве. И подходить будут только с одним вопросом- "Вы номер карты для перечисления благодарности взяли??И первый и второй?Деньги перевели?Чек сохранили?" Проверено в позапрошлом/прошлом/этом году на своих родных и близких.Похоронено 3 человека в возрасте до 55 лет.
Мой дед приехал в Киев в 17 лет и работал на стройках по восстановлению Киева после войны. В том числе и Хрещатик. На тот момент ни украинского, ни русского не знал вообще. Сейчас ему 89, украинский язык его четвёртый и основной язык общения. Такие дела.
У Європі не дають помирати ... але це там коштує страшні гроші ... якщо й у нас так платити - теж не дадуть ... Якщо у Європі впровадити "комуняцьку безкоштовну медицину", також дадуть померти, причому навіть не у палаті чи коридорі а просто викинуть на вулицю ...
Вы для начала сделайте как в РФ страховую медицину-а потом кивайте на Европу. Не стоит равнять теплое с мягким.
Нет . Еще раз повторю : в коридоре, при неотложке померли по вине не оказания помощи единицы на всю Украину за год . Эти случаи разбираются в мозе и журналюги раздувают их очень и очень. Врачи по уголовке проходят и некоторые даже почти садятся. Поэтому это никому не нужно . А вот если операция плановая, то да - нате вам три карточки и список в аптеку.
В рашке пародия на страховую медицину, не дай боже ее копировать. И вообще многие страны отходят от страховой ,очень много минусов.
Я все написал выше,и ситуации о которых писал наблюдал лично-не нужно мне ничего доказывать.Скажу одно-ствол во рту у заведующего отделением творит чудеса. Человека который ходит на диализ за три месяца наградить двумя видами гепатита-и даже не извинится-нормально? Вот такие вот реалии европо-украинской медицины для простых граждан.
О-о-о ... !!! Куди ти хилиш ... ? Теж мені "образієц для подражанія" ... хто ж смердюхів у приклад ставить ? Лише москалоботи !!! ...
Я ничего не доказываю никому ,все что написал это факты, а ваши домыслы и фантазии про стволы во рту малоинтересны , лично мне , поэтому заводить со мной дискуссию по этому вопросу именно вам не стоило.
Так і тобі хтось може тицьнути ствол у рот, коли погано пофарбуєш стіни, "бієспоконій маляр" ... не будеш тоді халтурити на своєму робочому місці ... ще й від оплати відмовишся ... ...
Дискуссии не было и в помине-не обольщайтесь.Я всего лишь выложил в теме факты не из новостей/интернета/статистики/слухов в пивной-а из своей жизни. За сим прощайте.
В тебе талант - набридати через одноманітність. Ось і мені набридло... Щось собі там лаєшся .... лаєшся .... мабудь тобі це потрібно. Як паціенту психіатра. Тобто ти розумієшь що колись була одна мова, потім інша, а в майбутньому ще мова зміниться? Але стверджуєш що: ""Українець народжується із Українською на устах"" ну то добре ... на вустах так на вустах. Але хотілося щоб Українці вільно володіли ще й французькою, німецькою, іспаньською та ін. Може почнешь? навчатися? Ce serait bien. Так, дійсно набрид. Хоча про непідтерті дупи львів'ян це щось новеньке.... Коли ти вчився то теж газэткою підтирав? Саме так, міг сказати лише той, хто не має вищої освіти. Саме в такій послідовності та саме з таким трактуванням. Адже тобі легше саме з такими думками. Вибач але вирахувати неосвідченого дуже просто. Прийшли два непотриба до лікарні та один з них вдарив дитину. Прийшов лікар і накостиляв ім. Ну то я також, одного разу, настійно попросив одного "ханыгу" не лаятися матом на санітарок і пригрозив йому по шиї дати. Це теж був смердючий бомж .... І шо? Нащо ти людину ображаешь? На деяких форумах це заборонено. Тому що тебе теж можуть образити наприклад Койзелбляндингом.... або чимось іншим. Або ти культурна людина, або тільки лаєш....лаєш....ся ...
Добре. Навчи різновидам лайна Илона Маска з Білом Гейтсом. А то ж вони якісь взагалі недосвідчені мільярдери. Ганьба просто!