Ситуація в Україні. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем Vlad78, 2 тра 2014.

1. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    251
    Повідомлення:
    20.092
    Адреса:
    Украї́на
    Никак.

gudvin696, Grizli2014, Armes та 40 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Ось така комфорка на ніпельний болон.Добротно зроблено,часів Совка.Абсолютно новісенька.З орківськог...
      500 грн.
    2. Стрічка з ланок 30 кал. З мчсця бойових дій.
      400 грн.
    3. Часы Восток Трофей, идут
      800 грн.
    4. (в наявності 12 шт.)
      Бажаю здоров'я! Купуючи лот Ви ще й донатите моїм побратимам. Дякую! Власне все у назві, картон...
      50 грн.
    5. (в наявності 11 шт.)
      Оригінальний подарунок або в колекцію. Тубус РПГ 26 з Ізюмського района. Стан на фото. Взводяться і...
      1200 грн.
  3. valera-antikvar

valera-antikvar Oberleutnant

Повідомлення:
    1.770
    Адреса:
    Украина
    Оценочная миссия ООН по стабилизации ситуации на Донбассе приступает к работе.

С сегодняшнего дня начнет работу оценочная миссия ООН по стабилизации ситуации на Донбассе.

Планируется, что Миссия проведет встречи с должностными лицами центральных органов исполнительной власти в Киеве, а также совершит поездку на Донбасс для изучения потребностей на местах, в частности в сфере гуманитарного разминирования.
    Оценочная миссия ООН в случае эскалации конфликта поможет доказать вину боевиков.
    Постоянный представитель Украины при ООН Владимир Ельченко ранее сообщил о намерениях организовать поездку на Донбасс группы постоянных представителей стран - членов Совета безопасности ООН, чтобы убедить их в необходимости развертывания миротворческой операции.

Он напомнил, что для начала переговоров по этой теме необходимо, чтобы секретариат ООН направил в Украину оценочную миссию, "которая бы посмотрела на месте: сколько необходимо персонала, военных, какая связь, какой размер территории, где они будут стоять и множество других вопросов".
    Отметим, что в состав Миссии войдут представители Программы развития ООН, Детского фонда ООН и Службы ООН по разминированию. Миссия планирует провести ряд встреч течение двух недель.

Саня ZP.UA та Владимир Херсон подобається це.
  4. Alex Richter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    251
    Повідомлення:
    20.092
    Адреса:
    Украї́на
    Мобільний Оперативний Штаб/Правий сектор

Друг "Хорват" прокоментував події на Драгобраті: "Ми приїхали на Різдво відпочити. "Хата магната" - це був єдиний заклад, який працював. Ми зайшли, власник бази нас запросив, пригощав нас. Ми спілкувались, він розповів, що він афганець, розповідали про війну, пили хрєновуху, танцювали. Конфлікт почався, коли ми з'ясували, що власники цього закладу - є люди Медведчука. Потім в нас почалась сварка, яка переросла у бійку. Потім я втратив свідомість, через те, що мене били прикладом по голові. Я не можу виключити, що нам щось підлили - заспокійливе, психотропне або снодійне. Я прийшов до тями від пострілів. "Педро" закрив мене та вони почали в нього стріляти. Нас просто розстрілювали із обріза, пістолета, двустволки... нас стріляли в упор, хлопці лежали. Много стріляли, тягали за ноги, кричали "х***е бандери". Стріляли в "Педро", кричали "вбий його". Потім, коли вже приїхала міліція нас продовжували бити у присутності співробітників МВС. Ми декілька часів ще лежали на снігу, нас копали ногами по голові, в живіт, били прикладами. Я думав, що я та мої побратими вже ніколи з того Драгобрату вже не виїдемо. Через декілька часів співробітники МВС замінили нам скотч на наручники...".

Очікуйте на відео-звернення Заступника Командира Добровольчого Українського Корпуса, друга "Хорвата" до губернатора Москаля.

Тарас Деяк
    8 ч ·
    Хорват завершує виступ словами : "Генадію Москалю тричі!"
    І зал одним голосом: "Смерть.Смерть.Смерть".
    Опісля слово мав зал: "Хорвату тричі! - Слава.Слава.Слава!!!"
    Технічна перерва...
    ‪#‎Драгобрат‬

vask004, Hamer2109, ZioViktor та 16 іншим подобається це.
  5. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя
    Московский патриарх в Украине запретил проводить службу на украинском языке. Более того, запрещено употреблять слово Украина. Теперь мы — "государство русское". А если вам этого мало, то в своем последнем интервью руководитель УПЦ Московского патриархата договорился до того, что война на Востоке — это наказание нам за наши грехи. И Путин здесь ни к чему.

vito-40, ponab, Hamer2109 та 3 іншим подобається це.
  6. Alex Richter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    251
    Повідомлення:
    20.092
    Адреса:
    Украї́на
    Автор книги “Аеропорт” з поваги до “кіборгів” відмовився продати Голлівуду право екранізації.

Сергеи Лоико

МОЙ АЭРОПОРТ, ГОЛЛИВУД и ПОКАЯНИЕ.

Итак, в годовщину АЭРОПОРТА, я должен ответить на сотни писем и десятки газетных публикаций относительно экранизации моего романа АЭРОПОРТ в Голливуде.
    20 января 2015 года Коламбия и Сони Пикчерз предложили мне продать им права на мои статьи в Лос-Анджелес Таймс для того, чтобы сделать кино про оборону Донецкого Аэропорта.
    Они покупали эксклюзивные права на использование образов героев и связанных с ними обстоятельств и ситуаций.
    Наши переговоры длились около года. Кто-то может назвать меня ИДИОТОМ, и, возможно, будет прав, но я отказался от контракта в $157,500.00.
    Дело в том, что, как только я подписывал этот контракт, голливудский сценарист начинал бы писать свой сценарий на эту тему, в который я мог бы только косвенно вмешаться, как консультант.
    Я не хочу, чтобы про ПОДВИГ РЕБЯТ, погибших в ДАПе, писал какой-нибудь парень из Санта Моники, посипывая калифорнийское винцо, и придумывая сценарий очередного боевика.
    Если когда-то будет снято об этом кино, и если это будет связано с моей книгой, я хочу, чтобы его снимали по моей книге. Я хочу, чтобы об этом было рассказано так, как я видел это собственными глазами, и как это на самом деле и было.
    Украина потеряла своих лучших ребят на этой войне и в этой битве.
    Я на этой войне тоже потерял много, если не все. Я потерял свою любимую женщину, свою любимую работу и много еще чего.
    Я не против пары сотен тысяч долларов. Но они кончатся, а позор останется, если под моим именем снимут какую-то туфту. Мне тогда до конца дней будет стыдно перед ребятами, которые положили свои жизни на этой войне.
    Считайте этот поступок неким моим покаянием за эту войну, за эти смерти и разрушения. Я каюсь перед Украиной, перед украинцами, перед семьями погибших, перед ранеными и обездоленными. Как русский, как россиянин, я КАЮСЬ перед вами, потому что я тоже виновен в том, что случилось. В том, что не смог этому противостоять.

Простите меня, если можете ...

Останнє редагування: 23 січ 2016
    gudvin696, Armes, a20b16 та 35 іншим подобається це.
  7. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327
    Varvara Chernoivanenko

Вот это прокурор Черничко, единственный из прокуроров, который прямо жопу рвет, рассказывая, какие "ужасные бандиты" наши бойцы.
    Однако, при этом товарищ Черничко не знает, когда совершалось преступление, которое он сейчас, прямо на рассмотрении апелляции, пытается пришить к делу. Товарищ Черничко не может ответить был ли подозреваемый - друг Цвык, в розыске. Говорит: следствие не выяснило. Еще товарищ Черничко называет гуцульский сувенирный топорик, раскрашенный такой, цветной, легеньким - заранее заготовленным оружием. Товарищ Черничко считает, что показывать все видео с камер наблюдения - "нецелесообразно" (цитита). А целесообразно "показать выбранные фрагменты, которые иллюстрируют преступление".
    Я молчу о том, что обвинение позволяет себе разглагольствовать про "целесообразность".
    Я говорю о том, что прокурорские признают, что нарезали видео на свое усмотрение.

Кратко, запомните этого ... представителя резиновых средств контрацепции.

Варвара Черноиваненко с Ритой Сингером.
    22 ч ·

vito-40, ШВАРЦ33, levak та 19 іншим подобається це.
  8. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327
    Варвара Черноиваненко

И снова о нашем "правосудии".
    Вчера суд обязал ментов, т.е. "новую полицию", начать следствие по делу об избиении наших бойцов на Драгобрате.
    В кратце напоминаю, у Хорвата, Педро, Беса, Нацика и Цвика - огнестрельные ранения, рваные раны, ушибы внутренних органов и другие многочисленные травмы.
    Есть уже медицинские свидетельства.
    Так вот. Сегодня вечером к нашим ребятам в СИЗО явились следователи из горуправления милиции для того, чтобы опросить их, как свидетелей(!) по делу об их избиении. Не как потерпевших, а как свидетелей!
    При этом адвокатов, которые в этот момент находились под СИЗО - к подзащитным не пустили.
    На этом месте у меня заканчивается запас цензурных выражений.
    Где, б***ь, потерпевшие с той стороны? Где эти, б***ь, потерпевшие, из-за которых пятеро моих побратимов сидят в СИЗО? Где те, кто стрелял в наших ребят? Где те, кто их избивал?

Я просто хочу еще раз показать фото ребят, после Драгобрата. Обвиняемые? Свидетели? В СИЗО?! Давытамвообщевполицииебанулись?

gudvin696, vito-40, levak та 7 іншим подобається це.
  9. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327
    Варвара Черноиваненко

Педро Мазепа оставили под стражей. На основании чего?
    На основании криво смонтированного видео и фейковых показаний типа свидетелей, написанных прокурорскими дегенератами на скорую руку?
    После этого решения и объявления окончания работы суда, действительно небезразличные люди слегка начистили прокурорским портреты.
    Но ничего. Прокуроры целые. Поверьте. Пустая бутылка из под йогурта эффектно влетевшая в голову прокурора Черничко - вряд ли нанесла ему ущерб. Хотя видя весь этот бред, я не удивлюсь, если он накатает заяву, что покушались на его жизнь, здоровье и половую неприкосновенность.
    Сейчас судьи вернулись в зал. Слушается апелляция по Нацику.
    Судья читает материалы дела так, как будто он при смерти. Медленно тянет каждое слово, по-сло-гам за-у-ныыыы-вноооо тихим-тихим-умирающим голосом.
    Радует, что после п***юли у прокуроров рожи стали менее жизнерадостные.
    4-й раз мы смотрим одно и то же, бездарно отмонтированное прокуратурой видео.
    Хотя, благодаря Нацику я поняла, что не зря. Нельзя ребят лишать удовольствия от просмотра этого шедевра. Нацик, шутит: "Что это за гуманоиды? Где женщины? Где особый цинизм?! О, я цинично курю!"

Нацик, Сергій Тищенко, ты - песня. Человек, который в самой сложной ситуации не теряет чувства юмора.
    Я тебя обожаю!
    Выходи оттуда, блин. Быстро.

[​IMG][​IMG]

gudvin696, levak, Calter та 10 іншим подобається це.
  10. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    Українець намагався незаконно перемістити до РФ майже півтори тонни м’ясної продукції.

Автомобіль УАЗ з вантажем м'ясної продукції затримали учора на кордоні з РФ військовослужбовці відділу «Свеса» Сумського прикордонного загону.
    Реалізовуючи завчасно отриману оперативними співробітниками загону інформацію про можливу протиправну діяльність, прикордонний патруль на напрямку між українським населеним пунктом Чуйківка та російським Подивоття за кількадесят метрів від держрубежу затримав автомобіль УАЗ без номерних знаків під керуванням громадянина України.
    Під час огляду транспортного засобу вартові кордону виявили в ньому 65 блоків (брикетів) мороженого м’яса.
    Наразі автомобіль та м'ясопродукція, загальна вага якої склала майже півтори тонии, встановленим порядком передано працівникам фіскальної служби.
    За спробу незаконного перетинання державного кордону України 34-річному українцю, мешканцю прикордоння, доведеться відповідати у суді.

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    8.jpg
  11. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327
    Апелляционный суд Закарпатской области решил оставить в силе решение Ужгородского межрайонного суда об аресте подозреваемого в конфликте с охраной отеля "Хата Магната" в Закарпатской области бойца "Добровольческого украинского корпуса "Правый сектор" Василия Малковича.

Решение об этом суд принял утром в субботу.

После этого в зале суда возникла потасовка.

Некоторые присутствующие мешали сотрудникам полиции доставить Малковича в следственный изолятор из суда.

Фото: facebook.com/TarasDeiak

Также потасовка продолжилась в коридоре суда, в результате чего было разбито несколько окон.

Фото: @SerhiiV

Таким образом, из 5 бойцов ДУК ПС один (Василий Василинюк) освобожден под залог в 55 тыс. гривен, двое (Антон Окороков и Сергей Тищенко) освобождены на поруки депутатов Рады, а еще двое (Петр Угрин и Василий Малкович) арестованы.

Как сообщали Украiнськi Новини, суд арестовал до 8 марта пятерых бойцов "Добровольческого украинского корпуса "Правый сектор", обвиняемых в конфликте с охраной отеля "Хата Магната" в Закарпатской области.

zemsnaryad подобається це.
  12. vitaldoc

vitaldoc Stabsgefreiter

Повідомлення:
    158
    Адреса:
    Украина
    Співак розповів, як у Нью-Йорку російський дипломат "вляпався" зі своїм Путіним на виставці "Ukraine EXISTS"

Історія від Тараса Тополі, як вірному послідовнику Чуркіна не пощастило.

Лідер української групи "Антитіла" Тарас Тополя розповів про інцидент з російським дипломатом, що стався на що відкрилася в Нью-Йорку в приміщенні Генасамблеї ООН виставці "Ukraine EXISTS". Про це співак написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України. Подаємо його допис без змін.
    "На четвертий день до стенду "Ukraine EXISTS" прийшов російський дипломат. Побачивши путіна на телевізорі (фільм виробництва "ОмТВ" про бойовика гіркіна на Донбасі), почав обурюватися і шукати організаторів.
    А ми з Сергієм вже вдяглися і дуже поспішали на центральний вихід, бо там на нас чекали Панчишен і Катруся.
    Аж раптом на горизонті оцей чуркінський делегат...
    Я вже налаштувався на конфлікт, Вус дістав камеру, Аліна напряглася... але події почали розвиватися зовсім неочікуано Смайлик «smile»
    Справа в тому, що перед візитом дипломата, на виставку прийшла жіночка. Сама із Казахстану, в Нью-Йорку майже 20 років, говорила з яскраво вираженим російським акцентом, досить дивно себе вела... а на питання про війну реагувала як типова поміркована росіянка: " ой как больно как больно... за что же украинцам такая судьба"
    Як правило після співчуття у таких людей слідує: "но вы мне скажите, майдан этот, переворот, захват власти и на танках, на Донбасс, зачем это все?". І далі, як по методичці: "Біндєри! Развалили страну, поссорились с братским народом, ой больно об этом говорить"...
    Але з уст цієї жіночки такого далі не прозвучало!
    Натомість вона дістала папку з фотографіями картин свого батька, що був родом з Волині, але все життя жив і творив у Казахстані. І почала розповідати про нього з великою любов"ю. Десь під час її розповіді про батька і підійшов оцей руський мір, втілений у сірі штани і пінджак.
    І тут ця жіночка повертається до росіянина і як почне кричати:
    - Когда вы уберетесь с Донбасса?!!
    - Когда освободите Надежду?!!
    - Прекратите убивать украинцев!!!
    І то на весь коридор ООН!
    У відповідь від нього лише одне: "когда выполните минские договоренности". Разів п"ять повторив.
    А вона аж побагряніла і мало не вчепилася недипломатично руками в його дипломатичну шию.
    Мені залишалося додати дипломатично. І спокійно розказати йому про зміст відео, яке показуємо на плазмах. Що там фільми про бойовиків, про російських диверсантів, про катування в полоні ЛНР і ДНР і про російську військову техніку на сході України.
    Довго затримуватися не було часу. Ми з Сергієм попрощалися з Аліною, Наталкою (так звали ту жіночку), а також зі ще однією україночкою що прийшла на виставку. І з неприхованим задоволенням викрикнули "Слава Україні". У відповідь, звичайно ж, "Героям Слава!".
    Ми пішли... а дипломат залишився стояти. А напроти нього англійською мовою, блищали рядки:
    "Настане час, коли один казатиме "Слава Україні", а мільйони йому відповідатимуть - "Героям Слава"!
    А я йшов і думав. Якщо кров з Волині, то ніякий совок, Казахстан чи Америка не зітре українця в тобі. Ніколи

BART28, gudvin696, cvoy та 23 іншим подобається це.
  13. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327
    Оксана Томчук

Прокуратура вдалася до відвертого шантажу і тиску на адвокатівGennady Korban.

Доволі давно, фактично з моменту мого вступу до справи Геннадія, з усіх боків полізли закошмарювання і залякування на кшталт : "Бєгі, Лола, бєгі". Переважно від людей з погонами, типу - а мені ото сказали, що тебе уууууууу!.

Паралельно ламали мессенджери, пошти, вай-фай. Телефон почав дзвонити сам собі і інколи невідомо куди, потім зовсім здурів і запаралелився з телефоном малої.

Бусики їздили повз будинок, дивні люди висіли на стовбах "замінюючі лампи" , до клієнтів приходили ввічліві люди, які просили утриматись від моїх послуг,а фікус на підвіконні верещав про те, що явка провалена.

За всіма ознаками операція носила назву " закошмарювання " і кінцевою метою мала саме психологічний тиск.
    Проте, враховуючи мій тернистий шлях останніх років страшно не стало, було смішно і трохи цікаво як воно там буде розвиватися далі.

Далі прийшло сьогодні)

Як свідчить цей чудовий документ вчора, 20.01 16 року прркуратура м.Києва внесла до ЄРДР відомості щодо вчинення окремими адвокатами дій, по створенню умов, які сприяли злочинній діяльності створеної Корбаном Г.О організації , що послугувало причиною цілому підпрозділу СБУ героїчно відшукати мене в суді, щоб вручити повістки на допит аж на три дні -25, 25 і 27 січня.

Разом зі мною в той же спосіб були викликані Игорь Черезов та Андрей Богдан, мої чудові спільники)

Доречі, як свідчать повістки, адресу мою слідчий знає, тож міг просто направити повістки.
    Також, міг "відшукати" мене за моїм телефоном, який теж знає, але, напевно, це видалось йому не ефектним)

Крім того, факт створення Корбаном ОЗУ, я так розумію, на думку слідчого теж вже визнаний і доведений, залишилося лише знайти адвокатів, що цьому сприяли.
    Ну і, звісно, щойно внесене провадження потребує три денного допиту трьох "нігадяєв", інакше ніяк.

Насправді, все це смішно, але і сумно. Бо тиск на адвоката та перешкоджання здійснення ним професійної діяльності є не лише кримінальним злочином, а й тиском на суспільство в цілому, оскільки світ, в якому жінки не народжують, лікарі не лікують, священники не сповідують,а адвокати не захищают- приречений.

Але ж повоюємо)

Хто з нами, друзі?

levak, Серега Мосин, vetal_71 та 2 іншим подобається це.
  14. Камча

Камча Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.035
    Адреса:
    Україна, м.Київ
    Правосудие.... Вот, что творили милицейские морды в Васильковском р-не Киевской области. 2012 год. И где эти державниморды сейчас... Как ещё этот дядька фермер выжил до 2016.

Ніколаускасс та Maks007 подобається це.
  15. просперо

просперо Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    763
    Адреса:
    киев украина
    Під Полтавою у суботу, 23 січня, близько двох сотень бійців антитерористичної операції заблокували трасу Київ – Харків. Вони вимагають дотримання їх законного права на пільговий проїзд.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, новину передає «Преса України».

Спочатку учасники АТО, як зазначає полтавська преса, блокували виїзди із автовокзалу, який відмовляється надавати їм пільгові послуги. Протестуючі чекали, доки до них приїдуть представники влади, зокрема, голова обласної ради Олександр Біленький та перший заступник голови обласної держадміністрації Андрій Пісоцький. Однак, вказаних осіб АТОвці так і не дочекалися, після чого вирішили продовжити протест на трасі державного значення Київ – Харків.

Повідомляється, що учасники АТО блокували рух на трасі впродовж 15 хвилин, при цьому вони пропускали лише автівки з дітьми або тих осіб, які запізнювалися до аеропорту. Наразі акція уже закінчилася.

vetal_71, Aukcion-780316, Ніколаускасс та 3 іншим подобається це.
  16. Cheng25

Cheng25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    564
    Адреса:
    Украина
    Интересно почему это компания WOG поставляя бензин по всей Украине по цене за 95-й - 20гр 99к. поставляет его в Крым по цене 37.50 руб что равно 12гр.50к. за литр? А нам рассказывают что налоги и т.п.
    P.S.И как этот бензин туда поступает?

upload_2016-1-23_17-13-25.png

Images:

upload_2016-1-23_17-11-12.png
    insert000, pilligrim777, ponab та 22 іншим подобається це.
  17. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    "Творчество" в оккупированной Луганской области. Не репортаж, а "конфетка". http://yodnews.ru/2016/01/22/dnr
    1.jpg

Ніколаускасс та Саня ZP.UA подобається це.
  18. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327
    Алексей Бык

Драгобрат: перша перемога

Події в Ужгородському апеляційному суді, де розглядали справу затриманих на Драгобраті правосекторівців, вкотре довели, що перемагати репресивну машину цілком можливо. На жаль, виключно тими способами, які довели свою ефективність під час Майдану - публічністю і громадським тиском на суддів та прокурорів. Усі інші, передбачені законом способи, не діють в умовах системи, яка ухвалює на рік менше 1% виправдальних вироків.
    Усі учасники подій на суді показали себе такими, якими вони є насправді. Бійці ПС - незламними, суд - продажним і наляканим, прокурори - підлими і безпринципними, Москаль - брехливим і боягузливим, нечисельні народні депутати - завзятими і по-справжньому народними, а так звані правоохоронні органи - такими ж псячими і холуйськими, як і в часи Януковича.

Зрештою, сама справа про події на Драгобраті є чудовою ілюстрацією того, як швидко незавершена революція пожирається контрреволюцією. Старі репресивні методи є занадто простими та привабливими, щоб такі моральні виродки, як Москаль, Аваков та інші недолюдки могли від них відмовитися.

Відтак можемо констатувати, що з реальних доказів проти п'ятьох наших побратимів у слідства є лише оте відео з камер стеження. Причому слідство довго і нудно відмовлялося на наші вимоги це відео надати - можливо, вважало його найбільшим «козирем», або просто усвідомлювало, що на відео нічого особливо компроментуючого для арештованих нема. В усікому разі, криво і косо змонтована версія цього відео таки побачила світ, але викликала, м'яко кажучи, скепсис навіть у затятих порохоботів. "Козир" виявився пустишкою.

До речі, ця криворукість мусорського відеомонтажера підклала прокурору по справі добрячу свиню. На відеонарізці, скажімо, просто немає того, що закидають другу Бєсу - він лише з «особливим цинізмом і з мотивів неповаги до суспільства» розбороняв бійку та курив на вулиці.

Але відео не дає жодного уявлення і про те, звідки бійці ПС отримали чисельні ушкодження і вогнепальні поранення, а також - через що власне стався конфлікт. Ці шматки були вирізані і прокуратура дуже опиралася тому, щоб суд розглянув повну версію відеозапису. Причиною цього може бути те, що наших хлопців йовбаки катували у присутності так званих правоохоронних органів, а можливо і за їхньою безпосередньою участю. Про це правосекторівці заявили на суді, але для суду це не стало достатньо вагомим аргументом.

Попри це, результат апеляції в Ужгороді ми можемо вважати перемогою. По-перше, суд таки визнав бійців ПС потерпілими. Це очевидне рішення далося суддям важко, хоча навіть побіжний огляд фото і відео затриманих хлопців безпомилково вказує, хто насправді потерпілий. Друг Бєс значно менше ушкоджень отримав у ДАП, коли палив російські танки, аніж на Драгобраті, де святкував своє весілля та Різдво.

По-друге, нам вдалося добитися того, щоб двох затриманих звільнили на поруки народних депутатів (за що їм окрема подяка), одного випустили під заставу, а ще двох - перевели з СІЗО до лікарні з обіцянкою за кілька днів повторно розглянути апеляцію. Цього, звісно, мало. І ситуація, коли потерпілі залишаються під вартою та під слідством - це що завгодно, але не справедливість. Але це значно більше, аніж ми могли розраховувати в умовах тотального політичного тиску і полювання на націоналістів, влаштованого діючим (поки що) режимом.

По-третє, суспільство отримало незаперечні докази брехливості та цинізму існуючої влади. Скажімо, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль багато брехав про якісь міфічні 160 тис. російських рублів, які нібито знайшли у правосекторівців - а проте у матеріалах справи і згадки про ці гроші немає. Відтак ціна усім заявам Москаля - така ж, як і його репутації, тобто від'ємна. Фактично, це суд встановив, що Москаль - звичайнісінький брехун.

Так само спроби прикрасити конфлікт на Драгобраті подробицями, що компроментують бійців ПС, закінчилися тим, що, наприклад, повар «Хати магната», якому нібито «зламали ногу» - навіть не був госпіталізований і приходив свідчити у суді цілий і неушкоджений.

Але ця маленька перемога - це ще не кінець. Немає сумніву, що режим внутрішньої окупації докладе усіх зусиль, щоб таки посадити хлопців - якщо не за події на Драгобраті, то хоча б за вбивство ерцгерцога Фердінанда у 1914 році, через що почалася Перша Світова.

Так само безсумнівно, що лише активна і масова участь українців у боротьбі проти репресивної системи дасть нам шанс вистояти і перемогти.

Якщо ж українське суспільство нині поведе себе як страус, ховаючи голову у пісок - вже зовсім скоро ми отримаємо таку поліцейську державу, що навіть Путін з Яником гризтимуть золотий унітаз від заздрощів

levak, ZioViktor, vetal_71 та 8 іншим подобається це.
  19. vitaldoc

vitaldoc Stabsgefreiter

Повідомлення:
    158
    Адреса:
    Украина
    Україна і США запустять спільні проекти у виробництві сучасного озброєння

Україна і США реалізуватимуть спільні проекти у сфері виробництва сучасного озброєння та поглиблення співпраці у сфері безпеки.
    Про це 23 січня повідомили у ДП "Укроборонпром" за підсумками зустрічі представників ДК з делегацією США під керівництвом заступника Держсекретаря США Френка Роуза.
    "Україна і США обговорили можливості передачі технологій і виробничих ліній, спільної науково-дослідної роботи, розробки і впровадження нових технологій у виробництві", - йдеться у повідомленні.
    Як зазначив Роуз, американська сторона готова сприяти процесам розвитку України та сподівається на її успіх.

Helmut Raiser, ponab, Владимир Херсон та 2 іншим подобається це.
  20. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Юра Горловский

На центральном рынке,ополченец в поисках обогащения следуя вдоль рядов желал сбыть гранату,заботливо раздаваемые защитникам,но так,как товар этот не слишком ходовой,пришлось изрядно потопать. Где он в итоге и попался на горячем,и с заломленными руками был вывезен. Геморрой с этим ополчением.
    ”Свидетелей Иеговы”,так же не оставляют без внимания. Мотивируя арест ,выявленной у них литературой,троих членов секты вывезли в Донецк и где-то держат.(Меня,признаться,они так же доставали своими журналами,но я,и в мыслях не имел устранять их таким образом) Пользуясь,видимо,своим полным контролем в зоне,секта,” русского мира”,спешит устранить конкурентов,не брезгуя ,даже мелкими пакостями,отключив им ещё и оплаченный газ в ”Доме молитвы”. Наверное ожидая,что для верующих холод страшнее армагедона.

Владимир Херсон, Calter, Hamer2109 та 4 іншим подобається це.
  21. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327
    Прокуратура расследует хулиганство с участием Парасюка

Парасюк вместе с другими неустановлеными лицами спровоцировал драку на суде по избранию меры пресечения задержанным после драки на Драгобрате

Ужгородская городская прокуратура начала уголовное производство по факту хулиганства в здании Апелляционного суда Закарпатской области в ходе рассмотрения апелляций об изменении меры пресечения участникам драки на Драгобрате. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры.
    Уточняется, что народный депутата Владимир Парасюк вместе с группой неустановленных лиц в камуфляжной форме и нашивками Правого сектора спровоцировали толкотню с правоохранителями. Инцидент произошел в период с 23:30 22 января до 07:00 23 января.
    "Правонарушители грубо выражались нецензурной бранью, спровоцировали драку и начали блокировать возможность конвоировать из зала суда подозреваемого, при этом повредили имущество, которое было в помещении Апелляционного суда", - говорится в сообщении.

СВТ-, vajs та Саня ZP.UA подобається це.
  22. valera-antikvar

valera-antikvar Oberleutnant

Повідомлення:
    1.770
    Адреса:
    Украина
    Порошенко по случаю Дня Соборности наградил Павлычко и Вакарчука.

Під час нагородження з нагоди Дня Соборності України лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук звернувся до Президента Петра Порошенка, який вручав йому орден Свободи із різкою заявою.
    Про те, з якими словами він звернувся до Президента Святослав Вакарчук написав у своєму блозі на сторінках видання "Новое время".

На його думку, зараз Україні потрібні не лише "кіборги", які воюють на Донбасі, але й "кіборги" в політиці.
    Нам не потрібні політики – звичайні люди. Пам’ятаєте захисників Донецького аеропорту – кіборгів? Нам потрібні кіборги в політиці! Сьогодні країну врятують тільки ті, кому будуть ставити пам’ятники після смерті, а не ті, хто будує собі золоті пам’ятники при житті. Чому наші політичні очільники обирають особисте перед державним, спокій і страх за власне майбутнє міняють на політичні компроміси? Де посаджені злочинці? Де реальна зміна правил гри? Взагалі – де зміни в країні?
    — спитав Вакарчук у Порошенка.
    Він запевнив, що говорив ці слова не з бажання облити когось брудом чи отримати політичні дивіденди.
    Ні влада, ні політична боротьба мене не цікавлять. Я кажу Вам це тому, що мені не байдуже! — запевнив співак.
    Це моя країна і мені тут жити. Сприйміть, пане Президенте, ці слова серйозно - вони не направлені персонально проти Вас, в них немає спроби заплямувати Вашу особистість. Ці слова спрямовані до всієї української влади. І це не просто мій приватний голос – це, в прямому сенсі, голос народу України. І сприйміть їх сьогодні, бо завтра вже може бути пізно.

gudvin696, Мишель 777, a20b16 та 19 іншим подобається це.
  23. Сиверянин

Сиверянин Feldwebel

Повідомлення:
    236
    Речь без изменений:

"Уважаемый господин Президент!

Благодарю за эту награду. Для меня честь получить орден от Государства, которое я всегда считал, считаю и буду считать самым родным в мире. Да, награды – это хорошо. Но, к сожалению, одними наградами не решить задач, которые стоят перед нами.

28 января мы будем отмечать годовщину боя под Крутами. Что общего между этими украинскими защитниками и теми, кто защищает нашу страну с оружием в руках, на Востоке сегодня? И те, и другие – Герои. Герои они потому, что сознательно жертвовали самым главным, что в них было – своей жизнью. Почему агрессия врага захлебнулась? Потому что эти молодые парни и пожилые мужчины готовы были умирать за свою страну. Они прекрасно понимали, какой выбор делают. Никто из них не анализировал, не просчитывал – они просто жертвовали. Поэтому они - Герои.

Враг, который разъедает Украину изнутри – коррупция, тотальная несправедливость, невежество, низкий уровень так называемой элиты – гораздо коварнее и опаснее, чем любой внешний враг. Чтобы победить его, тоже нужны герои - герои в украинской политике и власти. К сожалению, на сегодняшний день таких героев мы не видим.

Мы видим логичные поступки. Мы видим желание усидеть на двух или трех стульях. Мы видим страх: страх потерять должность, страх потерять благосостояние, политическое влияние, поставить под удар себя и свою семью. Мы видим порой умных, но хитрых и циничных людей, которые всегда находят логическое объяснение, почему в Украине все не так – виновата война, цены на нефть, политические оппоненты, прошлая власть. Мы слышим и видим это каждый день. Но мы не видим подвигов. Не видим настоящих жертв. Нам не нужны политики – обычные люди.

Помните защитников Донецкого аэропорта – киборгов? Нам нужны киборги в политике! Сегодня страну спасут только те, кому будут ставить памятники после смерти, а не те, кто строит себе золотые памятники при жизни. Почему наши политические руководители выбирают личное перед государственным, покой и страх за собственное будущее меняют на политические компромиссы? Где посаженные преступники? Где реальная смена правил игры? Вообще – где изменения в стране?

Я очень хотел бы закончить словами, что страна ждет перемен, но правда в том, что страна от власти уже ничего не ждет. Люди не верят власти. Не потому, что власть плохая. Потому, что власть такая как все. А сегодня нам нужны люди, способные на подвиги, сверхлюди.

Я понимаю, что сегодня испортил кому-то настроение на этом награждении. Но я говорю эти слова не из желания облить кого-то грязью или получить политические дивиденды. Ни власть, ни политическая борьба меня не интересуют. Я говорю Вам это потому, что мне не безразлично! Не безразлична Ваша репутация, не безразлична репутация страны и ее будущее. Это моя страна и мне здесь жить. Примите, господин Президент, эти слова серьезно - они не направлены персонально против Вас, в них нет попытки запятнать Вашу личность. Эти слова направлены ко всей украинской власти. И это не просто мой частный голос – это, в прямом смысле, голос народа Украины. И примите их сегодня, потому что завтра уже может быть поздно.

Этот орден будет мне напоминать, что каждый день нужно делать больше для того, чтобы твоя страна была свободной. И напоминать, что я сам еще сделал недостаточно для того, чтобы наша страна наконец стала лучшей".

:http://www.unian.net/society/124477...-nagradyi-ordenom-svobodyi-polnyiy-tekst.html

Helmut Raiser, edik58, Мишель 777 та 57 іншим подобається це.
  24. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    Роман Донік

Полтавская мэрия, заказала Теме Лебедеву логотип Полтавы.
    Во время войны с РФ. После аннексии Крыма. Обратились к дизайнеру поддержавшему аннексию Крыма с антиукраинской позицией. За разработкой логотипа стоимостью от 1 млн рублей. Ближайшие годы на всем что будет относиться к Полтаве будет красоваться логотип нарисованный человеком поддержавшим аннексию Крыма и выгнавший директора Киевского офиса за поддержку идеалов Майдана. А ему еще и денег заплатили. Как контрибуцию или для поддержки гумконвоев. Наверное собрались попилить на этом. Это не Украинцы сделали. И не Полтавчане. Бастарды какие то. Еб@нные в душу ублюдки. Без роду и без племени. Без памяти.

gudvin696, Aukcion-780316, Grizli2014 та 26 іншим подобається це.
  25. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя
    Украинец попал в составленный «Форбсом» список самых успешных и талантливых молодых людей в мире.

Имя 28-летнего Ивана Пасечника , выпускника Механико-машиностроительного института КПИ, занесено в категорию «производство и индустрия». Пасечник является руководителем и сооснователем известного на международном рынке проекта Ecois.me. Это система домашнего энергоменеджмента, которая подключается в электрическом щитке к кабелю электропитания и измеряет потребление электроэнергии в доме. Данные об энергозатратах подробно анализируются, чтобы отследить излишества и увидеть возможности для экономии. Примерная оценочная стоимость Ecois. me на сегодняшний день составляет более 800 тысяч долларов.
    В список самых успешных молодых людей вошли также признанные звезды спорта и шоу-бизнеса, в том числе американский баскетболист Стефен Карри, американская актриса и певица Селена Гомес, звезда фильма «Пятьдесят оттенков серого» американка Дакота Джонсон, звезда телесериала «Игра престолов» британка Эмилия Кларк. А также британский актер нигерийского происхождения Джон Бойега и английская актриса Дэйзи Ридли, которые снимались в седьмой части киносаги «Звездные войны: Пробуждение силы» — рекордсмене кассовых сборов.

Grizli2014, Чук, Ervin41 та 7 іншим подобається це.
  26. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя
    В Тернополе общественность требует от УПЦ снять анафему с гетмана Ивана Мазепы.

«..личность Ивана Мазепы до сих пор остается одним из атрибутов российской пропаганды во вред интересам Украины как собирательный образ „предателя“ и „коллаборациониста“. Отговорки Московского патриархата, что работает соответствующая комиссия и рассмотрит этот вопрос, когда вокруг него утихнут политические противоречия, мы слышим с 2009 года.
    После аннексии Крыма и начала военной агрессии против нашей страны данный опрос, по нашему глубокому убеждению, является не менее значимым и символичным для украинского народа, как и декоммунизация Украины…»

Обращение подписали руководители Тернопольской организации Украинской ассоциации творческой интеллигенции «Мир культуры», молодежной организации «Ассоциация краеведов-энциклопедистов Тернопольщины», а также поддержали руководители ряда других организаций.

valera-antikvar, a20b16, Grizli2014 та 16 іншим подобається це.