Краще обміняю лямпу на дохлого енкаведиста. Або краще на дохлого кегабіста. Колишнього. Ну, ви його знаєте
тонкий натяк на товсті обставини кажу-ж енкеведиста підстреленого за стіл треба. ну або хоча-б чорнильницю та перо, взагалі то біло б ліпше цілий письмовий набір але де його в наш час узяти.
З стола музей не обовязково робити При наймні повністю , використовуй як робочий стіл , став ноут бук , викоростовуй як офіс. І ще , яб краще утюги в гараж прибрав Якось не то пальто.
Романе, то все жарти. Стіл у мене - не музейний, а робочий, все як годиться. Другий поверх гаража я використовую як художню майстерню, як кімнату відпочинку, ну і ще для посиденьок з друзями. А праски поки нехай стоять. Вони мені душу гріють))) Все-таки у мене там зібрані речі не лише військового вжитку, а й цивільні старожитності. То все збиралося не заради самої ідеї - створити музей, а для душі.
ММГ мосі супер! Чи це бойовий варіант ? Кобуру до ТТ одну в тебе придбав би . В мене пневмат ТТ валяєтся , прикинув що в кобурі краще було б .
Романе, якщо треба кобура під ТТ, то ось камрад продає недорого кірзову https://reibert.info/threads/kobura-tt.661516/
Дякую. Та я не впевнений, чи варто. Стіл, все-таки - робочий, не хотілося б зайвим заставляти. Поки що шукаю підходящу лампу - додаткове світло там потрібніше. З повагою.
Маю поповнення в колекції. Подарунок від батька. Сказав, шо колекція по війні без ППШ - не колекція.Ось такий у мене тато !