Ситуація в Україні. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем Vlad78, 2 тра 2014.

1. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина

Славко Кара подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Передня частина американського бронежилета
      900 грн.
    2. 1 грн.
    3. Трофеї полонених русаків із Донецького напрямку
      3000 грн.
    4. 800 грн.
    5. КОШТИ З ПРОДАЖУ ПІДУТЬ НА ПОТРЕБИ, БРИГАДИ ЗСУ.
      500 грн.
  3. анатолий.

анатолий. General-leutnant

Повідомлення:
    15.984
    Адреса:
    Крутого хутора
    "Кричіть про Азов": активісти з Тернополя закликали підтримати захисників Маріуполя.

upload_2022-4-17_16-34-25.png
    Активісти Тернопільського осередку ВГО "Сокіл" закликали українців не забувати про Маріуполь та привертати увагу до долі міста-фортеці.
    Допис з закликом «Кричіть про АЗОВ!» активісти опублікували на сторінці Тернопільського осередку громадської організації.

В тексті активісти вкотре нагадують українцям про жах, в якому досі живуть місцеві мешканці. Згадують про боротьбу з окупантами на межі людських можливостей, яку день у день ведуть захисники міста полк «Азов». Тернополяни закликають не мовчати про те, як змушений жити зараз Маріуполь.

– Я - твій Маріуполь. Ворог вибив мої очі. Бачиш мої почорнівші стіни? Він спалив моє тіло. Він розбирає мене на шматки. Цеглина за цеглиною, бо шукає мою душу. Моїх людей. Я закриваю їх, як можу. Кажуть, я - фортеця, - я тримаюсь! Тримаюсь,
    поки за мене б'ються, а інші мовчки спостерігають. Я маю витримати, бо я - серце цієї війни,
    – зазначено у дописі. – Мої захисники...Я не знаю як, але вони досі тримають оборону, стримують російську орду. Це мої герої, але вони не залізні. Вони не можуть триматись вічно. Єдине чого вони бояться – зрадити своїм словам, тим обіцянкам, що вони давали побратимам. Я вірю, що про мене пам'ятають. Я вірю, що мене врятують. Я дуже хочу жити. Україно, ти ж не забула про мене!? Тому кричіть про МАРІУПОЛЬ! Кричіть про АЗОВ!

Surovyy, Рост76, gudvin696 та 6 іншим подобається це.
  4. oll13

oll13 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    818
    Адреса:
    Kharkiv
    Вчора, ракета...

5. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    гринго80, Рост76, SmaLL та 13 іншим подобається це.
  6. Dacenko-80

Dacenko-80 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    71
    Повідомлення:
    1.172
    Навряд чи це було розумне рішення. Та ще й сидить. Треба було як мінімум покласти ту жінку на землю і лягти теж.
    Кадри хороші, але... це могли бути їх останні кадри.

Рост76, NIA, a20b16 та 2 іншим подобається це.
  7. Мишель 777

Мишель 777 Major

Повідомлення:
    2.727
    Адреса:
    Україна.
    Перший добровольчий мобільний шпиталь ім. Миколи Пирогова. Госпиталь занял один из домов-дворцов Пинчука под Киевом, в котором 20 лет никто не жил. (Сам Пинчук в Лондоне, а его военно-обязанный сын в США). Пинчук сильно не упирался и дал свое согласие. Хороший почин. Нужно создать специальную команду и продолжить работу в этом направлении. Для начала, можно всем сбежавшим предложить пожертвовать брошенную собственность в фонд гос. имущества. Может таким образом удастся хоть немного стереть грань между очень богатыми и бедными. Те кто будет не согласен - в ДБР, для проверки законности нажитого непосильным трудом.

Останнє редагування: 17 кві 2022
    Surovyy, гринго80, Рост76 та 11 іншим подобається це.
  8. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
  9. gvv2309

gvv2309 Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.455
    Адреса:
    Київ
    А ведь никто из Луганска и Донецка не задумался над тем,что кацапы могут устроить им Бучу или Гостомель.
    Для кацапов они такие же украинцы.

Пора вам суки в партизаны уходить.
    Сцыте с оружием,так хоть мелом напишите "Жопа" на авсфальте перед зданием администрации.

Surovyy, гринго80, ДВ762 та 4 іншим подобається це.
  10. alte Leute

alte Leute Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.060
    Адреса:
    Reichskommissariat Ukraine
    Партизанов не будет, а жопа будет обязательно только не руками местного населения))

Surovyy, sombre, BART28 та 11 іншим подобається це.
  11. Oprishok

Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.770
    Адреса:
    Bandershtat, Urzad Galiciya, Charnogiria,Jabie
    Surovyy, ДВ762, Luftwaffen та 7 іншим подобається це.
  12. анатолий.

анатолий. General-leutnant

Повідомлення:
    15.984
    Адреса:
    Крутого хутора
    Депутат України Віктор Медведчук дає свідчення.

"Він народний депутат України, як не крути, він каже - а ми слухаємо. Але справа навіть не в цьому. Крім Медведчука затримали дуже багато його людей. У них зовсім інший інтерес. Люди чесно працювали за гроші, а тепер таке сталося", - зазначив Арестович.
    За його словами, затримані співробітники співпрацюють зі слідством.

"Якщо Медведчук ще може боротися з допитами, оскільки він цінний кадр на обмін, то з його співробітниками/партнерами все набагато простіше. Вони нікому не цікаві обміном і тому розповідають все, щоб їх відпустили. Розповідають багато і цікаво. Медведчук може вже нічого не говорити, нам вже все зрозуміло", - зазначив Арестович.

Surovyy, ДВ762, Luftwaffen та 3 іншим подобається це.
  13. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    *Київщина, 17.04.22*
    Розчищено 125 км доріг та вулиць, 102 км Житомирської траси, прибрано 14 км траси М-07 Київ – Ковель, Р-30 під’їзд до Ірпеня – 2,8 км та ще 4 км траси Т-10-01 Ворзель – Забуччя – /Київ-Чоп/.
    ✔️ Протягом минулої доби вдалося відновити електропостачання для 19 594 споживачів.
    ✔️ Повністю або частково відновлено розподіл газу у 82 населених пунктах.
    ✔️ У Бучі через дизель-генератори наповнено питною водою декілька водонапірних башт, що дало можливість відновити водопостачання у невеликій частині міста. Поновило роботу підприємство, що розливає бутельовану воду.
    ✔️ Мешканцям сіл Микуличі, Клавдієво-Тарасове та Пороскотень теж подається вода.
    ✔️ В селищі Іванків повністю відновлено електропостачання, що дало можливість запустити воду у систему.
    Наразі 80% абонентів селища забезпечено цілодобовим централізованим водопостачанням, решта 20% погодинно – 4 години вранці та 4 години ввечері до з’ясування якості питної води.

tms, InDex, Столетов та 8 іншим подобається це.
  14. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    ⚡️Убит каждый пятый из числа оставшихся в оккупированном городе – мэр Бучи.
    «Особенно тяжкие преступления – это групповые изнасилования и убийства детей. Они также были и в Буче, и в Ворзеле. Как бы ни было тяжело, нужно говорить об этом и на русском языке. Пусть российские матери слышат, что сделали в Буче их дети», – добавил он.

15. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    ⚡️Министр реинтеграции Ирина Верещук сообщает, что сегодня, 18 апреля, гуманитарных коридоров не будет.
    В нарушение международного гуманитарного права, российские солдаты не прекращают блокировку и обстрелы гуманитарных маршрутов.

Images:

IMG_20220418_112740.jpg
  16. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    *Буча. Компанія "Best" сьогодні починає активно відновлювати інтернет у Бучанській громаді.*
    Вони інформують, що центр Бучі (масив) уже в мережі.
    "У Бучі, на наступному тижні запустимо всі районні вузли, з понеділка плануємо запустити ядро, після чого займемось пошкодженнями на групи багатоквартирних будинків, обстеження проводимо щодня.
    Наступний тиждень плануємо відновлювати ввод на Ворзель. Вівторок - четвер відновлюватимемо магістраль Блиставиця - Лубянка - Гаврилівка. Бородянський район починаємо відновлювати на наступному тижні, плануємо на великих ділянках повну заміну ліній." - поповідомляють в компанії.

Images:

IMG_20220418_122120.jpg
  17. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    *Понад півтори тисячі людей звертаються до Центру надання адміністративних послуг Бучанської міської ради.*
    ❓З якими питаннями і проблемами приходять жителі до ЦНАПу
    Проводиться реєстрація мешканців, які пережили окупацію;
    Збираються заяви на допомогу від Міжнародного Червоного хреста;
    Ведеться реєстрація пошкодженого майна;
    Приймаються зявки щодо розмінування;
    Формуються пропозиції щодо надання волонтерської допомоги;
    Триває пошук людей;
    Опрацьовуються заявки з проханнями надати газові балони;
    Є й індивідуальні питання, з якими по ходять у міську раду жителі громади.
    *_Бучанська міська рада_*

Images:

IMG_20220418_122946.jpg
  18. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
  19. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    ⚡️Глава Запорожской ОВА Александр Старух показал фото сына главы райадминистрации Запорожья Олега Буряка - Владислава, который был похищен россиянами на блокпосту в Васильевке.
    «Воруют политиков, чиновников. Но теперь они воруют наших детей. Мы не можем молчать, прошу сделать репост, ведь ребенок должен вернуться домой как можно скорее!» - подчеркнул он.

Images:

IMG_20220418_134425.jpg
  20. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    ⚡️Попавший в украинский плен житель "ДНР" рассказал СБУ о мобилизации в оккупированном регионе: Мужчин ловят на улицах, забирают с работы, вытаскивают из квартир и просто снимают с автобусов.
    "Новобранцев" одевают в форму без опознавательных знаков, забирают все документы и отправляют на передовую. А чтобы никуда не убежали – возят в закрытых железнодорожных вагонах.

Images:

IMG_20220418_134802.jpg
    juve та ДВ762 подобається це.
  21. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Український закордонний паспорт піднявся на одну сходинку в міжнародному рейтингу — до 34-ої позиції зі 112-ти.
    Із українським закордонним паспортом можна без візи або з візою після прибуття потрапити у 143 країни.

Images:

IMG_20220418_155128.jpg
    Berlin, gudvin696, Surovyy та 10 іншим подобається це.
  22. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Львов под прицелом рашистов.
    Детали: среди пострадавших от утренних обстрелов Львова – трехлетний Артем, который вместе с мамой приехал из Харькова, чтобы спастись от войны. Сейчас его жизни ничего не угрожает.
    Еще трое пострадавших в тяжелом состоянии в реанимации, сообщил городской голова Андрей Садовый.
    Семь человек погибли, одиннадцать ранены.
    Горіти рашистам і їхнім нащадкам в пеклі до спокон віку.

Images:

IMG_20220418_160240.jpg
  23. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    В Геническе встановили пам'ятник членіна :mad:.

Images:

IMG_20220418_160414.jpg
    675x900.jpg
    524x900.jpg
  24. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Министр по вопросам реинтеграции временно оккупированных территорий Ирина Верещук обратилась к руководству рф с требованием открыть гуманитарные коридоры из Мариуполя в Бердянск для гражданских лиц.

Images:

IMG_20220418_160833.jpg
  25. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Молодці :D.

Images:

IMG_20220418_161043.jpg
    Berlin, gudvin696, tms та 14 іншим подобається це.
  26. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    ⚡️ В Ірпені відновлюють залізничний міст. Роботи планують завершити до 8 травня.

Images:

IMG_20220418_161228.jpg
    IMG_20220418_161239.jpg
    Berlin, gudvin696, Surovyy та 9 іншим подобається це.