Немає слів... Навіть те що мені здавалося лишнім , обрело своє місце. Дизайн толково продуманий , що тут казати , молодець.
Вот она - лампа моей мечты!!! Трохи покоцана, трохи тріснута, трохи клеєна, трохи некомплектна, але - моя! Будем реставрувать.
А колеса де? Щось зробили з них, чи таки в ставку? Цікаво що з них вийшло, чи вже викладали фото? ПС А лампа цікава..
ну то нічого грянул вистрєл із абрєза, бил чікіст і нєт чікіста© так що колеса покотяться туди куди треба
Думаю, котитися їм ще рано. От як лід на ставку стане - отоді мона. Отоді не тіко "бульк!", а ще й "хрясь!" добрячий получицця!
ну це вже нікуди не годиться. я наприклад проти того щоб був бульк, хрясь , бздинь та хлюп. я за люстру з колеса.
З огляду на малу площу приміщення і велику вагу колеса, від люстри довелось відмовитись. Бо якщо станеться ситуація типу "лопнула гайка, нє видєржал трос" - люстра накриє одразу всю кумпанію. Не сидіти ж постійно в касках...
Не так шкода хельмів, як того, на що хельми вдягаються. І хвате ото флудить. Краще приїздяйте у гості, я вам у врємєнноє пользованіє коньяки накапаю чарчину-другу. Просю.
Ги...Уявляю - приїздить ревізор у чорній сорочці, з сокірою на плечі і суворо так пита: "А шо це у вас отакоєот ? Гаяваспитаю ?!!!" Імхо, мені б теж було не до сміху...