а , всё равно дених нету - подавайте на меня в суд за этот самый плагиат ! Более того - даду супротив себя признательные показяния с покаянием и тут адвокату хорошо , а прокурору лучше - я б в политику пошел , пусть меня научат ... Форум переворошив , намотай себе на ус - все комЕнты хороши , выбирай на вкус Однако перечитал наново сие сочинение - действительно "опорочиться рыбкой да с водочкой" евонное изречение , крылатая фраза пьянчужки , шож, итьть-колотить , нидать - нивзять безвины виноватый ...
Влітку на базарі був.Циган на ТАЗіку вивісив*Куплю рага алень сагак дорого..і далі кумулятори.кАлонки.пух.піра*
полно вам сокрушаться, дружище, сашка пушкин вон, ничтоже сумняшеся, у самого Квинта Горация Флакка идейку своего "Памятника" увел, стервец эдакий. Вы полюбопытствуете: и что? А то, что энтава сочинителя срамных стишков и чинопочитательных од, теперича почитают за классика Не ровен час и вы, батенька, будете блистать на страницах, перелистываемых отроками, стало быть, готовьтесь к славе, а покаяться так это ж завсегда успеется...
Мій знайомий якось вирішив циганям з такою об"явою продати тілівізора та стару стіралку....а де Ви живете, мі прієдім і купім......поцікавились цигани, ну цей и сказав де ,...та каже приїжжайте в другий годині, бо до другої мене не буде. А потім каже, так щось защиміло в грудях....якось так на душі негарно, поїхав додому ...приїхав у першій годині......а цигані вже у дворі по городу лазять.....Він каже як попер їх лопатою. Я питаю і щож далі було, він каже....що що...десь через неділлю догледів що в телівізорі нема тансформатора..., а в стіралки в старої нема двигуна...все це стояло у дворі під стріхою......Ось таки торги з циганами були в мого знайомого малята....