Ситуація в Україні. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем Vlad78, 2 тра 2014.

1. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.273
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    Зеленский об аварии пьяного "слуги народа" Трухина: Ну, попал человек в ДТП. Там никто не погиб.

Президент Владимир Зеленский заявил, что не интересовался деталями ДТП с участием нардепа от "Слуги народа"
    Александра Трухина с 6-ю пострадавшими, включая 2 детей.
    Об этом он заявил сегодня на брифинге в Трускавце, информирует Цензор.НЕТ со ссылкой на УП.
    "Я не могу понимать и знать все детали тех или иных уголовных кейсов, которые происходят из-за, простите, ДТП. Там никто
    не погиб, слава богу, все живы. Если бы там что-то такое произошло, не дай бог, поверьте, человека бы не было уже. А так
    пусть дойдет до конца. Я не могу знать все, хотя хочу", - отметил он.
    Зеленский сказал, что знает о том, что Трухин попал в ДТП, а что именно там произошло, должны сказать правоохранительные
    органы.
    "Ну, попал человек в ДТП. Если там что-то страшное произошло, я просто не знаю...", - отметил он, и на вопрос журналистки,
    почему он не знает, спросил, почему она не знает точных цифр заболеваемости COVID-19 за прошедшие сутки.

capt.A.Smollet, форт55, Рост76 та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Ящик з-під 5,56мм (цинк, порожній). Переданий з Луганщини, зима 2024р. Розміри та стан вказані на фо...
      500 грн.
    2. Доброї доби! Продам одним лотом футляри тубус FUZE армійський, герметичний, невбиваемий(3 шт великих...
      350 грн.
    3. (в наявності 5 шт.)
      Крышка транспортировочного контейнера ракеты Brimstone Материал железо/алюминий Размеры 470*470*150...
      500 грн.
    4. До Вашої уваги досить рідкісний герметичний металевий ящик «ООН», з під набоїв 5.56. Відправка Новою...
      600 грн.
    5. Дуже цікавий ящик від вибухівки
      720 грн.
  3. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.273
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    Зеленский признался, что он провалил спецоперацию по захвату "вагнеровцев":
    "Когда они заехали, я сказал Лукашенко: "там у вас боевики".

Президент Украины Владимир Зеленский не считает, что его нужно допрашивать в рамках расследования срыва спецоперации по "вагнеровцам".
    Об этом он заявил сегодня на брифинге, информирует Цензор.НЕТ.
    "Мне кажется, что собственник вашего канала (канал "Прямой") гетьман Порошенко. Это он говорил, что принимал участие в этой операции. Мне кажется, что его и нужно допросить. Он же принимал. Я точно не принимал участия в российской операции, я в принципе не принимаю участие в российских операциях. Что касается этого вопроса. Вы столько говорите, жонглируете фактами. Мое обсуждение вопроса вагнеровцев было с господином Лукашенко (захвативший власть в Беларуси "президент". - Ред.) это правда, по телефону было после того, когда эти люди, насколько мне известно, заехали автобусом на территорию Беларуси. Я что то слышал, что они согласно операции летели, да? Я не знаю, но то, что я знаю, реальность, они заехали автобусом. Такая серьезная очень операция. Заехали автобусамм секретные агенты. Когда они заехали мы понимали прекрасно относительно дел этих боевиков. Такая информация есть давно есть в государстве. У меня был разговор на тот момент (смех) с президентом Александром Григорьевичем Лукашенко", - отметил Зеленский.
    Далее он привел содержание разговора с белорусским диктатором:
    "Когда они заехали, я ему сказал - "там у вас боевики". У нас есть информация. Какие то детали я ему сказал. И он мне сказал, - "Да, мы изучим этот вопрос, что то такое, обязательно. Вы же знаете, как мы дружим, как дружат наши страны. Мы сделаем все возможное". И все. И после этого все", - заявил Зеленский.
    "Не живите , пожалуйств в другом мире. Мир он проще. Не ищите "зрады" там, где ее нет. И будет легче причем всем", - заявил Зеленский журналистке, задавшей вопрос относительно того, почему Зеленского до сих пор не допросили по расследованию срыва спецоперации по "вагнеровцам".

ДВ762, форт55, Рост76 та 4 іншим подобається це.
  4. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.273
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    Журналистка Анна Бабинец обнародовала информацию, что премьеру фильма "офшор-95" про офшорные фирмы президента Зеленского без объяснения причин отменили в Малой Опере в Киеве.

Об этом она написала в Фейсбуке. Бабинец заявила: "За несколько часов до показа фильма "Оффшор 95" директор Малой Оперы Алексей
    Прасол позвонил нам и сказал, что показа не будет - "мы не будем показывать фильм о президенте" (фильм об оффшорах Зеленского).
    Впоследствии Алексей написал, что у них нет света и вообще ремонт. Я приехала, убедились, что свет есть, а ремонта нет".
    "Однако постеры с нашим фильмом из помещения сняли, работникам сказали, что короткий день - опера закрывается в 17.00. Алексей
    сказал мне по телефону, что ничего не знает о нашем фильме и бросил трубку", - подчеркнула Бабинец.
    По ее словам соглашение с Малой Оперой о показе было заключено, также опрлачена аренда зала.
    "До премьеры - 5 часов, у нас зарегистрировано почти 250 человек. Помогите, пожалуйста, найти новую локацию для показа !!! Все
    должно состояться сегодня в 19.00. Пишите или звоните мне или в сообщение Слідство.Інфо", - резюмировала Бабинец.
    Тарас Березовец

«Слідство.Інфо» анонсировало на сегодня показ премьеры фильма «Офшор 95» об офшорных счетах Зеленского. Но в день премьеры вдруг оказалось, что это невозможно. Директор Малой Оперы Алексей Прасол наотрез отказался устраивать показ, солгав о ремонте. Наталья Лигачева написала, что не удивлена срыву премьеры фильма о Зеленском и назвала факт срыва «очень плохим и не первым знаком». Здравствуй, бацька дорогой! Украина не Беларусь [пока что], но это неточно.
    Про эффект Барбары Стрейзанд у Зеленского явно не слышали. Да и кто она такая, эта Стрейзанд, чтобы о ней знал сам Зеленский…

сли.jpg

Останнє редагування модератором: 3 жов 2021
    форт55, Рост76 та Славко Кара подобається це.
  5. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.189
    Адреса:
    Коростень Украина
    Елена Подгорная

Как мило.
    Зеленский обещает не повышать тарифы. [​IMG]
    Красиво звучит, да? Правильно было бы написать так: Зеленский обещает больше не повышать тарифы. Почему больше? А потому что средняя платёжка за 2020 год просто взяла и выросла на 56%. Не знаю, как так получилось? А вы?
    [​IMG]Теперь в присутствии преЗедента Нафтогаз торжественно подписал меморандум с органами местного самоуправления, под фанфары и летящие в небо чепчики, что тарифы БОЛЬШЕ расти не будут и преЗедент у нас молодец. Хотя на самом деле нет. Ни то, ни другое.
    Тарифы может расти и не будут, но деньги из наших карманов вытрусят по-другому. На компенсации Нафтогазу, на субсидии... Ну, придумают что-нибудь.
    [​IMG]А меня, например, больше интересует тариф на электричество. Он сначала вырос с 90 копеек за первые 100 кВт до 1 гривны 68 копеек. А теперь мне его милостиво снижают до 1,44 за первые 100 кВт, но полностью лишают отопительного тарифа в зимний период. Охуеть подешевело...
    Я рада, спасибо Владимиру Ссанычу за моё счастливое отопление. И не только моё.
    [​IMG][​IMG] А, да. Так вот так и нужно написать: я, преЗедент, повысил тариф на электричество для самых бедных слоёв населения на 54 копейки за кВт. Или вы, товарищи новые лица, думаете, что все - идиоты, такие же, как вы? Нет. Во-первых, не все, во-вторых, когда дело касается шкурной гривны за электричество, то все всё понимают. Даже ваши матёрые избиратели.
    [​IMG] Которым вы в 19-том году всем табуном громко обещали снизить тарифы вдвое. Те тарифы. Старые. А не повысить их втрое, а потом снижать. Не получилось, да? Ну, бывает.
    Жаль только, что у простого нарида память, как у рыбок гуппи.
    *ушла включать в кошачьих домиках отопление. Не мёрзнуть же невинным животным. [​IMG]

ДВ762, BART28, santer1 та 7 іншим подобається це.
  6. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.189
    Адреса:
    Коростень Украина
    Taras Chornovil

Для чого слуг збирали в Трускавці? Можна написати багато сторінок тексту з усіма дрібними деталями, але бачу, що багато друзів уже розклали все це збіговисько на атоми. Тому я дозволю собі одну паралель та пару більш загальних оцінок.
    Колись був такий всесильний та дуже грізний начальник Укрзалізниці Георгій Кірпа. Оскільки він покінчив з життям (чи допомогли?) ще в 2005-му після обрання Ющенка, то про нього почали забувати. А свого часу при Кучмі його часом називали другою людиною в державі. Він тримав своїх підлеглих у жорсткому послуху, немов у лещатах. Але кожна система з часом розбалансовується, особливо, коли там незлічимі ресурси та культивується корупція. Так і серед підлеглих Кірпи почалися якісь дрібні змови, крисятництво, хтось вкрадене заникував, інший від якихось особливо брудних оборудок всупереч наказу втікав. І тоді Кірпа зібрав запідозрених у недостатній лояльності у своєму кабінеті. Виклав на стіл пістолет, перевірив обойму, зняв із запобіжника й, наводячи то на одного, то на іншого, крижаним голосом процідив: "Світом правлять страх і гроші. Гроші мої, страх ваш". Чув про цю історію від двох різних учасників дійства.
    Зеленський - не Кірпа, той був людиною демонічною та ніби з каменю витесаною, а це якийсь клоун-кривляка. Але й його лакеї - не вмілі, досвідчені та загартовані в інтригах управлінці з відомства Кірпи, а всяке сміття, яке бозна-де повишукували. Цей моносброд уже почав виходити з-під управління рік тому. Пригадуєте, як тоді фракція набирала з важливих питань лише 180-210 власних голосів, а решта купувала на стороні? Тоді все вирішили грошима. Олігархи за дуже пристойні преференції наповнили зелений общак, а звідти почали регулярно платити вельми солідні суми. Про координовану одіозним Трухіним програму "20-30-50", надіюся, всі чули. І там була вироблена чітка система контролю. За вольності навіть стосовно непринципових голосувань нардепа штрафували, за неголосування чогось важливого позбавляли пакетів із вічнозеленими на один чи пару місяців, а ще в повітрі висіла погроза особливо неслухняних навіки відлучити від довольствія.
    І в цьому біда нових облич, отих "кто был никем, тот стал ничем". Там нема ні імені, ні репутації, ні якихось власних перспектив. Що нагребеш, те твоє, а потім відходь знову в забуття, де душу грітимуть лише мільйони доларів, які десь з партійної каси, а колись і самостійно вдалося наскладати. Такі люди дуже швидко втрачають будь-яку ідейність, коли вона починає конкурувати з фантастичними для них грошима. Пригадую, як мені вже за тиждень після першого заходу в Раду ще в 2000 році раптом запропонував один такий посередник суму в 10 тисяч доларів за якесь лобістське голосування (чи навпаки - не голосування супроти фракції НРУ). А ця сума на той час відповідала зарплаті нардепа за всю 4-річну каденцію, а для мене була взагалі фантастичною. В Раду я прорвався майже випадково, а жили ми геть незаможно. То я вам скажу, та відмова була ой непростою. Але не погодився. А цим же нема чого втрачати. Ми й так більшості з них не знаємо й ніколи не пам'ятатимемо.
    Але до постійного потоку крупних сум скоро звикають, і дисципліна знову розбалансовується. Ні, голосують тепер хором, все, що треба Зєрмаку набирає понад 226 голосів самих слуг. Але ОПА та фрикційне керівництво хоче не лише виконання наказів, але й вірнопідданості та абсолютної лояльності. А роздрайв пішов по кількох законах, які все ж протиснули, а тепер і по Разумкову. І в Єрмака зрозуміли, що гроші самостійно світом не правлять. Треба більшого. Це більше - воно не однокомпонентне. Тут і страх, і поєднаність усіх єдиною корупцією та індивідуальними злочинами, й розумінням, що все це фіксується та може бути витягнуте на світ Божий вірними Єрмаку силовиками. А ще - для компенсації моральних втрат - відчуття якоїсь вищості над іншими людьми та спільністю у всіх своїх діях та почуттях. Отака собі бандитська родина, клан. Хотів порівняти із мафіозною сім'єю, але не буду псувати романтику тих образів "Хресного Батька", ці надто дрібні й примітивні.
    Оця клановість і розуміння, що лише разом у моноліті зможуть жити так і далі, користуватися всіма благами та демонстративно плювати на всіляких пролів, вона для низькокультурних істот дуже багато значить. Навіть той спеціально віддраєний вагон, з якого виганяли інших пасажирів, що мали туди білети, це теж часточка цієї кланової радості життя. А для тих, хто захитається, перспективи сумні. За два роки слуги вже достатньо накралися. Практично всі. Тому, якщо хтось почне демонструвати невдоволення, то для цього й прибули туди Вєнєдіктова із силовиками. І, спеціально зверніть увагу, керівник НАЗК. Це ж їм якраз до теми. Та й за два роки лакеям треба було нагадати оту крилату фразу Потураєва на першій Трускавецькій ВПШ, що ви тут всі "ніхто і звуть вас ніяк, а визначний лише єдиний лідор, завдяки якому ви всі тут опинилися".
    І зовсім на останок. Два роки тому питання лідера, перед яким треба було вклонятися та лизоблюдствувати, було абсолютно однозначним. Звісно, що для слуг ним був Зеленський. А зараз, схоже, не всі ще змирилися з новою реальністю, що Зеленський - лише ритуальний лідер, а реальний хазяїн - Єрмак. Саме він кістку в будку кидає і він за непослух каратиме. Казус Разумкова та певної групи його союзників показав, що з цим погоджуються не всі. Разумков ні в чому не демонстрував нелояльності Зеленському. Він лише спробував стримати його від деяких геть незаконних кроків. Навіть не кроків, а способів їх здійснення. А відмовив у лояльності Єрмаку. І вся інтрига розгорталася навколо саме цього конфлікту. Зараз Зеленський навіть уже реальну відповідальність на себе за держзраду повісив на публічній частині, остаточно виводячи з-під удару Єрмака. Це багато значить для тих, хто в темі. А що їм пояснювали в закритому форматі, навіть уявляти не хочу.
    А коли вже все належним чином вклали в ті головешки, можна було шліфанути фінальним банкетом та гульнею із розмахом римської оргії. Щоб не дуже плакалися за вкотре втрачену цноту...

ДВ762, форт55, Рост76 та 2 іншим подобається це.
  7. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.189
    Адреса:
    Коростень Украина
    Людмила Воробьева

[​IMG] "Дзвонили з СБУ": прем'єру фільму "Офшор-95" (про офшори Зеленського) намагалися зірвати в Малій Опері
    Журналістка Ганна Бабинець оприлюднила інформацію, що прем'єру фільму "Офшор-95" про офшорні фірми президента Зеленського без пояснення причин скасували в Малій Опері в Києві: "За кілька годин до показу фільму "Офшор 95" директор Малої Опери Олексій Прасол подзвонив нам і сказав, що показу не буде: "Ми не будемо показувати фільм про президента" (фільм про офшори Зеленського).
    Згодом Олексій написав, що у них немає світла і взагалі ремонт. Я приїхала, переконалася, що світло є, а ремонту немає.
    У КМДА повідомили, що телефонував чоловік нібито із СБУ з погрозами. Але суспільний розголос зробив диво — керівництво Малої Опери схаменулося і дозволило показати фільм.

ДВ762, форт55, Рост76 та 5 іншим подобається це.
  8. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    зображення_viber_2021-10-03_09-20-27-523.jpg

ДВ762, Vitaliyj, BART28 та 16 іншим подобається це.
  9. Romachick

Romachick General-leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    10.305
    Адреса:
    Sumy.UA.

IMG_20211003_212628.jpg

ДВ762, Vitaliyj, BART28 та 4 іншим подобається це.
  10. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Украина договорилась с США о финансовой поддержке медицины и экономики.
    Украина и США подписали еще одно соглашение в рамках сотрудничества двух стран. Об этом сообщил премьер-министр Украины Денис Шмыгаль.
    "Украина и США расширяют сотрудничество. На этой неделе совместно с Агентством США по международному развитию мы подписали дополнительное соглашение в сфере развития на общую сумму $9 млн", – проинформировал он.
    $7 млн из этой суммы пойдет на "усиление медицинской системы Украины", еще $2 млн – на ускорение экономического роста.
    Вестник Украина.

Images:

IMG_20211004_093912.jpg
    Surovyy подобається це.
  11. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.189
    Адреса:
    Коростень Украина
    В Україні зафіксовано 4821 новий випадок зараження COVID-19 станом на ранок 4 жовтня.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на дані МОЗ.
    "За добу 3 жовтня 2021 року в Україні зафіксовано 4821 новий підтверджений випадок коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 448, медпрацівників – 50).
    Також за минулу добу:
    [​IMG] госпіталізовано – 2092 особи;
    [​IMG] летальних випадків – 114;
    [​IMG] одужало – 1116 осіб.
    За добу протестовано:
    [​IMG] методом ПЛР – 16 214 осіб,
    [​IMG] методом ІФА – 2525 осіб,
    [​IMG] експрес-тестами – 11 848 осіб.

slawuta5 та Рост76 подобається це.
  12. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.189
    Адреса:
    Коростень Украина
    Глава Оператора ГТС Сергій Макогон заявив, що інформація про відновлення транзиту газу до Угорщини через Україну не відповідає дійсності.

Про це він повідомив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук, інформує Цензор.НЕТ.
    "У пресі поширюється інформація про те, що "Газпром" відновив транзит газу через Україну до Угорщини. Це не відповідає дійсності. Так, наразі є незначний потік газу з України до Угорщини, але це не транзит, а реекспорт газу європейськими трейдерами, який вони зберігали у українських ПСГ", - написав Макогон..
    Зазначимо, що згідно з даними угорського оператора газотранспортної системи FGSZ, транзит російського газу через територію України нібито відновлено.
    Станом на 8:50 ранку понеділка, 4 жовтня, потік газу через пункт "Берегове" становив понад 2 млн куб. м/год.

13. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.273
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    кос.jpg

Oprishok, форт55 та Камча подобається це.
  14. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.189
    Адреса:
    Коростень Украина
    Порошенко розніс Зеленського за відмивання грошей Коломойського!

ДВ762, BART28, Oprishok та 9 іншим подобається це.
  15. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.189
    Адреса:
    Коростень Украина
    ©Печерский холм

Фильм "Офшор 95" заставляет иначе оценить покушение на Сергея Шефира. Представляете себе? Под автоматный огонь чуть не попал тайный держатель и официальный владелец всех бизнесов Владимира Зеленского. Вы представляете себе какая паника царила в тот день в окружении президента Украины?
    [​IMG]Вот честно, мы не уверенны, что организаторы покушения знали об этой детали. Зато теперь об этом знает пол-мира.

Images:

243982547_3116481978676804_3951467361724558856_n.jpg
    BART28, Oprishok, ДАГОТ та 7 іншим подобається це.
  16. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Владимир Зеленский заявил, что хочет оставаться на посту до полной реализации предвыборных обещаний.
    "Я хотел бы быть президентом на момент, когда мы выполним все наши обещания", – заявил глава государства.
    По словам президента, в его программе не осталось таких пунктов, которые он и его фракция не в силах реализовать.
    Вестник Украина.

Images:

IMG_20211004_140302.jpg
  17. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Красное пятно посреди Европы.
    Опубликована карта скопления политиков со скрытыми доходами по странам из расследования Pandora papers.
    Вестник Украина.

Images:

IMG_20211004_153605.jpg
    tms, Oprishok та Славко Кара подобається це.
  18. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Украина лидирует в Европе в плане развития инфраструктуры и диджитализации - Зеленский.
    "За эти два с половиной года у нас появилась цифровизация государства. Мы - номер один сегодня в Европе. И это сделала и партия "Слуг народа", - сказал президент.
    Вестник Украина.

Images:

IMG_20211004_154334.jpg
  19. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.189
    Адреса:
    Коростень Украина
    СБУ затримала розвідника «ДНР», який у 2014 році добивав поранених у бою українських військових

Затримали бойовика контррозвідники спецслужби під час спецоперації у Києві.
    Він проводив розвідку для артилерійських обстрілів позицій Збройних Сил України, входив до так званого «Оплоту».
    Також у 2014 році входив до розстрільної команди, яка добивала поранених військовослужбовців сил АТО.
    Слідчі вже повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального злочину.

Images:

244502320_3114171072146210_5049824217391915012_n.jpg
    ДВ762, Камча, tms та 12 іншим подобається це.
  20. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.189
    Адреса:
    Коростень Украина
    А Ви саме в це вірите Рост76, чи просто написати бо це написали інші?

243936073_552889162680744_3798764723984045182_n.jpg

tms, форт55, Oprishok та 5 іншим подобається це.
  21. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Сам особисто не вірю :D. Написано в новинах тож просто поділився щоб люди які мають мислити могли самі приймати рішення і робити висновки :beer:. Головне вважаю не повторювати помилки.
    З Повагою.

ДВ762, Шулько, PanzerSchreck_71 та ще 1-му подобається це.
  22. Рост76

Рост76 General-major

Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    В Украине вынесли первый приговор врачу за подделку COVID-сертификатов.
    За подделку COVID-сертификатов в Украине вынесли первый приговор врачу. Врач из Павлограда должен заплатить 34 000 гривен штрафа и не сможет целый год работать по специальности. Об этом говорится на сайте президента.
    Сообщается, что на совещании у Владимира Зеленского особое внимание уделили вопросу борьбы с подделкой COVID-сертификатов. По словам главы Национальной полиции Игоря Клименко, за неделю было проведено 13 обысков, открыто 12 уголовных производств.
    Вестник Украина.

Images:

IMG_20211004_202850.jpg
    ДВ762 та slawuta5 подобається це.
  23. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.189
    Адреса:
    Коростень Украина
    Суд признал судью Деснянского райсуда Киева Светлану Колегаеву виновной в нарушении правил дорожного движения, повлекшем повреждение улицы в результате ДТП.

Такое решение принял судья Оболонского райсуда Киева Сергей Родионов 4 октября, сообщаетЦензор.НЕТ со ссылкой на Watchers.
    "Светлана Колегаева - действующая судья Деснянского суда Киева. Она известна тем, что во время Революции Достоинства выбирала меры протестующим, одного из которых посадила на 30 дней в СИЗО", - отмечается в сообщении.
    На суде Колегаева отсутствовала, так как рассматривала неотложные ходатайства. В письменных показаниях она утверждала, что не нарушала правил, а авария произошла якобы из-за технической неисправности авто.
    Адвокат Колегаевой просила суд назначить судебно-техническую экспертизу касательно исправности авто своей подзащитной, а также получить записи с нагрудных камер патрульных полицейских, которые приехали на место ДТП. Суд отказал, заявив, что защита затягивает рассмотрение дела.
    Колегаеву признали виновной по статье 124 Кодекса об административных правонарушениях и назначили 850 гривен штрафа. Адвокат судьи заявила, что будет обжаловать решение суда.
    Отдельно продолжает слушаться дело по статье 130 КУоАП (управление автомобилем в состоянии опьянения). Максимальное наказание по статье - штраф до 10,8 тысячи гривен и лишение водительских прав на год.
    После задержания патрульными Колегаева отказывалась проходить тест на алкоголь на месте, поэтому ее направили в больницу. Позже первый заместитель начальника Департамента патрульной полиции Алексей Билошицкий сообщил: врачи подтвердили, что судья была в нетрезвом состоянии.

Images:

censor_news_big5.jpg
    Магуа, tms, Surovyy та 3 іншим подобається це.
  24. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.189
    Адреса:
    Коростень Украина
    На Закарпатье жителя Луганщины подозревают в государственной измене и подготовке террористического акта.

Об этом Суспільне сообщила пресс-секретарь прокуратуры Закарпатья Екатерина Хижняк, передаетЦензор.НЕТ.
    По ее словам, мужчина был главой нескольких пророссийских организаций в Закарпатье. Он контактировал с иностранными организациями, от которых получил задание осуществить ряд провокаций и террористический акт в области. Преступления обвиняемый совершал вместе с сообщником в 2018 году.
    "В частности, подозреваемый планировал организовать акции протеста у консульства других государств, поджоги учреждений и других объектов, акты вандализма. По мнению заказчиков, такие действия должны привести к дискредитации Украины", - рассказала пресс-секретарь.
    "Кроме этого, мужчина пытался организовать убийство общественного активиста, за что обещал исполнителю 30 тыс. долларов. В то же время обвиняемый согласился организовать в Украине информационные акции в интересах РФ с помощью отдельных СМИ и завербовать отдельных украинских военнослужащих, владеющих информацией о расположении личных составов военных ВСУ", - добавила Екатерина Хижняк.
    Досудебное расследование по делу завершено. Обвинительный акт по уроженцу Луганщины направили в суд. Ему грозит до 15 лет лишения свободы с конфискацией имущества.

tms, Oprishok, NIA та 5 іншим подобається це.
  25. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    9 846 нових випадків COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 5 жовтня 2021 року. Зокрема, захворіли 918 дітей та 207 медпрацівників.
    Також за минулу добу⤵️
    ▪️госпіталізовано – 1 881 особа;
    ▪️летальних випадків – 317;
    ▪️одужало – 4 229 осіб;
    ▪️здійснено тестувань за добу –
    74 125 (зокрема методом ПЛР –
    37 080, методом ІФА – 8 762);
    ▪️досліджень експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2 – 28 283.
    За весь час пандемії в Україні⤵️
    захворіло – 2 469 856 осіб;
    одужало – 2 268 752 особи;
    летальних випадків – 57 206;
    проведено ПЛР-тестувань – 13 003 972.
    За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Дніпропетровській (992), Харківській (940), Одеській (809), Запорізькій (667) та Донецькій (662) областях.
    Дані з тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської областей та міста Севастополя відсутні.

Рост76 подобається це.
  26. Romachick

Romachick General-leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    10.305
    Адреса:
    Sumy.UA.
    https://censor.net/ua/video_news/32..._jurnalista_shem_v_operatora_sylomits_zabraly
    Голові "Укрексімбанку" Мецгеру не сподобалося запитання журналіста "Схем" - в оператора силоміць забрали техніку і видалили запис. АУДIО
    00:03 12150120

На журналістів "Схем" скоїли напад у державному "Укрексімбанку" під час запису інтерв’ю із головою правління цієї фінустанови Євгеном Мецгером прямо у його кабінеті.
    Як повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Радіо Свобода, Мецгеру не сподобалось одне із запитань журналіста-розслідувача Кирила Овсяного, після чого він наказав охороні "забрати камери" та "дістати із них касети". Співробітники банку застосували фізичну силу до оператора "Схем" Олександра Мазура, відібрали у нього дві камери, забрали картки, на які здійснювався запис та видалили записане відео.
    Журналіст Кирило Овсяний під час заздалегідь запланованого інтерв’ю хотів дізнатися позицію Мецгера для розслідування.
    У кабінеті, окрім самого Мецгера, також був присутній директор департаменту інформаційної політики "Укрексімбанку" Володимир Пікалов, охоронець та ще один працівник банку, який застосував фізичну силу до оператора "Схем".
    Співробітники оглянули одяг оператора на предмет наявності інших записувальних пристроїв та із погрозами забороняли знімати події на телефон. Оператору та журналісту фізично перешкоджали залишати приміщення.
    Через годину знімальній групі повернули техніку, але відео усього інтерв’ю та самого нападу було видалене.
    Журрналіст зміг записати те, що відбувалось, на аудіо.
    "Ігоре, забирай у них камери! Виставте їх (камери – ред.) за двері. І ось цю теж. Касети повитягуйте", – чутно на записі голос голови правління "Укрексімбанку" Євгена Мецгера, який звертається до підлеглих.
    Журналісти та представники редакції, які прибули на місце події, викликали поліцію і написали заяву про перешкоджання журналістській діяльності.
    Редакція Радіо Свобода звернулась до "Укрексімбанку" з проханням прокоментувати ці події. У пресслужбі банку повідомили, що готують коментар із своєю позицією.
    Євген Мецгер очолив "Укрексімбанк" у березні 2020 року. До 2015 року він працював на нижчих посадах у цьому держбанку. Мецгер – уродженець Кривого Рогу.

Oprishok подобається це.