ну з тим що на прапорі погратись можна а з чорно-білим все кепсько. спробую мо щось і вийде. Аскот тобі стрічки тільки треба чи все разом?
Думаю стрічок вистачить.А я зараз пограюсь ще із малюнком із поста камрада Аді. Товариші дякую за допомогу,майже розібрались
От для цього і доведеться їхати в музей.Правильність написів головне.Може Гамарник допоможе.Старому обіцяла зателефонувати,але видно зайнята поки що.
ок. стрічки майже читабільні, дві чи три прийдеться приглядатись через те що тканина має брижи. як зроблю скину в приват.
Итак подитожим.С расположение республик на ленточках разобрались,большое спасибо Центральная - РСФСР. Правая сторона лент снизу вверх: 1.Белорусская ССР 2.Армянская ССР 3.Узбекская ССР 4.Таджикская ССР 5.Киргизская ССР Левая сторона лент снизу вверх: 1.Украинская ССР 2.Грузинская ССР 3.Азербайджанская ССР 4.Туркменская ССР 5.Казахская ССР Осталось правильное написание.
Та яка різниця? Нехай хоч зовсім знесуть, основна мета досягнута. Торжество історичної правди відбулося .
нічого спільного окрім зросту. в мене вже і черевця такого немає. похудав я дуже. бо бідніший за мишу церковну.