Недалеко від дому, це те відоме місце, про яке я зразу подумав? Якщо так, то подвійні вітання, бо в тих місцях такі знахідки тепер, думаю дуже велика удача. ЗІ завтра їду в ті місця, чекай дзвінка
Шукає оператор!Ось що означуэ,старі,провірені,добре вибиті місця! Трохи покислотив і ось що вийшло із "кривулі"! Ось ці дві красуні,учора зайняли достойні місця,в нашому місцевому музеї "учасники визвольної боротьби Степана Бандери"! [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Ну ты не только классный оператор,ну и классный рестовратор! Сдал в музей винтовочки!, это поступок достойный, там таких экспонатов маловато,буду в ваших краях обязательно зайду!
Там таких експонатів ще взагалі небуло,я перший зробив подарок до того музею!!!І неодин,постійно щось підкидаю цікавого!
А як щодо дерева, може музей зробить повноцінний ММГ, чи так у вигляді дудок і покладе на вітрину ? Наш музей робить повноцінний ММГ, так виглядає ніби тільки що з заводу Так що ласкаво просимо в музей бойової слави м. Кам'янки
Сьогодні з камерадами HUNTER13тим і bigfootом вирвались на культурний відпочинок,із металодетекторами,недалеко від дому!Заодно провірити в роботі,мій новий прибор,погодка порадувала!Ось такі знахідочки скромні,настріл і різноманітнітний шмудряк невиставляю,нема сенсу!Камераду попалась ось сокира,хитромудра із узорами,важкенна,раніше нікому із нас непопадалась!Дуже хороша сталь і видно неозброєним оком,що робота ручна,виготовлялась в тамтешніх кузнях,ще "тими" ковалями!Може хтось просвітить по ній,чи військовий це топірець і яке століття!????Ну і по ціні? [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Снесите також топор в музей, пущай там напишут на табличке что этим топором вояки Степана Б. рубили и разчленяли окупантив москалей, учителек, активистив, ворогов незалежней Украины. Народ попрет валом в музей.
Спасибі за пораду!Так,я справді збираю по можливості до музею,це несекрет!Але мені спочатку хотілось би взнати походження того топірця! У камерада HUNTER13 вискочила перша раняха!!!Що для наших країв,дуже велика вдача!По доброму заздрю!
Штірліц,взагалі-то,питав,що за сокира,а не Вашої ідіотської поради,що з нею робити і що на ній писати.
хлопці Бандери робили те,що треба,тільки мало,бо не було б зараз таких порадників. а сокирка Gut! ще знадобиться!
А ты (вояка УПА с большой буквы "Б") сиди и радуйся-что власть поменялась. Тоже б сейчас по лесам загнивал-прятался как заяц
у камрадів ностальгія за старим режимом!? знамено ще зберегли? пршу дискутувати по суті теми !тут не зЇзд кпрс
А причём съезд кпсс? Ты сам начал пропагандировал-что воины УПА-делали что надо.Никто за язык не тянул. Нравится Степан Бандера-никто не против,можешь даже каждый-день на памятник его "гонять шершавого",никто ж не запрещает
По сокирі:майже впевнений,що це гуцульська бартка,яка бувала різної форми,в даному випадку у формі чекана.
Мені трохи вага та габарити підозрілі,як на бартку вона за потужна! Може ще в когось йкісь ІМХО є по сокирі