Ситуація в Україні. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем Vlad78, 2 тра 2014.

1. Voledar

Voledar Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    745
    Адреса:
    Україна
    Харьков. Активисты "Гром Варты" разогнали мероприятие коммунистов на мемориале.

Images:

xarkiv memorial.jpg
    xarkiv memorial2.jpg
    xarkiv memorial3.jpg
    консерватор, ШВАРЦ33, Kirill1036 та 17 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Радіостанція в робочому стані з аналізатором спектру. Продається з акумулятором і антеною
      32299 грн.
    2. (в наявності 10 шт.)
      Тубус РПГ 22 під розмальовку. Знайшли в полі одна сторона вигоріла на сонці. Непоганий варіант під р...
      650 грн.
    3. 1 грн.
    4. Трофеї полонених русаків із Донецького напрямку
      3000 грн.
    5. 3200 грн.
  3. SEVILE

SEVILE Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    3.405
    Дмитро Ярош

Тільки що домовилися про те, що навчальний центр (ДУК ПС) у "Десні", поки що, лишається на місці.
    Надій на розуміння ситуації Порошенком - все менше. Складається враження, що для нього українські добровольці несуть більшу загрозу ніж російсько-терористичні війська, які окупували український Крим і частину Донбасу.
    У найближчі дні ще раз поговорю про майбутнє нашої Держави з керівництвом так званої "АТО" і силових структур... Може це щось дасть(((

Але, брехня вже дістала!

minch, Ніколаускасс, ZioViktor та 20 іншим подобається це.
  4. SEVILE

SEVILE Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    3.405
    Столичні міліціонери поблизу Парку Слави завадили сутичкам між прихильниками Сталіна та іншими учасниками заходів на честь Дня Перемоги.
    Близько 12.00 години 30 осіб переважно похилого віку намагалися пройти до Парку Слави, тримаючи у руках портрет Сталіна. Це і стало причиною конфлікту, інформує у суботу ГУ МВС у місті Києві.
    Її співробітники стали живим ланцюжком, розділили конфліктуючі групи та завадили порушенням громадського порядку. Потерпілих і затриманих немає.
    image.jpg

seebar подобається це.
  5. SEVILE

SEVILE Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    3.405
    Borys Filatov
    Вместе с Геннадием Корбаном и народными депутатами: Виталием Куприем, Валентином Дидычем и Александром Дубининым возглавили марш добровольцев и участников АТО, посвященный Дню Победы.
    И пусть не надеются, что мы опустили руки.
    С нами сила и правда. И за нами будущее страны.

Images:

image.jpg
    image.jpg
    ssmann1724, Kirill1036, Ніколаускасс та 20 іншим подобається це.
  6. tms

tms Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    593
    "Опозиційний блок" зібрав на 9 травня в Києві проплачений мітинг за їжу.

У центрі Києва, під Аркою Дружби Народів, збирається мітинг, організований "Опозиційним блоком"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Остров".

Організаторами заявлено, що в мітингу буде брати участь 20 тисяч осіб.

Кореспондент сайту з'ясував, учасники мітингу діляться на 2 категорії: бюджетники і звичайні.

Бюджетники повинні стояти в кінці колони, вони "працюють" за їжу в прямому сенсі цього слова. Решті пообіцяли від 50 грн за участь.

Серед мітингувальників переважно студенти і неповнолітні. Багато хто - в нетверезому стані.

Всі учасники прийшли за списками, їх за традицією поділили на кілька груп. У кожної є свій смотрящий, який стежить, щоб у колонах був порядок і ніхто не розбігався.

seebar, Ніколаускасс, SEVILE та 4 іншим подобається це.
  7. SEVILE

SEVILE Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    3.405
    Киев. Памятник Быкову( Маэстро)...
    image.jpg

Dog73, ШВАРЦ33, a20b16 та 35 іншим подобається це.
  8. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    Сегодня эта рашистская мразь подстрекала на раскол общества в Одессе. "Спасибо" СБУ и МВД что эта тварь на свободе.
    10.jpg

seebar, патриот 75, Kirill1036 та 4 іншим подобається це.
  9. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    Еще один рашистский холуй с колорадской лентой, только уже в Киеве.
    11.jpg

seebar, ШВАРЦ33, Kirill1036 та 12 іншим подобається це.
  10. SEVILE

SEVILE Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    3.405
    Borys Filatov

Почему я называю порошенковских чиновников политическими импотентами и латентными коллаборантами?
    Этому есть десятки причин и сотни фактов.
    Посмотрите ролик "Громадського" о том как Днепр отмечал Праздник Победы. На 1:06 молодые люди с символикой "Оппозиционного блока" прямо говорят,
    что их свезли "праздновать" в областной центр по разнарядке главы РДА.
    Назначенным, между прочим, Порошенко.
    Валик же Резниченко, новый губернатор, так же старался уволить глав РДА, которые были выдвинуты сборами местных громад. Аж из штанов выпрыгивал.
    А теперь остался один на один с рыгами.
    А это, между прочим, Петропавловка - Западный Донбасс, граница с Донецкой областью.
    ...
    Импотенты и коллаборанты.
    Как бы многим воздыхателям ПАП это и неприятно слышать.
    ...
    Готовлю очередной депутатский запрос. Хотя Петр Алексеевич на мои запросы предпочитает не отвечать...

seebar, a20b16, Ніколаускасс та 20 іншим подобається це.
  11. Alexmusel

Alexmusel Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    12
    Повідомлення:
    3.667
    Адреса:
    Украина
    Коломойский кому-то не нравился. Наслаждайтесь ребята. Лично я в шоке.
    image.jpg

a20b16, Ніколаускасс, vetal_71 та 8 іншим подобається це.
  12. SEVILE

SEVILE Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    3.405
    Канадские, датские, польские и украинские военные возложили цветы к Вечному огню. Запорожье, сегодня.
    image.jpg

yaruk, ШВАРЦ33, Grunherz1943 та 23 іншим подобається це.
  13. Voledar

Voledar Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    745
    Адреса:
    Україна
    okupantu domoj.jpeg

yaruk, консерватор, a20b16 та 24 іншим подобається це.
  14. Voledar

Voledar Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    745
    Адреса:
    Україна
    spasenie.png

yaruk, Ведрус, ejnalej та 26 іншим подобається це.
  15. Voledar

Voledar Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    745
    Адреса:
    Україна
    odessa shabash.png

seebar, a20b16, Kirill1036 та 19 іншим подобається це.
  16. SEVILE

SEVILE Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    3.405
    Вранці вони попросили нас не стріляти "бо празднік".
    Ну у нас тут тихо, я ніколи не чув в Широкіно щоб так тихо було. Але це... Ми їх привітали теж..."

a20b16, Kirill1036, RIHARD 77 та 7 іншим подобається це.
  17. Voledar

Voledar Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    745
    Адреса:
    Україна
    Український Сєвєродонецьк сьогодні.
    severodoneck.jpeg

seebar, a20b16, Kirill1036 та 17 іншим подобається це.
  18. Voledar

Voledar Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    745
    Адреса:
    Україна
    Шуфрич вкотре підтвердив свою інтелектуальну неповноцінність та служіння ворогу.

seebar, Kirill1036, Zibert та 5 іншим подобається це.
  19. Voledar

Voledar Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    745
    Адреса:
    Україна
    Дівчинка з Кіровограду отримала нагороду свого загиблого в АТО тата.
    doshka geroya.jpeg

yaruk, консерватор, Ведрус та 36 іншим подобається це.
  20. Voledar

Voledar Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    745
    Адреса:
    Україна
    І це також Сіверодонецьк

Images:

severodoneck2.jpeg
    severodoneck3.jpeg
    a20b16, Komo, Flan та 15 іншим подобається це.
  21. Maks007

Maks007 Moderator

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    286
    Повідомлення:
    4.311
    "Hазрушенный до основания и превращенный в лунный пейзаж" ЖД. узел Дебальцево, 9 мая 2015г.

Images:

90daoHxeCXo.jpg
    seebar, Joker_1981, Ніколаускасс та 6 іншим подобається це.
  22. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
  23. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
  24. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    Peter Shuklinov

- Одесса, Харьков, Днепропетровск, Запорожье. Снова бездействие милиции. Снова местные власти заглядывают в рот подонкам. Снова поднимают голову сепаратисты. Шаг за шагом создается почва для реванша.

По всему выходит, что кто-то включил "режим демократии" для ублюдков-коллаборационистов, виновных в смерти тысяч украинцев. Договорняки? Деньги? Не знаю. Но почему власть готова быть жесткой с Правым сектором, но не готова быть жесткой с российской дрянью внутри Украины - немой вопрос многих людей.

Где "военные учения" вокруг царских угодий политических ублюдков? Почему они продолжают ходить в парламент, готовятся к местным выборам, ведут бизнес и хорошо себя чувствуют, а не ходят на допросы? Ведь именно они завтра провозгласят новые "республики" и принесут войну в другие области Украины, а вовсе не Ярош.

Петр Алексеевич весьма красноречив. Но важны дела. А когда не работает государство - начинает работать улица. И вы либо сажаете подонков, либо с ними разбирается народ. Убийства уже пошли. И дальше будет еще больше убийств. Можете мне поверить - я много общаюсь и хорошо чувствую человеческий градус внизу.

Снова нас ведут к тому, что народу придется самому разбираться с подонками. Снова актуален призыв собственными руками останавливать сепаратистов и коллаборационистов, а не ждать помощи от государства. Ведь МВД, которое в Одессе защищает сепаратистов, орущих "Слава Новороссии" - это не моя милиция. Это подонки.

Петр Алексеевич, вы пока самый рейтинговый политик в Украине. Но если так дело пойдет дальше - вас тоже выкинут на помойку истории. И блистательные речи не помогут. Люди хотят видеть борьбу с теми, кто разрушил их спокойную и счастливую жизнь. Видеть борьбу, а не их ухмыляющиеся рожи. Торопитесь.

Ведрус, minch, патриот 75 та 35 іншим подобається це.
  25. Зевс

Зевс Oberst

Повідомлення:
    4.381
    Дмитро Вовнянко

Продивившись всю ту жорстку порнуху яку влаштували у Криму і на окупованій частині Донбасу, я тями не йму - ЯК ми з цими типами жили в одінй державі цілі 23 роки? Я розумію - постановка. Я розумію - професійно зроблена картинка. Але не не під автоматом же зібралися всі ті чудики, аби під зливою вітати окупантів та терористів? Невже вони саме ЦЬОГО хотіли для повного щастя?

Я не можу подавити в собі відчуття, що я НЕ ХОЧУ жити з ними в одній країні більше. Виходить так, що наші хлопці гинутимуть, аби повернути цих типів назад... і аби вони знову стали повноправними нашими громадянами і знову мішали з лайном все українське, мріючи про парад з колоною мамок в строях РСЧА, вдюпель синім ЗахЕрченко, Гівнюком на танку і МоторИлом в білих рукавичках?

Я не знаю, ну хоч ріжте мене, не знаю як перевиховати цих людей, не вдаючись до диктаторських методів та денацифікацій зразка тої яку англійці з амерами проводили у післявоєнній Німеччині (і за яку сучасна Європа нам руки викрутить). Як можна перевиховати людину, яка апріорі себе вважає "народом-богоносцем", а мене - унтерменшем-інородцем?

Так, я знаю що на тих теренах залишилося до чорта людей, лояльних до України. І від цього туга моя ще сильніша. Я не уявляю як з усіма тими типами житимуть вони, а також хлопці з Криму та окупованої частини Донбасу, з якими я познайомився на ротації в частинах Української армії?

Dog73, Vasiliy Dovgiy, ШВАРЦ33 та 35 іншим подобається це.
  26. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Юра Горловский

Вот увидел спешившую на парад отставшую местную боевую машину пехоты ополчения. Когда Россия отпустит днр в свободное плавание,то есть кинет,сепарам останется воевать на тачанке. Благо,что резерв,видимо,уже создан. Национальной гвардии днр осталось только запасти по больше травки.
    1.jpg