Справка на судимость Витяг

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Jkow, 17 гру 2022.

1. Hamstell

Hamstell Gefreiter

Повідомлення:
    26
    В березні подав документи на продовження дозволу. Працівник зажадав рапорт дільничого. Хоча
    (і я здогадуюся, чому - в особовій справі, певно, стояла якась відмітка - типу, "ангіна", вимагає все по закону, краще не зв'язуватися :). Але особові справи у моєму місті у лютому 22-го були знищені).

Відповів, що жодного разу не надавав документи, не передбачені наказом №622 і не збираюся цього робити. Дозвільник пообіцяв, що дозвіл буду отримувати довго, я його інформував, що у нього згіднодіючого законодавства є 30 днів.
    Пройшло майже два місяці, я мав вільний час і заїхав забрати дозвіл. Виявилося, що документи навіть ніхто нікуди не подавав...
    Написав три скарги - начальнику ГУ НП області, у МВС і скаргу на гарячу лінію Кабінету Міністрів України.
    Через кілька днів на мій мобільний зателефонував начальник дозвільної, довго вибачався і запропонував підвезти готовий дозвіл у зручний для мене час і місце
    Впевнений, що у моїй новій особовій справі знову з'явилася якась невідома мені відмітка :)

Николай 1900, GINDENBURG, Savoy13 та 9 іншим подобається це.
    1. (в наявності 10 шт.)
      Поршень выполнен из титана , имеет высокую прочность, в 2 раза меньший вес (в сравнении с заводским...
      950 грн.
    2. Ствол "AS Akkar Silah-san TS 870 BD-N-12/76 Magnum" Состояние практически новый. Ссылка н...
      3000 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Магазин Strike AR-15 (32+ патрона) - це високоміцний полімерний магазин, сумісний з .223 Remington/5...
      1000 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      TRYBE Defense AR-15 Mil-Spec 5,56 мм Повна збірка . Для AR 15 5.56/223/300 Покриття: Нікель та бор Б...
      6000 грн.
    5. Стандартний приклад до М16А1. В комплекті приклад, труба, зворотня пружина, буфер.
      3000 грн.
  2. [_Werewolf_]

[_Werewolf_] Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.482
    Адреса:
    Украина
    Вот это правильный подход, снимаю шляпу! :)

Николай 1900, Savoy13, Master Den та 2 іншим подобається це.
  3. trainee

trainee Hauptmann

Повідомлення:
    2.405
    Адреса:
    Land of Living Skies
    Уважно дивиться на дату видачі.
    Має бути по факту, а не 3 місячної давнини.

Jkow подобається це.
  4. Billy Phelan

Billy Phelan Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    1.030
    Адреса:
    Одесса
    Я зимой продлевал. Заглянул к участковому спросить за рапорт. Он сказал, что теперь всё идёт централизованно. И когда я подавал документы, никто слова не сказал про этот рапорт.

Jkow подобається це.
  5. [_Werewolf_]

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.482
    Адреса:
    Украина
    Потому что его нельзя требовать с заявителя. Рапорт как и справка - внутренняя кухня МВД.

Savoy13 та Jkow подобається це.
  6. Billy Phelan

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    1.030
    Адреса:
    Одесса
    Вообще-то, и 622 наказ внутренняя кухня МВД. Которую нам навязывают как закон...

dune, DNEPR UA та Jkow подобається це.
  7. [_Werewolf_]

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.482
    Адреса:
    Украина
    К сожалению. Но 622 зареган в Минюсте, так что уже не является "внутренней кухней".

Jkow подобається це.
  8. Камча

Камча Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.024
    Адреса:
    Україна, м.Київ
    Система працює.
    Велика подяка автору!

Прошу закріпити тему, так як таку справку подають не тільки для дозвілу на зброю.

Jkow подобається це.
  9. Billy Phelan

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    1.030
    Адреса:
    Одесса
    Интересно. Не знал. Что это меняет с юридической точки зрения? Его приравняли к закону таким образом?

Jkow подобається це.
  10. Hamstell

Hamstell Gefreiter

Повідомлення:
    26
    За відсутності Закону "Про зброю" цей наказ МВС, на жаль, є єдиним нормативно-правовим актом, який регулює обіг цивільної зброї в Україні

11. Billy Phelan

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    1.030
    Адреса:
    Одесса
    Та то понятно. Вопрос в другом, с точки зрения законности, насколько это правомерно и конституционно?

Камча та Jkow подобається це.
  12. Dacenko-80

Dacenko-80 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    71
    Повідомлення:
    1.171
    Та вже ця тема мусолиться десятиліттями. Якби було так як постійно коментують, то вже давно б якийсь юрист то все оскаржив і купив собі танк чи ПЗРК. Маєм шо маєм, але є сподівання що скоро буде щось людське.

13. Billy Phelan

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    1.030
    Адреса:
    Одесса
    Бывало, что и добивались чего-то в одиночных редких случаях при большом желании. Но наша судебная система — это пародия на правосудие. Даже при наличии всех законных оснований добиться справедливости тяжело. Так что не показатель. Мне просто интересно, что меняет эта регистрация в Минюсте.

Jkow подобається це.
  14. Jkow

Jkow Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    732
    Місяць тому робив перереєстрацію зброї, помимо всього того що й раніше, вимагали ще й витяг про судимість і довідку з мсіяця проживання, оформив через дію. Якось так

Камча подобається це.
  15. Andrew 24

Andrew 24 Schütze

Повідомлення:
    32
    Вообще-то в Дії есть. Генерится за пару секунд (PDF) и можно хоть сразу распечатать и предоставить

Камча, Sverhx та Jkow подобається це.
  16. Прокоп01

Прокоп01 Leutnant

Повідомлення:
    1.280
    Адреса:
    Запорожье
    Робив перереєстрацію на цьому тижні . Ні довідку про судимість. ні з місця проживання, ні дільничого, ні... ніхто навіть не заїкннувся.

Jkow, Fidel Kastro та Otryta подобається це.
  17. Jkow

Jkow Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    732
    У всіх по різному, через дію товариш чекав місяць і 12 днів поки прийшла та срана довідка. Доречі сервісний центр не надає вже таких довідок, тому дана тема не актуальна. Тепер тільки через дію.

18. Jkow

Jkow Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    732
    В нас на вчорашній день процедура така. Шо нарізняк шо гладке. Відвозиш зброю, копія паспорт код і копія старого дозволу +500грн. везуть в область на отцифровку, тобто фоткають заносять в базу. Потім комісія, витяг про місце проживання, витяг на судимість кпія паспорт код +оплата за процедури.

19. Jkow

Jkow Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    732
    На разі данна тема не актуальна. Сервісний центр мвс вже таких витягів не формує. Витяг про судимість робимо через дію. Прошу модераторів відкрепити тему, нехай опускається. Дякую

20. Максим Каммерер

Максим Каммерер Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    0
    Повідомлення:
    316
    Адреса:
    Украина
    Молодець. Я ще написав скарги у прокуратуру.
    В зубах принесли.
    І розігнали всю одеську дозвільну, і обласну, і мою району

Николай 1900, Hamstell, Прокоп01 та ще 1-му подобається це.
  21. Прокоп01

Прокоп01 Leutnant

Повідомлення:
    1.280
    Адреса:
    Запорожье
    + 100% Я вже колись про це писав. Правда мені тут на Рейберті відповіли любителі збирати рапорта дільничих і подавати довідку про несудимість, що я брешу. Я писав Генпорокурору. Дозвіл прнивезли прямо додому (під під"їзд) з виразом на обличчі "простіть засранців".

Николай 1900, Hamstell, Jkow та ще 1-му подобається це.