Ситуація в Україні. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем Vlad78, 2 тра 2014.

1. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    В Україні за минулу добу, 23 серпня, коронавірусне захворювання підтвердили у 1 799 людей.

Також відомо, що 289 пацієнтів вчора одужали, а 22 — померли від ускладнень.
    Про це йдеться в картці моніторингу хвороби на сайті Ради національної безпеки та оборони.
    Загалом в Україні коронавірусне захворювання виявили у 106 757 людей. З них 2 293 пацієнти померли від ускладнень та 52 524 людини одужали.
    Найбільше нових випадків зафіксували у Чернівецькій області — 241. Також понад 100 випадків у Києві (209), на Львівщині (142), Івано-Франківщині (170), Харківщині (141) та Одещині (145) та Тернопільщині (139).

2. Цікаві лоти

1. Знайдений у посадці.Батареї не має,підігнута рама на одному моторі(фото).Відірвана антена(фото).Нема...
      2000 грн.
    2. Двигатель и управление бпла " Пародия " . Мотор крутится хлопает лопасти , пластиковые отп...
      6000 грн.
    3. Продам трофейный FPV с тепловизионной камерой. При включении играют мелодии,светятся диоды,дёргаются...
      12500 грн.
    4. Трофєйний. З курщини. Відремонтований, готовий до експлуатації.
      30000 грн.
    5. Трофей вивезений з поля бою. Прилетів по моєму авто. Що працює не знаю.
      1000 грн.
  3. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    Ветерани АТО/ООС, родичі загиблих за Україну героїв, активісти беруть участь у Марші захисників України.

Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ.

Images:

650x366 (1).jpg
    650x366 (2).jpg
    650x366 (3).jpg
    650x366 (4).jpg
    650x366 (5).jpg
    650x366 (6).jpg
    650x366 (7).jpg
    650x366 (8).jpg
    650x366 (9).jpg
    650x366 (10).jpg
    650x366 (11).jpg
    650x366.jpg
    Surovyy, Вуди87, ДВ762 та 19 іншим подобається це.
  4. Yuber

Yuber Leutnant

Повідомлення:
    6.290
    Адреса:
    г.Днепр
    IMG-2d05676b562d39382361ce530d9019c9-V.jpg

Surovyy, chesh, Столетов та 16 іншим подобається це.
  5. Gekommter

Gekommter Leutnant

Повідомлення:
    1.213
    Адреса:
    Кременбург-Україна
    ДНУ.gif зДНУ.gif

tms, Carl Zebisch, slawuta5 та 8 іншим подобається це.
  6. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    Марш «З Незалежністю не жартують»

Surovyy, santer1, -bunker- та 18 іншим подобається це.
  7. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    Татьяна Тодорико

На одній світлині - свято від прєзєдєнта, на іншій - ті, хто "плутаються під ногами". Не переплутайте

Images:

118419651_3235252433222375_7935799400757808112_n.jpg
    118514079_3235252496555702_4343682315315573382_o.jpg
    -bunker-, Tom Jager, Mechanik та 25 іншим подобається це.
  8. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    118394471_653763942206236_7083118216810321436_n.jpg

Ben Gun, Komo, tms та 9 іншим подобається це.
  9. Карапузик

Карапузик Oberleutnant

Повідомлення:
    1.629
    Адреса:
    Ukraine.Donetsk-Vinnitsa
    FB_IMG_15982679184053710.jpg

Surovyy, Ben Gun, Jäger та 9 іншим подобається це.
  10. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.266
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    Координатор "вагнерівської спецоперації": "Це банальна зрада".

Координатор спецоперації, під час якої бойовиків ПВК "Вагнер" мали затримати в Україні, розповів про причини провалу. З метою безпеки обличчя чоловіка приховано, а його ім'я і посаду не називають.
    "Мене, як громадянина України, м'яко кажучи, збентежило те, як це було висвітлено в ЗМІ, і те, як на це відреагували навіть прості громадяни. Типу, що це фейк і таке інше. І хай це буде, можливо, пафосно, якщо я скажу, що це моя громадянська позиція. Але вона поєднана ще й з професійною. Тому що дивитися на ці всі речі зсередини набагато важче, ніж просто будучи цивільною особою", - заявив співрозмовник.
    "Мені достеменно відомо, що вже надійшли вказівки знищувати всі матеріали справи, які стосуються цієї спецоперації у всіх правоохоронних і не тільки органах України. Ще кілька днів - і не буде чого піднімати. Не буде що реанімувати, шукати. Воно десь може "пропасти"", - додав він.

Surovyy, NORDKRAFT, wolodymyr1 та 4 іншим подобається це.
  11. InDex

InDex Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.028
    Адреса:
    UA
    20200824_205012.png
    Постає питання, коли вже будуть давати свідчення ?!

1597335240_shtepa.jpg

Gans, Vitaliyj, Карапузик та 8 іншим подобається це.
  12. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    изображение_viber_2020-08-22_18-03-04.jpg

wolodymyr1, Чук, ДВ762 та 12 іншим подобається це.
  13. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    У гуртожитку військового полігону "Десна" пролунав вибух, є загиблий та поранені

У понеділок, 24 серпня, на території 169-го Навчального центру "Десна" в одному з гуртожитків стався вибух, внаслідок якого один військовий загинув, ще двоє отримали травми. Також постраждала одна цивільна особа
    У пресслужбі уточнили, що інцидент стався о 17:30. Цивільна дівчина, яка була в гостях у одного з військовослужбовців, перебуває у важкому стані. На даний час на місці події працює керівництво Навчального центру, командування Сухопутних Військ, відповідні посадові особи та слідча група Національної поліції України в Козелецькому районі.
    Посад та імен загиблого і постраждалих на "Десні" у пресслужбі не вказують. Військові наголосили: "Це - постійний склад. Родичам повідомляють особисто командири підрозділів".
    Дослівно: "Вимушені повідомити про надзвичайну подію, яка сталася на території 169-го Навчального центру. Сьогодні близько 17:30, в позаслужбовий час, в одному з гуртожитків, в наслідок особистої недбалості та нехтування заходами безпеки військовослужбовців, стався вибух.
    В результаті один військовослужбовець загинув, ще двоє зазнали поранень різного ступеню важкості. Також постраждала цивільна дівчина, яка знаходилася в гостях у одного з військовослужбовців. Нині вона перебуває у важкому стані. Всі потерпілі були оперативно доставлені до медичних закладів де їм була надана медична допомога".

.

Images:

f141a33-0.jpg
    Славко Кара подобається це.
  14. анатолий.

анатолий. General-leutnant

Повідомлення:
    15.984
    Адреса:
    Крутого хутора
    Сенцов раскритиковал Зеленского за «попсовый шабаш с российским привкусом»

Украинский режиссер Олег Сенцовраскритиковал президента Владимира Зеленского за организованный в Киеве концерт по случаю празднования Дня независимости. Об этом он написал на своей странице в Facebook.
    По словам Сенцова, официальное мероприятие на Софийской площади с участием «ушлепков

очень хорошо высвечивает, что на самом деле происходит в голове президента, его окружения, и их сторонников».

«Попсовый шабаш с российским привкусом, обещания провести парад Победы над врагом при отсутствии понимания, как это может произойти, даже если режим тишины [в Донбассе] продержится сотни лет. Как же хорошо, что рядом с этим фальшивым миром существует настоящий», — написал режиссер.

Он похвалил тех украинцев, которые, «зная цену словам и действиям», благодарно встречали людей, шедших по улицам столицы «спокойными колоннами в камуфлированной одежде».

kelt, Surovyy, santer1 та 27 іншим подобається це.
  15. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    В Україні станом на ранок вівторка, 25 серпня, зафіксовано 1 658 нових випадків зараження. При цьому 346 осіб одужали, 25 раніше хворих померли.

Про це свідчать дані, опубліковані на сайті Системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу Ради національної безпеки і оборони, передає Цензор.НЕТ.
    Днем раніше, 24 серпня, повідомлялося про 1 799 нових випадків, 23 серпня - про 1 987, 22 серпня - про рекордні 2 328 нових заражених за добу.
    Кількість інфікованих наростальним підсумком з початку пандемії становила на ранок вівторка 108 415 осіб, видужали - 52 870, померли з початку пандемії 2 318 людини (за добу 25). Зараз в Україні COVID-19 хворіють 53 227 осіб, що на 1 287 більше, ніж днем раніше. Таким чином кількість активних хворих в Україні перевищила кількість видужали.
    Найбільшу кількість виявлених випадків COVID-19 за минулу добу зафіксовано в Чернівецькій (204), Івано-Франківській (179), Харківській (173), Тернопільській (158), Львівській (136) областях, Києві (130) та Одеській (112) області.

16. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    Оперативники викрили і заблокували канал незаконних соцвиплат переселенцям.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу Держприкордонслужби.
    "Правоохоронці виявили нечисту на руку співробітницю одного з банківських установ. Жінка здійснювала несанкціоновані дії з інформацією, яку обробляють в автоматизованих системах, а саме – незаконно проводила ідентифікацією осіб, які постійно проживають на ТОТ Донецької та Луганської областей, без їх фактичної присутності, з метою подальшого нарахування вказаним особам пенсійних та інших соціальних державних виплат", - йдеться в повідомленні.
    Зазначається, що особи, щодо яких була проведена ідентифікація, в той час не перебували на підконтрольній території України.
    Днями, за результатами проведених заходів громадянці України повідомлено про підозру за ч.1 ст. 362 КК "Несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в електронних мережах".
    Тривають слідчо-оперативні дії щодо встановлення та притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до незаконних оборудок.

17. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    Верховна Рада ухвалила в цілому законопроєкт №3963 про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік", який передбачає підвищення мінімальної заробітної плати до 5 тис. гривень. Це на 277 грн більше нинішньої мінімальної зарплати.

Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ.
    "За" проголосували 295 народних депутатів, "проти" - 8, утрималися - 38, не голосували - 28.
    Законопроєктом передбачено підвищення мінімальної заробітної плати і встановлення її з 1 вересня в розмірі 5 тис. грн.
    Зазначимо, що зараз місячна мінімальна зарплата в Україні становить 4723 грн.
    Крім того, передбачено збільшення видатків на підвищення розміру посадового окладу працівника і встановлення його в розмірі 2225 гривень.
    Нагадаємо, раніше заступник міністра фінансів Денис Улютін заявив, що Мінфін у змозі профінансувати мінімальну зарплату в 5000 грн.
    Як повідомлялося, уряд запланував три етапи підвищення мінімальної зарплати. З 1 вересня 2020 року "мінімалка" виросте до 5 000 грн (+277 грн, або + 5,9%). З 1 січня 2021 року - до 6 000 грн (+1000 грн, або + 20%). З 1 липня 2021 року - до 6 500 грн (+500 грн, або + 8,3%).Д

18. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    У День державного прапора України в Павлограді встановили пам'ятник захисникам країни, які брали участь у бойових діях на Донбасі.

Єдиний в Україні меморіальний знак, зроблений з реальних куль, снарядів, осколків, встановили біля волонтерського "Музею війни "У Діда", повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Павлоград.dp.ua.
    Відкриття зібрало понад сотню людей - місцевих жителів, волонтерів, активістів, АТОвців.
    "Дякую всім, хто прийшов сьогодні", - подякував присутнім волонтер, який побував у полоні на Донбасі, Анатолій Токарєв, засновник музею (позивний Дід).
    Його, а також творця пам'ятника, солдата Олександра Господа нагородили нагрудним знаком. Присутнім вручили нагороди від 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила - подяки та медалі.
    Незвичайний не тільки пам'ятник, але і квіти біля його підніжжя - в металевому корпусі снаряда, розписаному маками, "розпустилися" квіти - розірвані снаряди.
    Поруч з пам'ятником - два флагштоки. На них синьо-жовтий і червоно-чорний прапори. Прапор України сьогодні разом з військовослужбовцями піднімав міський голова Павлограда Анатолій Вершина. Також він зачитав висновок Офісу Генерального прокурора України про те, що агресія Російської Федерації стала єдиним фактором знищення колони українських військовослужбовців під Іловайськом - "Іловайського котла".
    Знак освятили священнослужителі, в тому числі військовий капелан Дмитро Поворотний.
    Після відкриття всіх пригостили солдатською кашею від військової частини №3024.

Images:

512x768 (1).jpg
    512x768.jpg
    650x434.jpg
    Surovyy, Lights, DarkElf та 6 іншим подобається це.
  19. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    Івано-Франківське ВО «Карпати» поступово виходить з карантину. Наразі на підприємстві працює лише 1800 працівників з 4000, проте підприємство планує розвивати виробництво і на початку осені планує запустити нову лінію з виробництва комплектуючих для автомобілів Opel

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на Країна Сьогодні
    За словами генерального директора ВО «Карпати» Дмитра Втерковського, нова лінія з виробництва комплектуючих для автомобілів Opel, додатково створить 600 робочих місць на підприємстві.
    Підприємство є найбільшим платником податків до міського та державного бюджету в Івано-Франківську. Упродовж останніх років було здійснено капітальний ремонт і реконструкцію виробничих приміщень та освоєно цілий ряд нових виробів, зокрема – кабельно-провідникова продукція і електронні компоненти. Крім того на заводі освоєно виробництво світлодіодних виробів, металопластикових конструкцій, корпусних меблів, тощо

Images:

rozshurennya.jpg
    Surovyy, santer1 та Lights подобається це.
  20. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
  21. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Президенту України Володимиру Зеленському байдуже на військовослужбовців, які захищають Батьківщину.

Про це в ефірі сказав ветеран АТО, громадський діяч Олександр Погребиський.
    "Коли президент робить заяву, що він бере під особистий контроль ситуацію з сержантом Журавлем, який загинув, і жодним чином не впливає на цю ситуацію - це і є ставлення до захисників України. Це лицемірство, коли з високих трибун робляться одні заяви, а справи робляться зовсім інші.
    Я звик характеризувати людей по їхніх справах, а не по словах і коментарям. Якщо подивитись на справи Зеленського, то вони прямо свідчать, що йому все одно на військових, на захисників. Президенту і верховному головнокомандувачу все одно, що відбувається у ЗСУ", - сказав ветеран АТО.

kelt, Oprishok, InDex та 9 іншим подобається це.
  22. Вуди87

Вуди87 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.519
    Був серед тих сотень хто йшов та кому оплодували! !!
    Бачив сльози тих
    хто був вперше! !! Сам також не зміг стримати сльози коли бачив матерів з портретами своїх загиблих синів! !!
    Зустрів багато гідних людей з котрими пройшов би це пекло ще раз!!
    Бажаю всім тим хто просто не байдужий до долі нашої батьківщини - наснаги та здоров'я, та незламної віри в перемогу !!
    СЛАВА УКРАЇНІ ............

kelt, Surovyy, A10A та 32 іншим подобається це.
  23. oll13

oll13 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    818
    Адреса:
    Kharkiv
    Гліб Бабіч

У День Незалежності особа, яка за трагічним збігом обставин займає посаду голови моєї держави, підготувала (або благословила) шоу, яке максимально принизило мою державу.
    Я, навіть, не про сам набір клоунського ідіотизму, який повинен був опустити країну і головне свято на рівень нижче «кварталу» та «сватів». Це було цілком передбачувано.
    Я про прапор. Який перетворили на подіум. Який найбільший з відомих мені нікчем весело топтав ногами.
    Більш того. Туди наказали стати військовим з почесної варти. І на цю ганьбу з гидливістю і подивом дивився весь світ.
    Доповідаю тобі, пок#дьок. До цього прапор України топтали тільки наші вороги...
    Під цим прапором, нав@лоч, вмирали мої друзі. Іноді разом з прапором. Страшно і некрасиво. У шматки. Або в попіл. Разом з бліндажем або технікою.
    За цей прапор вмирали найдостойніші з людей. Просто тому, що не могли зрадити його, і те, що він символізує.
    За нього помер Рибак, поки ти, ск@тина, разом зі своїми клоунами веселив сепарів в Горлівці.
    Цей прапор вирізали, разом з татухами, з живого тіла у наших полонених.
    Його на труну нашим загиблим кладуть, ур@д.
    Виховувати тебе марно. Горбатого, як відомо - могила виправить. Відмінна, до речі, терапія. Хоча всім горбатим я бажаю зцілення іншими методами, і довгих років життя.
    Тобі - ні!
    Я ось що зроблю. Я собі килимок під дверима заведу. З обличчям найвпливовішого політика світу. А що? Можна ж. Більш за те, ти ж напевно прапор під ноги «з великої поваги» втулив?
    Ось і я «з великої поваги».
    Буду берці свої від осінньої багнюки витирати об нього. Не поспішаючи і з насолодою.
    І гості мої. І сусідам моїм об мій килимок дозволю ноги витирати. І навіть якщо їх собака на нього напаскудить - я не буду нервувати. Тварини, вони більше нашого розуміють. У них природні інстинкти.
    І знаєш що? Я не те, що б найвідоміша людина в цій країні. Про шльопкі не співаю, і хером на роялі не граю.
    Але тренд створити можу. Моду. І нехай будуть такі килимки при дверях і в туалетах по всій країні.
    І про туалетний папір - теж можна подумати. Це буде той унікальний випадок, коли ти будеш приносити незаперечну користь людям. Як обіцяв. Служити.
    Загалом, ти давно зробив багато того, що для мене особисто ставить тебе поза законом.
    Але зараз, ти поставив жирну крапку. Печатку. Своїми підошвами на моєму прапорі.
    Я, хоч і битий життям і війною - людина досить стримана. І в основному - чемна.
    І, напевно, цим всім багатьох здивував. Але мене зрозуміють.
    Тому, що ти зовсім берега поплутав. Тому, що за тобою йдуть зрада, ганьба і приниження. Тому, що мені все одно - вб'єш ти цю країну через недогляд, чи зі злого наміру.
    Тому, що людина, яка настільки не розуміє, не приймає, і ненавидить Україну - знищить її точно. Або зведе до свого рівня. Що теж смерть, тільки ганебна.
    Тільки ти не встигнеш. Лайно, яке тебе оточує, і яке ти плекаєш, поглине тебе раніше, ніж увірветься терпець нормальних людей.
    Іди сам. Біжи. Ми не пробачимо. Але, можливо - відвернемося.
    P.S. Ти не тільки по прапору - ти по нашій неньці топтався. Але думок набити на килимок зображення твоєї матері - у мене немає. Хоча в моєї мами, коли вона побачила цей непотріб у новинах, заболіло серце.
    Я не стану. Тому, що я нормальна людина. І у мене є святе.
    У тебе немає. І ти - нікчема.

gudvin696, ДВ762, salek та 34 іншим подобається це.
  24. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    Причиною вибуху у військовому гуртожитку на території 169 навчального центру "Десна" в Чернігівській області стала граната. Правоохоронці виявили її уламки, повідомляє у вівторок, 25 серпня, прес-служба поліції області.

Інформація про вибух надійшла в поліцію 24 серпня. За попередніми даними, вибухнула граната РГД-5.
    У результаті вибуху загинув один військовослужбовець, ще двох військових і одну цивільну жінку доставили в місцевий госпіталь з пораненнями різного ступеня тяжкості.

25. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    У Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомили, що через негоду в Україні знеструмлені понад сотня населених пунктів.
    «Внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 139 населених пунктів у 4 областях, а саме: Житомирська – 68, Київська – 54, Вінницька – 14, Черкаська – 3. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго», – йдеться в повідомленні.

26. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    В Україні станом на ранок середи, 26 серпня, зафіксовано 1670 нових випадків зараження. При цьому 584 особи одужали, 36 раніше захворілих померли.

Про це свідчать дані, опубліковані на сайті Системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу Ради національної безпеки та оборони, передає Цензор.НЕТ.
    Напередодні, 25 серпня, повідомлялося про 1658 нових випадків, 24 серпня - про 1799, 23 серпня - про 1987, 22 серпня - про рекордні 2328 нових заражених за добу.
    Кількість інфікованих наростаючим підсумком від початку пандемії становила на ранок вівторка 110 085 осіб, видужалих - 53 454, померли від початку пандемії 2354 особи (за добу 36). Зараз в Україні на COVID-19 хворіють 54 277 осіб, що на 1050 більше, ніж напередодні. Таким чином, кількість активних хворих в Україні перевищує кількість видужалих.
    Найбільшу кількість виявлених випадків COVID-19 за минулу добу зафіксовано в Одеській (186), Тернопільській (181), Харківській (177), Львівській (171), Чернівецькій (170) та Івано-Франківській (167) областях.