Сколько стоит?

Тема у розділі 'Сучасні копії та підробки', створена користувачем Аргентинець, 18 лип 2020.

1. Аргентинець

Аргентинець Schütze

Повідомлення:
    26
    Адреса:
    Argentina, prov. Santa Cruz
    Мені все одно це подарували, продавати я не збираюся , все що я розмістив залишиться в мене для мого особистого музею, дякую вам за оцінку ...

1. (в наявності 1 шт.)
      Описание: - Китель М 40 сделан из плотного шерстяного сукна. - Имеет четыре кармана спереди (с объем...
      7000 грн.
    2. Все на фото В идеальном состоянии Пару пуговиц пришито оригинальных Отличное качество Замеры: Полута...
      3200 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Репродукция камуфляжного анорака. WH SCHLUPFHEMD SPLINTER (REPRO) Описание: - Легкая камуфлированная...
      1950 грн.
    4. (в наявності 4 шт.)
      Репродукция кепи М43 сухопутных войск Германии. WH FELDMÜTZE M43 FELDGRAU (REPRO) Репродукция клас...
      1000 грн.
    5. Прекрасна заводська репліка , правильна тканина ,фактура ,колір. Шкіряний козирок . Купив та встанов...
      2650 грн.
  2. Дід Свирид

Дід Свирид Oberleutnant

Повідомлення:
    1.827
    Особиста думка: не розпочинайте "музею" з відкритого барахла....

Майже всі, що присутні на цій площадці, стикалися з підробками і іншим "гуано", що так чи інакше потрапляють до рук...

І в мене наприкінець 90-х початку-2000-х, у тодішній коллекціїї, теж "трєпєтно" зберігався ЖК1 і ранняха, що позиціювалася продавцем як "Кондор".... Я теж тоді почав тицяти свою "коллекцію" більш досвідченним камрадам щоб прихвастнути... І отримавши "отверезлюючого душу" щодо польського походження своїх "рарітетів", не встав у оппозицію (ви всі дурні, а я по центру), а почав і збирати літературу по темі... Я і досі не вважаю себе експертом по нагородам ІІІ Рейху, і досі прислухаюсь до порад більш досвідченних, і назавжди перестав вірити байкам "отримав від дєдушки", "в спадок від бабці", "подарували".... та таке інше.

На сьогодення я впевнений, що ліпше мати 1 шт. безсумнівного предмету, чим два-три десятки експонатів, що не просто викликають сумнів, а характеризуються одним словом - "підробка" (на форумному сленгові - "фуфло"). Щоб уникнути цього і створенний розділ цього сайту "Что это такое" (https://reibert.info/forums/chto-ehto-takoe.210/), а також, не менш файний розділ "Награды" (https://reibert.info/forums/nagrady.23/).
    І коли Вам відверто кажуть, що предмет є фуфлом - не треба ставати у позу і висувати аргументів типу :

Замісць цього - або довіряйте думці тих, кого спитали, або самостійно розпочинайте вивчати спеціалізовану літературу по нагородам ІІІ Рейху.

І, тим більше, переходити на особисті образи форумчан...
    Не знаю як воно в Аргентині, але тут так не прийнято!

Don Alvares, Romanus, SERGIO* та ще 1-му подобається це.
  3. Аргентинець

Аргентинець Schütze

Повідомлення:
    26
    Адреса:
    Argentina, prov. Santa Cruz
    Дякую за науку, дуже приємно читати адекватну відповідь! Ще раз дякую, обов'язково почну вивчвти.

Отто Конотоп та SERGIO* подобається це.
  4. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.790
    Адреса:
    Харьков
    Прикольная тема, сразу вспомнил детство как с пацанами из свинца разные артефакты отливали))

MORO-1967 та bayan подобається це.
  5. Пила131

Пила131 Oberschütze

Повідомлення:
    69
    Адреса:
    Киев
    Я знаю как их доставили в Украину. В пакетах с кокаином :D:D:D