Ні точно, ні приблизно не вийде. На вашій рушниці відсутні будь які клейма, які означають рік випуску, або по по яких можно приблизно сказати. Це нормально, це притаманно бельгійській зброї (на відміну, наприклад, від німецької). Якби рушниця була в більш дорогому виконанні і було б прізвище майстра, або назва виробника, можно було б подивитися, коли він працював. Рушниця в дуже простому, дешевому виконанні , розрахована на небогатого мисливця, а враховуючи стан, немає сенсу з'ясовувати рік, плюс-мінус 20-30 років не впливає на вартість.
а от і нЄт приблИзно (по пам"яті) : А. таке клеймо калібру у ромбі ставилося із 1898 р. Б. відсутнє клеймо про випробування бездимним порохом (нітропроба), яке СТАЛО ОБОВ"ЯЗКОВИМ з початку 1914 року (по Брюссельскій конвенції 1914 р., про випробування мисливської зброї). Тобто - 1898-1914 рр.
а от і нЄт Клеймо про випробування бездимним порохом було обов'язковим, якщо таке випробування проводилося. А якщо не проводилося, то його і не ставили. Не знаю, до якого року випускали рушниці під димний порох, але я зустрічав рушниці без клейм про випробівання бездимним на рушницях біля 1925 року. .....Хоча так теж не можно говорити . Тому що і зараз випускають мисливську зброю "для гурманів" виключно під димний порох, як випускають капсюльні, кремнієвні і інші рушниці "з минулого".
...ще рАз - двовАжільна система запирання "Лєфоше" вжЕ була анахронізмом у 1900 роках. ...Інспектор прийомки зброї з клеймом "J" (йот із зірочкою ) - один з найстаріших у Льєжі і десь перестав маркувАти у 1900 рр. (був список, і Є клеймо навиробі 1887 року...) З.ЬІ. ...доречі - такі одностволки не є рідкісними... після 1898 р., коли (новостворена) «Fabrique Nationale d’Armes de Guerre» підпорядкувала собі більшість значущих збройових артілей Льєжа, якісь - прєдналися до (лягли під) "Manufacture Liegeoise D'Armes a Feu", інші (дрібніші) - швидко збанкрутіли... ЦЯ рушничца - артільна, а час артілей закінчився до ПСВ... переконайте мене у звортньому...
Предмет не стоит заморочек, а гемора добавить еще как может.... Ушатаная временем одностволка с плохим сохраном... Штифтовать - и на стену.........ИМХО..... 1500 гривен - потолок..... Как говорил класик: кому и кобыла - невеста.......