Re: Феликс Штайнер Про Штайнера, чому Ви спочатку по-украънськи а потым по-росыйськи, ви використовуєте російськомовну інформацію з якоїсь книги, бо я нічого не можу второпати, тема начебто про Штайнера, а Ви цитуєте щось не зрозуміле???
Re: Феликс Штайнер Друже, я порівнюю систему підготовки особового складу штандарту "Дойчланд" з сучасними уявленнями про підготовку єлітних вояків спецпідрозділів, які викладені у книжці В.Шлахтера "Человек-оружие" (українською "Людина-зброя"). Ціль посту - показати, що за 70 років уявлення Штайнера про підготовку елітних бійців не застаріли, а лише набули певного психологічного забарвлення. Якщо Вам цікаво, можете ознайомитися зі змістом на http://ariom.ru/litera/2003-html/shlahter/00.html Шлахтер згадує великих бійців минулого, але про Штайнера ані чичирк. Може не знайомий, а може не згадав з інших міркувань.
Re: Феликс Штайнер Ну так би і зразу, слухай а що таке пост, поясни мені, а то всі говорять про пост тай про пост?
Re: Феликс Штайнер Пост - це повідомлення в темі. У правому верхньому кутку твого повідомлення проставлено його номер #33