Ситуація в Україні. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем Vlad78, 2 тра 2014.

1. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    IMG-ad912f27f43760ddd3bf642509abe588-V.jpg

klerik777, ДВ762, gudvin696 та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. CRPA модуль стан на 4. В принципі видно на фото.
      4000 грн.
    2. Має пошкодження.
      1500 грн.
    3. Бажаємо міцного. Маємо для поціновувачів такий лот як двигун з БПЛА, з якого точно не відомо. Стан д...
      5500 грн.
    4. На фото 3 предмета
      7000 грн.
    5. Електронні блоки від Шахед/Герань2. Кількість як на фото.
      1500 грн.
  3. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    ⚡️ "Сегодня состоялось заседание Киевсовета. Принято решение увеличить резервный фонд городского бюджета для нужд обороны столицы и гражданской защиты населения," - Виталий Кличко

Images:

IMG-5f3ab78f5b1c115382e08f5e013d059d-V.jpg
    klerik777, ДВ762, capt.A.Smollet та 2 іншим подобається це.
  4. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    ⚡️ «Не смотря на прицельное разрушение врагом объектов энергетической инфраструктуры, украинская энергосистема работает стабильно. Потребности специально сокращать потребление электроэнергии нет» - министр энергетики Герман Галущенко

Joker_1981, capt.A.Smollet, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  5. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    Місто Ізмаїл, Одеська область.

Images:

IMG-f740558ef002287f9a66b065bdb71f2a-V.jpg
    IMG-8af6c1d9af24ea8c858fab65702574ec-V.jpg
    InDex, Gasser, gudvin696 та 18 іншим подобається це.
  6. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    ⚡️Украинский шоумен Игорь Кондратюк отправил на нужды ВСУ 300 тыс. грн и назвал себя сторонником тихой благотворительности.

"Публикую чек только для того, что вы, мои читатели, тоже по мере возможностей помогали армии финансово", - написал он.

Images:

IMG-6a5b7ee5749d294e05eb48d83cef1b64-V.jpg
    BACA, gudvin696, Ніколаускасс та 17 іншим подобається це.
  7. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    ⚡️Журналисты Слідство.інфо показали "золотой вагон" оппозиционного украинского политика Виктора Медведчука - необычный подарок его жены Оксаны Марченко.

Вагон-ресторан стоит на настоящей ж/д платформе. Среди предметов роскоши активисты нашли стаканы с гербом РФ. Подсчитать стоимость вагона сложно - одна только эмблема стоит 2 млн гривен.

Images:

IMG-2715227a341874b5b6ddde89a1e2315d-V.jpg
  8. Surovyy

Surovyy General-major

Повідомлення:
    9.654
    Адреса:
    Ukraine
  9. Роня

Роня Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.723
  10. Роня

Роня Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.723
  11. GINDENBURG

GINDENBURG General-major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    80
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    131
    Повідомлення:
    9.007
    Адреса:
    Украина
    Ось така гнида на Волині... Підставляє усю країну, як ще не зняли не знаю... Голова Волинської облради :(

Animality, Славко Кара, slawuta5 та 7 іншим подобається це.
  12. Vitaliyj

Vitaliyj Oberleutnant

Повідомлення:
    1.852
    Адреса:
    м.Черкаси Україна

NIK - 1975, Luftwaffen, vladss та 24 іншим подобається це.
  13. Surovyy

Surovyy General-major

Повідомлення:
    9.654
    Адреса:
    Ukraine
  14. Surovyy

Surovyy General-major

Повідомлення:
    9.654
    Адреса:
    Ukraine
    Таку націю, як Українці, не здолати!:smile_12:

Luftwaffen, vladss, BACA та 28 іншим подобається це.
  15. Володимир(Amilkar)

Володимир(Amilkar) Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    625
    Адреса:
    Україна
    Тетяна Чорновол
    44 хв ·
    ДБР працює на ФСБ!!!. Мене збираються арештовувати за підбитий кацапський танк!!!!
    Я ніколи нічого не просила, а тут прошу поширити...Ми повинні бити москалів, а не сидіти за гратами через диверсантів у владі....За моєю інфою команду дав Єрмак..
    Розказую подробиці
    Зараз я на бойовому чергуванні і отримала інформацію гіршу ніж танки, яких я очікую.
    Я працюю з комплексом Стугна. Експортним. На рахунку моєї дівчинки ворожий Ураган і танк...Сьогодні весь день бойова тривога...І тут мене попереджують, що зараз за мною приїде ДБР - арештовувати. І нажаль це не жарт...Розказую, експортна Стугна мені потрапила завдяки Пашинському, який за місяць до війни організував навчання операторів, домовився, що у випадку нападу зі складів підприємства, яке виробляє Стугни буде видана зброя, що робилася на експорт. Ми на відміну від ОП були впевнені, що буде напад на Київ... Я особисто їздила і привозила ракети... їх ми стигли взабрати перед авіаударом -завод і склади знищені. Завдяки Пашинському, сформовано більше десятка підрозділів на нашому рахунку десятки спаленої техніки з врятованих ракет по всій Україні- Кривий ріг, Бровари, Ірпінь, Чернігів, у нас втрати...Все відео в інтернеті підбитої техніки, де на екрані пульту управління Стугни арабська вязь - це робота підрозділів, які озброїв та організував Пашинський
    А що влада? Подякувала? ДБР зараз вломилося в Хлебчу арештовувати Пашинського, йому інкримінують розкрадання цих Стугн з яких ми б'ємо танки москалів. І по мені арешт і всіх інших... Правда, мене чи не можуть знайти, або слабо приїхати на мою позицію на передок.
    Питання, це зрада ДБР чи вище?
    Маю інформацію Ермак дав команду.
    Конкретно мені сказали справу склепав слідчий Петрухін. Хто в нас займається диверсантами - займіться цим підаром- агентом ФСБ. А ось чим займаюся я..
    До речі, ставлю допис повторно, бо попередній знесений.ФСБ працює
    Я розумію, що в це важко повірити. Але згадайте, так само, ви не вірили, що проти мене порушать справу за Майдан...

gudvin696, Luftwaffen, TanX та 9 іншим подобається це.
  16. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    IMG-ad5cb4e0edd9ac4ecf5c68f9884fd8cd-V.jpg

Surovyy, proview та Tankist_ подобається це.
  17. Tankist_

Tankist_ Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    62
    Лоти
      на продажу:
    13
      продані:
    94
    Повідомлення:
    630
    Состояние нейтронной установки в Харькове. Официальный комментарий НАЕК ЕнергоАтом.

Пока все стабильно, но дальнейшие обстрелы могут произвести к утечке РВ и загрязнению местности.

Славко Кара подобається це.
  18. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    ⚡️Система оповещения воздушной тревоги заработала на Android-смартфонах в Украине IMG-dbe0d652e04ba540d4c9da691f4949bb-V.jpg

Вуди87, gudvin696 та Славко Кара подобається це.
  19. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    ⚡Министр финансов Украины Сергей Марченко дал интервью украинскому Forbes: "Негативные последствия войны будут колоссальными. Многие логистические цепочки полностью разорваны, многие предприятия уничтожены физически, некоторые не могут работать в режиме войны, многие работники просто уехали. Точно ущерб можно будет сосчитать только после войны." ⚡Сергей Марченко: У нас огромные бюджетные расходы и резко снизились доходы. На таможне мы собираем от силы 15% поступлений мирного времени. Несмотря на то, что Одесса не оккупирована, одесская таможня не функционирует, а она приносила до 20% поступлений. Киевская таможня тоже остановилась, функционирует только западное направление. Традиционные грузы не уезжают. ⚡Сергей Марченко: Относительно других доходов не все однозначно. В первые дни Национальный банк перечислил часть доходов, госбанки заплатили дивиденды, многие заплатили налоги заранее. Все это позволило возмещать НДС, производить социальные выплаты и обслуживать долг.

ivanov1 подобається це.
  20. Vasyl Wolf

Vasyl Wolf Hauptmann

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.124
    Адреса:
    Львів Украина

Володимир(Amilkar), Surovyy та nikinshell подобається це.
  21. Maks007

Maks007 Moderator

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    286
    Повідомлення:
    4.311
  22. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    ⚡️На сайте Верховной Рады появился законопроект, предполагающий увеличение количества пограничников

Общую численность Государственной пограничной службы Украины предлагается увеличить до 60 000 человек, в том числе 52 000 военнослужащих. Сейчас 53 000 и 45 000 соответственно.

Images:

IMG-d2cf546d9d445a3b7506970353946026-V.jpg
  23. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    IMG-77e812dc6a93b4383a75fe828d449b4a-V.jpg

ViktorKux, Вуди87, Paramagnetic та 12 іншим подобається це.
  24. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    ⚡️Зеленский подписал указ о награждении государственными наградами Украины 234 военнослужащих ВСУ, проявивших мужество и героизм в борьбе за Украину. 59 из них – посмертно.

Oprishok, proview, Мансур Львович та ще 1-му подобається це.
  25. Олег ОК

Олег ОК Oberleutnant

Повідомлення:
    3.088
    Адреса:
    Киев
  26. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    ⚡️Укразализныця начинает процедуру национализации российских вагонов, которые находятся в Украине.

Это более 3000 вагонов ВТБ лизинг, Сбербанк лизинг, Интернет лизинг, газпромтранс и других. Которые уже будут работать на экономику Украины. Об этом сообщил в Telegram глава правления УЗ Александр Камышин

Images:

IMG-bd737637a4dae66ba23b891f02f130fd-V.jpg
    gudvin696, Славко Кара, гринго80 та 5 іншим подобається це.