Є одна штука, яка можливо здасться Вам дивною, але були часи коли взагалі ніяких вірусів не було.... а потім раз і появилися. напевно спіцом зробили? Десь так років 1.000.000.000 тому
є версія, що якраз то у шимпанзе він і утворився. Науковці знаходили мавп з вірусом дуже схожим на вірус імунодефіциту. А від мавп захворіли люди і в ньому відбулися мутації. Отже мабуть хтосі присунув мавпі, і понеслось
а може мавпа комусь просунула. мавпа пидараст натягнула пидараста - зоофіла хтож тоді мавпу натягнув? інопланетяни? камрад так і написав років з надцять мільонів потому нічого небуло а потім враз і все, 100 % інопланетяни трахнули мавпу, а то щось бистро мутувать вона по Дарвіну почала
Бек, відповідаю передостанній раз ))) Ні, той боєць правильний пацан, бо попадає в той 1%, через яких на мою думку не мають тратитись мільйони,і відкриватись різні фонди. До речі донька Кучми тим шабашом килішувала. Та ну їх всіх...
Я чув що відомій доктор Воронов пришивав яйця мавп старіючим багатим дідуганам,щоб ті не старіли,ефект ніби був,але потім починався зворотній процес.І є версія що тоді підчепили дідам цей вірус.
Послухав зараз новини по радіо та подививсь телевізію й почав схилятися до думки що таки історію творять майже суцільні мавпи в людському образі ... Ніби вовкулаки ведуть політичний діалог , а самі точать зуби . Мавпи з мандатами та портхвелями рівно як і інопланетяни , котрі казна що мелять та в нісенітниці вірують - скрізь і всюди най їх таки той СНІД фсєх трафить , мо таки пере...уть одне-одного - а потомства не дадуть .
Напевно тиї діди з пришитими мавпячими яйцями потомство все таки дали,зара їхні потомки сидять у верховній раді...
Так , дядьку , то є саме так ! Але то ж не всі там твердолобі гамадрили , котрі з двох заступників не можуть обрати чотирьох сраколизів . Наприклад є таки люди , котрі знають шо таке ДЕЕНКА , котрі вміють відрізнити затуду від опозиції . Погодьтеся що ще не всі добровільні та свідомі носії вірусу здравомислія та патріотично-націоналістичної інфлюенції "звалили" в закордонію , махнувши рукою на непереборну та непереможну тупість і корупцію всередині клітини , з якої складається весь Організм ... Люди з останніх сил чекають закінчення "карантину" , які просто чекають - бо не мають вже "імунітету" до зарази , інші активно боряться з тою заразою усіма внутрішніми резервами та "лікувальними" засобами . Звісно багато , мо навіть дуже багато , звичайно помруть безславно та аморфно , дуже багато помруть в процесі активної фази "лікування" . Я вважаю шо СНІД то не остаточне ФФСЬО - от зараз , наприклад відучора звечора , настала ремісія , а можливо навіть кине в холодний піт та відбудеться тимчасову втрата свідомості ( аби не втратити розуму та ґлузду ) ... Ліки від сьогоднішнього СНІДУ вже готові - то всьо питання часу , причому відлік вже ведеться на дні та години .
Мать я щось пропустив в цьому питанні Невже хтось виявив вірус СНІДу і наші славетні дохтуря вже знають з чим боротись.Я вже не кажу як? Це як війна на сході. То це війна з Росією,то з місцевим сепаратизмом.Тому хреново воюєм,тому хреново лікуєм))).