Дякую. Але там продано одним лотом 2 перстня, той що зліва, похожий на мій (тільки на моєму більше насічок зроблено, і акуратніше, це теж на ціну впливає), а на цему що справа, там малюнок (орнамент) зовсім не похожий на той що на моєму перстні... Як взнати ціну саме того перстня, що у мене?
А мені здається той акуратніший ..."саме того" на аук і взнаєте...думаю, діапазон 200-300 грн. Доречі, це ніяка не роза.
Она маєш, їхали, їхали, сіли і приїхали... ))) На іншому форумі люди писали, що це роза вітрів... Може тому я і не міг знайти такий перстень як у мене, бо вводив в пошуку роза вітрів. Все, тепер я остаточно запутався ))) Як називається цей перстень, що там зображено, і який рік приблизно? По ціні, то я думав він гривень 50-100, виявлється більше. Виставляти на аукціон хочеться уже після того, як знатиму що це, щоб детальніший опис до лота зробити, від цього ж і кінцева ціна може різнитися Зробив ще одне фото, щоб було краще видно (в насічках ще є бруд)
Ну яка "роза вітрів" у середньвічних хуторян? Це копарьський сленг. тіпа https://violity.com/108305894-krest..._medium=krest-kr-basketbol&utm_campaign=40uah Ви шо, фото не відкривали ?
Відкривав, але як я уже казав, запутався уже У мене зображення на перстні трішки інше, що саме там зображено, я не розумію, тому і перепитав (вони ж то можуть бути похожі на перший погляд, а насправді означати зовсім інше ), ну і там писало 15-17 вік (я думав що це розділ такий, куди закидають предмети 15-17 віку, ось і захотілося взнати точніше, якого століття цей перстень, 15, 16, чи 17). Я в історії слабенько плаваю, тому і питаю на форумах що та як (в школі уроки історії прогулював, зараз би пригодилося мені), про розу вітрів я раніше ніде не чув, і зараз би не чув, якщо б цей перстень не попався мені. От сказали люди що це роза вітрів, тому я і думав що так воно і є
Продовжуючи пошуки, знайшов майже такий самий перстень як у мене, але, щиток там круглий, а у мене походу 8-гранний, і орнамент там трішки інший. Там пише що це перстень 17-19 століття (з вашого джерела 15-17), значить в середньому 17 століття цей перстень, Цветок растительного орнамента, Два ростка. Інформація про перстень з орнаментом як у мене (якщо у когось буде такий же) https://rings.guru/collection/24113 Пише, що інформація з Віоліті. Залишається знайти в проданих цей лот на Віоліті, і будемо знати точну ціну )))
Доброго времени суток, прошу помощи в определеннии примерной стоимости данного предмета. Медный казан, принесли в пункт приема металла,15 кг,состояние очень хорошее, период предположительно +- первая мировая война.
Дуже файна річ, Нажаль стан не дуже але головне не чистіть та нічого не робіть з ним, річ колекційна )