Шкода, що Карпати не на східному кордоні. Залізли б ми тоді з колесами на Говерлу - і на Мордор з гори всі разом колеса і запустили б! Ото було б відео! А якщо колеса ще й підпалить...
Кстати калЬоса можно у Кости спросить, мож есть че... https://reibert.info/threads/vsem-p...na-takoe-esli-kto-znaet-chto-pomogite.445515/ Думаю запуск с горы будет зрелищный.
та треба просто вернути собі кубанщину і вже з кавказьких гір запускати колеса. але ми відовлеклись від теми. давайте приводьте все до ладу та показуйте інші світлини свого гаражу
Таки я був правий,коли попросив,світлини,ВАШОГО музею. Спасибі ,сподобалось. Маю за ВАС порадіти. Думаю,у ВАС все вийде!!!
Дуже файний календарик. Відмовитися від такого презента - то просто злочин !. Маю бажання чимось віддячити.
гасова лямпа туди більш пасує. але якщо ви запрезентуєте такого календарика то заразом презентуйте і таку лямпу. а тоді щоб всьо було по кошерному фень-шую треба і шибку прострелити.
Шибку не треба. А про таку бакелітову лямпу саме веду переговори. В одному навчальному закладі валяються у коморі без діла - хочу їм обмін на нову запропонувати.))
то беріть усі що є. але якщо така лямпа буде то шибку прострелити обов'язково треба! тоді буде повний антураж та занурення у тогочасну реальність. взагалі то треба ще десь і енкевеесівця застреленого до того столу посадити альбо хоча б голову колгоспу, але це зараз то страшенний дефіцит, та щоб кров по стінах та стелі була. але ж знов ж таки смердітиме дуже та і вигляд недуже естетичний. тож зупинимось тілько на простреленій шибці та заляпаному кров'ю папері.
Візьміть до себе в компанію мого сусіда Петю, і не переживайте - кров буде і стіни і скло покоцане. Треба всього лиш дати йому бутилку горілки і сказати що сьогодні день десантника
та воно то можна і так, але-ж де тоді естетика та антураж, де занурення у тогочасність? та і пити а тим більш заляпувати пивом у музеї, хоч і маленькому, то якось не те. туди тре приходити, відпочивати, занурюватись у минуле, можна ще працювати над чимось історичним, тоді то кошерний фень-шуй. а якщо там цмулити пиво, кидати риб'ячі кістки та недопалки по кутках та плювати насіння то буде вже геть зовсім не те.
То у мене такий спосіб перевиховання друзів Естетикою і зануренням у атмосферу. Раніше пили "чернігівське" з таранькою і матюкались. А зараз п`ють баварське, заїдають ковбасками і, повдягавши німецькі каски, співають "дойче зольдатен"! Мабуть, перебор
Зараз згадав. Був у мене телефонний апарат 53-го року. То моя перша дружина (бодай їй ковінька!) його на смітник винесла!
за замочки незнаю а от гасові лямпи як ті сироти там стоять. до речи що до лямп. чи не зробите ви світлини руків'я крупним планом отієї що по середені. бо маю таку але руків'я там у непридатному стані тре робити нове а зразку ніяк незнайду в і-неті