Ситуація в Україні. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем Vlad78, 2 тра 2014.

1. ☆ JOKER☆

☆ JOKER☆ Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    231
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    452
    Повідомлення:
    1.394
    Адреса:
    Харьков
    Служба безпеки України викрила корупційну схему, організовану посадовцями на Галицькій митниці в Івано-Франківську.

За версією слідства, працівники митниці систематично вимагали та отримували гроші від представників компаній імпортерів та експортерів. За винагороду вони гарантували не створювати штучні перешкоди під час митного оформлення та не затягувати митні операції. Оперативники спецслужби задокументували, що посадовці залучили до оборудки як посередників митних брокерів. Митні інспектори отримували неправомірну вигоду з кожної фури, яку оформлювали у їх зоні відповідальності. У межах розпочатого кримінального провадження співробітники СБУ задокументували протиправну діяльність чотирьох інспекторів митниці. Вони здійснили понад 3 тисячі операцій з митного оформлення вантажів та транспортних засобів. За попередніми підрахунками, зловмисники встигли «заробити» більше ніж 3 мільйони гривень. Правоохоронці затримали згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України одного з митників та брокера під час отримання хабара за оформлення вантажу. У ході санкціонованих обшуків за місцем роботи та проживання посадовців митниці вилучено документацію, яка доводить проведення оборудки, понад 27 тисяч доларів США та майже 3 тисячі євро, ймовірно отриманих від корупційної схеми.

VovaVova подобається це.
    1. Трофейний від бійців 80 ОДШБр з Харьківщини 22 рік під час звільнення
      7000 грн.
    2. 1000 грн.
    3. Набір трофеїв Ахмат-чая
      3300 грн.
    4. Шеврон ЧВК Вагнер оригинал. Товарищ утверждает что снял с Zетника. На рассуждение ценителей.
      501 грн.
    5. Кацапський
      1100 грн.
  2. sergeipivovar

sergeipivovar General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434
    Рада одобрила законопроект о переименовании Дня защитника Украины.

Решение принято с целью чествования мужества и героизма женщин и мужчин.
    Верховная Рада приняла за основу проект закона, которым предусмотрено переименование государственного праздника «День защитника Украины» в «День защитников Украины» (№2325). За соответствующее решение проголосовал 261 народный депутат. В пояснительной записке к документу говорится, что "нынешнее название праздника "День защитника Украины" не полностью передает его суть и содержание, ведь рядом с мужчинами-защитниками Украину защищали также и женщины-защитницы". Таким образом название станет более гендерно выдержанным и равноправным.
    «Предлагается внести изменения в абзац девятый части первой статьи 73 Кодекса законов о труде Украины, а именно изменить название государственного праздника «День защитника Украины» в «День защитников Украины». Документ разработан с целью надлежащего «чествования мужества и героизма женщин и мужчин - защитников независимости и территориальной целостности Украины,военных традиций и побед украинского народа на уровне государственного праздника».

BART28 та _AURUM_ подобається це.
  3. ☆ JOKER☆

☆ JOKER☆ Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    231
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    452
    Повідомлення:
    1.394
    Адреса:
    Харьков

juve, Ervin41, Мишель 777 та 6 іншим подобається це.
  4. sergeipivovar

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434
    В Україні зафіксовано 19230 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

За даними ЦГЗ, станом на 9:00 19 травня в Україні 19230 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 564 летальних, 5955 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 354 нові випадки.

5. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    ПАТ «Київський суднобудівний-судноремонтний завод» прийняв на ремонт пасажирський теплохід “RIVEREST-4”.

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на сторінку підприємства у facebook.
    Наразі на підприємстві здійснили підйом теплоходу на стапель для подальшого ремонту. Власник є постійним клієнтом підприємства та вже не перший раз виконує ремонт своїх суден на цій верфі.

Images:

98284595_2998098643603483_4581237260099256320_o.jpg
    Ervin41 та Боб67 подобається це.
  6. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    Сергей Коваленко

Только что рухнул Алексеевский мост. Херсон "закрыт."
    Продолжаем смотреть "годовщину" Зеленского по ТВ.

Images:

98031478_1381733665351360_5375117473198637056_n.jpg
    99151539_1381733648684695_2613539697569300480_n.jpg
    форт55, tms, BART28 та 2 іншим подобається це.
  7. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    Дмитро "Калинчук" Вовнянко

ДО РІЧНИЦІ ЗеНАВГУРАЦІЇ
    НЕдорогий Володимире Олександровичу.
    Рік тому я доклав максимум зусиль аби ви не стали президентом України – і досі пишаюся цим. Ваша інавгурація рік тому, для мене виглядала як фарс і як гіркий жарт. Це не вкладалося у голові! 5 років вкалувати на свою країну, освоїти бойову техніку, виконувати задачі на фронті, працювати з волонтерами, писати книжки, вести україномовний блог, відбивати навали Ольгіно та нашої власної вати… І в підсумку – президент-комік.
    Пройшов рік за вашого президентства. І що я можу вам сказати сьогодні? Знаєте, я не розчарований. Я ніколи у вас не зачаровувався, і певно тому протягом року не відчував подиву, коли ви та ваша ЗЕкоманда влітали у черговий провал і потрапляли в новий скандал.
    Але знаєте – я все ж таки мушу вам подякувати. Подякувати за те, за що вам не подякує ніхто. Подякувати за те що ви умієте боятися. Я все ще намагаюся вірити, що ви НЕ мрієте простелитися під Москву і продати все за що уже загинули тисячі українців – але вірити в це мені стає все важче. Ви просто самі переконуєте мене в своїх проросійських симпатіях. Спроба відмінити парад на День Незалежності. Блокування роботи Центру розвитку ЗСУ. Волонтер Кузьменко і співак Рифмастер, які сидять. Пацани на фронті, яких гине більше ніж роком раніше за президента Порошенка. Консультаційна рада з терористами ДиРи. Посіпака окупантів Поклонська і терорист Гіркін на українських медіа. Я перелічувати можу до скону віку.
    Проте, ви маєте дивовижну властивість – ви не фанатик. Ви умієте боятися. Тому ви змушені діяти дуже обережно і час від часу таки приймати рішення потрібні для країни. Наприклад – не йти на поступки Москві бездумно. Наприклад – не повертати банк «Приват». Я не вірю, що це сталося з вашої доброї волі – ви самі не раз говорили що готові замиритися з ким завгодно, аби лише не війна. Я переконаний, ви готові піти на такі шалені поступки, після яких слово «українець» в Європі стане синонімом слова «терпіла». Я можу навести десятки прикладів з історії, як укладали мирні угоди Польща, Швеція, Німеччина та інші країни, до яких нам ще рости й рости - вони власне й стали сильними тому, що на угоди йшли лише тоді коли вже не могли битися. І можу нагадати, де поділися народи, які погоджувалися діяти так як хочете ви. Переважно – їх не існує.
    Але існуємо ми – ті хто не хоче гнути спину, і тим більше – перед ворогом. Весь рік ми збиралися. Ми виходили. Ми нагадували про себе. Ми зупиняли вас. І зупинятимемо далі – це вже не сумнівайтеся.
    А ще в річницю вашої інавгурації я дякую вам за те, що повернули мене з небес на землю. Розумієте, після 2014 р., після Майдану, після рухів добровольців та волонтерів, після реальних перемін в країні які я бачив на власні очі, мушу визнати – я перебував у ейфорії. Мені реально здавалося, що країна захотіла перемін, що розумних людей багато і вони все збагнуть, а ті убогі протести які відбувалися протягом президентства Порошенка – не більш ніж перфоманси Москви та наших політиків, яким муляє, що при владі – не вони. Смішна чисельність тих протестів – переконувала.
    Це була помилка. Виявилося, що можна розбудувати армію, запустити децентралізацію, підняти Україну в рейтингу корупції зі 144 місця на 120, завести інвесторів та створити помісну церкву – і тобі плюнуть у спину під регіт і глузи. І навпаки. Можна обвалити промисловість, створити діру в бюджеті, довести енергетику до загрози віяльних відключень, кинути лікарів на доплату у 300%, саботувати прийняття закону про компенсації лікарям, розсадити скрізь своїх друзяк з «Кварталу», а коли твій голова Офісу влітає в корупційний скандал – заявити: «Ми таким не займаємося». І всі будуть задоволені. Головне – покричати на камеру на чиновників та запиляти якісний відосик. Піпл – схаває, лох – зачепеніє. Дякую що повернули у реальність. Певно – не забуду цього ніколи.
    Насправді все – от так. Насправді – в такій країні я живу. Так, я бачу, успішною та багатою моя країна стане ще дуже не скоро. Під вашим керівництвом – так точно

Vitaliyj, форт55, Владимир Херсон та 12 іншим подобається це.
  8. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    Тарас Березовец

«Вам треба розрізняти журналістську роботу і громадянську позицію», сказала Юлия Мендель журналисту, который заставил нервничать Зеленского. Сказала Юля, которая аккредитовала на пресс-конференцию Шарий.нет, Гордона и все каналы Медведчука, но не аккредитовала Радио Свобода, 5 канал, Український тиждень, Янину Соколову и других авторитетных журналистов. Юля, да твоя гражданская позиция ясна как белый день. О журналистской молчу.

Vitaliyj, форт55, linkin та 12 іншим подобається це.
  9. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    Роман Кулик

Зеленський щодо "записів брата Єрмака":
    "Для мене це порожнє питання. Я знаю хто шантажував цим. Якби там слідство не закінчилось, у мене є відповідь, повна".
    А по Антоненку, Кузьменко і Дугарь у тебе відповіді немає, якби там слідство не закінчилось, а? Ні, про них - "хай суд вирішує, це справа Авакова, мене покликали, я прийшов".
    А щодо Єрмака та його брата - він усе знає, хоча розслідування ще у процесі. Чиста "кумовщина".

Vitaliyj, linkin, Beruyk0791 та 4 іншим подобається це.
  10. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    Роман Кулик

Президент Зеленський вкотре демонструє свій "високий" рівень ораторського мистецтва та культури в цілому:
    "Я всім відрізняюсь від Порошенка. Як фізіологічно, і як президент".
    Фейспалміще, він навряд усвідомлює, наскільки жалюгідно звучить ремарка "фізіологічно", вочевидь натякаючи на різницю у вазі. Або щось інше, це явно стане джерелом сотень мемасів. А Кількома хвилинами раніше:
    "Я буду думати, у мене є чим... думати".
    Гм, здається я уловив суть "фізіологічних" відмінностей [​IMG]

Vitaliyj, форт55, tms та 9 іншим подобається це.
  11. sergeipivovar

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434
    Рада предварительно расширила перечень подследственных ГБР лиц.

Соответствующее решение поддержали 260 народных депутатов.
    Верховная Рада Украины поддержала за основу законопроект №2560 "О внесении изменений в некоторые законы Украины (относительно определения подследственности уголовных преступлений, предварительное расследование которых осуществляют следственные органы Государственного бюро расследований)". Проектом расширяется перечень субъектов, подследственных ГБР.
    В пояснительной записке к законопроекту отмечается, что он разработан с целью обеспечения надлежащего функционирования Государственного бюро расследований и выполнения ими функций по борьбе с криминальными правонарушениями, совершенными публичными деятелями и должностными лицами, которые занимают ответственное и особо ответственное положение в государстве.
    Перечень субъектов, подследственных ГБР, расширен за счет включения в него: председателя и членов Центральной избирательной комиссии, Счетной палаты, депутатов Верховной Рады Автономной Республики Крым, депутатов областного совета, городского совета городов Киева и Севастополя, должностных лиц местного самоуправления, должность которой отнесено к первой и второй категорий должностей; руководителя постоянно действующего вспомогательного органа, образованного Президентом Украины, и его заместителей, судей Конституционного суда Украины, присяжных (во время выполнения ими обязанностей в суде), председателя и его заместителей, членов и инспекторов Высшего совета правосудия, Высшей квалификационной комиссии судей Украины, в случае совершения преступлений которыми досудебное расследование будет осуществляться следователями ГБР.
    Проектом также предлагается изложить в новой редакции статью 5 Закона Украины “О Государственном бюро расследований”, определив, что основными задачами Государственного бюро расследований является предотвращение, выявление, пресечение, раскрытие и досудебного расследования уголовных правонарушений, отнесенных к его подследственности в соответствии с требованиями Уголовно-процессуального кодекса Украины.

12. sergeipivovar

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434
    Мэр Черкасс Анатолий Бондаренко ответил Президенту Владимиру Зеленскому на обвинение в бандитизме.

InDex, Владимир Херсон, tms та 5 іншим подобається це.
  13. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    Петро Порошенко

П’ята колона Кремля розпочала масштабну спецоперацію проти України. Через втягування у передвиборчу боротьбу в Америці вони намагаються підірвати двопартійну підтримку України Сполученими Штатами. Як відомо, ця підтримка ґрунтується на консенсусі, – згоді і республіканців, і демократів максимально сприяти Україні у боротьбі із російською агресією і в наших намірах приєднатися до НАТО.
    Джо Байден – друг і союзник України. Ми маємо бути вдячні Байдену за ту роль, яку він відіграв як віцепрезидент в адміністрації Обами. Ми не втручалися у кампанію 2016 року. Після неї, незважаючи на протидію Москви, не допустили паузи у стосунках, налагодили діалог із новою адміністрацією. Президентові Трампу ми теж вдячні і за «Джевеліни», і за санкції, і у тому числі, за «Північний потік-2» та інші дружні приклади солідарності з Україною.
    Забезпечення двопартійної підтримки було основою моєї стратегії у стосунках із США. Зруйнувати таку підтримку на фоні непередбачуваного результату виборів означає істотно послабити Україну у нашій протидії набагато сильнішому ворогу. Проросійські
    провокатори прагнуть залишити нас сам-на-сам із Кремлем. І навіть не маскуються.
    Головними інформаційними спонсорами провокації стали три проросійських канали, а також медіа-ресурси олігарха, який знаходиться під слідством Федерального великого журі США за звинуваченням у відмиванні сотень мільйонів доларів США. Геополітичну програму Коломойський оприлюднив у «New York Times» кілька місяців тому: відмовитися від орієнтації на Захід та повернутися під Москву.
    Ще вчора я вважав, що дії проросійських маргіналів не варті надто великої уваги. Однак, сьогоднішня пресконференція породила обґрунтовану підозру, що до цієї спецоперації причетний Офіс Президента України.
    Це зараз між вищим керівництвом США та Україною практично нема спілкування. У мене були регулярні зустрічі з обома президентами – попереднім та чинним і десятки контактів із Байденом.
    Аудіофайли, які вчора демонстрував випускник Вищої школи КДБ ім. Дзержинського у Москві, – сфабриковані. Але сировину вони могли здобути, зокрема, в Офісі чинного Президента. СБУ має розслідувати, хто це зробив. З чиєї санкції? Кому це вигідно?
    Бо все це вилилося у спецоперацію проти стратегічних стосунків України з Америкою, ключовим нашим партнером, здатним стримувати Росію. На жаль, є прописні істини геополітики та дипломатії, які дилетанти не в змозі засвоїти навіть за рік активної практики.
    Міжнародне становище України за рік значно погіршилося. Створена нашою командою коаліція на підтримку України практично не функціонує. Україна ще до коронавірусу випала із пріоритетів світових держав. Сформульований нами принцип «нічого про Україну без України», якого раніше дотримувалися усі наші партнери, тепер порушується. Інтеграція до ЄС та НАТО залишається лише на папері. Усі ці зміни на руку лише Росії. Як і нова атака на стратегічне партнерство між Україною та США.
    Сподіваюся, що президент зрозуміє ці очевидні речі. Це звернення значною мірою адресоване і йому. Як порада, до якої у нього є можливість дослухатися. Я у свою чергу задію усі свої контакти, у тому числі, і в Америці, – і серед республіканців, і серед демократів, – для того, щоби вони не дали провокаторам жодного шансу підірвати наш стратегічний союз. Ми не дозволимо повернути Україну у сферу російського впливу. І надалі, впевнений, будемо спиратися на підтримку нашого надійного партнера – Сполучених Штатів.

InDex, Vitaliyj, proview та 12 іншим подобається це.
  14. sergeipivovar

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434
  15. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    У КСУ оскаржують призначення директором НАБУ Ситника

Конституційний суд України (КСУ) отримав подання щодо відповідності Основному закону указу п’ятого президента України Петра Порошенка від 16 квітня 2015 року № 218/2015, яким директором національно антикорупційного бюро (НАБУ) було призначено Артема Ситника.
    Подання підписала група з 51 народного депутата на чолі з членом «Слуги народу» Олександром Дубинським. Про це повідомляє прес-служба КСУ.
    Підписанти подання вважають, що призначення Ситника вийшло за межі конституційних повноважень президента. Автори подання наголошують, що посаду директора НАБУ Конституцією не віднесено до переліку посад, призначення яких здійснює президент.

16. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    Міністр інфраструктури Владислав Криклій зазначив, що робота транспорту поступово відновлюватиметься, починаючи вже з цього тижня, повідомляється у його Telegram-каналі:
    • з 22 травня — регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському, приміському, внутрішньообласному та міжнародному сполученні;
    • з 25 травня — перевезення пасажирів у метро;
    • з 1 червня — залізничні пасажирські перевезення у міському, регіональному, дальньому внутрішньому та міжобласному сполученні;
    • з 1 червня — міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом;
    • з 15 червня — прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення авіаційним транспортом.

17. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.266
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    Рада готова разрешить взламывать квартиры без решения суда из-за долгов за коммуналку.

Верховная Рада приняла за основу проект закона "О внесении изменений в некоторые законы Украины относительно урегулирования отдельных вопросов в сфере предоставления жилищно-коммунальных услуг".
    Как передает БизнесЦензор, за принятие соответствующего законопроекта №2458 в первом чтении проголосовали 239 народных депутатов.
    Согласно пояснительной записке к документу, проект документа призван урегулировать вопросы переходного периода в связи с введением в действие закона "О жилищно-коммунальных услугах" с 1 мая 2019 года и необходимостью принятия совладельцами многоквартирных домов решений о модели организации договорных отношений с исполнителями коммунальных услуг.
    Среди прочего, законопроектом предлагается внести изменения в ч. 4 ст. 29 закона "О жилищно-коммунальных услугах", предусмотрев возможность доступа к жилью или иному объекту недвижимого имущества без получения согласия его владельца (пользователя) (несанкционированный доступ) для ограничения (прекращения) предоставление коммунальной услуги.
    Также устанавливается, что "несанкционированный доступ к жилью, иного объекта недвижимого имущества для ограничения (прекращения) предоставление коммунальной услуги происходит без получения согласия его владельца (пользователя), если такой собственник (пользователь) отказывается допустить в принадлежащее ему жилье (другой объект недвижимого имущества) представителя исполнителя".
    Ранее возможность несанкционированного доступа в жилье была предусмотрена только в неотложных случаях, связанных с необходимостью спасения жизни и здоровья людей или имущества, в случае аварии. Теперь проникновение в жилье без согласния собственника также предложено разрешить "для ограничения (прекращения) предоставление коммунальной услуги".
    Главное экспертное управление Верховной Рады в своих выводах отмечает, что предложение о возможности несанкционированного доступа к жилью противоречит ст. 30 Конституции относительно неприкосновенности жилища. Кроме того, положение не согласуется также ч. 1 ст. 233 Уголовно-процессуального кодекса Украины.
    Кроме того, законопроектом предлагается отнести к полномочиям органов местного самоуправления вопросы принятия решения о начале и окончании отопительного периода.
    Также предусмотрена возможность включения в состав услуги по управлению многоквартирным домом "других работ (услуг), согласованных сторонами договора". По мнению ГНЭУ, это закладывает риск потенциальных конфликтов между управляющим многоквартирного дома и его совладельцами.
    Законопроект также предусматривает ряд нововведений при установлении тарифов на управление многоквартирным домом, а также установить, что тарифы на отопление должны учитывать себестоимость тепловой энергии и обеспечивать рентабельность предприятия.

Славко Кара подобається це.
  18. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    Кабінет міністрів України виділив з Резервного фонду "Південмашу" 15,109 млн грн для забезпечення зберігання гептилу (рідкого ракетного палива) і Павлоградському хімічному заводу (ПХЗ) 133,452 млн грн для утилізації твердого ракетного палива.

Як повідомила заступник міністра економіки Світлана Панаіотіді в Facebook, відповідне рішення Кабінет міністрів ухвалив на засіданні в середу.
    "Урядом сьогодні прийняті дуже важливі рішення для оборонки ... З керівником ПХЗ було домовлено про забезпечення повернення працівників для відповідних робіт", - зазначила вона.

19. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.266
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    сен.jpg

Komo, Ervin41, Vitaliyj та 8 іншим подобається це.
  20. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.266
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    Кабмин выделил 70 миллионов на строительство биатлонного комплекса на курорте Коломойского.

Кабинет министров на заседании в среду, 20 мая, утвердил порядок и условия предоставления в 2020 году субвенции из государственного бюджета на строительство современного биатлонного комплекса в селе Поляница (Ивано-Франковская область), где находится горнолыжный курорт "Буковель".
    Как сообщает пресс-служба Министерства молодежи и спорта, сумма субвенции составляет 70 млн грн.
    "Когда мы достроим вторую очередь комплекса, то уже сможем проводить там украинские соревнования и сборы, чтобы наши спортсмены не выезжали за границу, а могли тренироваться в родной стране", – прокомментировал министр молодежи и спорта Вадим Гутцайт.

Ervin41 та Славко Кара подобається це.
  21. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.266
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.

Ervin41, linkin та Славко Кара подобається це.
  22. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.174
    Адреса:
    Коростень Украина
    Мартин Брест

Я сегодня был в шоке, но не из-за самой прессухи, а того, что происходило вокруг неё.
    Дело в том, что я работаю в ста пятидесяти метрах от Мариинского дворца.
    Я работаю там уже больше года, и за это время видел и прессухи, и митинги, и приезды зарубежных делегаций - короче весь официоз, охраняемый нацгвардией, полицией и остальными сильно вооружёнными и очень бдительными.
    Нацгвардия, охраняющая МОЗ - кивает мне при встрече, полицейские на ОГП пили у меня кофе и, извиняюсь, ходили в туалет, а беднягу-удошника, который прошлым летом бегал с первым лицом государства на утренних пробежках в парке (когда он ещё бегал) - знают, наверное, все собачники Мариинского.
    Сегодня в начале десятого я заезжал на работу в МОЗ: Европейка, Грушевского, налево за парком - и на внутреннюю парковку, и клянусь - я никогда не видел таких мер безопасности. Грушевского была набита нацгвардией и скучающими людьми в штатском. Крепостной переулок, на котором вообще никогда ничего не происходит - уныло патрулировался двумя пешими группами. Мариинский был полон суровых и преувеличено-внимательных мужчин, которые стояли, кажется, возле каждой лавки. Я на обеде по-приколу начал считатт, насчитал сорок два (!) человека и плюнул на это дело.
    Сам дворец вместе с Радой уже привычно обтянули киперной стрічкой, за которой переминались нацгвардейцы-в-синем (да, у них разная форма, есть зелёная, а есть синяя), а на парковке МОЗа весь день вешались со скуки два десятка берку... співробітників полка поліції особливого призначення.
    У меня было впечатление, что у нас в стране восстание, и силовики взяли под охрану самое дорогое: урядовий квартал. И ждут бомбистов.
    Тю. А я думал, что с такой народной поддержкой своего же народа нечего бояться.

Ervin41, Vitaliyj, форт55 та 10 іншим подобається це.
  23. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.266
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    зю.jpg

InDex, juve, Helmut Raiser та 30 іншим подобається це.
  24. Камча

Камча Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.035
    Адреса:
    Україна, м.Київ

juve, Ervin41 та kelt подобається це.
  25. oll13

oll13 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    818
    Адреса:
    Kharkiv

Ervin41, slawuta5, BART28 та 4 іншим подобається це.