Ситуація в Україні. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем Vlad78, 2 тра 2014.

1. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    По итогам 2021 Киев поднялся с седьмого на третье место по продолжительности задержек движения на дорогах.
    Об этом говорится в данных нидерландской компании TomTom, занимающейся навигацией и цифровой картографией.
    В среднем поездки киевлян длятся на 56% дольше, чем могли бы длиться на пустых дорогах. Годом ранее этот показатель составлял 51%.
    В общей сложности на стояние в пробках столичные автомобилисты потратили 229 часов (в 2020 году – 207 часов) или 9,5 дней в году (в 2020 году – 8,5 дней).
    Самым загруженным днем стало 8 февраля 2021 года. Тогда средняя задержка составила 139%.
    В рейтинге за 2019 год Киев занимал 12-е место, в 2018 году – 13-ое место, в 2017 году – 14-ое место.
    Вестник Украина.

Images:

IMG_20220210_125749.jpg
    1. 1000 грн.
    2. Набір трофеїв Ахмат-чая
      3300 грн.
    3. Кацапський
      1100 грн.
    4. Трофейний від бійців 80 ОДШБр з Харьківщини 22 рік під час звільнення
      7000 грн.
    5. Шеврон ЧВК Вагнер оригинал. Товарищ утверждает что снял с Zетника. На рассуждение ценителей.
      501 грн.
  2. Олег ОК

Олег ОК Oberleutnant

Повідомлення:
    3.088
    Адреса:
    Киев
    Цена топлива в Украине растет на фоне подорожания нефти марки Brent. Некоторые АЗС подняли стоимость бензина на 1,6 гривен за литр.
    Сети автозаправок с 4 по 7 февраля повысили стоимость топлива с 0,2 до 1,6 гривен за литр. Об этом стало известно из результатов мониторинга цен на рынке консалтинговой группы "А-95"

Surovyy та Рост76 подобається це.
  3. sergeipivovar

sergeipivovar General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434

Oprishok подобається це.
  4. sergeipivovar

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434
  5. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Найближчими днями Україна отримає від Литви партію зенітно-ракетних комплексів Stinger у межах розширення військової допомоги.

Про це на спільній пресконференції з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем повідомила прем'єр-міністр Литви Інґріда Шимоніте, яка перебуває із офіційним візитом у Києві, інфоромує Цензор.НЕТ.
    "Ми збільшуємо кількість військових інструкторів в Україні й надаватимемо Україні додаткове озброєння та військове обладнання. Я повідомила пану прем'єр-міністру, що незабаром, найближчими днями, до України надійдуть зенітно-ракетні комплекси Stinger. Я сподіваюся і щиро бажаю, що Україні ніколи не доведеться ними скористатися", - зазначила вона.

Images:

original.jpg
    Карапузик, santer1, Ervin41 та 9 іншим подобається це.
  6. sergeipivovar

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434
  7. Олег ОК

Олег ОК Oberleutnant

Повідомлення:
    3.088
    Адреса:
    Киев
    Як писав “ВК”, 9 лютого детективи НАБУ затримали при отриманні хабара на суму 1,26 млн грн депутата Київради фракції “Слуга народу” Владислава Трубіцина. За даними слідства, Трубіцин вимагав гроші з підприємця за видачу річного дозволу на роботу мережі МАФів у центрі Києва. Примітно, що напередодні затримання “слуга народу” заявляв, що епоха хабарів у столиці скінчилася.

форт55, ДВ762, A10A та 5 іншим подобається це.
  8. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Петро Порошенко

Радий зустрічі з головою Комітету у закордонних та європейських справах Сенату Республіки Польща Богданом Кліхом.
    Дякую за нещодавно ухвалене Сенатом Польщі рішення на підтримку України, включно із закликом про надання Україні зброї для захисту. Відповідна рекомендація мала б бути ухвалена і на рівні всього Євросоюзу, адже майбутнє миру, безпеки і стабільності в Європі і світі сьогодні вирішується саме в Україні.
    Під час зустрічі важливу увагу ми надали безпековій ситуації навколо України. Засудили триваючу концентрацію російських військ вздовж державного кордону нашої держави. Підкреслили виключну відповідальність Росії за загострення безпекової ситуації у регіоні і наголосили на важливості подальшої консолідації трансатлантичного фронту, зокрема збільшення санкційного тиску на Кремль.
    Вдячний Республіці Польща та особисто Богдану Кліху за багаторічну і тверду підтримку України у протидії російській агресії та на шляху інтеграції держави до ЄС і НАТО.

Images:

273015199_493006935518513_1528024329516306671_n.jpg
    273265533_493006895518517_1387763848266719978_n.jpg
    273697084_493006908851849_1143121355180756676_n.jpg
    273809393_493006892185184_8767886771299360982_n.jpg
    Карапузик, santer1, форт55 та 8 іншим подобається це.
  9. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Taras Chornovil

Над вершиною тупості, цинізму та словоблуддя від ерзац-голови партії зелених слуг Шуляк з приводу затримання на корупції чергового їхнього колеги й висуванця в Київраді вже всі постібалися? Я запізнився? Добре. Добавлю хіба ще щипітку чорнозему на труну слуг зеленського:
    Пані Олено, ви і ваша так звана партія, а точніше організоване злочинне урупування, іменоване в простонародді бандою, дійсно вносите свій непосильний внесок у роботу антикорупційних органів. І мова навіть не про те, як ви заблокували на півтора роки САП, а зараз на старті починаєте зривати конкурс на директора НАБУ, не в тому, як ви захопили й приручили НАЗК. Ви робите більшу й масштабнішу роботу - надаєте антикорупційним органам фронт робіт на роки вперед. Бо стільки корупціонерів, казнокрадів, тривіальних злодюжок та іншої погані при владі в Україні ще ніколи не було. І всіх вас пересадити - це буде колосальна праця, на якій колись антикорупційна інфраструктура прославиться на весь світ за здійснення мега-антикорупційної-операції.

Images:

273767590_1603470630017460_4352153537562350378_n.jpg
    santer1, Камча, форт55 та 6 іншим подобається це.
  10. sergeipivovar

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434
    41 229 нових випадків COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 11 лютого 2022 року. Зокрема, захворіли 3 369 дітей та 1247 медпрацівників.

За весь час пандемії в Україні⤵️
    захворіло – 4 462 970 осіб;
    одужало – 3 750 826 осіб;
    летальних випадків – 102 403;
    проведено ПЛР-тестувань – 18 920 897.

Images:

a5963443c67ad11ea69bc.jpg
  11. sergeipivovar

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434
    Біля Київського Апеляційного суду проходить акція на підтримку Порошенка

У п’ятницю, 11 лютого, Київський Апеляційний суд має розглянути справу п’ятого президента України лідера партії “Європейська Солідарність” Петра Порошенка.
    Київський апеляційний суд має розглянути апеляції прокурорів та захисту на рішення Печерського райсуду про запобіжний захід. Відомо, що прокуратура вимагатиме суворіших обмежень, а адвокати – скасування запобіжного заходу. Засідання розпочнеться об 11 годині.
    Наразі під Київський апеляційним судом проходить акція на підтримку Петра Порошенка. На неї очікується кілька тисяч людей.

Карапузик, форт55, Surovyy та ще 1-му подобається це.
  12. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    @irynagerashchenko

Люди прибувають. Поблизу апеляційного суду вже більше 10 тисяч прихильників Петро Порошенко. Адвокати в судилищі громлять щиті зеленими нитками політично вмотивовані «аргумент « замовної справи. До речі, спробою політичного втручання і тиску на суд є і політичні виступи Генпрокурорки і керівника ДБР , якраз напередодні судового засідання, в пропагандисткій політичній програмі на Плюсах. Адвокати розібрали на деталі процесуальні порушення, які дозволили собі Генпрокурорка і керівник ДБР , дозволивши собі політичні заяви і оцінки, юридичні ляпи на багатомільйонну аудиторію, виконуючи вказівки Банкової.

Images:

65c76e6a-7d4b-4b00-8f96-b0dc32b60ebf.jpg
    ca5eff3c-edc6-444c-80aa-37554e484b33.jpg
    Surovyy, tms, santer1 та 7 іншим подобається це.
  13. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    @prozapas77

"Порошенко може планувати втечу з метою уникнення кримінальної відповідальності", – вважають прокурори.
    Це непросто неприховане знущання з Порошенка - цей плювок в обличчя всім українцям від зеленої недодиктатури.

Images:

273835042_248232374166263_2777019631136969009_n.jpg
    A10A, Oprishok, a20b16 та 4 іншим подобається це.
  14. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    С сегодняшнего дня пять областей Украины в «красной» зоне карантина.
    Закарпатская, Ивано-Франковская, Луганская, Ровенская и Хмельницкая области имеют «красный» уровень эпидситуации.
    Отныне работать и посещать массовые места могут только те, кто прошел полный курс вакцинации, переболел коронавирусом или имеет негативный ПЦР-тест.
    Тем временем, министр здравоохранения Виктор Ляшко заявил, что пока в Украине не будут вводить локдаун, несмотря на распространение штамма «Омикрон».
    Вестник Украина.

Images:

IMG_20220211_125653.jpg
  15. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Порошенко тролить бездарних прокурорів.

"Коли в одній голові є три взаємовиключні думки – медично це виглядає, як шизофренія. Я не виключаю, що я буду звертатися до свого захисту провести психіатричну експертизу тих, хто готував зазначену підозру", - заявив п'ятий президент, виступаючи у суді.

Images:

115184d5-c4a4-4f45-8a6a-a1f5a607f942.jpg
    Surovyy, santer1, Столетов та 10 іншим подобається це.
  16. sergeipivovar

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434
    Борислав Береза

"Голова Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що за підсумками переговорів політичних радників лідерів Нормандського формату не вдалося погодити підсумковий документ."
    Неправі ті хто скажуть, що Єрмак злітав до Берліну безрезультатно. По перше, головний завхоз країни трохи помандрував за наш з вами рахунок. По друге, сподіваюсь, що він зміг купити пару нових степлерів та пачку скрепок. Бо згідно з посадою Єрмака - це ж основна діяльність завхозу Зеленского. Тож, якийсь результат всеж є. А по третє, і так заздалегідь було зрозуміло що результата не буде. Залишилося ще Зеленскому зустрітися з Путіним, подивитися йому у очі, а потім здивовано волати, що клоун не зміг переконати кривавого диктатора та примусити його відвести війська. Пихаті йолопи з ОП не розуміють, що вони вже все зробили, щоб від них нічого не залежало, а Україна б втратила суб'єктність. Але і це ще не дно. Хоча днопоглублювальні роботи нашої влади не припиняються. На жаль.

Шулько, Kirill1036, Surovyy та 3 іншим подобається це.
  17. Helmut Raiser

Helmut Raiser General-major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    363
    Повідомлення:
    6.655
  18. Romachick

Romachick General-leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    10.305
    Адреса:
    Sumy.UA.

форт55, Oprishok та Рост76 подобається це.
  19. sergeipivovar

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434
    СБУ виявила на Луганщині бойовий арсенал ворожих диверсантів, які підривали автомобілі українських військовослужбовців

СБУ продовжує системні контрдиверсійні заходи на сході нашої держави. У ході оперативних дій у Луганській області встановлено місцезнаходження прихованого арсеналу з боєприпасами учасників незаконних збройних формувань ОРДЛО.
    Схрон із бойовими засобами ураження виявлено у напівзруйнованій будівлі в декількох кілометрах від держкордону.
    Під час огляду тайника правоохоронці вилучили понад 70 ручних гранат РГД-5.
    За попередніми даними, схованку облаштували учасники диверсійно-розвідувальної групи бойовиків, причетної до серії вибухів на території регіону. До складу ворожого підрозділу входив вибухотехнік з РФ. Встановлено, що у 2015 році зловмисники здійснили підриви радіолокаційної станції і двох автомобілів співробітників СБУ та Державної прикордонної служби.
    Ворожу диверсійну групу було нейтралізовано у ході масштабної спецоперації у 2018 році. За матеріалами української спецслужби ватажка бойовиків засуджено до майже 8 років ув’язнення. У межах раніше розпочатих кримінальних проваджень тривають слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до злочинів проти державної безпеки України.
    Заходи щодо вилучення засобів ураження проводили співробітники СБУ в Донецькій та Луганській областях спільно з Державною прикордонною службою та Держслужбою з надзвичайних ситуацій.

Images:

8eb2fe1f47cccc5706251aa70482a692.jpg
    8793385bc5379e14497b91148c0c6069.jpg
    55129810e872ca139fff1c6c08fbaed5.jpg
    b86b7def20ca9c7654c052517be971f6.jpg
    f3b998c43b8e814420c0879d12c5843c.jpg
    Карапузик, форт55, Surovyy та 5 іншим подобається це.
  20. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Якби вибори до Верховної Ради України відбувалися найближчим часом, то шість партій подолали б прохідний п'ятивідсотковий бар'єр.

Про це свідчать результати дослідження "Active Group", передає Цензор.НЕТ.
    "Якби вибори до Верховної Ради України відбувалися би найближчої неділі, то найбільше голосів тих, хто визначився із вибором, отримала би "Європейська Солідарність" (19,6%). Далі розташувались би "Слуга Народу" (15,4%), "Батьківщина" (12,6%), "ОПЗЖ" (9,8%), "Розумна Політика" (7%) та "Сила і Честь" (5,6%). Решта партій набрали би менше, ніж 5% голосів: "НАШі" – 4,9%; "Українська Стратегія Гройсмана" – 4,9%; "Свобода" – 2,9%; "Партія Шарія" – 2,1%; "Радикальна Партія О. Ляшка" – 2,1%; "Громадянська Позиція" – 2,1%; "УДАР" – 2%; "Голос" – 1,4%; "Самопоміч" – 1,3%; "Пропозиція" – 1%; "Українська Народна Партія" – 0,9%; "За Майбутнє" – 0,8%; "Сила Людей" – 0,6%; "Національна Платформа" – 0,4%. Не визначились із відповіддю 11,7% від загальної кількості опитаних", - йдеться у дослідженні.

21. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    ⚡️Владимир Зеленский прилетел в Харьков, где сегодня состоится заседание СНБО.
    Сегодня в Харькове проходит заседание Конгресса местных и региональных властей. Асразу после конгресса в 15.30 в Харьковской облгосадминистрации должно состояться выездное заседание Совета национальной безопасности и обороны.
    Вестник Украина.

Images:

IMG_20220211_155208.jpg
  22. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    ⚡️Порошенко оставили без изменений меру пресечения в виде личного обязательства.
    Киевский апелляционный суд не удовлетворил ходатайства как прокуратуры, так и защиты Петра Порошенко и оставил решение суда первой инстанции о личных обязательствах в силе.
    Вестник Украина.

Images:

IMG_20220211_164742.jpg
  23. sergeipivovar

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434

Уже три роки утримувані за рахунок коштів платників податків, у тому числі і моїх як одного з найбільших платників податків в Україні, сотня прокурорських працівників порушила 130 кримінальних справ, де фігурує Порошенко.
    Робиться це, і я на цьому окремо хотів би наголосити, на вимогу Зеленського.
    Що мені тільки не інкримінували за цей час. І звинувачували в наказі на контрнаступ українських Збройних Сил в червні-липні 2014 року, внаслідок якого було звільнено дві третини окупованого Донбасу. Уявіть собі, українські прокурори пишуть, що це не Путін, а Порошенко розпочав війну. І це не програма Соловйова, а це плід творчості цих псевдоукраїнських прокурорів.
    І захист українських національних інтересів у Керченській протоці, де я віддав наказ забезпечити водні шляхи на Маріуполь і Бердянськ – також в цьому мене звинувачують. І за Томос мене намагалися притягнути до кримінальної відповідальності. Справа тривала майже два роки.
    І за ці роки вони не знайшли жодної дрібнесенької підстави для того, щоб пред’явити мені підозру, окрім державної зради. Хочу вам нагадати, що перша справа про державну зраду була порушена за позовом агента ФСБ, до якого були застосовані американські санкції, паном Деркачем. Він написав заяву про злочин на підставі моєї розмови з тодішнім віце-президентом США Джозефом Байденом. Цю справу вони розслідували півтора роки. Друга державна зрада була пред’явлена у зв’язку з виконанням моїх конституційних обов’язків як Верховного головнокомандувача ЗСУ, у зв’язку з призначенням керівництва Збройних Сил. Вони навіть дійшли до підозри до суду – і поховали її.
    Я хочу запевнити: не буде в цієї справи ніякої судової перспективи. Вам брехали. Тому що в цих дев’яти томах — краще б вони були зеленого кольору, бо робляться вони на замовлення зеленої влади, — але там всередині труха.
    Я теж попаду до Книги рекордів Гіннеса, тому що моя скромна особа де-факто є причиною звільнення вже двох, а я не виключаю що і третього Генерального прокурора. Я хочу наголосити, що мета цього процесу одна – дискредитувати лідера опозиції. Дуже сподівалися вони, що світ повірить цьому безглуздю і дурості. На сьогоднішній день ви дискредитували не Зеленського, а Україну.
    Журналісти з усього світу, а я дав за останні тижні 60 інтерв’ю провідним телеканалам світу, ніхто мене не питав, чи бачу я тут політично вмотивовані переслідування та вибіркове правосуддя. Вони стверджували, як я оцінюю доведений факт політично вмотивованих переслідувань та вибіркового правосуддя.
    І коли б мова йшла про дискредитацію Порошенка чи Зеленського, я би міг спокійно це сприймати. Коли вашими діями дискредитується Україна, безумовно я з цим буду боротися!

Карапузик, Kirill1036, форт55 та 2 іншим подобається це.
  24. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Iryna Gerashchenko

У Харкові, де сьогодні перебуває Зеленський, активісти вимагали від нього вибачень за заяви про можливе захоплення першої української столиці,які харків’яни розцінили як зраду і паніку.
    Небайдужі громадяни пікетували місце проведення РНБО. Президент і Верховний Головнокомандуючий маж думати, що говорити, як це сприйме суспільство і світ.
    Європейська Солідарність як один із організаторів акції і надалі вимагатиме від Зеленського відповідального ставлення до країни, ага легковажності і бездумних заяв.
    Харків - це Україна! І після панічних висловів та натяків про можливе захоплення міста варто почати свій візит як мінімум з вибачень перед тими, хто в 2014-2015 відстояв місто і не пустив туди «русский мир».

Images:

273156376_4818134321607945_6363171687471972565_n.jpg
    273462329_4800644240023351_5819404659368921733_n.jpg
    273790461_4800644370023338_7165098602227611470_n.jpg
    65c76e6a-7d4b-4b00-8f96-b0dc32b60ebf.jpg
    Kirill1036, форт55, Surovyy та 4 іншим подобається це.
  25. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Taras Chornovil

Те, що під час процедури нарадчої кімнати до суду почали стягувати нові сили поліції й беркутні, а Зеленський сьогодні втік з Києва, свідчить, що Банкова сподівалася на інший результат. І їх послали.
    Зараз дуже багато хто повторить фразу Акела промахнувся. Цей вислів не точний, бо зеленський усього лише шакал. Але наслідки для нього світяться такі ж безрадісні. Він уже й для своїх кінчений лузер. А що далі? Далі побачимо. Проблем у нього стане дуже багато. А ще, втекти йому вже свої не дадуть.
    Карл Волох

Звичайно, певні тактичні перемоги влади в наступі на опозицію ще деякий час будуть можливі. Але кількість правоохоронців, суддів та чиновників, готових на ігри з законом дедалі зменшуватиметься. Думаю, з депутатами від правлячої партії також можливі всілякі метамофози.
    Суд на Порошенком виявився квитком у один кінець
    Дмитро "Калинчук" Вовнянко

[​IMG]Вітаю зелену команду з черговим провалом. Оскаржити рішення Печерського суду і посадити Порошенка у них знову не вийшло. Максимум на який ОПУ змогло уламати суддів, це залишити особисте зобов'язання без змін. До 19 березня. А там суд муситиме знову виносити рішення. А до того часу багато чого статися може. Хоча уже очевидно, особисте зобов'язання в справі по звинуваченню у державній зраді - це регочуть всі кури від Сяну до Дону.
    Звісно особисте зобов'язання це неприємно. Але з іншого боку ГПУ кольчугу на грудях рвала, що рішення оскаржить, відмінить і Порошенка посадить. Але - облом.
    Нічого страшного. Петро Олексійович далі має час займатися партійним будівництвом і винесенням мозку зелені у Верховній раді. А іноземні журналісти та дипломати до Порошенка і самі їздять.

Images:

273508372_243473794606899_7955057385492399623_n.jpg
    273513709_243473867940225_5411886197406327995_n.jpg
    Kirill1036, форт55, Surovyy та 3 іншим подобається це.