Тільки бч скоріше відломилася і десь валяється, при спрацюванні, трубу двигуна розриває квіткою зазвичай.
А на тій трубі що з першого фото є якесь маркування? Бо ці рокети мають доволі широку номенклатуру БЧ.
Вітаю, така ракета торчить із землі... Допоможіть будь ласка оприділити що за тип та чи присутня там бойова частина... (поки що це зона бойових дій, так що МЧС туди не їздять... )
Шановий, це у вас щось авіаційне, серія Х- скількись, але я навіть розмір не можу прикинути. Наступного разу покладіть біля неї пачку папірос, чи що... Потенційно може бути і нерозрив (з бойовою частиною в землі), і просто двигун пустий. 11 - там де чеки, а 8 - бойова частина. Але це схема Х-29, не впевнений що у вас саме вона.
Доброго дня. Знайомі запитують, що за чудо-юдо, підсказали "звіринець", але питання всеодно залишилися, що за модифікація?
Звіринець - це більш ранні заряди (60-ті роки), а це вже так би мовити наступна генерація, 80-х років.
Доброго! Плата управління від касетних протитанкових мін М70/М73 (споряджаються в 155мм снаряди М741/М718). Прошу вибачення за фото з підарського ресурсу. З повагою,
...наче - Англійська "головА" №101 (вже) абсолютно безпечна помийте з милом - вилізуть клейма... З.ЬІ. ...от тільки ОДНЕ - це НЕ сучасний ВОП, це - з Першої Світової війни...
Вітаю. Хто знає, і може поділитись інформацією, що це за боєприпас. Ворог використовує як БЧ з фпв. Як розшифровується абревіатура знаю. В мережі детальної інформації не знайшов.