Видел этот шлем в живую, при поднятии его. Дык..все же интересно выслушать, для повышения квалификации__))) с уважением))
Основний мій аргумент- на світлині дуля з маком! Щоб пробувати оцінювати- потрібно бачити хороші світлини декалі, або світлини з копу. Ось і все. Немає хороших світлин- немає нічого. Так було завжди. А зараз "оцінщики" тільки пости набивають. Не розумію я цього.
Шлем оценивается с того расчета, что декаль оригинальная. А по поводу набивания постов.., так у Вас в этой теме их самое больше, Вам так не кажется..??? С ув,
Одним із проявів шизофренії, є спроба свої думки приписати іншому. Невже не можна зразу дати нормальні фото декалі, щоб ніяких сумнівів не було? А де ви прочитали, що шолом оригінальний? Тут і застарені реставрації оцінюють. Було уже декілька випадків, коли оцінювали як оригінал, а потім топікстартер признавався, що це зістарена реставрація. На рахунок постів, не здається. Рідко пишу. Лінивий став.
Прочтите еще раз первый пост, думаю всем было понятно, что фраза "все как есть" означает, что данный шлем, после находки не подвергался никаким вмешательствам. При всем уважении к Вам, давайте каждый останется при своем мнении, дабы не засорять тему. С ув,
... j.wais думайте обо мне как вам будет угодно - ваше право (вы же меня хорошо знаете ?) Не нужно в теме гадости, просто оценили и спасибо !
Так немає гадостей! Немає! Ви ж оцінюєте предмет не на 20 гривень. І в цьому предметі- основне декаль. Без декалі ціна цьому Квісту- гривень 500. Тому і потрібно давати хорошу світлину декалі. Так по логіці. Що я написав неправильно? Смуглянка! Як вам пояснити, що оцінка такого предмета без хорошої світлини декалі- є неправильною?
А Вы ничего не объясняйте.., в этом случае, мне и без Ваших объяснений все понятно !!! Больше отвечать не буду, дабы Вы не говорили, что посты набиваю! С ув,