Красний красівий КонЦерватор теж до нас ховатися приїздив, не допомогло, вивели на чисту воду. отаеєот.
Про що ви здогадувались? Там написано "Слава великому пану Консерватору", якщо я, звісно, правильно переклав.
Звісно так , але Великим буває тілько Імператор чи Цар чи в крайньому разі Голова Кнессету - ото про те я здогадувавсь , але таки думав що Вони , йогомосць , пан Консерватор звичайний пересічний поважний куркуль чи кулікціонєр старовинного непотребу ... А виявилось що серід нас Сам ... Тепер буду стидатись писати в коментарях що до Його Величності .
Тю, а що тут має бути? Відповідні органи висновки зробили, робота йде. Консерватор тільки вчора ввечері востаннє був у міліцейському відділку. Був на допиті, історія з краденою сумочкою, про яку він тут всім разказує - то казка для дітей. Адже викликали до слідчого якраз коли він був у Парторга. Що було пояснювати, чого в міліцію кличуть? От і придумав на ходу перше, що в голову прийшло. Так що скоро чекаємо:
А хто ж не дає? Нехай попросить камрада @Суер*Выер бути захисником. Тільки оплату засилає вже, бо якщо Суєр образиться, то і прокурора не знадобиться.
BenUA "Адвоката надо,бо якщо прокурор буде злий ,то запахне пиляними ялинками" Allex761 "А хто ж не дає? Нехай попросить камрада @@Суер*Выер бути захисником. Тільки оплату засилає вже, бо якщо Суєр образиться, то і прокурора не знадобиться. " КОНСЕРВАТОР ні прокурора, ні судді, ні навіть адвоката не боїться ... !!! Він про них усіх "ПОДБАВ" ... !!! Лишилось йому тепер "ЗАЧИСТИТИ" свідків ... !!! Оскільки він чоловік "агресивний" (залучив до цього ще й москальського камаза), ... то я нічого НЕ БАЧИВ ... !!!
по замашкам, вроде фраер. Но не фраер. Это -точно - Горсовет был в эту среду. Рая Шишкина - докладчик: "Площадь Ленина к обеду Надо нам переиначить. На дворе - век двадцать первый, А Ильич уже не в моде. В идеалы - тоже веры Как бы нету что-то, вроде..." - Ты вождя не трогай, Рая... Этот Ленин, между прочим, - По замашкам, вроде, - фраер... Но - не фраер. Это - точно. Будем мы политкорректны... А-а-а... Хотя и так - всё ясно... Сверху сказано конкретно - Чтоб назвали площадь Красной...