Ну от накинулись на шановного пана гурбою,а він братерські відсотки осьо на благе діло тратить,день і ніч не спить,а стимулює українську сільську молодьож.Проводить фешин вік на селі і вкладається у розкрутку різних талантів.А ви кажете....Що це?Гаваспитаю? А саме головне подивіться яка заставка і зверніть увагу на масовку в кліпі.Хоч не хоч а одразу видно тверду руку вождя в продюсуванні і придертись нема до чого
Бачу на власні очі,шо демократія,свобода перемогла.І критика і звинувачення,але я особисто,з вказівками і тезісами Пана К,згоден на 100 відсотків.
Ну вось, зноў пачалося! Ужо другую тэму распісалі на 4 старонкі, абы ачарніць сумленнага чалавека! Таварыш К.! Не звяртайце ўвагі! Яны проста зайздросцяць, што томік Леніна вам на халяву даслалі, а не ім! Вось да чаго бываюць людзі да чужога дабра прагныя!
Тю. Ну що це за компромат ? Компромат буде далі. Ось тут вилучено цікавий документ та є світлина ,де видно хто його вручає. Спойлер: Компромат
Клуня для пана К. до буде за надто чудово, а хто буде возмещати моральні і матеріальні збитки. Як на мене тут треба думати, як він відпрацює і віддасть борги, пропоную десь шось таке :
А може йму люстрацію?І хом`ячку теж. Туй тре файний ветерінар шоб без наркозу,але обережно, я ся маю він заспокоїться і стане чемним та лагідним
Не верю. Не верю тому, что бы Пан К. кому то что то пообещал отдать просто так, то есть даром. Если я узнаю, что Пан К. кому то что то отдаст ДАРОМ. Рухнет Вселенная. Вы его пытаетесь на мякине провести. Дима, я с тобой!!!
На жаль, пан Кібер був на форумі іще у вівторок, і то так, заглянув лише. Чимось важливим зайнятий. Думаю, розповість, коли повернеться. З.І. Тільки зараз побачив, що тему "Пан К." приліпили сюди.
"Всех не запишете" (с). Что же такое, всю дорогу тянул один- Пан К., А вот теперь, когда у Вас налаживается, то П.К. в топку? Нет, нет и нет. Кулемет им нужен. А что Вы сделали, для обладания оным? А как развели то, голосовалку устроили. В одни ворота. Бессовестные. Пулемет им не давай. тчк.
По пунктам: Налаживается у Вас мощное, коллективное, с привлечением потусторонних сил (модеров, а тьфу, мордеров), воздействие на П.К., причем с расширенным цитированием того, что К. и не имел ввиду. РАЗ. А тянул он Вас, в том числе и присутствоваших на видео в лодке (давно это было), БЫЛО?