Та скоріш за все фространер знову прикалується . Така дівчина (в такому віці) цікавиться хлопцями, а не наковальнями...
кстати,год назад такую чугуняку купил за полторы тыщи,доставка вышла стописят,без фамилий и вензелей Аменхотепа третьего,работает иногда.НО любой продавец вправе приделать хоть полторы тыщи евро,ну не купят,а вдруг найдется любитель чугунной старины....
Раньше на сеновал с кузнецом приходили, сейчас с наковальней. Минус в том, что тяжеловато, плюсы в наглядной демонстрации возможностей незамедлительной остановки гужевого транспорта и виктимное поведение в случае возгорания строения.
я не набиваюсь в ухажеры,древний и страшный,но чугуневые болванки и умных дам уважаю,отдавайте пока не поздно болванку,мне вторая не помешает.
ну якщо дійсно треба кувадло спродати то катайте сюди. там набагато більше поціновувачив такого ніж тут. бо кувадло то лише кувадло і тут воно попитом недуже користується тим більш що понабігало знову купа халамидників які зараз ще будуть світлини у бікіні та без вимагати. отакоєот. можете не дякувати. мої чесні братні відсотки за пораду можете сплатити лямпами або кулеметами
Вітчимове кувадло, захотів його продати в якості антикварної речі, тому запросив за нього дофіга і трошки. З інтернетами не дружать, тому в якості розповсюджувача такого всім "потрібного" у 21 столітті атрибута виступила я. Ніколи з таким справу не мала, тому вирішила спитати поради у людей більш компетентних. Ну а далі Ви знаєте - полетіли гнилі тапки)