В Одесі на барахолці багато простих продавців які не знають реальних цін на те що продають , в перекупщиків ціни різні , але все одно дешевше ніж в Києві . Я в Київ на Лівобережку вже не їздю з 2011 року . Мені там нічого робити , продати і купити можна і через інтернет . Як і писав вище раніше в 2007-2011 з міста де я жив на кожен зліт їхало від 3 до 5 бусів по 10 - 15 чоловік в кожному , в 2014-2015 бажаючих поїхати на зліт не набиралося і на 1 бус , а в літні місяці так і взагалі ніхто не їздив .
Дійсно, в 2007-8-му. на зльоті було набагато цікавіше. Ціну реально можна було знайти "ту яка подобається". Цікаво було з шостої до восьмої ранку, коли продавці повністю розкладали товар а покупців було ще не багато. За зброю, так відкрито як тоді, її напевно продавали тільки а Авганістані чи Лівії. Був випадок коли продавець прострелив собі руку, добре що тільки собі. Зараз....Один раз туди можна з"їздити, подивитись, для загального розвитку. Такий собі величезний музей, без екскурсоводів. Хоча... за гроші...
Ага , прилічно . Не знаю шо ви там пили , але посуду били . Де та фотографія на якій Ніколаша збирав гроші на супницю ?
нашел темку если чо то не я. Фотошоп и меня подставили Как давно это было https://reibert.info/threads/po-sledam-sleta.69039/ а это ваще ваще... Опять же -то не я и водка не моя https://reibert.info/threads/slet-27-2-gastroli-cirka.94269/
О , саме про ці фото в лапсердаку і з кружкою я і згадував . Був я на тому зліті . Звернув увагу на СексіНіку , бо така симпатична баришня і цікавиться такими речами як зліт колекціонерів ( ше тоді не знав що вона серйозно захоплюється зброєю ) . Я тоді подумав шо мою жінку на таке дійство як зліт колекціонерів не затягнеш ні за які гроші , а якшо і затягнеш , то її вистачить на пів години максимум .
Все ж таки, це 2 різні ринки. В Одессі це звичайна барахолка, така як в Києві на Петрівці, тільки краща. А зліт це сугубо площадка для коллекціонерів. Як би не така висока ціна на вхід та столи, можливо і ціни були б нижчі. Останній рік, а може й більше, там і вправду трохи печально. Раніше якось було веселіше. Зранку приїхав, до обіду налигалися самбуки...казка... Люди підходять, воно горить в бокалі...навіть гроші давали. Але ніхто не брав, так усім бажаючим наливали. А зараз...старіємо мабуть...
Доброго всем времени! Добавлю еще немного своих видеороликов об антиквариате, все жалобы и предложения высказывайте здесь буду рад совершенствоваться, а так же если есть новые схемы заработка можете поделиться ими, снимал с селфипалки не судите строго. С ув. Дмитрий.