Ситуація в Україні. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем Vlad78, 2 тра 2014.

1. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.177
    Адреса:
    Коростень Украина
    Украина Украина и Иран договорились об усилении кооперации в торгово-экономической, гуманитарной и социальной сферах.
    2764545_original.jpg
    Об этом сообщает replyua.net со ссылкой на Министерство энергетики и угольной промышленности Украины. В составе украинской делегации присутствовал глава ведомства Владимир Демчишин. Иранскую часть Комиссии, работавшую над подготовкой общего Меморандума, возглавил министр сельскохозяйственного джихада Исламской Республики Иран г-н Махмуд Ходжат.
    В Меморандуме отмечается, что страны намерены развивать экономические связи в сферах сельского хозяйства, инвестиций, банковской и финансовой сферах, сотрудничества в области промышленности и горного дела. Также, страны намерены активизировать усилия в нефтяной, газовой, нефтехимической промышленности, ядерной и гидроэнергетике, сферах энергоэффективности и возобновляемой энергетики.
    Отдельным пунктом вынесено усиление сотрудничества в сфере культурного наследия, культурно-художественной деятельности, туризма, высшего образования, здравоохранения и спорта.
    "Этот документ станет конкретным планом действий для наших стран в развитии двустороннего сотрудничества. Он будет определять конкретные сроки и исполнителей по всем направлениям экономического сотрудничества", - подчеркнул председатель украинской официальной делегации в Иране Геннадий Зубко, комментируя подписание Меморандума в Тегеране.
    "Очень важно, что мы определились с переходом к реализации конкретных совместных проектов и кооперации", - подчеркнул он.
    По его словам, наши страны будут расширять и наращивать товарооборот в аграрной сфере. "Украина заинтересована в расширении номенклатуры сельскохозяйственной продукции для поставок в Иран, в частности, зерновых, растительных масел, животноводческой продукции, живого скота, сахара и кондитерских изделий, фруктов и овощей. Иран заинтересован в экспорте сельскохозяйственной продукции в Украину, в частности сухофруктов, креветок, рыбы, фруктов и овощей", - рассказал чиновник.
    "Мы предложили Ирану привлекать инвестиции в лесную отрасль Украины и сотрудничать в области рыбного хозяйства, создавать совместные предприятия по разведению и выращиванию осетровых, лососевых и других видов рыб", - сказал Геннадий Зубко.

По его словам, Иран готов создавать совместные предприятия и развивать переработку продукции агропромышленного комплекса в Украине. Украина предложила Ирану сотрудничество в развитии инфраструктуры и логистики, необходимой для облегчения торговли сельскохозяйственными продуктами.
    "Украина пригласила иранских инвесторов к участию в приватизации украинских предприятий. Мы договорились о создании совместного комитета по инвестициям для развития различных форм инвестиционного сотрудничества, в том числе государственно-частного партнерства", - сказал он.
    Геннадий Зубко отметил, что Украина и Иран продолжат сотрудничество в банковской сфере для создания упрощенных условий для развития торгово-экономических связей в различных секторах. "Центральные банки Украины и Ирана согласились проработать возможность использования национальных валют для расчетов при осуществлении двустороннего товарооборота", - сказал он.
    "Мы также активизируем работу Совместного украинско-иранского делового совета, в Тегеране будет проведено его первое заседание", - сказал он, сообщают "Електронні Вісті".
    Вице-премьер-министр Украины подчеркнул, что Украина и Иран заинтересованы в дальнейшем развитии сотрудничества в секторе добычи угля, модернизации, ремонта и взаимных поставок оборудования, запчастей и комплектующих к нему. "Украинские научно-исследовательские учреждения могут проектировать угольные шахты для иранских компаний обогащения угля", - отметил Геннадий Зубко.
    "Мы также договорились о заключении новых контрактов, привлечении украинских специалистов в металлургической отрасли и договорились способствовать реализации совместных проектов. Украина имеет большой опыт в проектировании, строительстве и вводе в эксплуатацию металлургических, химических предприятий и предприятий по переработке полезных ископаемых", - отметил чиновник.
    Вице-премьер-министр Украины сообщил, что будет расширено сотрудничество в направлении производства различных типов и моделей грузовых и пассажирских вагонов, вагонов для метрополитена, а также поставка вагонов, комплектующих и запасных частей. Также будут расширены поставки продукции автомобилестроительной отрасли, оборудования бурового шахтного оборудования, бурового оборудования для подземных и открытых работ, подземных погрузочных машин, рудничного транспорта.
    "Мы договорились расширить сотрудничество в авиационной отрасли. Компании наших стран будут сотрудничать в направлениях модернизации самолета АН-140-100 и его совместном серийном производстве, в проектировании и производстве новых модификаций самолета Ан-140-100, в сфере маркетинга и продаж пассажирских самолетов АН-158 в Иране и регионе, в направлении поставки транспортных гражданских невоенных самолетов АН-178", - сказал Геннадий Зубко.
    "Иран готов к транзитной перевозке товаров Украины в страны Центральной Азии, Афганистан и другие страны региона. Мы расширим сотрудничество в области железнодорожных перевозок. Иран заинтересован в привлечении украинских компаний к сотрудничеству в различных сферах железнодорожного транспорта, в частности, относительно железнодорожного подвижного состава, сопутствующего оборудования и развития железнодорожной инфраструктуры", - рассказал он.
    Вице-премьер-министр Украины отметил, что Иран тоже готов сотрудничать с Украиной в направлении развития комбинированных перевозок с использованием коридора "Персидский залив, Иран (Астара и Каспийское море) - Черное море, Европейские страны".
    Украинскую часть Комиссии возглавляет министр энергетики и угольной промышленности Украины Владимир Демчишин, Иранскую часть Комиссии возглавляет министр сельскохозяйственного Джихада Исламской Республики Иран Махмуд Ходжати.

Саня ZP.UA, Oprishok, Helmut Raiser та 2 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Трофейна рація Азарт Р-187п1 в робочому стані, акумулятор заряджений, потрібно обновити термоусадку...
      25000 грн.
    2. Бажаю здоров'я! Купуючи лот Ви ще й донатите моїм побратимам. Дякую! Фільтри, в лоті три шт., о...
      125 грн.
    3. Радіостанція Моторола.для відновлення,чи на списанняПломби на місці не вскривалась.Все по фото.
      3333 грн.
    4. Невдала підписка разведка .Трофейний знак.
      555 грн.
    5. Перископ для артилерійської бусолі ПАБ -2 (М). Пошкоджений, непрацюючий. Відправка по Україні ново...
      600 грн.
  3. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.177
    Адреса:
    Коростень Украина
    Глава Минобороны: ССО будут выполнять задачи к концу 2016 года

В 2016 году в Украине планируется завершить создание Сил специальных операций. Об этом министр обороны Украины Степан Полторак заявил во время встречи с генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом в Брюсселе, сообщает Укринформ.
    "В этом году Силы специальных операций получат боевые навыки, то есть они пройдут курс подготовки, обучение и будут к концу года готовы выполнять задачи по назначению", - заявил Полторак.

Саня ZP.UA та Владимир Херсон подобається це.
  4. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.177
    Адреса:
    Коростень Украина
    В Луганской области «Фантом» задержал партию водительских удостоверений и бланков о прохождении обучения вождению

В Луганской области сотрудники спецподразделения налоговой милиции ГФС «Фантом» задержали партию бланков об окончании курсов вождения с выставленными оценками и водительских удостоверений.
    Об этом сообщает пресс-служба Государственной фискальной службы.
    Так, на пункте пропуска Станица Луганская был проведен осмотр личных вещей гражданина, который направлялся с временно оккупированной боевиками территории.
    В результате было обнаружено и изъято 30 бланков, свидетельствующих о сдаче экзаменов по вождению, выданных одной из автошкол, а также водительские удостоверения. На бланках не были указаны фамилии, однако уже были проставлены оценки.
    «По словам задержанного, он переправлял документы по просьбе своего знакомого. При этом на его руках имеются характерные синяки, которые появляются от долгого пользования огнестрельным оружием», - говорится в сообщении.

Images:

1.jpg
    Ніколаускасс, Саня ZP.UA, SEVILE та 3 іншим подобається це.
  5. tms

tms Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    593
    В окупованій Горлівці Донецької області місцеві жителі розправилися над російськими військовими, які намагалися зґвалтувати і пограбувати жінку.

Як повідомляє розвідка Міноборони, 6 березня горлівчани затримали двох російських військовослужбовців, які в стані сильного алкогольного сп’яніння намагалися зґвалтувати та пограбувати молоду жінку.

"В результаті вчинення самосуду російські військові отримали тяжкі ножові поранення", — повідомляє розвідка.

Чук, a20b16, Luftwaffen та 15 іншим подобається це.
  6. valera-antikvar

valera-antikvar Oberleutnant

Повідомлення:
    1.770
    Адреса:
    Украина
    "Время цепи разорвать": крымчанка написала трогательную песню об украинском Севастополе

"Буде вільним Севастополь, Бог прощає всі борги, рідний, любий Севастополь, з Україной назавжди!"
    Уроженка Севастополя Мария Ветрова, покинувшая Крым после аннексии, записала новую песню, которую посвятила своему родному городу.
    Свежая композиция 35-летней Марии является кавер-версией на гимн города "Легендарный Севастополь".
    "А вот вам, ватнички, - кол осиновый в пуп!" - подписала видео женщина.

Kirill1036, a20b16, Luftwaffen та 8 іншим подобається це.
  7. ЛюбительПива

ЛюбительПива Leutnant

Повідомлення:
    1.365
    Адреса:
    Макаровский патриархат
  8. tms

tms Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    593
    У зоні АТО на непідконтрольній Україні частини Донецької області залишилось 13 виправних колоній та один СІЗО.

Він зазначив, що до початку бойових дій на сході було найбільше виправних установ в Україні. Частину в'язнів терористи передали українській стороні.
    "Після переходу під юрисдикцію наших правоохоронних органів засуджені розговорилися і розповіли про свої пригоди. Ув'язнені у "ДНР" займаються виключно обслуговуванням бойовиків, задоволенням їхніх потреб — від ремонту автомашин до пошиття білизни. Як то кажуть, "all inclusive" по-ДНРівські", — пише Аброськін.
    Ув'язнені також розповіли українським правоохоронцям про те, що годували їх нерегулярно. Опалення у кононіях також нема. Дійшло навіть до того, що злочинці, на совісті яких не одне вбивство, попросили так званого ватажка "ДНР" Захарченко відправив їх відбувати покарання в Україні.
    Відомо, що у Єнакіївській виправній колонії № 52 в'язні примусово шиють військове обмундирування терористам. Там їх також б'ють.
    Медичне обслуговування під "керівництвом начальника медчастини" Сергія Голубцова повністю відсутнє. Результат — кілька ув'язнених померли від запалення легенів,
    — зазначив В'ячеслав Аброськін.
    А донецьке СІЗО № 5 для VIP-в'язнів — сюди терористи привозять "своїх": так званих "міністрів" та інших "керівників республіки". А також — невинних людей, які порушили "закони". Усіх регулярно б'ють.
    "Горлівка. ІК№ 27. Спектр "послуг" в колонії також широкий — побиття і приниження в'язнів, вербувальні бесіди щодо вступу до лав "ДНР", ремонт бойової техніки, а також — тимчасове перебування заручників до їх викупу", — додав начальник Головного управління Нацполіції на Донеччині.
    У МВС пообіцяли усіх причетних до знущань над українськими в'язнями оголосити в розшук.

9. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    251
    Повідомлення:
    20.098
    Адреса:
    Украї́на
    Фото проекты
    12524354_972240809535302_5739247249816847339_n.jpg

Діана «Дана», ДУК ПС, 1-ша штурмова рота 5 бат.
    Враховуючи 1985-й рік народження, моє дитинство було таким, як у всіх дітей часів перебудови та пострадянського часу. Малою була ще та шибайголова: і бійки, і покинуті будови, біганина, примітивні іграшки та винахідливі ігри.
    Увесь вільний час проводила на вулиці в своїй пацанячій компанії. Якось так складалось життя, що я весь час живу в чоловічій компанії, тому мені не надто просто знаходити спільну мову з жінками.
    В школі навчалась добре, але ніколи не була відмінницею - скоріш за все не через брак знань чи інтелекту, а через непосидючий норовливий характер. Ще навчалась в художній школі, бо з малечку малювала, займалась спортом, зокрема кікбоксингом. Росла в щасливій повній сім’ї з молодшим братиком, який для мене й досі не просто друг, а частинка душі. Подорослішала рано, як більшість дітей мого покоління. Захоплювалась рок-музикою, полюбляла шумні тусовки.

Патріотизм та гостре почуття справедливості мені було привито ще моїми батьками, десь відтоді, як я почала самостійно злізати з горщика.
    Я росла, а зі мною росло і моє невдоволення довкіллям. Я хотіла бачити Україну процвітаючою, могутньою. Я хотіла бачити справедливий світ, а натомість бачила свою Батьківщину, де українці почували себе емігрантами у власній країні. Вже тоді для мене чітко сформувались основні цінності, і за покликом долі я вступила у націоналістичний рух України. Тоді горизонти були широкі й ми не здогадувалися, як нам вибороти Українську Самостійну Соборну Державу, тому, боролись ми, як могли, розбиваючи голови об безжальні лопаті вітряків наших ідеалістичних ідей. Вступивши до націоналістів, я чи не вперше в житті відчула душу спільноти, відчула опору плеча побратима, відчула себе частиною великого товариства, де всі мислять як я, де всі діють як я, де на все дивляться саме з моєї вежі. Тоді ж, якось сама собою на плечі лягла відповідальність за долю України і українців. «Якщо не я, тоді хто?» стало гаслом життя й досі спонукає до дії, навіть коли опускаються руки. Кожен день став днем боротьби і вже тоді відбулася розстановка пріоритетів, де основним у житті стало творення Української Самостійної Соборної Держави, творення кожною думкою, кожним подихом, кожною дією.

Мрії мої з віком змінювалися, напевно тому, що я ставала прагматичнішою. В ранньому дитинстві мріяла бути Імператрицею. Стала старшою - мріяла стати чемпіонкою світу. Навчалась в університеті, хотіла стати знаменитим кутюр’є, адже моя спеціальність «дизайнер-кутюр’є». Перед війною мріяла стати головою пенітенціарної служби чи начальником відділу СБУ по боротьбі з корупцією. Дуже хотілось бачити пики хабарників, яких запихають в воронок. А тепер мрію лише про Українську Самостійну Соборну Державу, без втілення якої всі мрії та сподівання – тлін. Я ніколи не була пристосуванкою і досі вважаю, що будувати щастя на купі лайна, маневруючи між жирними мухами та червами - то не моя доля. Моя доля - брати посильну участь у розбудові нової України, або загинути у цій боротьбі.

Від народження маю багато талантів, дарованих мені Богом та вирощених моїми батьками, тому в професійній сфері було нелегко визначитись. Випробувала себе в якості журналіста, художника, візажиста, фотомоделі, кутюр’є, дизайнера-декоратора, веб-дизайнера, викладача, а зупинилась все ж на тренерській роботі. Саме робота тренера з фітнесу, кікбоксингу, йоги та інших видів спорту втілила у себе більшість моїх талантів і дала можливість вдосконалювати українців навколо себе. Власне тренером я і працювала аж до того моменту, коли у двері нашого дому вломилась війна. У вільний час пишу поезію і публікуюсь у поетичному проекті «Голос Крові», пишу пісні для українських виконавців, беру участь у творчих доробках рок-гурту «Сокира Перуна». Займаюсь живописом і втілюю свої емоції у полотна.

Але… для початку був Майдан. Під час революційних подій, будучи націоналісткою, я природно подалась на Майдан Незалежності. Там зустріла практично усіх своїх соратників по націоналістичній боротьбі, де ми самоорганізувались у Правий Сектор. Потім були незкінечні ночі і дні, не схожі на дні. Кіптява, бруківка, напалми, палаючі скати, їдючий газ, задушливий кашель, смертельна втома і жагучий біль утрати по загиблим, який переростав то у нелюдську лють, то у приречену жертовність. Там, серед диму і жару пекучих лютневих ночей ми гартувались, самі того не знаючи, до визвольної війни. Старі й молоді, давні знайомі та щойно прибулі, досвідчені бійці та новобранці, ми побороли там найсуворішого ворога кожного воїна – страх.

А далі, червень 2014-го року. Придбавши у спеціалізованих крамницях яке-не-яке спорядження та форму, ми рушили на війну. Склад лишався той самий, той самий Правий Сектор, ті самі націоналісти. Ми їхали у щойно створений Добровольчий Український Корпус з очима, сповненими романтики, і серцями, що палали жагою перемоги. Ми їхали в АТО, керуючись щирим патріотизмом націоналіста. У нас була 17 стаття Конституції України, яка зобов’язувала кожного громадянина відстоювати територіальну цілісність України, та мисливська зброя, якщо вона тоді в кого була.

У ДУК ПС я, зваживши свої можливості і уміння, взялась до зброї. Фізична форма в мене непогана, стрільба з автомата доведена до автоматизму ще із юності. Так я опинилась у якості штурмовика 1 роти. І Командир, і чоловік не дозволяли мені їздити на виїзди, тому я мусила постійно робити це інкогніто. Йшли місяці, день за днем я вчилась воювати, хоча вважаю, що досі лишилась дилетантом, проте деякі нові істини все ж пізнавала. Більш обізнані вояки навчали усьому, що вміють. Ніколи не забуду свій перший постріл із снайперської гвинтівки. Це приворожило мене до неї раз і назавжди. Але, попри влучність стрільби з СВД, снайперську спеціальність я не обирала. На відміну від штурмовика, основним завданням якого є уважність та «біжи – стріляй», снайперська справа вимагає довгих років навчання, без якого я все ж буду залишатись дуже влучним штурмовиком.

Коли ми приїхали на фронт, Україні загрожувала велика небезпека. Ми розуміли, що крім нас нікому... Тому й поїхали на війну я, мій чоловік і мій братик. ДУК ПС тримав оборону в секторі Б в напрямку Донецьк–Дніпропетровськ, і ми якоюсь небесною волею перемагали. Так йшли дні і ночі, передова і тил. Зараз стрічкою кольорового кіно проносяться в пам’яті епізоди. Напевно, то були одні з найщасливіших в моєму житті днів. Скільки чудових людей я там зустріла, скільки гарних хлопців полюбила, як рідних… Там я відчувала себе потрібною своїй Батьківщині, своєму народу. Там, на війні, я відчула щирість почуттів, чистоту помислів і братерське єднання. Там, під обстрілами, в холоді та бруді я зрозуміла цінність свободи та краси. За боями ішли бої, за надбаннями втрати. Я так і не навчилась не скорбіти по загиблим, проте, навчилась реготати тоді, коли інші б ридали.

У ДУК ПС, в цілому, все виходило добре. Кіборгом я так і не стала, проте тішу себе тим, що прикривала кіборгів, тримаючи оборону Пісок. Найяскравіші бої для мене були саме у Пісках восени 2014. Там отримала контузію і забійні травми, в результаті розриву неподалік мене 120-ї міни, тоді мене врятував шматок виринаючої із землі стіни будинку. Пройшла лікування в Дніпропетровській лікарні ім. Мечникова, де зустріла старих і нових друзів серед поранених вояків.

Сім’ю я не ставила на перше місце і не надто віддавалась сімейним стосункам, в результаті чого мій перший шлюб затріщав по швах. Але, у 2011 році я зустріла своє щастя. Щастя прийшло до мене у запилених берцях і з шевроном Тризубу ім. Степана Бандери на кітелі. Вродливе, спітніле і таке ж віддане ідеї українського націоналізму, як я. Щастя звалось Другом Зірваним і швидко зробило мені пропозицію. Відтоді ми разом і в сім’ї, і в боротьбі, і духовно, і на війні. Кохання додало жару в моє і без того насичене життя, надихнуло на подвиги і стало стримуючим фактором на війні, адже коли наставала чергова фаза «манії нєубіванія», кохання брало за шкірку вертало в світ самозбереження. Напевно тому, що досі живі, ми зобов’язані один одному та нашому коханню. Нас випробовувала війна на міцність, але при цьому дуже жорстко нагадувала нам, наскільки ми один для одного цінні…

Літо 2014 року, бої під Іловайськом. Мій чоловік, друг Зірваний, в складі небагато чисельного підрозділу ДУК ПС прикомандированому до 40-ї бригади, відчайдушно б'ється з окупантами. Я тим часом їду з фронту на добу додому до Києва, адже обіцяла батальйону Азов виступити в рамках поетичного проекту «Голос Крові» на їх благодійному концерті для збору допомоги. Брудна, закопчена, пітна і втомлена їду з повним бусом наших бійців, які їхали «в ували» та по справах. Телефон задзвонив якось дуже різко. Занадто різко, щоб віщувати щось хороше. На екрані світилось «Отець Петро», наш тодішній капелан. Цього попа наша сім'я знає вже дуже давно, як і багатьох товаришів по службі у батальйоні, але він мені просто так не телефонує ніколи. Серце стиснулось і я зняла слухавку. Якось боязно і наче вибачаючись, піп повідомив мене про загибель мого чоловіка. Далі прірва. Я тремтячими пальцями намагалась додзвонитися до коханого, але марно. На тому кінці, якась баба повідомляла, що абонент не абонент. Мене кинуло в піт, здавалось серце зупинилось і сльози застрягли в голосових зв'язках. Я мовчала. Земля плила під ногами і мозок розривали міліарди думок одночасно. Життя скінчилось. Сенс пропав. Куди я їду? Навіщо я їду?.. Додому? До якого, мать його туди дому??? Дім був наш... А тепер, коли Його більше немає, то й дім чужий... Хлопці все чули, все зрозуміли. Я мовчки вийшла з бусика, покурила кілька цигарок і все думала. Емоції рвали серце у клапті, а я мовчки сиділа навприсядки і курила. Це був кінець. Я втратила свій сенс, своє кохання, свого кошенятка... Було так гірко, так злісно і ненависно, що я ще ніколи не відчувала подібного, я хотіла кричати і вбивати. Але, Його більше немає... Бус їхав далі, грала патріотична музика, хлопці намагались мене підбадьорити і брали за руки, за плече, дзвонили по всьому фронту, щоб перевірити інформацію, шукали тіло і всяке таке. А я дивилась у вікно на залиті сонцем поля, на зелені дерева, на блискучі річки, на такий гарний і розніжений український пейзаж і планувала свій останній подвиг. Я вирішила, що шахідом стати - моя доля і збиралась підірвати і себе, і Донецьк. Плани в мене були, визнаю, геніальні, але нічого боятись загинути тому, хто кілька хвилин тому вже загинув разом із коханою людиною. Години тяглись, як кисіль, а я все думала, планувала і дивилась у вікно. Задзвонив телефон, точніше занявкав, адже лише на мого коханого у мене стоїть мелодія котячого нявкоту, він же моє кошеня... Телефон «нявкав», на екрані світилось його фото, а я шалено збиралась із думками, брати слухавку чи ні. Просто таке вже бувало у родин загиблих вояків, коли сєпари знімали з тіла загиблого телефон і намагались то продати родичам тіло за викуп, то брехали, що живий і в полоні, то просто зловтішались і тероризували й без того убитих горем рідних. Я чекала почути на тому кінці якогось сєпара, насторожено сказала «Алло». І тут щось неймовірне, щось казкове і дивне, на тому кінці був такий знайомий, такий рідний, такий коханий голос. Він сказав, що все з ним гаразд, що він цілий і неушкоджений, що зв'язок з'явився лише зараз. Якісь бійці, до яких пододзвонювались мої хлопці, повідомили Зірваному, що дружина божеволіє від жаху і про те, як його вже поховали, що вийшла прикра помилка. Він одразу мене й набрав. Мій милий, мій коханий, мій рідний! Мене ніби омило холодним дощем. От тут то я мало не вхопила серцевий напад, бо в порівнянні з попереднім горем, моя радість була більш емоційною. Відтоді я так боюсь його втратити, що хочу притиснути його до себе і не відпускати ніколи-ніколи. Нині згадую ту хвилину, як найгірший жах. Відтоді, маю один страх - втратити коханого, а ні болю, ні смерті, ні неволі я більше не боюсь.
    Війна мене майже не змінила всередині, хіба зробила ще більш цинічною, ніж я була. Війна для мене стала чудовим джерелом творчого натхнення.
    Планів не будую, життя може бути коротким і прозаїчним, тому живу сьогодні, бо завтра може не настати. Зараз я мрію про перемогу України, коли відкриється, нарешті, можливість розбудовувати Українську Самостійну Соборну Державу.

Images:

12670796_972240716201978_5216923571046444803_n.jpg
    12439379_972240846201965_3190613113841189046_n.jpg
    Kirill1036, КРОТОЛОВ, Кворан та 24 іншим подобається це.
  10. Alex Richter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    251
    Повідомлення:
    20.098
    Адреса:
    Украї́на
    Ivan Saveliev

Итак,я сегодня опять на сутках,времени вагон-напишу очередную сказочку. Про Совок и Армию.
    Самое страшное,что может случится с нашей армией это не котлы -в котлах бывала и немецкая,и американская,и французская армия.
    Самое страшное-это Совок. Потому что пройдя окружения,научившись в них воевать,научившись из них выходить -нормальная армия становится сильнее. Если с армией случается Совок-то не надо и котлов...армия в них не попадет,потому что не выйдет из военных городков. . Из тех самых, где пострижена трава,покрашены бордюры и срочники с контрактниками стреляют по три патрона в год.
    А если и выйдет то до котла не дойдет-ибо топливо залито в командирские джипы,а не в бтры,бойцы умеют ходить строем,но не умеют грузить эти бтры на платформы,не умеют их водить и вообще...не для войны их мамка настрогала,а зарплату получать и тянуть по гаражам все что плохо лежит.
    А если и дойдет ,то ...об этом лучше не думать,кто на фронте с лета 14-го,тот это все наблюдал.
    И вот,казалось бы,на горизонте забрезжила надежда на то,что Совок в нашей Армии сдох... Что еще чуток самый и всё,мы спихнем Талановским берцем его смердящую тушу в придорожную канаву и, поудобней перехватив любовно тюнингованный АК, вышвырнем врага за Ростов...
    Но нет...эта полуразложившаяся тварь,вылезла у нас за спиной,пока мы дрались под Аэропортом и Дебальцево,взбодрилась, приняв в себя людей отсидевшихся по погребам в самые критические для страны моменты, и вцепилась нам в спину.
    И мы либо этот Совок добьем физически либо Страны у нас не будет.

Останнє редагування: 8 бер 2016
    Kirill1036, wolodymyr1, Roma-ham та 64 іншим подобається це.
  11. d29k3

d29k3 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    680
    Адреса:
    LEMBERG

Kirill1036, 3102912990, Ben Gun та 16 іншим подобається це.
  12. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя
    Ось подарунок від Діда Свирида для бійців АТО. Це реанімобіль, що він його придбав за ті гроші, що отримав за свою «Історію України». Як він і попереджав, сьогодні зранку вона тут, в Рівному.

Kirill1036, Beruyk0791, levak та 34 іншим подобається це.
  13. Роня

Роня Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.723
    Компанія Slav Handel братів Клюєвих та дві афілійовані з нею структури подали у Відні заяву про банкрутство.

Про це повідомляє Deutsche Welle з посиланням на австрійське товариство захисту прав кредиторів KSV1870.
    "Компанія SLAV Handel, Vertretung und Beteiligung AG подала у вівторок, 8 березня, до Арбітражного суду Відня заяву на відкриття процедури банкрутства", - йдеться у повідомленні.
    За даними товариства захисту прав кредиторів, банкрутство оголосили також дві дочірні компанії групи SLAV. Ці структури належать братам Сергію і Андрію Клюєвим, які є фігурантами санкційного списку Євросоюзу як представники близького оточення екс-президента Віктора Януковича.
    http://www.dw.com/uk/австрійські-компанії-клюєвих-оголосили-про-банкрутство/a-19102401

wolodymyr1, ponab, Ніколаускасс та ще 1-му подобається це.
  14. Роня

Роня Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.723
    З початку 2016 року в Україні зареєстрували ще 125 електромобілів. Тепер в Україні зафіксовано 653 електрокарa

Kirill1036, jdnst, cvoy та 9 іншим подобається це.
  15. Alex Richter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    251
    Повідомлення:
    20.098
    Адреса:
    Украї́на
    Судя по Tesla, Украина богатая страна....

Volocuga, Ніколаускасс, NIA та 2 іншим подобається це.
  16. Alex Richter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    251
    Повідомлення:
    20.098
    Адреса:
    Украї́на
    Сложно сравнивать с 126 500 $

17. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя
    Слава Україні:

Добрий вечір славним людям, всіх націй та національностей!
    Особливо підкреслюю, всіх націй та національностей, бо дехто мене намагається вже в шовінізмі звинуватити… не подобається їм, що пишу тут :) Ну то таке, не цікаве.

Поки ми зосереджені на внутрішніх проблемах, тихо та майже без інформування в наших новинах проходять цікаві речі, які матимуть наслідки і для нас. Так британська розвідка (МІ6) сумісно з поліцією розпочала власне розслідування про військові злочини кацапів в Сирії. Вони готуються до міжнародного трибуналу в Гаазі. Так представники МІ6 відкрили тимчасовий офіс в Лівані, з якого постійно відряджають фахівців для збору свідчень. Весь останній тиждень в Сирії працюють британські лікарі, які збирають свідчення про характер поранень та ран, від яких помирали люди. Військові фахівці збирають свідчення про використання фосфорних снарядів та бомб, які заборонені різними конвенціями, які підписали кремляді. Зі свого боку США вже частково підготувала документи по супутниковому відстеженню ударів, характер самих ударів та типи зброї, які використовували кацапи. Офіційно про підготовку документів до міжнародного трибуналу вони заявили ще на минулому тижні.

НАТО отримало ляпаса в інформаційній війні, яку зорганізували кацапи проти фрау Меркель в Німеччині. Занепокоєність то не той стан, в якому зараз знаходяться німецькі спецслужби. Їм здавалося, що інформаційна війна могла бути лише проти слабкої України, та таке неможливо в Європі… як виявилося, вони дуже помилилися. Зараз в стилі строки виробляються заходи протидії пропаганди кремля та активізувалася контррозвідка Німеччини.

Окрім того, занепокоєність розгортанням подій примусило США прийняти узгоджене з НАТО рішення про перекидання до ЄС додатково 7 тисяч військових, які здебільшого будуть розміщені в Прибалтиці та Польщі і будуть силами швидкого реагування в разі наступу чи провокацій з боку кацапської орди.

Швеція та Фінляндія не є членами НАТО, та після анексії Криму намагалися вже якось подати заявку про вступ до НАТО, от тільки розгляд цих заяв буде на раніше осені цього року. Щоб не гаяти час та якось підготуватися до можливої атаки кацапських неадекватів, вони терміново вирішили створити військовий союз Швеції та Фінляндії. Вже є домовленість про проведення навчань з сумісної співпраці в разі розгортання військових подій на Балтиці. Прибалтика теж не пасе задніх, так Естонія і Литва проводять постійні навчання особливого складу та розгортають нові лінії оборони з урахуванням досвіду війни на сході України. Литовці фіксують активізацію прокацапських сил та очікують загострення в найближчі місяці.

Як бачимо мілітарізація та загострення в Європі продовжується, і комусь за цей цирк прийдеться рано чи пізно сплатити сповна. Тим більше, що тиха праця до прилучення до відповідальності йде на повну.

США продовжує наступ на економічному фронті. Так мінфін США розпочав спецоперацію проти покупців нерухомості в Каліфорнії та Нью-Йорку з кацапським і іншим корінням, анонімних покупців, які так чи інакше мають якісь сліди співпраці з кацапами. Тут до уваги беруться і перекази грошей з кацапстану і телефони замовників, які починаються з міжнародного коду кацапстану, і люди, які звідти часто приїздять по окремим адресам. Орієнтовно будуть розглядатися придбання нерухомості та інвестиції починаючи з 2008 року, бо саме з цього року різко підвищилась кількість придбаного майна анонімами та людьми з кацапським корінням. Розслідувати операції про придбання буде спеціалізована поліція мінфіну США FinCEN, головне завдання якої довести походження грошей і власників майна. Копати будуть глибоко, якщо навіть за чисті гроші було придбане майно, будуть шукати, звідки у покупця такі гроші, на чому і коли зароблені. До розгляду будуть братися часові кордони в 20 років. То ж цікава інформація може вже скоро з’явитися на шпальтах газет та в новинах.

Головна ж подія свобода Надії Савченко. Це знов мобілізувало спільноту як у нас, так і в світовому політикумі, але рішення в рука одного самодуру з кремля. То ж почуємо завтра слова Надії, подивимось на реакцію, і будемо чекати новин від усюди, щоб розуміти, як розгортається пазл, в якому ми на гострі леза.

А поки що визначаємо, що ми стали ще на один день ближче до звільнення Кримі і Донбасу, ще ближче до нашої перемоги. Все буде Україна!

Kirill1036, moranno, Русла Н та 6 іншим подобається це.
  18. Helmut Raiser

Helmut Raiser General-major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    364
    Повідомлення:
    6.655
    Завтра весь світ приєднається до акції на підтримку Савченко.

Завтра весь світ долучиться до третьої акції GLOBAL DAY #FreeSavchenko на підтримку народного депутата України Надії Савченко
    Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Укрінформ".
    Українська громада Сполучених Штатів і Посольство України в США в середу проведуть у Вашингтоні одразу два мітинги на підтримку Савченко з вимогою її негайного звільнення з російського полону.
    Також акція на підтримку Савченко пройде у Варшаві.
    "Під час акції ми протестуватимемо проти дій російського суду у справі Надії Савченко. Ми також закликатимемо польську владу здійснювати кроки щодо посилення тиску на Росію у зв’язку з цим судовим процесом", - наголосила лідер варшавського Євромайдану Наталія Панченко.
    У свою чергу, адвокат Надії Савченко Марк Фейгін закликав міжнародну спільноту вийти завтра на підтримку української льотчиці.

19. d29k3

d29k3 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    680
    Адреса:
    LEMBERG
    Володимир Назаров закликав президента РФ поставитися до української льотчиці з повагою.

Народний артист Росії, композитор і режисер Володимир Назаров звернувся до президента Володимира Путіна з проханням негайно звільнити колишню військову льотчицю Надію Савченко.

Kirill1036, ХапалАнДаг, Мишель 777 та 19 іншим подобається це.
  20. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.177
    Адреса:
    Коростень Украина
    Бойцы «Кривбасса» задержали «майора» днр и наемника из Якутии

В рамках проведения контртеррористической спецоперации, бойцы роты полиции специального назначения "Кривбасс" задержали двух боевиков террористических банд "ЛНР-ДНР", один из которых, вероятно является "майором" так называемого "МГБ "ЛНР". Об этом он написал в Фейсбуке советник министра МВД Зорян Шкиряк.
    Он отметил: "07.03.2016, в 14:45 во время патрулирования на железнодорожной станции "Очеретино" очередным нарядом РПСПОП "Кривбасс" ГУНП в Днепропетровской области во время проверки документов у лиц, вызывающих подозрение, были задержаны двое граждан, которые предъявили паспорта на имя граждан "И" и гражданина "Д": 1. Гражданин "И" 1976 г.н., уроженец г. Дзержинск Донецкой области, зарегистрирован: г. Дзержинск Донецкой области. 2.Гражданин "Д", 1996 г.н., уроженец г. Марганец Днепропетровской области, зарегистрирован: г. Марганец Днепропетровской области. Паспорт на имя гражданина "Д" имел явные признаки технической подделки документов (переклеена фотография лица). Во время досмотра вещей данных лиц с паспортом на имя "Д" были обнаружены документы на имя гражданина "Т", 1996 г.н., уроженец Усть-Янского района, республики Саха (Якутия).
    В бумагах, которые находились у последнего обнаружено справку от 27.01.2016 о составе семьи, выданную "Луганской народной республикой отделом по обеспечению жизнедеятельности пгт Хрустальное", что указывает на последнее место его проживания: поселок Колчановка.
    Кроме этого в больничной амбулаторной карте гр. "Т", обнаружены лекарственные документы, обследования и оказания ему 28.02.2015 медицинской помощи по факту получения контузии головного мозга во время участия в боевых действиях.
    При проверке личных вещей последнего обнаружены фотоснимки 10-и его дружеских связей, которые одеты в военную амуницию, имеет знаки распознавания незаконных вооруженных формирований "ЛНР", "ДНР" с оружием в руках.
    Вышеприведенные факты свидетельствуют о возможной причастности задержанных к российским террористическим бандам "ЛНР", "ДНР".
    Указанные выше лица переданы сотрудникам Константиновского ГО УСБУ в Донецкой области. По информации УСБУ в Донецкой области, гражданина "И", 1976 г.н., является майором "полиции МГБ" "ДНР" в г. Новоазовск Донецкой области.
    Гражданин "Т" был боевиком незаконного вооруженного формирования "Красный луч". Контртеррористические мероприятия продолжаются.

BART28, trainee, linkin та 7 іншим подобається це.
  21. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.177
    Адреса:
    Коростень Украина
    Холодницкий: быстрого результата в делах против Кононенко, Пашинского и Мартыненко ждать не стоит

По состоянию на 1 марта Специализированной прокуратурой в суд направлены три обвинительных акта
    Быстрого результата в делах против Игоря Кононенко (фракция "Блок Петра Порошенко"), Сергея Пашинского (фракция "Народного фронта") и Николая Мартыненко (бывший депутат "Народного фронта") ждать не стоит. Об этом в интервью DW сообщил руководитель Специализированной антикоррупционной прокуратуры Назар Холодницкий.
    "В настоящее время следствие во всех этих процессах продолжается, пока подозрений никому не объявлено. Идет стадия сбора доказательной базы, поскольку статус народного депутата предусматривает предоставление разрешения Верховной Рады о привлечении к уголовной ответственности. Там немного усложнен процесс, поэтому быстрого результата ждать не стоит, поскольку это невозможно. Такие дела, где есть системная коррупция, где задействованы оффшоры, теневые схемы, требуют времени и значительных усилий и, в частности, помощи международных партнеров", - сказал Холодницкий, отвечая на вопрос, планируется ли на этой неделе направить в суды производства по их делам.
    В то же время он подчеркнул, что нужно "трезво относиться к заявлениям политиков, общественных деятелей, которые различными заявлениями пытаются сделать политический пиар и получить политические дивиденды".

22. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя
    Цви Ариели

Уже почти 2 года как я знаком с украинскими силовыми ведомствами – армией, Нацгвардией и МВД. Но только сейчас у меня сложилось четкое понимание и совершенно ясная картина проблематики вооруженных сил (условно называю так все ведомства), а также путей решения их проблем.

Когда-то я думал, что достаточно научить стрелять, обучить тактике и попросить зарубежных специалистов наладить взаимодействие штабов. Перейти на стандарты НАТО. Теперь я точно знаю, что проблема заключаетсяне в этом.
    Годами военное мастерство отодвигалось на последний план, а ценилось мастерство подхалимажа, коррупции и правильного заполнения бланков. Инициатива в войсках подавлялась и, если в западной армии, инициативность и есть основной критерий выдвижения бойца на командирскую должность, то тут от таких быстро избавлялись, сопровождая это слова вроде: «Тебе, что больше всех надо?», «Инициатива е.ет инициатора», «инициатива наказуема». Все эти поговорки стали не только своего рода «народными мудростями», солдатскими поговорками или литературными приемами, они, к большому сожалению, стали неотъемлемой частью бытия.

Мы можем сколь угодно критиковать политическое руководство, вместо профессионального звена, надеяться, что замена одного политика или военачальника другим приведет к желаемым результатам, но все напрасно. Люди, достигшие уровня начальников отделов, штабов и т.п. в большинстве своем не способны измениться. Как их не ротируй – результат останется неизменный. В данном случае на первый план выступает даже не профессиональная составляющая, а личные моральные качества – честность, инициативность, готовность учиться и работать в коллективе, патриотизм, умение взять ответственность на себя в критических ситуациях и самопожертвование (т.е. готовность отказаться от теплого места ради реформирования своей Родины). Было бы заблуждением искать таких людей в верхах, поскольку сама система, как было описано выше, всеми силами отсекала таких людей от высоких должностей. И если, вопреки всем преградам, в систему «проникли» отдельные высоко достойные профессионалы, то это, всего лишь исключения, подтверждающие общее правило.
    Однако, такие люди есть среди военных среднего звена, еще не успевших нагреть руки и жопы на теплых местечках. Причем, достойные люди есть как среди контрактников, так и среди гражданских и мобилизованных.

Утверждения о том, что «у него нет опыта» для руководства батальоном, бригадой, штабом и т.п в корне неверно и манипулятивно, поскольку научить честного, талантливого, обстрелянного в боях, а также желающего познавать новое, офицера среднего звена современным премудростям военной науки абсолютно реально. Таким путем пошли США в начале Второй мировой войны, которые резонно посчитали, что весь их генералитет готов к парадам и сражением Первой мировой войны, с ее окопами и кавалерией, и совершенно не готов к маневренной войне, с массированным применением бронетехники, авиации, десанта, рейдами отрядов диверсантов по тылам и ударам по коммуникациям противника и т.п., заменив их на вчерашних майоров и полковников.

Данный подход базируется на признание очевидного факта, что немотивированного на учебу и результат ретрограда невозможно сделать эффективным полководцем или даже обыкновенным командиром.

Два года войны на истощение – вполне достаточный срок чтобы не по словам и заявлениям, а по реальным делам и достижениям оценить профессионализм и патриотизм всех участников данных событий. Вот почему, настал час создавать систему «военного лифта», которая выдвинет наверх молодых и способных офицеров и проконтролирует, чтобы те, кто засел у «кормушки» не похерили их начинания.
    А для этого критически важно, не через 5 лет, а уже сейчас переводить силовые структуры на стандарты НАТО и лучших зарубежных армий (и Первая Бригада легкой пехоты в составе НГУ – очное тому подтверждение), а также внедрить в армию, по мимо институтов политического контроля, также и институты общественного контроля, с реальными, а не бутафорскими полномочиями.
    А при правильном управлении, умелом распределении и использовании имеющихся в стране ресурсов, при правильной постановке приоритетов и современной подготовке личного состава, Украина вполне способна защитить себя и своих граждан от всех современных вызовов, которые перед ней, увы, стоят, нравиться нам это или нет.

3102912990, Ervin41, mu25072008 та 3 іншим подобається це.
  23. Транк

Транк Oberleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    338
    Лоти
      на продажу:
    5
      продані:
    540
    Повідомлення:
    1.824
    Адреса:
    Юр’їв,що над Россю
    "Майдан в России будет!
    Я хочу показать своим примером, что в России тоталитарный режим можно скрутить в бараний рог.
    Вы хотели последнее слово? Вот мое последнее слово!"

Kirill1036, 3102912990, КРОТОЛОВ та 52 іншим подобається це.
  24. Helmut Raiser

Helmut Raiser General-major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    364
    Повідомлення:
    6.655
    Савченко заспівала у суді Гімн України
    Українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко під час судового засідання у російському Донецьку заспівала Гімн України

http://espreso.tv/news/2016/03/09/savchenko_zaspivala_u_sudi_gimn_ukrayiny

Kirill1036, 3102912990, КРОТОЛОВ та 30 іншим подобається це.
  25. Alex Richter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    251
    Повідомлення:
    20.098
    Адреса:
    Украї́на
    Друзья,голосуем за важную петицию - Підтримати електронну петицію до президента: "Очистити флот від сепаратистів та саботажників"

Флот руйнується одним словом. "Недоцільно".

http://www.pravda.com.ua/columns/2016/03/9/7101388/

Як не отримати допомогу від Канади на кілька десятків мільйонів доларів?
    Спитайте у Гайдука.

Зі штабу флоту волонтери отримали відповіді:

– рукопашний бій, тренер – чемпіон світу з тайського боксунедоцільно;

– курси з греблі для підготовки по системі SBS (військовий, був придбаний волонтерами)недоцільно;

– курси по виживаннюнедоцільно;

– гірська підготовканедоцільно (зараз проводиться крадькома від командування);

– курси снайпінгу по системі COMBAT_UA_Sniper_Schoolнедоцільно;

– курси з підводної боротьбинедоцільно. Причому ГШ та МО навіть домовились про експлуатацію басейну на час проведення курсів;

– водолазна підготовка недоцільно.

Kirill1036, Oprishok, Serg1968 та 18 іншим подобається це.
  26. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327

Роман Сініцин

Вальчук Вітя. Той котрий "Луцький стрілок з атестаційних комісій".
    Вітя сидів у одній з комісій, на яку в один прекрасний день кинули практично усе волинське міліцейське начальство, «тузів» як ми їх між собою називаємо.
    Комісія рубанула майже усіх. Про Муковоза (очільника луцької міліції) чули багато, але він був далеко не один. У Луцьку на Вітю зуб у багато кого.
    Вітя мені признавався, що йому погрожують. Шлють смски (навіть показував), дзвонять родичам. Основний лейтмотив "Тобі піздєц".
    Особисто я думаю, що Вітю гарно підставили. Швидше за все пасли і коли зрозуміли, що він у нетверезому стані - банально спровокували.
    Зараз, за нашою інформацією, Вітю будуть намагатись закрити.
    А ось думки Олександр Ніколайчук, який з Самообороною Волині виїжджали на місце події, з цього приводу:
    Щодо подій навколо стрілянини із пневматичного пістолета одним з учасників атестаційних комісій - Вальчуком Віктором. У мене є перелік запитань, що стосуються як загальних принципів роботи поліції, так і запитання до рівня кваліфікації та професійності тих міліціонерів (поліцейських), що прибули на місце події.
    1. Чому пресслужба ГУ НП не виїжджала на більш резонансні події цієї доби? Такі, як стрілянина біля "Директорії" із нанесенням тілесних ушкоджень та вбивство, що інсценоване під пограбування.
    По першому випадку була швидка, зафіксовано факт у травмпункті. ГШР "Самооборони Волині" знаходить автомобіль, що перебував в орієнтуванні, зі слідами крові біля нічного клубу "Ринг". Слідчо-оперативна група не виїжджає на місце. Пояснення міськвідділу - немає заяви від потерпілого. Чому не порушено кримінальне провадження по факту?
    2. Чому пояснення-інтерв'ю заявників не повне, а змонтоване?
    3. Хто дав право пресслужбі ГУ НП формувати громадську думку та маніпулювати фактами, висловлювати судження, стверджуючи, що стріляли у перехожих, які у результаті виявилися знайомими між собою, а не у повітря у цілях самозахисту та для відвернення нападу?
    4. Чому затриманий у кайданках, патрульні поліцейські та ГШР "Самооборони Волині" прочекали слідчо-оперативну групу півтори години?
    5. Чому слідчі дії не розпочинали по прибуттю слідчо-оперативної групи на місце події, а чекали пресслужбу, щоб відзняти кіно?
    6. Чому оператор на зауваження, що засліплює прожектор від камери, повідомив, що його "сюди прислав Шпига П. П."? З яких це пір генерал вирішує, куди виїжджати знімальній групі?
    7. За скільки часу повинна прибути на місце "резонансної" події слідчо-оперативна група?
    8. Чому на місці події не оглянули та не перевірили представників іншої сторони інциденту на наявність у них якихось спецзасобів та завчасно підготовлених предметів?
    9. Чому рівень кваліфікації поліцейського не дозволяє йому мати навичок, щоб розрядити пневматичного пістолета?
    10. Чому речовий доказ запаковується у картонну коробку від продуктів, а не у сейф-пакет, розпаковується на місці після того, як поняті вже поставили підписи, і повторно без їх відома запаковується?
    11. Чому поліцейський дозволяє собі палити у громадському місці та кидати недопалок під ноги і забороняє аналогічні дії вчиняти затриманому?
    12. Чому правоохоронець дозволяє собі поблічно вживати вислів: "*уй замотаний в газєту, замєняєт сігарєту", звертаючись до затриманого?

Показать перевод