Ситуація в Україні. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем Vlad78, 2 тра 2014.

1. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327

Василь Нагорний

В Україні судять звільнених з полону заручників!
    Такий заголовок до посту, схожий на «морок сивої кобили»? Ні, Ukrainian realities!
    Визволення з полону наших бійців щоразу подавалось, як особлива подія. Урочисті зустрічі, квіти, сльози радості, Герої на рідній землі. То скажіть Адміністрація Президента України Президента, Міністерство оборони України чому цих хлопців тепер переслідує військова прокуратура?
    А за що ж судять колишніх полонених? Зрадили? Нічого подібного - наші хлопці не продаються! А судитимуть... судитимуть за самовільне залишення військової частини, по поверненню до дому. Військова прокуратура видно зовсім очуміла в гонитві за показниками. Ці хлопці досі лікуються, реабілітація буде тривати роками.
    Вчора приходив Володя Козак. Після полону тривалий час лікувався в госпіталі, психлікарні, встановили 3 групу інвалідності. Ви тільки вдумайтесь, 24-річного інваліда війни (саме по «посттравмату») будуть судити. І слідчий військової прокуратури ще й пропонує цьому бійцю угоду про визнання вини з покаранням у вигляді штрафу,4000 грн.!!! Це теж саме, що підписати угоду з дияволом. В жовтні 2015 року Юрий Бутусов (Цензор) писав про цього бійця, сержанта Володимира Козака, який брав в полон російських десантників. http://censor.net.ua/…/serjant_vladimir_kozak_rossiyiskie_d…

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 4 шт.)
      Замок (петелька) для ящиків з під БК НАТО. Ящик та сам замок - ваші. В комплект входить: Штифт 2 шай...
      230 грн.
    2. (в наявності 2254 шт.)
      Звенья 12.7х99 пулемета Браунинг Цена за 1штуку. Гильзы не входят в лот.
      2 грн.
    3. Ложемент птур импортныйhttps://www.ebay.com/itm/253264328505?_ul=KZ
      1300 грн.
    4. Відстріляний, під час боїв, одноразовий гранатомет МАТАДОР RGW90 “MATADOR”. Привезений з Донецького...
      100 грн.
    5. З Донецького напрямку. Виконане з жаростійкого металу.
      2500 грн.
  3. valera-antikvar

valera-antikvar Oberleutnant

Повідомлення:
    1.770
    Адреса:
    Украина
    Украинцы хотят получать 20 тысяч гривен в месяц для достойной жизни.

Среди офисных сотрудников попадается даже небольшой процент тех, для кого достойная жизнь начинается от 100 тыс. грн в месяц и больше
    Украинцам нужно зарабатывать не меньше 20 тысяч гривен, чтобы жить хорошо. Об этом заявили жители Украины в опросе Международного кадрового портала hh.ua.

По его данным, ради высокооплачиваемой работы украинцы готовы даже выехать за рубеж, работать по ненормированному графику и оставаться на нелюбимой работе.
    Опрос проводили в январе текущего года. В нем приняли участие 3 282 респондента из разных регионов Украины.
    В результате, четверть опрошенных назвали достойной зарплатой в 20 тысяч гривен и не меньше. Пятая часть хотели бы зарабатывать не меньше 30 тыс. грн. И столько же "белых воротничков" оценивают достойную жизнь в 50 тыс. грн ежемесячного дохода.

Примечательно, что среди офисных сотрудников попадается даже небольшой процент тех, для кого достойная жизнь начинается от 100 тыс. грн в месяц и больше.

Другие же респонденты оказались скромнее: один из 8 опрошенных готов довольствоваться зарплатой в 15 тыс. грн, а один из 9 считает достаточной сумму в 10 тыс. грн. При этом только двое из 100 опрошенных назвали достойной зарплату в размере 5 тыс. грн.

При этом в кадровом агентстве назвали главные определения достойной жизни офисных работников:
    1. возможность заниматься любимым делом, имея финансовую независимость;

2. возможность удовлетворять любые свои потребности, реализовывать планы и воплощать мечты, не думая о деньгах;

3. чувство безопасности, уверенность в завтрашнем дне и обеспеченная старость;

4. доступ к качественной медицине и образованию, социальная защита;

5. комфортное жилье, личный транспорт, хорошо устроенный быт;

6. возможность отдыхать и путешествовать.

Кроме того, по данным hh.ua, трое из пяти опрошенных, чтобы получить высокооплачиваемую работу, готовы уехать в другую страну. В то же время больше половины согласны работать ненормированный рабочий день. Тогда как каждый третий-четвертый офисный сотрудник будет заниматься делом, к которому равнодушен, а каждый шестой терпеть любые трудности или работать без выходных.
    Также в кадровом агентстве рассказали, что один из 12 опрошенных ради хорошего заработка готов работать в неприятном коллективе, жертвовать личным временем, досугом и настроением. Есть, правда, и такие, кто будет оставаться на ненавистной работе, если это сулит хорошее материальное вознаграждение.
    Более сознательные "белые воротнички" готовы получать дополнительное образование, повышать уровень квалификации, брать на себя ответственность, а также расти личностно и профессионально.
    Вместе с тем, каждый шестой офисный работник хочет также получать удовольствие от работы, в то время как деньги для него отходят на второй план.

Vogneslav подобається це.
  4. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    251
    Повідомлення:
    20.092
    Адреса:
    Украї́на
    Украина получит от Турции помощь для армии на 0,8 млн долл.

Соглашение предусматривает передачу украинской армии имущества Вооруженных сил Турции на безвозмездной основе. В частности, бойцы ВСУ получат военную форму, патронташи, походное снаряжение, штурмовые бронежилеты, одеяла, спальные мешки и прочее.
    Передача военного имущества украинской стороне запланирована на начало марта.

Акмс Акмс, w2z2, Frodi та 9 іншим подобається це.
  5. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.632
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
  6. SEVILE

SEVILE Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    3.405
    Sergii Ivanov
    Як відомо, 20 січня 2010 президент Ющенко присвоїв Степану Бандері звання Герой України.
    2 квітня 2010 року Донецький окружний адміністративний суд визнав незаконним та скасував Указ Ющенка. 23 червня 2010 року Донецький апеляційний адміністративний суд залишив рішення суду 1-ї інстанції у силі. На підставі згаданих рішень 12 січня 2012 року Янукович скасував Указ Ющенка і, відповідно, позбавив С.Бандеру звання Герой України.
    Увага, питання. Ща заважає Порошенку звернутися до Верхвного Суду України з огляду на те, що рішення примали кишенькові донецькі суди донецького президента, чи просто скасувати рішення Януковича, який наразі переховується від українських правоохоронних органів у Москві? Пане Порошенко, у вас теж "дєдивоєвалі" або "волинська різня"?
    Замість того, щоб раздавати паспорти громадянам країни-окупанта, яких ніхто там не переслідує, негайно поверніть нагороду одному з символів національної боротьби. Заздалегідь вдячний.

3102912990, restler09, Komo та 25 іншим подобається це.
  7. Helmut Raiser

Helmut Raiser General-major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    364
    Повідомлення:
    6.655
    Надія Савченко

Останнє слово
    Я не визнаю ні вини, ні вироку, ні російського суду. У разі обвинувачувального вироку - апеляції не буде. Я хочу, щоб весь цивілізований демократичний світ зрозумів, що Росія - це країна третього світу з тоталітарним режимом і диктатором-самодуром, в якій плюють на права людини і міжнародне право.
    Абсурдною є ситуація, коли ті, хто викрадає людей - піддає їх тортурам, потім ще й роблять вигляд, що мають право їх судити. Про який справедливий суд тут може бути мова? В Росії суду і слідства немає! Тут є фарс лялькових маріонеток Кремля і я вважаю абсолютно зайвим витрачати час свого життя на те, щоб брати в ньому участь!
    Тому апеляції не буде, а буде наступне: після вироку я продовжу голодовку ще на десять днів, доки вирок не вступить в силу і це, незалежно від перекладу вироку українською мовою, бо перекладом вони вміють довго час тягнути. Через десять днів я оголошу суху голодовку і тоді, в Росії є не більше десяти днів, щоб повернути мене в Україну, звідки викрали! І мене не хвилює, яким чином вони будуть це обгрунтовувати. Я чула про досить непогані здібності Петра Олексійовича Порошенка в дипломатії. Ну що ж, я сподіваюсь, що його дипломатичних здібностей вистачить на те, щоб в Росії домовитись з одним ідіотом... Адже він обіцяв моїй матері, що ще на травневі свята 2015 року я буду вдома.
    І поки за мене будуть торгуватися, життя мене буде покидати і Росія мене всеодно поверне в Україну живою чи мертвою! Але поверне!
    І всі ці десять днів під воротами СІЗО буде день і ніч стояти моя сестра і буде чекати - випустять чи винесуть мене. Якщо ви її посадите - на її місце приїде і стане моя мати, їй 77 років. Ви і її посадите? Тоді на її місце стане моя подруга, мій друг, а за ними українець за українцем! І запам'ятайте - всіх вам сюди не запихнути! А поки мої співвітчізники будуть стояти, прості, чесні і порядні росіяни з навколишніх хат почнуть їм приносити гарячий чай, бутерброди і теплі ковдри, бо кожен з них розуміє, що на моєму місці може опинитися дитина кожного з них в цій в'язниці народів під назвою Росія!
    А отак починаються Майдани! А воно вам потрібно?! Ви ж боїтеся цього як вогню! Тому Кремлю краще повернути мене в Україну якнайшвидше і живою!
    А всьому світу із демократичними цінностями краще вчасно усвідомити уроки історії і згадати, що свого часу Європа була толерантною з Гітлером, Америка не була досить рішучою і це призвело до Другої Світової Війни. Путін - це тиран з імперським замахом і комплексами Наполеона і Гітлера разом взятих. А ведмідь людяної мови не розуміє, він розуміє тільки мову сили. Тому, якщо ми не станемо більш рішучими і не визначимо вчасно вірні пріоритети, то будемо скоро мати Третю Світову Війну.
    Я тепер, вже як політик, більше не подам руки Росії не політичній арені. Дуже не з руки подавати руки тому, хто тримав тебе в наручниках, а твій народ - в кайданах. Але приймаючи кожне своє політичне рішення, я завжди буду думати, як воно аукнеться на простому народові, як України так і Росії. Бо в Росії, не дивлячись ні на що, все ж є багато чесних, порядних, добрих і нещасних людей.

Последнее слово
    Я не признаю ни вины, ни приговора ни российского суда. В случае обвинительного приговора - апелляции не будет. Я хочу, чтобы весь демократический цивилизованный мир понял, что Россия - это страна третьего мира с тоталитарным режимом и диктатором-самодуром, в которой плюют на права человека и международное право.
    Абсурдной является ситуация, когда те, кто похищают людей - подвергают их пыткам, потом еще и делают вид, что имеют право их судить! О каком справедливом суде здесь может идти речь?! В России нет суда и следствия! Здесь есть фарс кукольных марионеток Кремля. И я считаю абсолютно лишним тратить время своей жизни на то, чтобы брать в нем участие!
    Поэтому апелляции не будет, а будет следующее: после приговора я продолжаю голодовку еще на десять дней, пока приговор вступит в силу, и это независимо от перевода на украинский язык, потому что им они тоже умеют очень долго тянуть время. Через десять дней я объявляю сухую голодовку, и тогда у России есть не более десяти дней, чтобы возвратить меня в Украину, откуда похитили! И меня не волнует каким образом они будут это обосновывать! Я слышала о довольно неплохих способностях Петра Алексеевича Порошенко в дипломатии. Я надеюсь, что его дипломатических способностей хватит на то, чтобы договориться в России с одним идиотом, ведь он обещал моей матери, что я еще на майские праздники 2015 года буду дома.
    И пока за меня будут торговаться, жизнь меня будет покидать и Россия меня всеравно вернет в Украину - живой или мертвой, но вернет!
    И все эти десять дней под воротами СИЗО будет день и ночь стоять моя сестра, и будет ждать - выпустят меня или вынесут. И если вы ее посадите, на ее место придет и станет моя мать, ей 77 лет, вы и ее посадите? Тогда на ее место станет моя подруга, мой друг, а за ними украинец за украинцем! И запомните - всех вам сюда не запихнуть! А пока мои соотечественники будут стоять, простые, честные и порядочные россияне с ближайших домов начнут им подносить горячий час, бутерброды и теплые одеяла, потому что каждый из них понимает, что завтра на моем месте может оказаться ребенок каждого из них в этой тюрьме всех народов под названием Россия!
    А вот так начинаются Майданы! А оно вам нужно?! Вы же этого боитесь как огня! Поэтому Кремлю лучше вернуть меня в Украину чем скорее и живой!!!
    А всему миру с демократическими ценностями лучше вовремя усвоить уроки истории и вспомнить, что в свое время Европа была толерантна с Гитлером, а Америка не была достаточно решительной и это привело к Второй Мировой Войне. Путин - это тиран с имперскими замашками, комплексами Наполеона и Гитлера вместе взятых! А медведь человеческого языка не понимает, он понимает только язык силы. Поэтому, если мы не станем более решительными и не определим вовремя правильные приоритеты, то будем скоро иметь Третью Мировую Войну!
    И я, теперь уже как политик не подам руки России на политической арене. Очень не с руки подавать руку тому, кто держал тебя в наручниках, а твой народ в кандалах. Но принимая каждое свое политическое решение, я всегда буду думать, как оно отобразится на простом народе, как в Украине, так и в России. Потому что в России, несмотря ни на что, все же есть много честных, добрых и порядочных людей.

3102912990, ШВАРЦ33, Мишель 777 та 18 іншим подобається це.
  8. Штюбинг

Штюбинг Oberleutnant

Повідомлення:
    1.632
    Адреса:
    Украіна, Запоріжжя
    Та ніяка не репліка. На ЯК-3 був рядний двигун. А до речі де у фільмі згадується що літали на Як-3?

9. Helmut Raiser

Helmut Raiser General-major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    364
    Повідомлення:
    6.655
    На Луганщині затримали організаторів сепаратистського "референдуму"

Cпівробітники Служби безпеки України затримали голову та депутата однієї із сільських рад Новоайдарського району Луганщини
    Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу СБУ.
    В СБУ зазначили, що затримані в травні 2014 року брали активну участь в організації сепаратистського референдуму щодо виходу частини Луганської області зі складу України.
    "Разом зі спільниками жінки за кілька годин організували фейкове "волевиявлення" у селах Капітанове та Муратове. Слідчі СБУ встановили, що голова сільради вдома видала депутатам скриньки для голосування. Списки виборців та печатки вони отримали від "активіста" взагалі на вулиці", - йдеться у повідомленні.
    У прес-службі зазначили, що потім ці "активісти" обходили двори місцевих мешканців та переконували селян у необхідності проголосувати, щоб "референдум" вважався таким, що відбувся. Підрахунок голосів та складання протоколів "члени комісії" здійснили у лісі.
    Голові та депутату повідомлено про підозру у скоєнні злочину, який передбачає ув’язнення на термін від 5 до 10 років із конфіскацією майна. Суд вже арештував чиновниць.

ШВАРЦ33, Alex_l76, Aukcion-780316 та 12 іншим подобається це.
  10. Sergey13

Sergey13 Leutnant

Повідомлення:
    1.468
    Адреса:
    Україна
    Уважаемый Штюбинг! Посетите хоть вики, про Як-1,Як-7,Як-9, Як-3. Постомтрите фото, только внимательно. И сравните с тем "гадким утенком", который Як-3 напоминает, меньше, чем китайская копия Айфон. Да, на реплике тоже рядный движок, но к оригинальному ВК-105 никакого отношения. Равно как и эта реплика не имеет отношения к фильму "в бой идут...", ибо (см. скриншот) в фильме использовались для показа советских Ла-5 послевоенные Як-18П, которым спрятали переднюю стойку и пригрузили фюзеляж балластом, чтобы придать вид истребителя WW2 с хвостовой опорой.
    Резюмирую - на завод ГА поступила реплика, иммитирующая и отдаленно напоминающая Як-3, но совсем не похожая ни на использованный в фильме Быкова ЯК-18, ни на его "прототип" Ла-5. Ноты на фюзеляже не в счет. Так понятней?

vulcan, gantz, cholvl та 6 іншим подобається це.
  11. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.175
    Адреса:
    Коростень Украина
    Украина в ближайшее время осуществит пробные пуски ракет отечественного производства

Украина в ближайшее время планирует осуществить пробные пуски ракет, созданных в кооперации исключительно украинских предприятий, заявил секретарь Совета национальной безопасности и обороны Александр Турчинов.
    "Наши ученые, конструкторы и инженеры обеспечили производство на наших украинских предприятиях всех необходимых компонентов, получаемых раньше по кооперации с РФ, что позволяет нам не только на выставках показывать ракеты, но и использовать их в боевом применении. И в самое ближайшее время мы планируем уже проводить пробные пуски ракет полностью украинского производства, созданных в кооперации исключительно украинских предприятий", - рассказал он в эксклюзивном интервью агентству "Интерфакс-Украина".
    А.Турчинов отметил, что восстановление ракетной отрасли является приоритетом для украинской власти. "Мы, с одной стороны, должны развиваться, как космическое государство, производя высокотехнологические космические аппараты, но при этом мы также должны восстановить всю необходимую нам линейку боевых ракет, которые позволят защитить страну", - добавил секретарь СНБО Украины.
    Он заверил, что в этом направлении очень многое делается. "Недавно я проводил совещание с ведущими конструкторами и руководителями оборонных предприятий, специализирующихся на этой теме. Подводили предварительные итоги, сверяли планы и уточняли детали. Постучу по столу, работа идет без срывов", - сказал А.Турчинов.
    По его словам, сложность восстановления ракетной отрасли заключалась в том, что до 2014 года была очень тесная кооперация с предприятиями РФ. "В нынешних условиях, после оккупации Крыма, после начала агрессии на востоке, никакой кооперации в военно-технической отрасли с РФ быть не может. Это принципиально", - подчеркнул секретарь СНБО.
    Отвечая на уточняющий вопрос относительно того, о пусках каких именно ракет идет речь, А.Турчинов сказал: "К сожалению, более детальной информации я дать не могу, но чтобы не напрягались наши стратегические партнеры, хочу подчеркнуть, что Украина укрепляет свою оборону, не нарушая ни одного взятого на себя международного обязательства".

Aukcion-780316, moranno, Allex761 та 4 іншим подобається це.
  12. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.175
    Адреса:
    Коростень Украина
    Мінсоцполітики анонсувало перевірки місць проживання переселенців, які отримують виплати

Як зазначається, такі кроки викликані тим, що є інформація про проживання за однією адресою великої кількості переселенців.
    Територіальні підрозділи Державної міграційної служби України разом із співробітниками МВС і Нацполіції перевірять фактичне місце проживання переселенців, які отримують соціальні виплати. Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики України.
    У прес-службі зазначили, що таке рішення пов’язане "з виявленням правоохоронними органами України непоодиноких фактів використання шахрайських схем і зловживань при оформленні соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам".
    У першу чергу перевіряється інформація про проживання за однією адресою великої кількості переселенців або їхня реєстрація за адресами розміщення органів виконавчої влади, заявили у міністерстві.
    У прес-службі додали, що результати проведених перевірок будуть враховані при здійсненні виплат внутрішньо переміщеним особам починаючи з березня 2016 року.

ШВАРЦ33, Aukcion-780316, moranno та 5 іншим подобається це.
  13. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.175
    Адреса:
    Коростень Украина
    ГПУ доручила Сакварелідзе представити в суді справу «діамантових прокурорів»

Виконуючий обов’язки генерального прокурора України Юрій Севрук доручив заступнику генпрокурора Давиду Сакварелідзе особисто взяти участь у розгляді судом і підтримці державного звинувачення в справі так званих «діамантових прокурорів» Володимира Шапакіна й Олександра Корнійця.

Images:

95f2d17-10624601-101534118n.jpg
    Helmut Raiser, Calter та Владимир Херсон подобається це.
  14. SEVILE

SEVILE Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    3.405
    Дмитро Гнап
    Дехто почав виконувати Мінські домовленості вже. Іловайськ та Дебальцево окуповані бойвиками та росіянами. Але ремонт залізничних вокзалів в цих містах оплачують з українського бюджету. Офіс Донецької залізниці знаходиться в окупованому Донецьку, але вона регулярно проводить тендери на українські бюджетні гроші, в яких перемагають українські фірми. Щоправда, засновники фірм пов'язані з сепаратистами. Маячня? Зовсім ні. Багатьом ділкам по обидва боки фронту дуже потрібна залізниця. Бо, на відміну від фур на блокпостах, ешелони між Україною і окупованим Донбасом ніхто не перевіряє і не доглядає. Оце справжня контрабанда в промислових масштабах. Мій колега Oleksandr Humeniuk повернувся з передової. Ось його важливе розслідування:

Саня ZP.UA, linkin, Ніколаускасс та 4 іншим подобається це.
  15. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя
    Немного новостей от Дениса Пятигорца
    https://www.facebook.com/denis.pyatigorets/posts/10206024392996993

1. Главная новость – последнее слово Надежды Савченко. Т.е. ей как раз и не дали российские инквизиторы это самое слово произнести. Суд типа перенесли на 9 марта. «Если суд берет больше двух недель на вынесение приговора, который и так продиктован сверху и давно написан, то я объявляю сухую голодовку с завтрашнего дня, и приговор вы будете выносить мне посмертно без меня», — сказала Савченко. Позже СМИ опубликуют политическую часть выступления, которое Надя подготовила для суда. Сильные слова сильного человека. Их точно нужно прочитать. После прочтения хочется повесить огромный плакат с изображением Надежды Савченко в каждом украинском суде, где на скамье подсудимых теряют сознание доморощенные узники совести.

2. Журналистка Мария Варфоломеева освобождена из плена боевиков. Луганская журналистка Варфоломеева находилась в плену боевиков «ЛНР» с 9 января 2015 года. Девушку обвиняли в «шпионаже» в пользу украинской армии и принадлежности к «Правому сектору».

3. А тем временем дырявые не ответили за базар. Боевики из Лугандона так и не предоставили миссии ООН обещанные «доказательства» преступлений со стороны украинских военных на Донбассе. Об этом заявила глава Миссии ООН по правам человека в Украине Фиона Фрейзер

4. Киевский оружейный завод «Маяк», входящий в состав госконцерна «Укроборонпром», отгрузил украинским военным первую партию отечественных минометов калибра 120-мм «Молот», говорится в сообщении концерна.

5. Министр иностранных дел Украины Павел Климкин заявил, что на встрече глав МИД «Нормандской четверки» не были согласованы выводы по ситуации с конфликтом на Донбассе. «Не обращайте внимание на разные интерпретации. Никаких выводов не согласовали. Наша позиция – сначала безопасность», — написал он в своем Тwitter.

6. Украина будет отрицать все исковые требования России относительно долга Януковича. Украина вновь подтверждает свое ранее заявленное намерение решительно защищать свою позицию по делу. Для представительства Украины в этом производстве Министерство финансов Украины привлекло Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan — ведущую международную юридическую фирму, специализирующуюся на представительстве в судах.

7. Активы работающих банков Украины в январе выросли на 40 миллиардов или на 3,2% — до 1,295 трлн грн по состоянию на 1 февраля.

8. С начала года резервы выросли на 1,8%, или на 238 млн долл. и составили 13,5 млрд. долл.

9. Турки снова бортанули РФ. В Турции находился танкер «Таманский», который принадлежит Украине. Так как судно оформлено на госпредприятие «Керченский морской рыбный порт», Рашка решила, что это судно теперь ее. Свои претензии с бумагами о национализации судна РФ направило в Турцию. Украина обратилась в турецкий суд. В итоге Турецкий суд не признал российскую «национализацию» украинского танкера «Таманский».

Раша тудэй/Раша гудбай

1. Крупнейшая в Европе энергетическая монополия под названием «Газпром» медленным, но уверенным шагом приближается к краю пропасти. Конкуренты постепенно выдавливают «Газпром» с рынков. Спад поставок газа российским монополистом наблюдается не только в Европе и бывших республиках СССР, но и в самой России.

А именно:

— спад поставок в дальнее зарубежье, между 2008 и 2014 годом составившил 13,6% (со 184,4 млрд куб. м до 159,4 млрд куб. м);

— двукратное сокращение поставок в бывшие республики СССР (с 96,5 млрд куб. м до 48,1 млрд куб. м);

— и, как ни странно, от услуг «Газпрома» отказываются и промышленные потребители в РФ, где продажи монополии за тот же период снизились на четверть (с 287 млрд куб. м до 217,2 млрд куб. м).

Эксперты на сегодня видят лишь один рецепт для спасения «Газпрома» — прекратить использовать его как элемент политического давления, разделить на несколько добывающих компаний и дать им равные права на пользование газовой трубой для транзита. Иначе предприятию настанет капут.

Однако Путяша уперто не хочет выпускать из рук газовую дубинку.

В итоге «Газпром» вынужден обращаться за помощью к иностранным банкам за кредитными деньгами. Долгое время «Газпрому» все отказывали. Но как только Обама продлевает санкции против РФ, Китай дает согласие дать «Газпрому» 2 млрд баксов кредита на 5 лет. Мудрый Китай, который не мыслит на 2-3 года вперед, а мыслит на 50-100 лет видимо хорошо просчитал, что при нынешних раскладах в мире через 5 лет он заберет половину «Газпрома» за долги.

2. И конкуренты продолжают выжимать «Газпром». Еврокомиссия одобрила строительство газопровода, который является европейской частью Южного газового коридора, пойдет от границы Греции через Албанию в Италию по дну Адриатического моря и в будущем должен доставлять газ из Азербайджана.

3. А тем временем дебил Вольдемар продолжает играться газовой дубинкой и загонять «Газпром» в долги. Турецкая компания Enerco 1 марта заявила, что «Газпром» в одностороннем порядке решил поднять цены на газ, поставляемый турецким импортерам, и без официального объяснения сократил объемы поставок. «Газпрому» придется отвечать в международном арбитраже за сокращение поставок в Турцию, если импортерам не удастся прийти к взаимоприемлемому соглашению с российской компанией – заявили турки.

4. Комитет Палаты представителей по иностранным делам единогласно принял резулюцю, которая содержит обвинения в адрес президента Сирии Башара Асада и его союзников, в особенности России и Ирана, в совершении военных преступлений против мирного населения Сирии. Эта резолюция о военных преступлениях призывает президента Обаму поручить представителю США в ООН выступить в поддержку создания международного трибунала по военным преступлениям, который будет судить тех, кто совершил военные преступления и преступления против человечества в Сирии.

5. Правозащитная организация Amnesty International сообщает, что российская и сирийская правительственная авиация систематически разрушают сирийские больницы в ходе военных операций в районе города Алеппо.

6. Выступая в Лондоне, министр финансов ФРГ Вольфганг Шойбле призвал европейские страны не «играть на руку» кремлевскому Карлику и противостоять попытками разделить ЕС по национальным интересам. Выступлению господина Шойбле предшествовала информация о том, что некоторые страны ЕС колеблются в вопросе продления санкций против РФ.

7. Минтруд предложил увеличить страховые взносы индивидуальных предпринимателей. Для индивидуальных предпринимателей, зарабатывающего 500 тыс. руб. в год, общая сумма взносов может вырасти на 20% и больше, в зависимости от региона. Минэкономразвития кричит: «Да вы охренели? У нас сейчас весь малый бизнес в тень убежит». А Минтруд в ответ – ничего не знаем, у нас долги.

8. Минэкономразвития (МЭР) готовит новый прогноз социально-экономического развития России до 2019 года. В ведомстве считают, что цены на нефть в эти годы будут низкими, а санкции и контрсанкции останутся в силе. За это и выпьем!

Доброе утро, Хунта!

vetal_71, moranno, mu25072008 та 5 іншим подобається це.
  16. SEVILE

SEVILE Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    3.405
    image.jpeg

3102912990, ШВАРЦ33, Grizli2014 та 45 іншим подобається це.
  17. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.175
    Адреса:
    Коростень Украина
    Сыроид возмутилась "ценным подарком" от Насирова к 8 марта: "Это неэтично, несовременно и запрещено законом".
    1.jpg

Заместитель председателя Верховной Рады Украины Оксана Сыроид возмущена подарком в виде цветов и парфюма от Chanel от имени Председателя Государственной фискальной службы Украины Романа Насирова, который она обнаружила у себя в приемной.
    Сыроид считает, что советскую практику "ценных подарков" к 8 марта среди чиновников нужно искоренять, поскольку это неэтично, несовременно и запрещено законом.
    Об этом она написала на своей странице в социальной сети "Фейсбук
    "Проблема не только в том, что это несовременно и неэтично, тем более в условиях войны, но есть еще и Закон Украины "О предотвращении коррупции", который запрещает мне принимать подарки, стоимость которых превышает установленный законом предел.
    Я очень надеюсь, что Председатель Государственной фискальной службы просто не осведомлен о том, каким образом от его имени поздравляют женщин с 8-м марта. Эту советскую практику "подарков" нужно искоренять в первую очередь из сознания госслужащих может даже из подсознания, потому что мне неизвестно, где именно рождается идея делать презенты стоимостью свыше 3000 грн.

В Соответствии с законом я должна сдать "подарок" на хранение. Сообщение написала, подготовила акт. Жду на представителя Аппарата Верховного Совета для передачи Chanel на "хранение"", - написала Сыроид.

Запорожець, Саня ZP.UA, ЛАТЫШ та 3 іншим подобається це.
  18. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Це при тому, що Сакварелідзе не здійснював процесуального керівництва на досудовому розслідуванні? Сильний хід.

Сакварелидзе назвал Севрука клоуном.

Заместитель генпрокурора Давид Сакварелидзе заявил, что получил сегодня официальное письмо от своего коллеги - первого заместителя Генерального прокурора Украины, который сейчас исполняет обязанности Генерального прокурора, Юрия Севрука. Сакварелидзе отметил, что несчитает такой бюрократический метод общения между работниками одного ведомства эффективным, в связи с чем решил обратиться к своему шефу, а также общественности публично - на своей на своей странице в соцсети Фейсбук

«Юрий Григорьевич, получив сегодня Ваше достаточно ироничное письмо, я вынужден ответить Вам и заодно разъяснить Ваши основные обязанности и ответственность перед украинским обществом. Поскольку в данный момент времени именно Вы лично являетесь одним из главных должностных лиц в системе прокуратуры, а именно исполняющим обязанности Генерального прокурора, который взял на себя «нелегкий груз» всяческого противодействия всему прогрессивному и реформаторскому, что имеет место быть сегодня в прокуратуре, считаю своим долгом напомнить Вам о том, что Украина очень быстро меняется. Советую Вам вспомнить Вашу предыдущую деятельность, чтобы понять, насколько Вы сегодня имеете какое-либо моральное право блокировать назначения, притеснять, используя имеющийся в руках ГПУ ресурс в виде службы внутренней безопасности, тех порядочных, смелых и патриотично настроенных ребят, которые не побоялись пойти против людей, с которыми Вы, к моему глубокому сожалению, делите общие интересы и исповедуете идентичные «ценности».

Вместо бюрократической клоунады и эпистолярной войны я искренне советую Вам активно заняться десятками тысяч резонансных коррупционных дел, которые годами пылятся в Генеральной прокуратуре. Наверное, Вы привыкли к таким методам работы и отношениям с коллегами во время Революции Достоинства, когда как высокое должностное лицо в ГПУ по указанию руководителя этого ведомства Пшонки и его одиозного заместителя Андреева надзирали за соблюдением законов в органах внутренних дел. О «качестве» этой работы и ее цене даже сейчас, спустя 2 года после Революции, хорошо помнит вся Украина.
    Еще раз обращаюсь к Вам и все еще Генеральному прокурору Шокину с настоятельным требованием о немедленном назначении всех поданных мною кандидатур на соответствующие должности в Генеральной инспекции. Поддержка этих ребят должна стать для Вас делом совести и чести, если эти понятия в принципе что-то для Вас значат.
    ».

Великолепно ответил Сакварелидзе клоунам Севруку и Шокину. Причем, также очень красиво написал Сакварелидзе Шокину и в декабре прошлого года, предупредив тогда генпрокурора, что тот испытывает народное терпение.

Однако, к сожалению, несмотря на все это, как говорится, воз и ныне там. Пока что позорный клоун Шокин все еще остается генпрокурором, а клоун Севрук - его первым замом.

При этом, как рассказал вчера в интервью «Зеркалу недели» глава НАБУ Артем Сытник, генпрокуратура блокирует работу его бюро. То есть, продолжает активно саботировать борьбу с коррупцией в Украине...
    http://uainfo.org/blognews/1457100970-sakvarelidze-nazval-sevruka-klounom.html

Мишель 777, Запорожець, jdnst та 5 іншим подобається це.
  19. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.175
    Адреса:
    Коростень Украина
    Конкурсная комиссия НАБУ отобрала еще 65 детективов

Конкурсная комиссия Национального антикоррупционного бюро Украины по результатам второй волны открытого конкурса отобрала 65 новых детективов.
    Таким образом общее количество детективов НАБУ составляет 135 человек, в том числе 18 старших детективов.
    Согласно сообщению, в общем документы на участие во второй волне конкурса подали 1956 человек. На основе соответствия представленных документов квалификационным требованиям к тестированию на знание законодательства были допущены 1803 кандидата. Ко второму этапу конкурса - тестирование общих способностей (general skills) - прошли 888 человек. По результатам предварительных испытаний к психологическому тестировании MMPI было допущено 328 кандидатов, из которых конкурсная комиссия отобрала 65 победителей.

Саня ZP.UA подобається це.
  20. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.175
    Адреса:
    Коростень Украина
    Україна знайшла з Євросоюзом компроміс щодо «безвізових законів» - Стулік

Представники Європейського Союзу разом з українськими політиками досягли компромісу щодо ухвалення законів, необхідних для запровадження безвізового режиму між Україною та ЄС.
    Про це в ефірі Громадського заявив прес-аташе Представництва ЄС в Україні Давид Стулік.
    «Я можу розкрити маленький секрет, що наші юристи, наші експерти напрацювали на цьому тижні з українськими колегами компромісні рішення цих спірних питань щодо електронного декларування, щодо списку близьких родичів, щодо бази, від якої повинні будуть чиновники давати ці декларації. Так що цей компроміс є більш-менш готовий, побачимо що буде в парламенті», - сказав Стулік.
    За його словами, Євросоюз також назвав конкретні умови, які необхідні для лібералізації відносин з Україною.
    «Наші експерти сказали, які умови та параметри цього рішення або закону будуть нас влаштовувати, і коли ми зможемо їх вважати виконаними», - зазначив прес-аташе Представництва ЄС в Україні.
    Раніше спікер українського парламенту Володимир Гройсман наголосив, що Україні залишилося усунути два проблемних питання для того, щоб просунутися на шляху до безвізового режиму — удосконалити закон про електронне декларування та запустити роботу Національного агентства із запобігання корупції.

21. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.175
    Адреса:
    Коростень Украина
    Наразі на посаду голови Кабміну розглядаються кандидатури Яресько і Бальцеровича

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Світлана Заліщук в ефірі "5 каналу" підтвердила інформацію, яка поширилася в ЗМІ, щодо можливого призначення Наталії Яресько на посаду прем’єр-міністра України.
    "Я розмовляла з людьми, які беруть участь в переговорах, і маю таку ж інформацію про пані Яресько. Наскільки цей статус зберігає на сьогодні свою можливість, складно сказати, тому що ситуація постійно змінюється, але я могла би підтвердити, що такий формат обговорюється. Так", - сказала вона.
    Крім того, представниця "БПП" повідомила, що на посаду чільника уряду також розглядається кандидатура колишнього прем’єра Польщі Лешека Бальцеровича: "Він розглядається, можливо, як варіант, знову-таки, як кандидатура прем’єр-міністра".

Саня ZP.UA подобається це.
  22. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.175
    Адреса:
    Коростень Украина
    У селі Павлопіль військовослужбовці ОТУ “Маріуполь” передали громаді міст через річку Кальміус

У селі Павлопіль поблизу Маріуполя відбулася церемонія відкриття понтонного моста, побудованого військовослужбовцями оперативно-тактичного угруповання «Маріуполь» спільно з представниками місцевої влади.
    Міст з’єднав два береги річки Кальміус, що значно спростило автосполучення між Тельманівським, Волноваським та Новоазовським районами.
    Спочатку понтонний міст, встановлений силами військовослужбовців однієї з механізованих бригад ОТУ «Маріуполь» наприкінці минулого року, експлуатувався за військовим призначенням. Але військовослужбовці не могли залишитись осторонь труднощів місцевих мешканців, які для закупівлі харчових продуктів, медикаментів та інших товарів були вимушені робити велике коло для того, щоб дістатися на другий берег. Отже, невдовзі конструкцію було передано на баланс Павлопільській сільраді.
    Показово, що ця ініціатива виходила як від керівництва цивільно-військової адміністрації Донецької області, так і від військовослужбовців ОТУ «Маріуполь», які своїми діями ще раз довели, що розв’язання проблем цивільного населення для них є пріоритетним.
    Міст у рекордні терміни був адаптований під цивільні автоперевезення. Лише понад тиждень знадобилося військовим для того, щоб облаштувати під’їзні шляхи та встановити металоконструкцію, тим самим зробивши його міцним та безпечним для користування і перевезення людей.
    Нині вантажопідйомність моста становить близько 60 тонн, по ньому вже курсує рейсовий автобус «Чермалик – Маріуполь» та легкові й вантажні транспортні засоби. А головне, що віднині й дорослі, і діти з сіл Чермалик, Орловське та інших населених пунктів мають змогу дістатися місць праці, шкіл, розташованих у Сартані і Талаківці, крамниць, аптек та медичних закладів за значно менший час, тим самим заощаджуючи як у коштах, витрачених на поїздку, так і в часі руху до пунктів призначення, який в середньому скоротився на одну-дві години, а в кілометровому вимірі, залежно від пункту прямування, на 15-30 км.

Images:

02e3404a.jpg
    2fd06148a2.jpg
    b795ca6e5d.jpg
    Саня ZP.UA, Alex_l76, Aukcion-780316 та ще 1-му подобається це.
  23. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.175
    Адреса:
    Коростень Украина
    Назначена служебная проверка по факту возможных сепаратистских действий главы Нацполиции Винничины Шевцова, - Деканоидзе

Национальная полиция начала служебную проверку в отношении начальника управления Национальной полиции в Винницкой области Антона Шевцова по факту возможных сепаратистских действий.
    Об этом в интервью "5 каналу" сказала глава Нацполиции Хатия Деканоидзе.
    "Во время нашей служебной проверки мы также будем проверять (информацию о сепаратистских действиях Шевцова. - Ред.,)", - сказала она.
    При этом Деканоидзе подчеркнула, что Шевцов сам обратился в Службу безопасности Украины с просьбой проверить информацию о его сепаратистских действиях и высказываниях.

24. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.175
    Адреса:
    Коростень Украина
    У Черкаській бласті СБУ затримала на хабарі майора поліції

На Черкащині Служба безпеки України спільно з прокуратурою затримала на хабарі майора поліції, який вимагав п’ять тисяч гривень у місцевого мешканця за непритягнення до відповідальності за умисне нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.
    Співробітники СБ України затримали слідчого Драбівського райвідділу поліції у власному кабінеті під час отримання хабара.

Images:

PM718image002.jpg
    Саня ZP.UA, Aukcion-780316, moranno та 2 іншим подобається це.
  25. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.175
    Адреса:
    Коростень Украина
    У вузах будуть вчити на пілотів безпілотників Міністерство оборони підписало меморандум з КПІ.

Міністр оборони України Степан Полторак повідомив, що в цьому році почнеться підготовка екіпажів і пілотів для безпілотних літальних апаратів. Про це він сказав під час представлення в КПІ нових проектів озброєння і безпілотних авіаційних комплексів, створених на базі інноваційно-виробничих можливостей Об'єднання "Київська політехніка"
    "Вже в цьому році ми почнемо готувати екіпажі і пілотів для безпілотних літальних апаратів. Меморандум, який ми підписали (між КПІ і Міноборони - ред.) дасть нам юридичну можливість перейти від розробок до практичних зразків, практичних випробувань і прийняття на озброєння тієї техніки, засобів зв'язку, які нам дуже потрібні", - розповів Полторак.

Саня ZP.UA, Ніколаускасс, Pyro та 2 іншим подобається це.
  26. 133a

133a Feldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    69
    Повідомлення: