а щож стріляти, все вистріляли, качок, гусей, некоторі фанати лебедів стріляють.Скоро вже по людям бахкати будуть.
Щодо берега річки , навіяло. Був сюжет по кримінальним новинам , рік чи скільки там тому. Компанія мисливців гатила по пернатим а прилітало на подвір'я до жителів села з іншого боку, вона невеличка. Пішов зробити зауваження чоловік і вже не повернувся,попав під гарячу руку, діти без батька. Нех. було лізти , заважати , вони ж за ліцензію заплатили, нехай шмаляють.Теж всіх мисливців пресувати?! Даунів вистачає скрізь, яким би хоббі вони не захоплювались, у копарів теж, а іноді вони і там і там гадять. Таке..
Лишнее почистил. Обходитесь без взаимных оскорблений или тему придется закрыть. Надеюсь на понимание.
...і по одиноких таких випадках складається загальне враження про всіх. Чи то про мисливців, чи то про копачів.
В мене бахкають дебело вже другий день , диких качок в нас багато . Хоча мені це не заважало копати , бо бахкали від мене не менш як за кілометр .
Панове, давайте всі якось договоримся залишити цю тему для мисливців. є ж тут тема для рибалок, форум взагалі профільний, і про коп можна писати будь-де. а для мисливців теми то і нема. Давайте ще попросим модератора почистити цю тему і залишити тільки пости власне про полювання.
Влезу, проснулся сегодня как всегда с бодуна, позавтракал и стало грустно. Взял прибор и поехал в балочку покапать, честно даже не мешало что на голову сыпалась дробь. Сам когда поеду на пострелухи может на голову кому-то сыпать буду.
Тут человек возмущается что кто-то постоянно на номера выбегает с мд. Вы так миролюбиво все описали , что складывается впечатление что его не застрелили бы. Я разочарован.