Ситуація в Україні. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем Vlad78, 2 тра 2014.

1. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    СБУ викрила шахраїв, які наживалися на ветеранах АТО

Служба безпеки України спільно з Київською місцевою прокуратурою №10 припинила діяльність групи шахраїв, які наживалися на ветеранах антитерористичної операції.
    Зловмисники, видаючи себе за представників одного з благодійних фондів, обіцяли учасникам АТО, які повернулися зі сходу України, за 10 тисяч доларів вирішити питання з видачі ордерів на соціальне житло у столиці.
    За оперативною інформацією, жертвами наживи шахраїв стали майже двадцять осіб.
    Співробітники СБУ затримали зловмисників в одному з київських ресторанів, де вони отримали від чергової жертви гроші.
    Під час обшуку у приватному будинку шахраїв правоохоронці вилучили ксерокопії документів учасників АТО та підроблені накази РНБОУ про виділення житла, які вони передавали ошуканим.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 8 шт.)
      ММГ без піросуміші! ALS09NR-це тактичний диверсійний пристрій, який виробляє 174 дБ на 5 футів, і ви...
      2000 грн.
    2. ммг.гильза тир.пуля не стрел .сидит плотно.вклеена
      3000 грн.
    3. (в наявності 4 шт.)
      Макет болгарского осколочного выстрела к гранатомёту РПГ-7 и его аналогам. Полное ММГ. Внутри пустой...
      1400 грн.
    4. ММГ в гарному стані. Все працює. Деактив згідно з чинним законодавством. Непоганий варіант під схп...
      49998 грн.
    5. 3Д-печать, размеры идентичны натуральной, под "Крону" (батарея в комплект не входит), разъ...
      600 грн.
  3. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    АМКУ начал сотрудничать с американскими экспертами

Основное направление – предупреждение и раскрытие нарушений конкурентного законодательства
    Антимонопольный комитет Украины (АМКУ) начал сотрудничество с международными экспертами в рамках реализации "Программы технической помощи по развитию институционального потенциала Украины в применении законодательства и осуществлении политики в области конкуренции", рассчитанной на 2016 - 2020. Об этом сообщает пресс-служба АМКУ.
    Как сообщается, программа предусматривает работу международных экспертов, которые будут действовать в качестве советников с целью обмена опытом по вопросам проведения расследований, анализа и предупреждения нарушений конкурентного законодательства.
    Основными направлениями сотрудничества будут:
    - Направление в АМКУ в качестве долгосрочных советников представителей Федеральной торговой комиссии и Департамента юстиции США совместно с представителями органов других юрисдикций, в том числе от конкурентного Бюро Канады. Цель их работы - обмен опытом по выявлению, расследованию, анализу и предупреждения возможных нарушений украинского конкурентного законодательства;
    - Сотрудничество с другими органами украинской государственной власти с целью укрепления институционального потенциала в процессе анализа законодательных и регулятивных положений для определения их соответствия принципам конкурентного законодательства;
    - Краткосрочные учебные миссии для сотрудников Антимонопольного комитета Украины, предоставление консультаций, проведение экспертных круглых столов, семинаров;
    - Поощрение поддержки частного сектора для реализации эффективной экономической политики и оказания поддержки Украине в процессе приведения законодательства о защите экономической конкуренции в соответствие с рекомендациями Организации экономического сотрудничества и развития (ОЭСР).
    Финансирование программы осуществляется Агентством США по международному развитию (USAID).
    Напомним, ранее АМКУ подписал Меморандум о сотрудничестве с федеральной торговой комиссией США.

Саня ZP.UA та BART28 подобається це.
  4. МИТЯЙ_7

МИТЯЙ_7 Feldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    28
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    50
    Повідомлення:
    492
    Адреса:
    КУБА!
  5. Grizli2014

Grizli2014 Oberleutnant

Повідомлення:
    1.668
    Адреса:
    Lemberg

Жорстка і активна оборона повинна позбавити сенсу наступальні дії противника.
    http://dt.ua/UKRAINE/poroshenko-dor...an-na-vipadok-vtorgnennya-rosiyi-211202_.html

Президент вимагає від військових комплексного реагування на агресію Росії
    Сайт президента України
    Україна повинна підготувати й інфраструктуру, щоб у разі агресії Росії оперативно розгорнути партизанський рух, заявив президент Петро Порошенко на науково-практичній конференції "Уроки гібридної війни: воєнні аспекти" в Генштабі.
    "Адекватно реагуючи на дії агресора, ми повинні узагальнити вже набутий нами досвід і спрогнозувати подальші дії Російської Федерації щодо нашої держави. Постійно повинен вестися пошук ефективних стратегій захисту від "гібридних загроз", - сказав він.
    Порошенко також звернув увагу на необхідність вивчення можливостей територіальної оборони держави. "На випадок агресії, питання побудови територіальної оборони, з урахуванням досвіду останніх двох років має бути ретельно опрацьовано", - зазначив президент. Він також підкреслив необхідність охорони важливих державних об'єктів в глибині нашої території.
    Президент акцентував на тому, що сьогодні війна проти нас розгорнута не лише на Сході країни - вона триває на усіх можливих напрямках. "Це не лише наступ і агресія на наших кордонах. Це ще й активна інформаційна та пропагандистська війна для того, щоб посіяти розбрат, розчарування, пригнічення всередині України, оббріхуючи нашу державу, її керівництво, військо і народ. Ворог намагається перенести зусилля на дестабілізацію внутрішньої ситуації в Україні", - наголосив президент.
    На переконання глави держави, задля врегулювання ситуації недостатньо лише військового, дипломатичного, економічного чи будь-якого іншого окремого підходу. "Розв'язана проти нашої держави гібридна війна вимагає від нас продовжувати застосовувати асиметричне комплексне реагування на загрози. Оборона від гібридної агресії теж має бути гібридною", - зауважив Порошенко. У цьому контексті, як наголосив президент, важливою є жорстка, активна оборона, яка позбавляє сенсу наступальні дії противника, активна дипломатія, спрямована на забезпечення підтримки України, продовження дії міжнародних санкцій проти агресора.
    Глава держави доручив за підсумками роботи скласти проекти рішень і винести їх на засідання РНБО та передати на розгляд уряду. "Захист держави не лише завдання президента та Генштабу, а й кожного громадянина України", - резюмував президент.

BART28 та kelt подобається це.
  6. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Порошенко встретится с освобожденными Солошенко и Афанасьевым в госпитале
    1.jpg

После прилета в Украину украинские политзаключенные Юрий Солошенко и Геннадий Афанасьев будут госпитализированы.
    Об этом сообщает пресс-служба главы Украинского государства.
    "14 июня в 17:00 (ориентировочно) состоится встреча Президента Петра Порошенко с Геннадием Афанасьевым и Юрием Солошенко (ул. Верхняя, 5, Государственное научное учреждение "Научно-практический центр профилактической и клинической медицины" Государственного управления делами, хирургический корпус)", - сказано в ано
    нсе.

Kirill1036, Саня ZP.UA, Frodi та 2 іншим подобається це.
  7. Grizli2014

Grizli2014 Oberleutnant

Повідомлення:
    1.668
    Адреса:
    Lemberg
    Андрій Садовий: Підпал сміттєзвалища диригувався на столичному рівні

http://espreso.tv/article/2016/06/1...yezvalyscha_dyryguvavsya_na_stolychnomu_rivni
    Мер Львова, лідер "Самопомочі" Андрій Садовий розповів Еспресо, хто стоїть за підпалом на Грибовицькому сміттєзвалищі
    У Львові дуже складна вибухонебезпечна ситуація, котра фактично переростає у громадські заворушення. Що ви можете з приводу цього сказати?
    Так, дійсно. Ми отримали підпал на нашому полігоні.
    Підпал?!
    Так, однозначно. Власне після гасіння пожежі відбувся обвал. Загинули люди. Це дуже велика трагедія. Як ви знаєте, буквально наступного дня після підпалу свободівці почали оголошувати про скликання позачергової сесії, хоча я їм говорив: "Хлопці, біда. Треба бути разом. Рятувати". Ні, в них були зовсім інші плани.
    Тобто я розумію, що мета мала бути така: Львів мав би бути повністю завалений сміттям і Садового геть. Те, що вони не змогли зробити протягом 5 років, вони хотіли зробити зараз, цинічно використавши біду, що сталася. Місто втримало ситуацію.
    За Вашими словами, наскільки я правильно розумію, це була спецоперація спрямована проти міської влади Львова і зокрема проти Вас, як міського голови, бо ж підпал - це свідчення певного умислу?!
    Я думаю, це було проти громади. Ясно, що об’єктом є я. Я багато кому не подобаюсь, але таке не личить. Я працюю 10 років у Львові, я знаю українську політику дуже добре – це цинізм.
    Хто стоїть за тим підпалом? Це ж вимагає певних ресурсів.
    Насправді це небагато ресурсів - просто раніше ніхто такі речі не робив спеціалізовано, бо розуміли, що може бути біда. Я не знаю, хто це замовляв. Хто виконував?! Можливо, колись ми з вами взнаємо. Чи взнаємо в даний час? Не думаю. Бо ж, напевно, будуть нові хвилі, нові нападки, нові звинувачення. Це буде дуже складний і довгий процес.
    Це львівський рівень чи київський, столичний рівень?
    Та ви що. Львівський рівень, це коли УНСОвці вриваються в міську раду і трощать все всередині спільно зі свободівцями - оце львівський рівень. А я думаю, що диригенти десь, напевно, вище.
    Ну, за моїми чутками, у Львові були присутні кілька високопосадовців київського рівня, котрі вхожі в такі найпотужніші двері. Зокрема, йдеться про пана Ковальчука. Я не знаю, чи це правда, чи неправда. Але чи може бути такий рівень?
    Ну, він власне відповідає за регіональну політику, і коли мова йде про ті чи інші координації – він завжди максимально активний. Але він мені не телефонував стосовно свого перебування у Львові. Я з ним не спілкувався. При нагоді я спитаю його: "Якщо був, то чого в гості не зайшов у складний час. Протягнув би руку і можливо б щось порадив".
    Всі, знаєте, якось спостерігають з боку - "А що з того вийде? А чи він виживе". І питають: "А що Львів вже завалений сміттям?". А ні. Важко. Дуже важко, дуже складно. Ми в останні дні навіть не говорили, куди вивозимо сміття, бо як тільки та інформація ставала публічною, одразу йшло системне, планомірне блокування.
    Навіть коли ми домовились з іншими областями і хотіли збудувати перевалочну станцію, щоб з малих машин перекидати у великі, то відразу нагнали людей, громадськість. Як вони зараз називаються...
    Громадські активісти?
    Ну власне. Раніше був рекет, а тепер, дуже часто, деякі бандити пробують засновувати громадські організації і використовувати цей інструмент. Це реалії нашого часу, і дуже прикро, адже Львів показував інший приклад.
    А тут я бачу, що ті люди мають певне фінансове підживлення, але я думаю, що ми і це переживемо, перемелемо. Львів, який має 760 років в цьому році, дуже багато бачив і ще багато побачить.
    А яка мета тих всіх рухів? Тобто, затопити місто сміттям і?..
    Ну як. Зняти Садового. Це дуже легко тоді робиться.
    А за що? Ми розуміємо, що просто так у нашій славній країні нічого на рівному місці не виникає.
    Ви знаєте, я дуже рідко виїжджаю зі Львова. Я в Києві буваю, можливо, раз на місяць. Я працюю у Львові, тому що роботи дуже і дуже багато, хоча маю дуже великі складності по координації з київськими чиновниками, - завжди, коли треба вирішити львівську проблему мені завжди говорять: "А як там фракція "Самопомочі" у Верховній Раді проголосує по тому чи іншому питанню?".
    Безпосередньо дзвонять?!
    Звичайно. Каже "Ви ж можете з фракцією поспілкуватись відкрито, донести свою думку". А може вплинути на них? А як взяти оці ключики від фракції? В кого ключики є?
    А в кого ключики?
    А ключики дуже прості. Це є цінності.
    Тоді чому Вас і місто завалювати сміттям, а не відкривати кримінальні справи на носіїв ключиків і цінностей?
    Розумієте, коли я говорю цінності, то вони це переводять як "ценності".
    Монетизують.
    Так. Говорять: "Сколько?". Я говорю, що цінності - це є моральні цінності, а вони цього не розуміють.
    Ну, а все ж таки, хто телефонував з тими чи іншими пропозиціями і ідеями по фракції? Якого рівня люди?
    Найвищого.
    Най-найвищого? Тобто з самої вершини піраміди чи, все ж таки, якісь заступники?
    Та ні. Заступники це таки дрібно. Вони можуть натякати. Я маю регулярне спілкування, коли президент телефонує, чи коли я в Києві, то він просить до нього зайти на розмову. Я ніколи не відмовляю. З прем’єром Гройсманом зараз більш-менш хороша комунікація, бо він сам був колись мером. Він розуміє проблематику.
    І ви знаєте, він, до речі, часто чесно каже, що він може, а чого ні, бо насправді міністри ж перебувають під різними політичними впливами, не завжди можна все чітко скоординувати. Це реалії нашого часу. Це дуже цікавий новий досвід. В мене такого досвіду не було раніше тому, що я працював в ті часи, коли були різні уряди, різні президенти, різні голови ОДА. Я завжди, в інтересах громади, знаходив ті чи інші порозуміння.
    Зараз стає набагато складніше, тому що є, ви знаєте, навіть не подвійна, а дуже часто потрійна мораль. Такого раніше не було. І вони використовують різний інструментарій, підлий, цинічний. Але таке життя. Україні, що перебуває у війні, треба бути до всього готовим.
    Наскільки підлі сценарії можуть бути далі? Є так звані дзвіночки, чи добрі голоси, які попереджають, що готується те то й те то, і в якомусь питанні вам слід піти на компроміс?
    Можуть ще якусь провокацію зробити. Можуть арештувати, посадити в тюрму. Це реалії нашого часу. В наш час до всього треба бути готовим. Не знаю про якісь фізичні речі... Я знаходжусь під опікою львів’ян і Господа Бога. Я більше ні на кого не можу надіятись, тому що правоохоронці насправді сьогодні дуже серйозно розбалансовані і їм самим дуже важко.
    Але з іншого боку практика життя підказує, якщо в нашій країні когось хочуть вбити, того кого хочуть вбити зазвичай вбивають.
    Так... Насправді є така правда.
    Тобто ситуація зайшла настільки далеко, що можна чекати якихось таких, так званих фізичних рішень?
    Я не знаю. Я чимало пережив у своєму житті, коли фізичні напади були, чи коли стріляли по моєму будинку чи коли кидали гранату. Ну слава богу я живий, вся родина жива - все нормально. Якось ми це все пережили.
    Що може бути далі, не знаю, на що можуть піти, знаєте це невідомо. Я оптиміст, я вірю в добро, я вірю, що все якось перемелеться. Я вірю, що мудрість вернеться до всіх наших керівників. І вони будуть відповідати тим клятвам, які вони давали на Біблії, на Конституції, коли присягали українському народу.
    А чого можуть хотіти від фракції "Самопоміч"? Ну от, якщо озвучувати конкретні питання, ну ви не можете не знати.
    На сьогоднішній день - щоб голосувати по Донбасу, по виборах на Донбасі. Це дуже принципово. Знаєте, може навіть вони і можуть мати голоси, але їм потрібна "Самопоміч", як моральний дороговказ, що вона також в тому процесі бере участь.
    Тому можливо будуть до мене звертатися з якимись варіантами глобального обміну: ось ми тобі створили проблему, ми тобі її вирішимо, а ти взамін тисни на своїх колег з "Самопомочі", щоб вони були лояльними по тому чи іншому голосуванню. А може воно якось поправиться.
    Хотілось би вірити, ну але само по собі не поправиться. Відповідно ситуація зі сміттєзвалищем вимагає ретельного аналізу. Які можливі виходи!?
    Сміття це одна з найскладніших проблем, тому що цей полігон практично запрацював після ІІ світової війни. Левова частка коштів потрібна на рекультивацію. На сьогоднішній день це десь орієнтовно 600 мільйонів гривень.
    Називалися якісь фірми, якісь інвестори, ну, хто буде вкладати кошти в те, що не приносить прибутку. Тому треба просто взяти і зробити. Тому ми, слава Богу, знайшли порозуміння три роки назад з Європейським інвестиційним банком, почавши з ним працювати. Ми вийшли зараз на фіналізацію вже самої угоди.
    Тобто, за вашими словами, ця розмова почалася три роки тому, не зараз внаслідок цієї ситуації?!
    Ну про що ви говорите! Ми маємо довгу співпрацю з Європейським банком реконструкції і розвитку, ми найбільші клієнти банку серед всіх міст нашої держави. А Європейський інвестиційний банк це ще більший – це державний банк Європейського Союзу, вони дають кошти під 1-1, 5% проценти річних.
    І ми зараз вийшли на фіналізацію угоди з ними. Це орієнтовно 50 мільйонів євро, це і рекультивація, і новий полігон, і новий завод з глибинною переробкою сміття. Тобто нічого подібного в Україні нема, щоб ви розуміли.
    Це найвищий рівень європейської безпеки, і власне зараз, коли ми вже в фіналі, коли документи знаходяться в Мінрегіонбуді на погодженні, до речі два місяці, то сталася та біда, і все що з тим є.
    Але банк і далі налаштований з нами працювати, два рази вже приїжджали їхні експерти. Ми очікуємо, що до кінця цього року вже почнемо процес рекультивації полігону. Зараз інститут корегує проект в зв’язку з обвалом, що стався.
    Тож я оптиміст і вірю, що ця найскладніша проблема, яка сьогодні є у Львові, вона буде вирішена, тому що є розуміння як її вирішувати, є кошти, як її вирішувати, є бажання місцевої влади і громади. Те, що трошки будуть заважати – будуть. Але я думаю, що громада об’єднається і ми будемо мати рішення.
    Але просто пролунала така заява, що сміття треба прибирати, а не робити на ньому велику політику. Це казав Петро Олексійович Порошенко на вашу адресу. Що б ви могли йому відповісти?!
    Знаєте, мені не пасує якось коментувати слова президента. Та ми насправді прибираємо. Дуже боляче, коли в багатьох районах чиновники на мерів тиснули, мовляв, не приймайте сміття зі Львова. Я йому до речі це прямо говорив.
    Йому це президенту?
    Звичайно, звичайно.
    Щодо того, що державні чиновники блокують готовність мерів брати сміття на свої полігони!?
    Просто, їм там радили, мовляв, та нащо вам то треба, та не зв’язуйтеся зі Львовом. Але знаєте, я гордий за наших мерів, я мав з ними велику зустріч у середу і багато з них сказали "а ми все одно будемо приймати. Ми знаємо, що у вас біда, і хто знає, що в нас завтра буде".
    І в принципі ми сьогодні вийшли на більш-менш нормальну ситуацію, я розумію, що нам треба ще достатньо довго протриматися, але ми всім міським радам дали чітке розуміння, що це сміття зі Львова, ми просимо тимчасово його розмістити, а потім ми такий самий об’єм готові забрати назад, коли вже наш полігон запрацює.
    І це буде їм також вигідно. Щоб ви розуміли в області 600 полігонів, в Україні 6, 400 - це катастрофа, ніхто не дивиться, яка там ситуація, що там робиться. Добре, нехай в одному, чи іншому місці більш-менш краща ситуація, але в цілому, це біда для країни, ніхто не знає як гасити ці полігони, тобто досвіду нема, практики нема.
    Тому настільки важлива участь Європейського інвестиційного банку і його експертів, адже все буде робитися за тендерною процедурою Європейського Союзу, і будуть брати участь в тендері компанії європейського рівня. Для мене за честь мати можливість реалізовувати такі проекти.
    А чому за 10 років не вдалося запустити якогось адекватного європейського інвестора, ми розуміємо, що сміттєва проблема завжди вирішується тільки однією силою, - так званою мафією, в Штатах цим займається мафія і в Бразилії теж.
    Бачите , за цей час, що я працюю, я не отримував жодної пропозиції, щоб хтось хотів рекультивувати полігон за свої гроші. Бо це неприбутково.
    Тобто вони хотіли освоювати бюджетні кошти?!
    Вони хотіли поставити якусь лінію, щоб ми підняли там тарифи у 20 чи 50 разів і на цьому заробляли. Але це не вирішує проблему. Бо найбільша проблема для Грибович - це рекультивація. Цей полігон, який працює 60 років треба рекультивувати. Ніхто мені не дав місця під новий полігон. Обласна адміністрація нам колись давала якісь пропозиції – по всіх пішли відмови. Чому?
    Тому що політики, "свободівці", останніми роками їздили по селах, коли ми з кимось домовлялися про новий полігон, і говорили: "люди добрі, не давайте їм - то буде біда!" Залякували людей, розумієте?! І нас пробували загнати в кут. І фактично сьогодні ми дійшли до певного апогею.
    Але зараз ситуація кардинально поламається, тому що ми зірвали ситуацію у всій країні. Сьогодні вже всі починають думати, а що ж у мене робиться в області, а чому так. Тому що, якщо ми не будемо якісно поводитися з побутовими відходами, ми просто Україну нашу знищимо.
    Ну і наостанок, а чого можна чекати, якщо буде варіант "Б". Тобто, якщо справді, місцеві громади в тих чи інших селах чи районах відмовляться приймати львівське сміття? Ви знаєте що робити?
    Так, в нас є варіанти "С", "Д", "Є". Львівська громада дуже мудра, ми мали дуже складні випробування в різні періоди. Я думаю, що ми і цю проблему вирішимо і покажемо приклад. Я не буду озвучувати ці варіанти, тому що мої опоненти відразу почнуть готувати сценарії щодо цього.

kelt подобається це.
  8. a20b16

a20b16 Feldwebel

Повідомлення:
    186
  9. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    На Харківщині СБУ затримала бойовика "ДНР", який вербував найманців для терористів

На Харківщині співробітники Служби безпеки України спільно з Національною поліцією затримали бойовика т.зв. "ДНР", який прибув вербувати найманців до незаконних збройних формувань терористів.
    Правоохоронці встановили, що мешканець Харківської області протягом серпня - жовтня 2015 року брав участь у бойових діях проти Збройних Сил України у складі теругруповання "Восток". У незаконному збройному формуванні терористів він був снайпером, а також чергував на блокпостах у районі Авдіївки Донецької області.
    Від ватажків "Востоку" він отримав завдання повернутися на Харківщину для вербування найманців до терористичних угруповань. За оперативною інформацією спецслужби, бойовик отримав від одного з місцевих мешканців попередню згоду перейти на тимчасово окуповані території.
    Правоохоронці затримали вербувальника в одному з населених пунктів Зміївського району Харківської області. Під час обшуку за місцем проживання бойовика вилучено дві гранати Ф-1 та РГД-5, а також кілька десятків набоїв до автомата Калашникова.

Images:

1.jpg
    2.jpg
    Саня ZP.UA, Oprishok, BART28 та 9 іншим подобається це.
  10. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Харьковский тракторный завод будет выпускать трактора под флагом Украины, - Ярославский

Собственник контрольного пакета акций "ХТЗ", президент группы DCH Александр Ярославский сегодня, 14 июня, встретился с журналистами и рассказал о перспективах предприятия после смены собственника. Ярославский заверил, что владеет достаточным финансовым ресурсом, менеджментом и опытом для возобновления полного производственного цикла на "ХТЗ".
    Он позитивно отметил, что инвесторы и администрация "ХТЗ" приняли решение о начале процедуры досудебной санации. Это, по словам бизнесмена, позволит в течение 1-2 недель разблокировать счета завода и выплатить заработную плату работникам. Кроме того, по словам руководителя группы DCH, идет работа над перспективным бизнес-планом предприятия, сообщили в пресс-службе Ярославского.
    "Первое и основное - это подписали договор санации. Теперь надо разблокировать счета, заплатить зарплату. Я готов сегодня заплатить, но дело в том, что по процедуре, юристы говорят, разблокировка счетов займет от недели до двух. 20 млн грн - задолженность по заработной плате. Первое, что должны люди получить, - заработную плату. Я готов ее погасить и готов давать деньги на "оборотку", на производство тракторов", - подчеркнул Ярославский, добавив, что документы, необходимые для разблокировки счетов, уже переданы в суд.
    Бизнесмен заявил, готов самостоятельно инвестировать в развитие предприятия и не планирует привлекать других инвесторов. "Мне инвесторы не нужны. Деньги у меня есть у самого. В свое время, в 2010 году, я продал большие активы. Никого привлекать я не собираюсь", - сказал он.
    Ярославский добавил, что в четверг, 9 июня, с Президентом Украины Петром Порошенко обсудил ситуацию на "ХТЗ". По словам собственника контрольного пакета акций завода, президент поддержал идею возобновления производства как тракторов, так и техники двойного назначения.
    "Мы договорились, чтоб предприятие запустить - и тракторное, и военное производство. Будем оптимистами, что эта встреча откроет нам возможности запустить предприятие", - сказал Ярославский.
    Бизнесмен также отметил, как только будет снят арест со счетов "ХТЗ", предприятие доукомплектуется кадрово. Для обучения молодых специалистов будут привлекаться опытные работники, в том числе те, которые уже ушли на пенсию.
    "Для меня этот завод не новый. Я уже здесь был. Во второй раз я пришел. Нам нужно наладить производство тракторов. И все. Специалисты есть, производственные площадки есть. Желание есть, деньги есть", - сказал Ярославский.
    Говоря о целесообразности господдержке тракторостроения, Ярославский отметил, что государственные дотации более необходимы сельхозпроизводителям, которые будут покупать новые трактора.
    "По трактор нам госзаказ не нужен. По трактору, что бы я предложил государству, это сделать государственную программу поддержки сельхозпроизводителя, то, что существует во всех странах. То есть сельхозпроизводителю компенсируют какие-то его затраты и для него трактор обходится дешевле. От 30% и ниже во многих странах существует господдержка сельхозпроизводителя", - сказал он.
    Ярославский подчеркнул, что видит будущее "ХТЗ" процветающим и добавил, что завод будет "выпускать трактора с флагами Украины".

Саня ZP.UA, BART28, Calter та 4 іншим подобається це.
  11. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Союз офицеров Украины просил Порошенко восстановить в должности "бриллиантового прокурора" Корнийца.

Союз офицеров Украины просил Президента Петра Порошенко восстановить "бриллиантового прокурора" Александра Корнийца в должности заместителя прокурора Киевской области.
    Соответствующее обращение обнародовала журналистка Кристина Бондаренко на своей странице в Facebook.
    "Просим восстановить высшего офицера прокуратуры Украины Корнийца Александра Павловича в занимаемой должности заместителя прокурора Киевской области как основного специалиста по проведению реформ в Киевской области", - сказано в обращении.

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
  12. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    У Києві СБУ затримала на хабарі чиновника Державної екологічної інспекції

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили на хабарництві чиновника Державної екологічної інспекції у Київській області.
    Старший інспектор вимагав двадцять п’ять тисяч гривень від представника приватного підприємства. За цю суму посадовець обіцяв не накладати штраф за нібито виявлені порушення екологічних норм на виробництві. Гроші чиновник запропонував перерахувати на банківську карту.
    Правоохоронці затримали старшого інспектора на робочому місці під час "обміну" квитанції про здійснення грошового переказу на підписаний акт щодо усунення недоліків.

Саня ZP.UA, Aukcion-780316 та Ervin41 подобається це.
  13. romdi

romdi Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    909
    Адреса:
    Восток Украины
    С 1 июня, на недельку, уголь с лугандона почти не везли, а сегодня смотрю составьі идут
    полньім ходом. Много вагонов РЖД. Подконтрольньій Украине Покровск(Красноармейск), как
    транслировал канал новороссия и россия на Днепропетровскую область так и продолжает
    по сей день. Пока чиновников не будут вешать, ничего не изменится.

Andrej.An86, Student84, Maks007 та 38 іншим подобається це.
  14. БУР86

БУР86 General-major

Повідомлення:
    6.688
    Адреса:
    Сharkow
    Одесские «Маски» приехали выступать в зону АТО. Мариуполь.

Images:

Ck7LkB3WgAA1gix.jpg
    Ck7LkXaXEAA5arg.jpg
    Jäger, Kirill1036, Andrej.An86 та 28 іншим подобається це.
  15. Netslov

Netslov Oberst

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    29
    Повідомлення:
    4.579
    Адреса:
    N/A
    Украина разрабатывает методики гибридной обороны.

Президент Петр Порошенко приказал подготовить инфраструктуру и материально-техническую базу для того, чтобы в случае необходимости оперативно развернуть партизанское движение.

http://www.lifeinvest.com.ua/poroshenko-prizval-byit-gotovyimi-uyti-v-partizanyi/

Dr.Gonzo, MuzDie, Артур Ярый та 27 іншим подобається це.
  16. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Правоохранители нашли на Луганщине схрон с танковым пулеметом и боеприпасами

Сотрудники Службы безопасности Украины и военнослужащие ВСУ обнаружили в районе поселка Троицкое Попаснянского района Луганской области тайник с военными средствами поражения. Об этом сообщает пресс-служба СБУ.
    «Правоохранители изъяли из тайника танковый пулемет ПКТ, 11 выстрелов к гранатомету РПГ-7В и большое количество патронов калибра 7,62 мм. Продолжаются мероприятия по установлению причастных к оборудованию схрона», — сказано в сообщении.

Images:

n_1185_18844290.jpg
    n_1185_35331432.jpg
    n_1185_44109702.jpg
    n_1185_78498204.jpg
    Kirill1036, Саня ZP.UA, BART28 та 3 іншим подобається це.
  17. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    ГПЗКУ до конца года вложит в модернизацию элеваторов 230 миллионов

ПАО "Государственная продовольственно-зерноваяя корпорация Украины" (ГПЗКУ) рассчитывает инвестировать в модернизацию собственных элеваторов 230 млн грн в 2016 году.
    Об этом сообщил и.о. главы правления ГПЗКУ Борис Приходько на пресс-конференции.
    Приходько отметил, что корпорация рассчитывает освоить указанные средства к началу уборки поздних зерновых.
    Кроме того, ГПЗКУ рассчитывает вложить средства в строительство портового терминала, проект которого пока находится на стадии разработки и обсуждается с Министерством инфраструктуры. При этом Приходько не уточнил, за чьи средства будет построен портовой терминал.
    "Если у нас все получится, то в 2016/2017 маркетинговом году мы экспортируем 3,5 млн тонн зерна", - сказал глава компании.
    Приходько уточнил, что в 2015 году Николаевский портовой элеватор перевалил 1,22 млн тонн зерна, Одесский - 542,4 тыс. тонн.
    И. о. главы правления добавил, что текущие мощности ГПЗКУ не позволяют полностью реализовать планы по перевалке и экспорту зерновых, поэтому возникла необходимость в строительстве дополнительного терминала.

18. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    А забити в Гуглі "союз офіцерів України Лісний" Заратустра не дозволяє? :confused: Адже новина і лист здаються як мінімум дивними.
    Ось що видає:
    http://portsou.at.ua/news/sou_informue_gromadskist_pro_aktivnist_samozvancja/2010-11-17-764

http://espreso.tv/news/2016/06/14/u...nyam_vidnovyty_quotdiamantovogoquot_prokurora

levak, Norman2, Maks007 та 12 іншим подобається це.
  19. PAndry

PAndry Oberleutnant

Повідомлення:
    1.930
    Адреса:
    Київ, Україна
    ПО КИЕВУ РАЗЪЕЗЖАЕТ ИНОМАРКА С СИМВОЛИКОЙ "РУССКОГО МИРА"

В центре Киева обнаружили БМВ Х-3 с русскими номерами и "георгиевской лентой". Об этом сообщаетonline.ua со ссылкой на Facebook замминистра по вопросам оккупированных территорий и внутренне перемещенных лиц Георгия Туки.

"Позвонили ребята: в Киеве на Михайловской 14 стоит БМВ с русскими номерами и... георгиевской тряпочкой!!! Ребята ее заблокировали, но полиция хочет "кавалера" отпустить, а наших - задержать. По-моему, давно уже в Киеве не видали блуждающих танков...", - написал Георгий Тука.

Военный журналист и волонтер Родион Шовкошитный также добавил, что изначально патрульная полиция приняла решение отпустить водителя с символикой "русского мира", но позже правоохранителей удалось переубедить. "BMW на российских номерах и с колорадкой в салоне, в центре Киева, на сегодняшний день - это же не совсем нормально. Удалось донести эту мысль патрульной полиции", - написал он.

"В БМВ Х-3 двое: парень и девка. С украинскими паспортами и русским акцентом. Доставлены в райотдел на Прорезную...", - позже добавил Тука.

Шовкошитный отмечал, что спустя какое-то время георгиевская ленточка исчезла. "Странно, что менты так возбуждены. А еще у него почему-то не пробиваются колеса", — добавил он.

Oprishok, BART28, Teddy та 3 іншим подобається це.
  20. Баварец82

Баварец82 Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    3.301
    Адреса:
    Лембергщина
    insert000, Олег Кравченко, Derflinger-1 та 26 іншим подобається це.
  21. Лол_Лол

Лол_Лол Feldwebel

Повідомлення:
    180
    Адреса:
    Украина
    13417418_1092709594133465_9083346158329769790_n.jpg

Tayfun_U, MuzDie, Den1029 та 3 іншим подобається це.
  22. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Повідомлення:
    9.331
    Адреса:
    Сектор_М

Подорожный подобається це.
  23. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    СБУ викрила спільника терористів, який приховано знімав переміщення українських військ

У районі проведення антитерористичної операції співробітники СБ України викрили мешканця Волноваського району Донеччини, який негласно знімав переміщення особового складу та техніки українських підрозділів.
    На дорозі, що веде до лінії розмежування, зловмисник встановив приховане відеообладнання, сигнал з якого передавався до апаратури, розміщеної у приватному будинку. Потім інформація передавалася представникам терористичної організації «ДНР».

Kirill1036, Саня ZP.UA та Владимир Херсон подобається це.
  24. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    СБУ предупредила теракт на железной дороге в Донецкой области.

Служба безопасности Украины предотвратила возможный террористический акт на объектах транспортной инфраструктуры Донетчины.
    Как сообщили Цензор.НЕТ в пресс-центре СБ Украины, вблизи железнодорожного пути между станциями Асланово и Приовражное в Никольском районе оперативники спецслужбы обнаружили замаскированный пакет с двумя противотанковыми гранатометами и сигнальными ракетами.

Images:

3.jpg
    4.jpg
    Саня ZP.UA та Владимир Херсон подобається це.
  25. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Порошенко требует уволить прокурора и главу полиции Николаевской области

Президент Петр Порошенко попросил уволить прокурора Николаевской области Вячеслава Кривовяза и начальника Главного управления Национальной полиции Виталия Гончарова.
    Об этом глава государства заявил во время визита в Николаев.
    "Я обращаюсь к генпрокурору уволить прокурора Николаевской области за бездействие в части борьбы с коррупцией. Я обращаюсь к министру внутренних дел и шефу Нацполиции уволить главу полиции области. И я думаю, что такими же решительным должны быть шаги власти по наведению порядка в государстве", - сказал он.
    "После разговора со мной Мериков написал заявление об отставке", - Порошенко заявил об увольнении главы Николаевской ОГА.

Саня ZP.UA, InDex, Владимир Херсон та ще 1-му подобається це.
  26. Outlander

Outlander Leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    29
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    2.420
    Адреса:
    Kiew, Ukraina
    Мурлокотан Паштетофф-сосискин

Посетил вчера научно-практическую конференцию в ГШ
    "уроки гибридной войны: военный аспект"...
    с участием Президента, Секретаря СНБО, НГШ и прочих представителей ВПР страны...
    В своём выступлении Верховный сделал сразу несколько важных посылов... на мой взгляд, большинство - по делу...
    (на сайте МОУ они расписаны более детально...)
    Понравилось выступление Александра Турчинова...
    его ему явно писал какой-то системный дядька,
    возможно он сам...
    Про Муженко говорить не буду, его выступление касалось конкретных вещей, с картами, раскладками, посему - секретно...
    Но, выделю несколько моментов...
    - Критическая зависимость Украины от торговли с РФ за два года снизилась с 30% от общего товарооборота до 8.5%. Причём, Президент обозначил дальнейшее снижения этой зависимости и вообще её ликвидацию, как один из приоритетов...
    - Никакого мифического запрета на ответный огонь ВСУ, в случае угрозы жизни и здоровью военнослужащих в зоне АТО
    не существует - Президент, прямо в ходе конференции поручил соответствующим органам проинформировать общественность
    о РЕЗУЛЬТАТАХ наших ответок на случаи нарушения боевиками Минских Соглашений...
    - Верховный чётко настроен на НАТО, это стало понятно из контекста его выступления и его же реплик с места по ходу конференции. Посему, резюмируя, он подчеркнул... нужна не только армия натовского образца, но и вся сфера обороны и национальной безопасности должна быть заточена под такой образец
    и весьма выразительно посмотрел в зал на скопление генералов и начальников разного калибра...
    - Президента весьма "удивило" отсутствие на конференции представителей Кабмина, Министерств экономики и финансов...о чём он не преминул заметить..
    - И сделал весьма чёткий посыл - "...только дипломатического или только военного решения - быть не может..." Так или иначе, готовится надо к полномасштабной войне с агрессором, а будет она, или не будет, зависит от того, насколько мы к ней будем готовы...
    Короче "... Я не здамся без бою..."
    - Порадовало, что вспомнили об ассиметричных методах, "Движении сопротивления" (партизанах)...
    - И крайнее, никаких пассажей о "давайте улыбнёмся друг другу" , "примиримся" или "мыодиннароТ" Порошенко даже не думал говорить, даже совсем наоборот... весьма так чётко обозначил кто и чем нам угрожает...

Останнє редагування модератором: 15 чер 2016
    Andrej.An86, insert000, corgo та 10 іншим подобається це.