Зразу видно результат умілих рук А як зразу всі столика паскудили Молодець комрад, нехай руки не болять
Гансівський ящик від гаубичних зарядів все моє свідоме життя простояв у бабусі на горищі. В напівтемряві ніколи не звертав на нього уваги, і лише пару років тому витягнув його на світ божий і виявив, що то справжній раритет . Під ящиком - фанерна валіза, з якою мій дід Михайло (він у мене на аватарці) прийшов з Берліна.
Ще є трохи старого інструменту (від діда-прадіда лишилось). Хотілося б його десь на стінах розмістити, але ще не вирішив, як це краще зробити.
Люстру можна антуражну " під старовину" на цепах. . Столик на одній ніжці, під вазони( між спицями кріплення для горшків) . Морилкою вскрити - вийде сердито..
Ці варіанти я розглядав. Люстру відкинув - занадто велика вага, та й стеля низькувата. А от столик - це варіант. Колись в Луцьку був в одній кав"ярні в підвальчику. Там такі колеса закріплені на кованих ніжках, а зверху - кругле скло. Столики - бомба! Хочу щось подібне придумати, треба лише дизайн ніжок намалювати і знайти кузню, де таке зроблять.
Ну можна не люстру, а обіграти тему світильника на стіні. Або в майстерні на стінку, і використовувати як стенд для кріплення інструменту. Ну і самий простий варіант, запустити його з гори і любуватись як воно в ставок булькне.
оце саме ліпше! воно красиво котиться, головне щоб гора була повище. але люстра то найліпше, і красиво і естетично. якщо колесо заважке то можна люстру зробити з колеса від прялки, тілько вибрати побільше, бо в різних областях вони різні, прялки.
так можна пошукати мо в кого колесо є або прялка поламана. але всеж таки обміркуйте запуск колеса з гори. відео теж зробіть щоб і ми усі побачили бо нам теж цікаво але коліс нажаль немає((
Нічого не вийде - літо було сухе, річка всохла - великий "бульк" не получицця. Якщо вже робити той "бульк"- то такий, шоб Мордор змило