Непоганий початок "карьєри" на сайті... Ви знаєте, що ваші висказуваня - мінімум флуд, а максимум - тяжкий психічний розлад. Чоловік створив тему, при тому непогану тему. Без ображень і натяків на будь що. І тут випливаєте ви і всім показуєте своє "Я". Хочете із кимось поспорити - створіть свою тему в розділі "Курілка" і там виблюйте все своє хворобливе ставлення до всіх своїх "ворогів". А засирати чужу тему своїми тупими постами - це прояв Вашої недолугої неповноцінності.
В продовження теми! Місце ми надибали дійсно цікаве і що головне - не "бите"... Але супер цікавих знахідок (звісно окрім раняхи) Хабаріус нам не видав. Виставлю пару фоток з того копу. Дуже цікавить думка камрадів з приводу бакелітового предмету. На 1-2 фото корпус і внутрощі (пружинка, батарейка і загадковий циліндр з металевою кулькою всередині (вже розібраний)). P.S. Корпус довжиною десь 10-12 см.
звідки ви взагалі беретесь зі своїми ідіотськими виказуваннями ? приїдте на Прикарпаття,погуляйте,поспілкуйтеся з людьми,може якось легше стане жити,після того як з'явиться своя думка,а не флуд з телевізора,газет і.т.п. По знахідках бомба,мої вітання Сокира точно не бартка,завелика ,по формі змахує на бойову,але точно не скажу ,не моя тема.
to Shtirlitc ти написав що на сокирі є візерунки,шось не можу роздивитись де? Можеш якось їх краще сфотографувати.
Дуже подібний! Там ще пише, що їх використовували в період з 16 по 18 століття. Поки їх не замінили більш легкі саблі. А ще їх дозволялося використовувати тільки під час війни, а в мирний час накладалися великі штрафи за носіння і використання. Так що сокирка "з історією"
Візуально похожа,але щеб було цікаво знати розміри того "Чекана"!??Якщо би співпали,хоть приблизно,то можна було б заспокоїтись на рахунок сокири!
Хороший коп,молодцы!Чекан явно старинный и на фоне постоянных находок по войне в ваших местах вещица оцень интересная,я бы отнес ее к периоду крепостных валов на городской горе, мои поздравления!