Ситуація в Україні. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем Vlad78, 2 тра 2014.

1. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Нагродна зброя - роблю що завгодно
    На видео — Павел Поляруш, возглавляющий Управление по работе с проблемными активами НБУ

В нетрезвом состоянии он создал аварийную ситуацию на дороге, затем начал угрожать военному прострелить ноги награжденным оружием.

Информация для главы НБУ Андрея Григорьевича Пышного.

Коромыслов подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. 1 грн.
    2. Броник кацапа Штурм-ВВ 4 класс снят с пленного кацапа в Харьковской обл из под Ковшаровки (для покуп...
      6999 грн.
    3. Передня частина американського бронежилета
      900 грн.
    4. (в наявності 10 шт.)
      Підгорілі стрічки для 12,7х108 НСВ з підбитого Т-72, в наявності 10 шт
      150 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Боковий кронштейн 1пн93 - 1пн140 - 1пн141 всі прилади на одній призмі
      1600 грн.
  3. InDex

InDex Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.025
    Адреса:
    UA
    Вкотре українська комедійна студія «Квартал 95» зганьбилась та опинилася в центрі скандалу.
    Цього разу клоуни студії "Квартал 95", відомі своєю гостросоціальною сатирою, записали відео, на якому на тлі солдатів ЗСУ, що танцюють, заявляють, що замість переговорів у них є тільки автомат.
    Однак, незабаром після виходу сюжету стало відомо, що українці, зняті на відео, вже загинули. Дружина одного із загиблих солдатів не змогла приховати обурення та висловила свої почуття у соціальних мережах.
    -"Коли побачила, у мене нахлинуло почуття люті та нерозуміння того, як можна використовувати відео без дозволу, а особливо якщо цих людей вже немає в живих".
    - Написала вона.
    Відео викликало шквал критики та було вилучено. Цей неприємний інцидент знову порушує питання про межі допустимого в гуморі та відповідальності артистів за свої дії, тим більше у світлі гострої політичної ситуації.
    Screenshot_20240927_103051_Viber.jpg

Пенсионер58 подобається це.
  4. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Андрій Карпов Полтава
    Во істину.

Images:

IMG_20240928_132001_842.jpg
    VintSA, ДВ762, Коромыслов та 27 іншим подобається це.
  5. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Зранку 29 вересня 2024 року війська РФ завдали понад 10 ударів по Запоріжжю.

Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізької ОВА Іван Федоров, інформує Цензор.НЕТ.
    "Зруйновано багатоповерхівка та приватні будинки. Під завалами можуть бути люди", - йдеться у повідомленні.
    Близько 5.30 ранку Федоров повідомляв про вибухи в Запорізькій області.
    "Росіяни масовано атакують Запоріжжя. Поцілили по житловій забудові. Здійнялося кілька пожеж. Частково зруйновано багатоквартирний будинок. Попередньо, п'ятеро поранених. Усі деталі уточнюються. Атака триває. Перебувайте у безпечних місцях", - інформував він о 6.57.
    Ворог бив по місту КАБами. О 7.30 у регіоні оголошено вібій загрози. Джерело: https://censor.net/ua/p3512333

Images:

780x1054.jpg
  6. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Уночі 29 вересня 2024 року противник атакував Україну із застосуванням ударних дронів типу "Шахед".

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресцентр командування Повітряних сил.
    Скільки "Шахедів" випустив ворог?
    За даними Повітряних сил, війська РФ випустили 22 ударні БпЛА типу "Shahed" (райони пусків: Єйськ, Курськ - РФ, Чауда - Крим).
    Що вдалося знищити нашій ППО?
    Як зазначається, у результаті протиповітряного бою авіацією, МВГ та РЕБ Сил оборони України збито 15 ударних БпЛА у Сумській, Вінницькій, Миколаївській та Одеській областях. Внаслідок протидії РЕБ ще п’ять ворожих безпілотників локаційно втрачено, попередньо без наслідків. Джерело: https://censor.net/ua/n3512338

7. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.265
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    Нічого нового

Ти стаєш комбатом ! І що відбувається !? На 11му році війни … А нічого нового !

Проблеми всі ті ж самі ! Тобі потрібно ВСЕ знаходити самому ! Ну ти можеш забити на все і казати, а в мене цього не має, тому я воювати
    не можу ! Але тоді ти не будеш ефективно нищити ворога, твої бійці швидко ,,закінчаться,, і все ! А з якими проблемами ти стикаєшся постійно…!?

Ну по перше , люди і так званий рекрутінг ! Ти людям обіцяєш , що вони потраплять до тебе , але є купа ньюансів ! Бо потрапляючи після ТЦК в Навчальний центр, не факт що ти людину з відношенням до свого підрозділу забереш, тому що є ще купа хітрожопих штурмових бригад, бригад ДШВ , які можуть приїхати ( не розумію, хто їм це дозволяє) і забрати твого бійця в свій табір ! Або саме цікаве , це він має чекати якійсь розподіл згори !

Далі, тобі потрібно навчити свого рекрута , з цим простіше , для цього відкриті всі двері !

А от після цього починається саме цікаве ….

Тобі необхідно надати бійцю все необхідне , не , не так , ВСЕ НЕОБХІДНЕ , для того , щоб він воював , якісно, комфортно , з великим бажанням ! А це , місце , де спати, помитись, попрати свої речі! Забезпечити автівкою, інфраструктурою , дронами, літаками, боєприпасами , старлінками, оплатою за старлінки , генераторами, екофлоу,психологічний супровід,ноутбуки, планшети, принтери, телевізори, ретранслятори, реби( саме болюче) і ще купу всього, яке ти не отримуєш від держави , а всілякими шляхами знаходиш самостійно! В мене тоді питання , яка роль і місце Міністерства Оборони в цьому процесі !?

В мене є мрія ! Як це відбувається в арміях світу ! Де командир бере список, пише заявку і в нього на ранок все це є ! Чи буде в нас колись таке !? Куди йдуть всі мільярди мільярдів !

Ми не можемо 11й рік просити людей нас постійно забезпечувати! Чи почне держава думати саме про нас, про наші потреби !?

Сергій Варакін Комбат батальйону безпілотників 58-і мотопіхотної бригади

ДВ762, Dneprovec, Shaxter та 7 іншим подобається це.
  8. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    #БлогерКлубСенс
    Jimmy Royce:
    Юзік і тузік добре живуть!

Олексій Петров:
    Напевне варто знов звернутися до влади. Самої хренової яка вже була, та й напевне яка буде в Україні. Але іншої немає. Обрали самі цих невігласів. Хто ж нам тепер лікар?

Так ось. Як громадянин України, я хочу отримати просту відповідь на просте запитання? А саме… «Куди їхати тим, хто змушений зараз кидати свої будинки та квартири і бігти від війни яка наближається до їх селищ та міст»? Відповідь, «Нам пох@й!», або «Проблеми простих громадян, ЗЕлених більшовиків не іпуть», не підходять. Їх улюблене «проїб@ли», також!

Просту відповідь. На просте запитання!

Безумовно, хтось може спокійно виїхати закордон. Як би голосно не кричали деякі блогери-укурки «Аткройте границы», діти, жінки, літні люди спокійно можуть виїхати в іншу країну. А що робити тим, хто не хоче бігти з України, але і жити біля лінії фронту теж не може? Чому люди в своїй країні, відчувають себе покинутими?

Скільки було побудовано модульних містечок для таких родин? Немає в бюджеті грошей? Ніколи не повірю. Якщо є фінансування того довбаного і нікому не потрібного марафону, значить бабла в державній кишені, валом.

Давайте просто порахуємо. Один мільярд українських грошей (які наприклад віддали блаблабла марафону) поділимо на курс американських грошей. Розділили? Чудово. А тепер, все що вийшло, давайте розділимо на… ммммм… ну нехай 40 000 тих же самих американських денег. Це вартість модульного будинку для родини з чотирьох людей. Ціна приблизна. Я думаю, що якщо замовлення велике та типовий проєкт, то вартість буде інша. Так ось, виходить, що таких будинків можна нафігачити… 500 штук. Тобто півтисячі родин будуть із житлом. Безкоштовним. Від держави, яка піклується про своїх громадян. Вірніше мусить піклуватися. (Це я вже не кажу про державні готелі, пансіонати і так далі).

Що зроблено в цьому напрямку? Ну як я розумію, одне велике ніх@я!

p.s. Хтось зараза скаже, що п’ятьсот будинків це мало. Але це в пʼятисот разів більше ніж нічого. І це ми лише «порахували» один мільярд гривень який віддали на фінсування проєкту «шопопало».

Дмитро Чекалкин .

Images:

IMG_20240930_091558_787.jpg
    ДВ762, Коромыслов, Хейль та 10 іншим подобається це.
  9. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Ситуація в Угледарі, мʼяко кажучи, важка.
    Якщо раніше я сумнівався в тому, що її можна довести до такого стану, то зараз сумніви відсіялись.
    Процитую слова бійця 72 ОМБр, який сидить не в окопі, добре володіє обстановкою та не буде перебільшувати.

Привет, ситуация говно.
    Сейчас штурм идёт с 3х сторон, Водяное, Пречистовка, Павловка. Пидары пролезли на юг и запад города, там идут тяжелые бои.

Пешая дорога хорошо пристреляна с миномётов и ствольной, очень очень мнего дронов противника как ФПВ так и обычные розведчики со сбросами, контролят уже весь путь.
    В среднем если с города выходит человек 10 групами доходят к н.п ***** 4-6.
    Командование обещает ротацию уже неделю но постоянно оттягивают из-за внешних изменений и говорят держатся.
    Евакуации нет вообще так как БМП даже не успевают доехать до Угледара, по ним сразу работают, очень много тяжёлых 300, которых вынести пешком под дронами нереально, так же множество 200 лежат просто по дорогам.

Продовольственные, БК и топливо на исходе. Единственный вариант планомерно оставлять позиции и постепенно, с боями, выходить хотя бы тем, кто может это сделать.

Я думаю за цей пост мене викличуть на «розмову», але коли на кону життя бійців, то нехай так і буде.
    Якщо командування 72 ОМБр реагує на щось тільки через розголос, то такі деморалізуючі пости тільки їх провина.

Берёзовый сок .

Komo подобається це.
  10. InDex

InDex Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.025
    Адреса:
    UA
    У вересні рф встановила рекорд за кількістю шахедів, запущених по Україні — 1331 БпЛА.
    Динаміка к-ті запущеного іранського мотлоху з початку 2024 року вигладає так:
    - Січень — 280 одиниць.
    - Лютий — 380 одиниць.
    - Березень — 605 одиниць.
    - Квітень — 109 одиниць.
    - Травень — 170 одиниць.
    - Червень — 161 одиниця.
    - Липень — 513 одиниць.
    - Серпень — 801 одиниця.
    - Вересень — 1331 одиниця.

11. InDex

InDex Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.025
    Адреса:
    UA
    Єрмак пояснив, чому для українців План перемоги оприлюднять без деяких закритих деталей.
    Screenshot_20240930_182718_Gallery.jpg

Завгосп Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що План перемоги президента України, Володимира Зеленського, невдовзі представлять українцям, але без деяких деталей, щоб про них не дізнався ворог !!!
    Про це він повідомив у ефірі телемарафону "Єдині новини".
    Єрмак розповів, що Зеленський представив цей план обом кандидатам у президенти США, Камалі Гарріс та Дональду Трампу, а також Джо Байдену та Конгресу США.
    Також, за словами керівника ОП, президент обговорював цей план з іншими партнерами України, зокрема з лідерами Великої сімки.
    Очільник Офісу президента заявив, що план перемоги представлять українцям, однак деякі його положення будуть засекречені. Єрмак пояснив це тим, що деякі його частини мають "чутливий характер", а тому їх необхідно тримати в таємниці.:eek:
    "Усе, що стає публічним, чують не тільки в нас у країні - це чує і ворог. І тому, безумовно, деякі деталі цього плану є закритими", - зазначив посадовець.
    Він підкреслив, що важливо реалізацію цього плану побачити на ворожій території, і побачити це в результатах наших військових. За словами голови ОП, українці зрозуміють необхідність замовчування деяких деталей Плану перемоги.
    Screenshot_20240930_181943_Chrome.jpg

BACA подобається це.
  12. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Суд зобов’язав ДБР відкрити кримінальну справу проти генерала Содоля

Київський апеляційний суд зобов’язав Державне бюро розслідувань відкрити кримінальну справу проти екскомандувача Об'єднаних сил ЗСУ Юрія Содоля.
    Про це повідомив начальник штабу бригади "Азов" Богдан Кротевич (Тавр), передає Цензор.НЕТ.
    "Сьогодні вперше виступав перед судом. І сьогодні ж повертаюсь назад на Торецький напрямок. Я був готовий до відмови, але хотів почути її особисто. Чи здатні судді сказати мені, що в моїх свідченнях стосовно генерала Содоля немає складу злочину. Коли мені надали слово, я наголосив на тому що хочу побачити справедливість. Станом на зараз розслідування проводяться майже по всім командирам бригад, проте деяке військове керівництво відчуває безкарність за свої дії", - підкреслив Кротевич.
    Він також додав, що тільки "справедливий суд може захистити тих, хто насправді віддає своє життя заради Батьківщини, тих хто воює в окопах".
    "Якщо не буде відповідальності- генералітет продовжить воювати людьми як пішаками, але ми не росіянє, ми не маємо права так робити. Те що ми бачимо на передовій - виснаження, це результат попереднього керування бригадами як мʼясом. Це не повинно відбуватись знов", - наголосив начштабу "Азову".
    За словами Кротевича, Київський апеляційний суд скасував ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва Мєлєшак О.В. від 19 серпня 2024 року у справі №761/24500/24 провадження №1-кс/761/15750/24 та постановив нову Ухвалу, якою зобов’язав уповноважену особу Державного бюро розслідувань,не пізніше 24 годин з моменту отримання копії судової ухвали, прийнятої за результатами розгляду даної апеляційної скарги, в порядку статті 214 КПК України, внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 425 Кримінального кодексу України.
    Джерело: https://censor.net/ua/n3512567

vostok917, комотд, Стартех та 3 іншим подобається це.
  13. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    У ніч на 1 жовтня 2024 року війська РФ атакували Україну з використанням ударних дронів.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресцентр командування Повітряних сил.
    Скільки дронів запустив ворог?
    За даними Повітряних сил, противник атакував Україну 32-ма ударними БпЛА типу "Shahed" (райони пусків: Приморсько-Ахтарськ, Курськ - РФ, Чауда - Крим).
    Що вдалося знищити нашій ППО?
    Як зазначається, в результаті протиповітряного бою авіацією, МВГ та РЕБ Сил оборони України збито 29 ударних БпЛА у Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській, Херсонській, Полтавській, Сумській та Дніпропетровській областях. Внаслідок протидії РЕБ три ворожі безпілотники локаційно втрачено, попередньо без наслідків Джерело: https://censor.net/ua/n3512620

14. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Зранку 1 жовтня 2024 року війська РФ вдарили по центральній частині Херсону.

Про це повідомив у телеграм-каналі голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, інформує Цензор.НЕТ.
    "На жаль, є загиблі і поранені. Детальніша інформація уточнюється. Будь ласка, перебувайте у безпечних місцях! Бережіть себе!" - інформує Прокудін. Джерело: https://censor.net/ua/v3512629

15. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Вшановуючи памʼять наших Захисників, Майдан сьогодні плакав. Складно назвати це Святом. (с) Ян Доброносов

Images:

IMG_20241001_161217_343.jpg
    IMG_20241001_161217_212.jpg
    IMG_20241001_161216_838.jpg
    IMG_20241001_161217_011.jpg
    IMG_20241001_161216_715.jpg
    IMG_20241001_161216_946.jpg
    IMG_20241001_161216_618.jpg
    IMG_20241001_161217_119.jpg
    IMG_20241001_161217_044.jpg
    IMG_20241001_161217_148.jpg
    tms, Стартех, slawuta5 та ще 1-му подобається це.
  16. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    У ніч на 2 жовтня 2024 року ворог вдарив КАБом по м. Дергачі на Харківщині. Зафіксовано загоряння гаражів.

Про це повідомив у телеграм-каналі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує Цензор.НЕТ.
    За його словами, внаслідок ворожого удару в Дергачах отримали осколкові поранення та гостру реакцію на стрес пʼятеро людей, серед них - 14-річний хлопчик.
    Також Синєгубов інформує, що один з ворожих КАБів о 4:10 вдарив по Малоданилівській громаді. У с. Черкаська Лозова рятувальники ліквідували загоряння трави на площі 1 га. Без постраждалих. Джерело: https://censor.net/ua/n3512813

17. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    У ніч на 2 жовтня 2024 року Київщину вчергове атакували ворожі ударні безпілотники. У регіоні було чути вибухи, працювали сили ППО.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресцентр Київської ОВА.

"Київщина! Зафіксовано рух ворожих БпЛА! У регіоні працють сили ППО. Не фотографуйте та не знімайте роботу наших захисників", - йшлося у повідомленні о 3.31 ночі. Джерело: https://censor.net/ua/n3512810

18. InDex

InDex Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.025
    Адреса:
    UA
    Так на мапі виглядає один рік російського наступу з початку жовтня 2023 року до 1 жовтня 2024 року.
    Синім позначені територіальні здобутки Сил оборони України, червоним — там де вдалося просунутися підарам.
    IMG_20241002_052451_390.jpg

19. Лорд Грегори

Лорд Грегори Hauptmann

Повідомлення:
    2.206
    Адреса:
    г. Чернигов
    Для вирішення проблеми фінансування Збройних сил України потрібно підвищувати як військовий збір, так і податок на додану вартість (ПДВ).

Про це голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев ("Слуга народу") заявив на форумі "Бізнес і війна", передає Інтерфакс-Україна.

"Коли держава приходить до людей і каже: мені не вистачає на армію ось стільки, будь ласка, давайте кожен із нас скинеться на цю святу мету, і потрібно швидко, для цього є тільки дві відповіді на сьогодні – це військовий збір і ПДВ. Тільки два ці потужні податки здатні швидко зібрати гроші в бюджет з усіх платників рівно", – вважає голова Комітету.

Водночас Гетманцев висловив думку, що запровадження податків на розкіш малоефективне, крім того депутати не можуть домовитися про його параметри.

"Коли ми починаємо визначати вичерпний перелік предметів розкоші, ми ніколи не можемо ні з ким домовитися", – пояснив голова Комітету.:eek::D.........

форт55, кучукаю, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  20. Лорд Грегори

Лорд Грегори Hauptmann

Повідомлення:
    2.206
    Адреса:
    г. Чернигов
    У Верховній Раді готують законопроєкт про оподаткування міжнародних посилок вартістю до 150 євро, його винесуть на розгляд парламенту найближчим часом.

Про це голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев ("Слуга народу") заявив на форумі "Бізнес і війна", передає Liga.net.

"Пільга по 150 євро повинна бути прибрана. І зараз ми закінчуємо підготовку відповідного законопроєкту, внесемо, зволікати не будемо і точно будемо його вводити, незважаючи на певний прошарок населення, який буде незадоволений", – сказав голова Комітету.

За словами Гетманцева, скасування пільгового оподаткування посилок вимагають торгівельні мережі і вітчизняні виробники.

"Буде закон, і я особисто буду просити його підтримати", – додав депутат. Джерело: https://biz.censor.net/n3512939:D:D:D

форт55, кучукаю, ДВ762 та 2 іншим подобається це.
  21. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    #БлогерКлубСенс
    Путч:
    Картина маслом. 5-ть років президентства в одній фотці…
    Зеленський дивиться як обдурені вчителі циганять в обдурених ЗЕвиборців гроші на генератор для освітлення школи на вулиці імені ПофігКакНазивається

Взагалі, підписів під цим фото просто маса. Беремо будь-яку обіцянку зелених і вони починають грати неймовірно контрастними барвами. Тут і "кінець епохи бідності" і зарплата 4 тисяч баксів вчителям і, на фінал, "зробили себе разом".
    PS "Клоуни, перестаньте ганьбитися. Просто підіть тихо".

Valeriy Prozapas:
    Втрата Вугледару сталася не вчора - вона розпочалась з каркання про "двє-трі нєдєлі"/"про..балі" та офіційних заяв цілого міністра оборони, що "нам не потрібні резерви".
    Потім були веселі руханки про "гумористичний контрнаступ" на "єдыному", обіцянки "кофє в має в Ялтє", і все це під тотальне "барахління", а коли запахло смаженим - замість змінити підходи до ведення війни та нарешті визначити стратегію, нам випустили незрівнянну Мар'яну, щоби вона пояснювала яка хрінова армія і генерали (а не ті, хто ними командує, боже збав).
    В результаті зірвана мобілізація, одні й ті самі бригади в окопах без ротацій роками, бюджетна дірка на сотні мільярдів, незрозуміла фортифікація, дезорієнтоване населення, і як наслідок втрата міст Донбасу та небезпека подальшого наступу окупаційної армії.

Ілюзії завжди призводять саме до такого результату, але "новиє ліца" схоже просто не здатні ні на що, крім торгувати ними, скормлюючи телеглядачу безкінечні "формули", "саміти", "плани" та "поганий Захід" - та і телеглядачу так спокійніше, поки "неочікувано" впритул не наближається ворог.

Припиніть брехати - перестанете втрачати міста.
    Дмитро Чекалкин .

Images:

IMG_20241003_073443_408.jpg
    ДВ762, Коромыслов, Хейль та 9 іншим подобається це.
  22. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Реальний прожитковий мінімум в Україні становить 9 тис. грн, але в державному бюджеті прописано, що людина може жити на 3 тис. гривень, — голова бюджетного комітету ВР Роксолана Підласа

Саме так и виглядає, схоже, "Кінець епохи бідності" від "слуг" та Зеленського.

Берёзовый сок .

Images:

IMG_20241003_073933_811.jpg
    ДВ762, Хейль, tms та 7 іншим подобається це.
  23. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Російські загарбники вчергове атакували Україну ударними безпілотниками. Вибухи протягом ночі лунали у Києві та області, в Івано-Франківську й Хмельницькій області.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.
    О 0:31 про вибухи у столиці на роботу ППО повідомив начальник КМВА Сергій Попко.
    Він зазначив, що уламки впали у Деснянському районі.
    "Падіння уламків біля житлового будинку - видимі пошкодження будівлі та пожежа відсутні. Інформація про постраждалих не надходила", - додав Попко.
    Про роботу ППО у Київській області в обласній військовій адміністрації повідомили о 2:.38.
    Про це серію вибухи на Хмельниччині повідомили кореспонденти "Суспільного". За їх даними вони пролунали близько 1:35 та 2:33.
    Також кореспонденти "Суспільного" о 2:33 повідомили про вибухи в Івано-Франківську. Джерело: https://censor.net/ua/n3512998

24. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Протягом ночі сили ППО збили у межах Черкаської області 16 "шахедів".

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець

"Люди не постраждали. У Черкаському районі через падіння уламків ми мали займання в лісі. Натепер пожежу ліквідовано", - йдеться в повідомленні Джерело: https://censor.net/ua/n3513011

25. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    У ніч проти України ворог випустив 105 ударних безпілотників типу "шахед" з Орла, Курська, Приморськ-Ахтарська та мису Чауда в окупованому Криму.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомляють у Повітряних силах ЗСУ
    "Відбивали повітряний напад авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України", - йдеться в повідомленні.
    У результаті протиповітряного бою збито 78 ворожих ударних БпЛА типу "Shahed" у Київській, Черкаській, Вінницькій, Хмельницькій, Кіровоградській, Житомирській, Полтавській, Чернігівській, Херсонській, Одеській, Харківській, Сумській, Дніпропетровській, Рівненській та Івано-Франківській областях.
    "Один безпілотник полетів у напрямку Білорусі, двадцять три ворожі БпЛА локаційно втрачено у різних регіонах України, імовірно внаслідок активної протидії РЕБ. Інформація уточнюється", - додали у ПС ЗСУ. Джерело: https://censor.net/ua/n3513012

26. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    #БлогерКлубСенс
    Valerii Prozapas:
    Ну ніяк без пафоса - тепер у них "велика ракетна програма!"
    ВПЕРШЕ! Зараз позітівні знову про "кофє в Ялтє" заспівають.
    А можна без "велика" і анонсів - а просто випускати нарешті хоча б пару десятків ракет на місяць і застосувати як Ізраіль по Насраллі?

Hattifattener:
    У вас претензії до Байдена?
    Мушу запитати - ви за нього голосували?
    Ні?
    Тоді заваліть хрюкальники і питайте з того, за кого голосували.

Ferrum:
    Під час війни зелена зграя вчергове намахала ЗСУ - зірвавши постачання зброї на ₴160 МІЛЬЯРДІВ!!!
    Тобто на 160 мільярдів гривень буде закуплено ніхєра!
    Плюс вкрадених 40 мільярдів гривень на дрони!
    https://www.facebook.com/share/p/xFw49FzMZEMPBqgL/?mibextid=WC7FNe

Дмитро Чекалкин.

Images:

IMG_20241003_140937_260.jpg
    Yukka, ДВ762, proview та 5 іншим подобається це.