Ситуація в Україні. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем Vlad78, 2 тра 2014.

1. InDex

InDex Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.047
    Адреса:
    UA
    20191021_095542.png

levak, Armes, Ervin41 та 29 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Протитанкова міна АТМ-01 призначена для знищення колісної бронетехніки. Вона призначена для використ...
      4500 грн.
    2. Лента кулеметна відпрацьована 7.62/51 (НАТО ) В ленті 90 шт( гільзи латунь) Відпрацьована, не мита...
      800 грн.
    3. З Донецького напрямку. Виконане з жаростійкого металу.
      2500 грн.
    4. (в наявності 13 шт.)
      Обойма БОПС 30мм Без сердечника. Длина 86мм
      100 грн.
    5. American Firing Device Electrical M57 - це портативний генератор імпульсів, призначений для виробниц...
      800 грн.
  3. динар

динар Moderator

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    72
    Повідомлення:
    4.440
    У неділю 27 жовтня годинники треба перевести на годину назад.

Стрілки годинника о 3:00 потрібно буде перевести на годину назад. Про перехід на зимовий час нагадали в Кабміні. Перш за все про зміну часу необхідно пам’ятати тим, у кого є квиток на на поїзд, літак або автобус – час відправлення транспорту в ньому вказується вже з урахуванням переведення стрілок годинників. Ще у 1996 році перехід на зимовий час був мотивований насамперед економічними міркуваннями – вважається, що це економить електроенергію. Однак такі зміни відображаються на людському організмі – можливі погіршення самопочуття, втрата сну і зниження імунітету. А це напередодні епідемічного сезону грипу може нівелювати плюси сезонного часу. Європарламент в березні 2019 року проголосував за скасування щорічного переходу на зимовий і літній час. Відбудеться це в 2021 році. Відповідно до затвердженого графіка, країни-члени ЄС повинні повідомити Єврокомісії до квітня 2020 року, якого часу – літнього або зимового – вони в довгостроковій перспективі будуть дотримуватися на своїй території. Нагадаємо, що в 2011 році в Україні намагалися скасувати переведення годинників і навіть відповідний законопроект був внесений в Раду, правда нововведення не було підтримане.

https://33kanal.com/news/u-nedilyu-27-zhovtnya-godinniki-treba-perevesti-na-godinu-nazad.html?fbclid=IwAR35FOScfZif3Y7e8voV2rFrISQKLoe93VoBOugqTtSvyhPmzizse7WMCHA

Images:

safe_image.jpg
    форт55, tms, ДАГОТ та 3 іншим подобається це.
  4. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.315
    Адреса:
    Коростень Украина
    Песня украинского народного хора имени Веревки и "Квартала 95" о пожаре в доме экс-главы Национального банка Украины Валерии Гонтаревой была "некорректной".

Об этом заявил генеральный директор - художественный руководитель Национального заслуженного академического украинского народного хора им. Г. Веревки Зиновий Коринец в комментарииРадио Свобода.
    "Травля сейчас началась, угрозы жизни. Конечно, там, в этом выступлении, ничего антигосударственного не было. Однако некорректная ситуацией с Валерией Алексеевной произошла. Действительно, я, пожалуй, должен извиниться перед ней. Там стебали господина Коломойского и ее", - сказал Коринец.
    Он заявил, что в отношении организации выступления с хором контактировали от бывшего участника "Квартала 95", народного депутата из "Слуги народа" Юрия Корявченкова.
    "Предложил народный депутат Юрий Корявченков. От него контактировали. Приехала режиссура "Квартала". Они сказали: "Мы хотим что-то украинское, шутливое". Показали этот текст. Я говорю: "Вы знаете, здесь относительно дома - это неприятная ситуация". "Да нет, это все стебутся, это интернет. Все стебутся, в том числе и мы это делаем, это наша такая программа, мы стибемся над всеми уже не один год", - рассказал Коринец.
    Гендиректор хора сообщил, что выступление на концерте "Квартала" оплачивалось.
    "Наши выступления все оплачиваются. Там были два выступления по 15 000 гривен по договору. Все выступления платные, у нас есть обязательства, мы должны заработать за год определенную сумму денег и сделать определенное количество концертов ", - отметил Коринец.

ДВ762, proview, kelt та 3 іншим подобається це.
  5. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.315
    Адреса:
    Коростень Украина
    Известный шоумен, в прошлом игрок в КВН Сергей Сивохо получил новую должность в сфере обороны. Сивохо стал советником секретаря Совета национальной безопасности и обороны (СНБО) по вопросам реинтеграции и восстановления Донбасса.

Об этом сам Сивохо сообщил на странице в Facebook.
    «Начинаю неделю в новой должности», — написал он, опубликовав фографию удостоверения.
    «Для меня это большая ответственность! Планов невероятное количество! Впереди много сложной и важной работы», — рассказа Сивохо, не уточняя, что именно собирается предпринимать. Он показал также фото удостоверения.

Images:

74526546_560514431423013_6490033061311283200_n.jpg
    ДВ762, taki_spravy, kelt та ще 1-му подобається це.
  6. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.297
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    масо.png

Lubitel64, levak, Armes та 22 іншим подобається це.
  7. a20b16

a20b16 Feldwebel

Повідомлення:
    186
    Бійці "Азову" відповіли на ініціативу в США прирівняти їх до терористів

Полк "Азов" розцінює ініціативу 40 членів Палати Представників США, щодо внесення полку до числа терористичних організацій, як інформаційну атаку на Україну.
    Дослівно: "Керівництво полку "Азов" заявляє, що дане звернення є нічим іншим, як інформаційною атакою на Україну, її суверенітет та державну безпеку".
    "Полк "Азов", як офіційна структура Національної гвардії, підпорядковується Міністерству внутрішніх справ України та Генеральному штабу, тож ми вважаємо, що прирівнюючи "Азов" до терористів, 40 членів Палати Представників США прирівняли до терористів усі інші українські підрозділи, які захищали Україну на фронті".
    "Причину ж, яка нібито стала поштовхом до появи подібних звернень у США, вважаємо цілковитою нісенітницею, адже жодних доказів причетності підрозділу "Азов" до терористичних актів у Новій Зеландії ніколи не існували у природі, і є банальною брехнею та наклепом".

Деталі: В "Азові" вказали, що подібні заяви вже мали місце бути у США у 2015-16 роках і це нагадувало "витвір проросійської пропаганди".

Lubitel64, Gogi 514, Armes та 20 іншим подобається це.
  8. InDex

InDex Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.047
    Адреса:
    UA
    20191022_091719.png

OZURGET подобається це.
  9. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.315
    Адреса:
    Коростень Украина
    Мэрия Харькова подала апелляцию на решение суда, который отменил переименование проспекта Григоренко на Жукова.

Об этом 21 октября в Фейсбуке сообщила начальник северо-восточного межрегионального отделения Украинского института национальной памяти (УИНП) Мария Тахтаулова.
    "Харьковский городской совет направил апелляционную жалобу на решение Харьковского окружного административного суда о признании противоправным и отмене решения о возврате имени Жукова проспекту Григоренко. Апелляционный суд открыл производство", – написала она.
    Тахтаулова подчеркнула, что позиция УИНП "остается неизменной: ни один топоним ни в Харькове, ни в других населенных пунктах Украины не может быть переименован в честь Георгия Жукова".

levak, linkin та slawuta5 подобається це.
  10. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.315
    Адреса:
    Коростень Украина
    Координатор «ИС» Алексей Копытько

Почитал я тут письмо 40 американских конгрессменов к госсекретарю Майку Помпео, которые возбудились на полк «Азов» и хотят причислить его к террористам. История предельно мутная, ибо беспричинно такие вещи не появляются. Как оказалось — мутность истории не особо и скрывают.
    Дело в том, что полтора года назад, 23 апреля 2018 г. 56 американских конгрессменов уже писали письмо к заместителю госсекретаря Джону Салливану, в котором фактически обзывали Украину страной победившего антисемитизма и склоняли УПА, Бандеру и всё тот же полк «Азов».
    Тогда адекватные украинские еврейские организации на фактах показали, что товарищи конгрессмены (-вумены) либо идиоты, не знающие этих фактов, либо лжецы. Ибо факты прямо противоположные (это было ещё до избрания Зеленского, с одним только Гройсманом в анамнезе).
    Застрельщиком того апрельского письма был конгрессмен Ро Ханна.
    И что вы думаете?
    Из 40 подписантов нынешнего письма против «Азова» восемь (8) — это лица, ранее обвинявшие Украину в антисемитизме и прославлении пособников нацизма. Большая часть тогдашних фигурантов участвовать в этом балагане не стала, но группа особо упорных девиантов не угомонилась.
    В их числе конгрессмены (вумены):
    застрельщик прошлого письма Ро Ханна (демократ, Калифорния)
    Дэвид Н. Цицилин (демократ, Род-Айленд)
    Джейми Раскин (демократ, Мэриленд)
    Хуан Варгас (демократ, Калифорния)
    Кэтлин М. Райс (демократ, Нью-Йорк)
    Алан Ловенталь (демократ, Калифорния)
    Шейла Джексон Ли (демократ, Техас)
    Денни К. Дэвис (демократ, Иллинойс)
    Такая последовательная нелюбовь к Украине должна чем-то объясняться. Ибо зашквар с прошлым письмом должен был вменяемых людей отрезвить.
    Хотя, если человек идиот, то это надолго.

Ervin41, linkin, Карапузик та 14 іншим подобається це.
  11. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.315
    Адреса:
    Коростень Украина
    Нацбанк на этой неделе введет в обращение новую банкноту номиналом 1 тыс. гривен.

Как сообщили УНИАН в пресс-службе регулятора, выпуск банкнот состоится 25 октября, как и планировалось.
    Согласно информации НБУ, на лицевой стороне новой банкноты изображен портрет одного из основателей и первого президента Украинской академии наук Владимира Вернадского, на обратной - изображение здания президиума Национальной академии наук Украины.
    Размер новой банкноты – 75 на 160 миллиметров, а основной цвет - голубой.
    В настоящее время законными средствами платежа в Украине являются купюры номиналом 1, 2, 5, 10, 20, 50, 100, 200 и 500 гривен, а также монеты номиналом 10, 25, 50 копеек и 1, 2 грн. Последний раз НБУ вводил в оборот новый номинал 13 лет назад - в 2006 году – банкноту номиналом 500 гривен.

Images:

original (3).jpg
    Карапузик, Surovyy, taki_spravy та ще 1-му подобається це.
  12. анатолий.

анатолий. General-leutnant

Повідомлення:
    16.002
    Адреса:
    Крутого хутора
    Масляков отреагировал на назначение бывшего игрока КВН спасателем Донбасса

Президент Международного союза Клуба веселых и находчивых (КВН) Александр Масляков прокомментировал назначение украинского шоумена и бывшего игрока КВН Сергея Сивохо советником секретаря Совета национальной безопасности и обороны (СНБО) Украины по вопросам реинтеграции и восстановления Донбасса. Об этом он рассказал «Комсомольской правде».
    «Я не советчик президенту Украины. Но я бы все-таки набирал [в администрацию главы государства] не кавээновскую команду, а команду политиков», — заявил Масляков.
    Он отметил, что Сивохо очень талантливый человек и как актер, и как игрок КВН, однако добавил, что шоумен играл с перерывами. «Как бы это сформулировать помягче, уходил в себя, вот так скажем», — пояснил Масляков.

Armes, Ervin41, Henry2 та 7 іншим подобається це.
  13. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.297
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    Дмитро "Калинчук" Вовнянко

ПОТВОРНЕ РИЛО СПІВВІТЧИЗНИКА
    Нарешті я дозрів до того, аби щиро подякувати президенту Зеленському. За що? За те що в своєму житті я ще не зазнавав такої ударної терапії з позбавлення ілюзій. Скажу більше, якби президента Зеленського не існувало – його треба було б придумати. Як клізму для прочистки шлунку.
    Дякую вам, Володимире Олександровичу.
    Більшу частину свого життя чинний президент займався не створенням високотехнологічного обладнання. Не випуском навіть цукерок, з захопленням ринків Європи та суміжних країн. Президент Зеленський годував населення жартами «нижче поясу». Особисто мені його примітивний гумор завжди видавався аж занадто дебелим і вульгарним. Такого самого фольклору (набагато дотепнішого), як на мене, можна набрати в будь-якій заводській курилці, або біля будь-якої дискотеки. Проте. В той самий час програми Зеленського били всі рейтинги.
    Наші високоінтелектуальні мудрили написали кілометри висновків про проблеми української нації (головна – от ніяк нам не щастить з керівництвом наших мрій), і при цьому вперто не звертали увагу на те, що пересічний громадянин слухав не їхні поради і побажання. Він слухав «ги-ги-ги» від Зеленського. Чому? Бо саме це йому (народу) ближче і зрозуміліше. Я знаю. Я бачив. Зеленський не причина – він лише індикатор того серед якого народу ми живемо насправді. Правдивий, мов бездушна комп’ютерна програма.
    Мені на незнання своїх співвітчизників – гріх скаржитися. Я їх бачив от просто «в полі», тобто на робочих місцях. Я в нашого народу вчився крутити гайки на заводі АвтоЗАЗ у 15 років. Я з ним опановував професію столяра, паралельно з навчанням в інституті. Я ним керував на заводі та на виробничих фірмах у шкірі майстра, технолога, конструктора. Я з ним спав в одному кубрику і жер з одного казана на фронті. Я знаю наш народ ду-у-у-уже добре і відтак давно не вірю в байки про «сонечок» і «європейську націю». Я дуже гарно знаю, що таке бути в колективі нашого народу старанним працівником, а серед наших інженерів – тим хто дає результат. «Хто везе – того поганяють» - так говорить наш народ на виробництвах, а не те що ви там собі надумали в редакціях та фондах.
    І от Володимиру Олександровичу вдалося зробити так, аби цю картину реальності я остаточно вдосконалив. Все життя мені наш народ подавали у вигляді пасторалі – садок там, вишневий, донька вечерю подає, працьовиті дядьки, охайні господині… Проте прийшов президент Зеленський і легким рухом руки показав мені моїх співгромадян ніби списаних з картин Боскха і Шульженка. І знаєте – я ніколи вже не забуду тих потворних рил, що полізли з усіх боків. Я не забуду тепер, що українці – це нація, яка власноруч відштовхнула президента-реформатора і обрала замість нього коміка. Дилетанта, який ніколи не займався політикою. Я не забуду, як українці ревіли «ФОПів тиснуть? Дави їх – і так жирують!». Ці самі люди підуть на жалоби по Голодомору, про всяк випадок. Я ніколи не забуду, як українці горлали: «Посадити «свинарчука»! Мародер!», навіть не намагаючись розібратися – а чи винний він взагалі? Їх не цікавить, що не можна людину по факту, викрадати, без підозри і підстав…
    І вже точно я не забуду як українці, розбризкуючи слину, реготали з номеру «Кварталу-95» де висміювали спалення будинку у екс-голови Нацбанку Валерії Гонтаревої, в день її народження! Зірвати маску благопристойності не з політика, а з цілого народу – вищій пілотаж для блазня.
    І не треба мені розповідати про «нещасних і обкрадених» - я їх таких надивився вдосталь. Це не регіт з біди Гонтаревої – наслідок «обкрадання». Це бидляча натура, для якої норма реготати з чужого горя – причина нездатності облаштувати своє життя. Намагання виправдати свою неспроможність «обкраданням» - також наслідок. Бо на більше – фантазії нема. Усе решта – на користь бідних.
    Я ніколи цього тепер не забуду. Я це бачив. Дякую вам Володимире Олександровичу. Дякую за показ ЦІЄЇ гіркої правди.

Erekose, Komo, Ervin41 та 17 іншим подобається це.
  14. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.315
    Адреса:
    Коростень Украина
    Платимо за газ ОРДЛО
    КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
    ПОСТАНОВА
    від 12 жовтня 2019 р. № 875
    Київ
    Про невідкладні заходи щодо сталого функціонування підприємств теплопостачання Донецької та Луганської областей

Кабінет Міністрів України постановляє:
    1. Установити, що для виконання спеціальних обов’язків, покладених на суб’єктів ринку природного газу згідно з Положенням про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2018 р. № 867 (Офіційний вісник України, 2018 р., № 98, ст. 3226), рівень розрахунків виробника теплової енергії за всіма укладеними з акціонерним товариством “Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” договорами про постачання природного газу (купівлі-продажу, про закупівлю, відступлення права вимоги тощо) для цілей абзацу шостого пункту 11 зазначеного Положення обчислюється без урахування обсягів заборгованості за спожитий природний газ, використаний для виробництва теплової енергії підрозділами, що розташовані на території окремих районів Донецької та Луганської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, відповідно до абзацу третього пункту 2 цієї постанови.
    2. Донецькій та Луганській обласним державним адміністраціям затвердити:
    перелік підприємств теплопостачання, об’єкти та підрозділи яких розташовані як на підконтрольній українській владі території, так і на території окремих районів Донецької та Луганської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження;
    обсяги заборгованості за спожитий природний газ перед акціонерним товариством “Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” підприємств, визначених відповідно до вимог абзацу другого цього пункту, в розрізі об’єктів та підрозділів, розташованих на підконтрольній українській владі території, та окремо заборгованості за спожитий природний газ, використаний для виробництва теплової енергії підрозділами, що розташовані на території окремих районів Донецької та Луганської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, станом на 31 грудня 2014 року;
    реєстри обсягів заборгованості, зазначених в абзаці третьому цього пункту, та передати їх акціонерному товариству “Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України”.

Прем’єр-міністр України О. ГОНЧАРУК

Останнє редагування: 22 жов 2019
    Ervin41, Карапузик, taki_spravy та 2 іншим подобається це.
  15. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.297
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    "Это ж где у человека голова, чтобы на шестом году войны на поклон к врагу идти?" - Бутусов
    о выступлении "слуги" Шевченко на российском ТВ

Депутат "Слуга народа" Евгений Шевченко выступил на "Первом" канале российского ТВ и рассказал, что протесты в Киеве 14 октября организовали "националисты по заказу", и заказчиков ищут правоохранительные органы.
    Об этом на своей странице в Facebook написал главред Цензор.НЕТ Юрий Бутусов.
    "Он с гордостью выложил это в фейсбуке. А на "Первом" как обычно хаяли Украину, хаяли 14 октября - День защитника, и тут как раз удачно Шевченко им подмахнул. Депутат правящей партии оправдывался перед агрессором за проведение общественных акций в Украине. Как это будет воспринято в Москве? "Хохлы побежали сдаваться". Это ж где у человека голова, чтобы на шестом году войны на поклон к врагу идти, и подыгрывать российской пропаганде, унижающей твою собственную страну. Надеюсь, фракция СН быстро определит свою позицию по коллаборантскому поведению Шевченко", - резюмировал журналист.
    Как сообщалось ранее, избранный в 76-м округе на Запорожье Евгений Шевченко в формате включения из Киева принял участие в пропагандистском шоу "Большая игра" на российском Первом канале.

BART28, Ervin41, tms та 14 іншим подобається це.
  16. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.315
    Адреса:
    Коростень Украина
    Збільшення обов'язкового платежу за комуналку до 20% зменшить на 1 млн кількість домогосподарств, які отримують субсидію, - Рева

У Держбюджеті-2020 на субсидії передбачено 47,63 млрд грн, що на 10,5 млрд грн менше, ніж у Держбюджеті-2019, у якому на субсидії було закладено 58 млрд грн.
    Про це в коментарі Цензор.НЕТ завив ексглава Мінсоцполітики Андрій Рева, коментуючи зміну Кабміном правил нарахування субсидій.
    "Все як зазвичай у нової зеленої команди. Обіцяли збільшити кількість субсидіантів на 1 млн домогосподарств, а на ділі зміна відсотка обов'язкового платежу з 15% до 20% ЗМЕНШИТЬ кількість домогосподарств, які отримують субсидію, приблизно на таку ж кількість домогосподарств. Кінець епохи бідності. Натурально", - заявив ексміністр.
    "У вашій статті є неточність. Ви пишете, що сума на субсидії в бюджеті 2019 року була 55,1 млрд грн, а в бюджеті 2020 року - 47,63 млрд, або зменшення майже на 8 млрд грн. Це не так. У бюджеті 2019 року були передбачені не 55,1 млрд грн, а 58 млрд грн. Ви не врахували, що в бюджеті 2019 року були 3 програми щодо субсидій: дві програми Мінсоцполітики на суму 55,1 млрд і ще одна програма - на тверде паливо та балонний газ на суму - 2,8 млрд грн. Ця програма - Мінфіну. У бюджеті-2020 ці три програми об'єднані в одну на суму 47,63 млрд. Таким чином, скорочення асигнувань на програму житлових субсидій та пільг не на 8 млрд, а на 10,5 млрд грн!" - додав Рева.
    "І це при тому, що з 1 січня 2020 року припиняється державне регулювання ціни на природний газ для населення. Ця ціна зрівняється з ціною газу для промисловості. З 1 листопада 2019 року Коболєв підняв ціну на газ для промисловості на 20%. Як вони збираються платити людям монетизовані субсидії - це я хочу почути від #урядсамокатів#", - резюмував ексміністр Рева.

BART28, Ervin41, taki_spravy та 4 іншим подобається це.
  17. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.315
    Адреса:
    Коростень Украина
    Політична партія «Європейська Солідарність» виграла судову справу за позовом телеканалу «News One» щодо захисту ділової репутації та відстояла право народних депутатів і фракцій у Верховній Раді на свободу висловлювання власної позиції.

Касаційний господарський суд у складі Верховного суду визначив, що формулювання, які були використані в заяві фракції, про антидержавні і антиукраїнські висловлювання та факти, які ретранслює телеканал «News One», а також про відповідність риторики ЗМІ до «темників Кремля» і меседжів російської пропаганди, є оціночними судженнями і не містять інформації, яка завдає шкоду діловій репутації телеканалу.
    У цій справі, «Європейська Солідарність» виграла всі три судові інстанції. У судових рішеннях підтверджено право фракції політичної партії та її спікерів на власну точку зору щодо процесів, які відбуваються в країні.
    Окрім цього, суд наголосив на тому, що заяви фракцій у Верховній Раді щодо оцінки діяльності інституцій захищені статтею 80 Конституції України, згідно якої народні депутати не несуть юридичної відповідальності за висловлювання в парламенті та його органах, за винятком відповідальності за образу чи наклеп.
    «Європейська Солідарність» є партією, яка дотримується європейських принципів демократії і свободи слова, і буде відстоювати право кожного на можливість реагувати на будь-які процеси, що відбуваються в країні.

Images:

Doc-Oct-23-2019_page-0001-724x1024.jpg
    рішення-суду_page-0001-724x1024.jpg
    levak, Komo, BART28 та 12 іншим подобається це.
  18. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.315
    Адреса:
    Коростень Украина
    Кабінет Міністрів прогнозує збільшення внутрішніх і зовнішніх інвестицій в 2020 році.

Про це на брифінгу за підсумками засідання уряду сказав прем'єр-міністр Олексій Гончарук.
    "Ми припускаємо зростання інвестицій за обома сценаріями. Це інвестиції внутрішні - люди мають повірити державі і почати виймати гроші з-під подушки. Друге - це банки. Нам потрібно зробити все, щоб банки почали кредитувати. Перш за все, потрібно працювати, щоб ставка по кредиту стала меншою, щоб бізнес міг собі це дозволити", - сказав Гончарук.
    За його словами, з іншого боку уряд працюватиме над залученням іноземних інвестицій.
    "Для цього Україна має мати привабливий вигляд як країна", - додав прем'єр.Джерело:

19. анатолий.

анатолий. General-leutnant

Повідомлення:
    16.002
    Адреса:
    Крутого хутора
    Избранный в WADA украинец пообещал отлучить Россию от мирового спорта

Бывший министр молодежи и спорта Украины Игорь Жданов, утвержденный в состав совета учредителей Всемирного антидопингового агентства (WADA), на странице в Facebook заявил о желании бороться за отлучение России от мирового спорта.
    Жданов пообещал защищать права чистых спортсменов и усилить ответственность за употребление допинга. Он отметил, что Россия на государственном уровне заставляет спортсменов применять запрещенные вещества и подменяет их пробы. Жданов стал первым в истории представителем WADA от Украины.

BART28, Ervin41, proview та 19 іншим подобається це.
  20. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.635
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    1.jpg

Lubitel64, Gogi 514, w2z2 та 48 іншим подобається це.
  21. ->Alexander.

->Alexander. Oberleutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.863
    Адреса:
    Україна, ранiше - Дніпро.
    Роман Доник

Агитаторов за разведение сторон генеральный штаб, за последние пару месяцев, отправлял уже не раз. С объяснением, для бойцов на фронте, о том какое щастя начнется после отведения. Основной упор делается на безопасность. Дескать не будет стрельбы, не будет потерь, не будет жертв. Военнослужащий на войне и без войны. Звучит странно. Этот план действительно хороший для очень многих военнослужащих, которые пошли служить в последние годы, но на войну "не подписывались". И для тех, кто не понимает, что все, кроме стрелкоти, по-прежнему будет наносить урон. Но есть одна проблема. Армия держится сейчас на тех, кто пошел воевать. На тех кто остался воевать. Их сейчас меньше, чем тех, кто пошел "служить" за зарплату и УБД. Но все же достаточно, чтобы делать армию сильной. Вот все то, чем мы гордимся в армии - это и есть заслуга этого меньшинства. Они в армии потому что война. Они в армии, чтобы воевать, защищая Украину. Чтобы убивать врага. И если повезет, то дойти до победы живым. Понимаете, это часть мировоззрения. Это образ жизни и мышления на войне. Я знаю, о чем я говорю. Мы больше трех лет обучаем пулеметчиков. И мы, после каждого курса, знаем сколько из них после занятий будут реально работать. Искать и уничтожать. Будут не все. Именно работать на поражение и уничтожение, а не на безопасно "насыпать" и отбывать. А ведь нам для обучения отбирают лучших (за редким исключением). Но мы знаем, что на войне всегда может случиться так, что человек, так или иначе, будет вынужден работать. Иначе погибнет. И тогда все полученные знания пригодятся.
    Но есть и другие. Те, которые приходят, чтобы лучше делать то, для чего они в армии. У нас есть люди, которые после ранений и реабилитации вернулись к пулеметам. Даже после того как их ранил снайпер. Это психологически тяжело. Знать в теории, что ты цель номер 1 - это одно. А вот прочувствовать на своей шкуре (в прямом смысле) - это совсем другое. Но такие люди есть. И они в строю. Они работают и работают эффективно.
    Сейчас, эффективная война ведется малыми группами вот таких энтузиастов. В каждой бригаде, в каждом бате, в каждой роте и взводе, есть такие группы. Они наблюдают, готовятся, планируют и работают. Они для этого там. Это их задача - сделать количество оккупантов меньшим.
    А философия разведения направлена прежде всего против таких людей. Вместо войны их хотят заставить тупо сидеть в окопах и охранять кукурузу.
    Можно сколько угодно отправлять замполитов и комиссаров от большевиков в войска. Можно сколько угодно рассказывать о безопасности и преимуществе отведения. Но это будет работать только для тех, кто пришел служить за зарплату и УБД. Для тех, кто пришел воевать, эти аргументы плохие - не подойдут.
    Будет всего два варианта развития событий.
    Все, кто пришли воевать - будут продолжать воевать. Даже после отведения. Будут лазит по серой зоне, будут ходить "в гости" и будут наносить урон живой силе и технике противника. Мы же все понимаем, что могучие Рэмбы из ВСП и нацполиции, которые по задумке большевиков будут поддерживать порядок в серой зоне, не будут нарываться на проблемы. Они просто не будут замечать ходоков. Кстати не будут они замечать их ни с нашей стороны, ни со стороны врага. Потому что "они на это не подписывались".
    А враг будет так же ходить. Потому что среди 30-40 тысяч воюющих на той стороне наемников, тоже хватает "псов войны", которые приехали именно на сафари. Разница между нами проста и понятна. Мы защищаем свою землю, а они приехали за адреналином и деньгами. Есть еще одна категория людей со стороны врага, которая будет продолжать воевать. Это российские военные, курсанты и выпускники военных училищ, которых сюда присылают на практику и сдачу экзаменов. Это очень удобно для любой армии- обкатывать своих офицеров и специалистов в условиях реальных боевых действий на чужой территории. Но кроме снайперов и разведчиков, экзамены приезжают сдавать и артиллеристы, и саперы. Много их приезжает. И им нужна будет работа. Реальная работа. И они будут работать. Сейчас в армии РФ, хорошая карьера возможна только для тех, кто получил боевой опыт в Украине и Сирии.
    Так вот я к чему - разведение приведет к образованию неконтролируемой серой зоны. Узкая полоска Сомали. Но в Украине. И в серой зоне будет ад. Ад и территория полнейшего беззакония. Дикий запад. Простите, восток.
    Через какое-то время, руководство ГШ начнет получать по мозгам от большевиков за то, что не может контролировать войска. И новоназначенные клерки начнут наводить порядок. Они начнут бороться с теми, кто будет продолжать воевать. Скорее всего в недрах ГШ уже готовят постанову, которую подпишет президент о временном упрощении увольнения с военной службы. Потому что все те, кто остались воевать, не будут охранять кукурузу. Они будут искать войну. Они будут искать и уничтожать врага, пришедшего на нашу землю с войной.
    Их будут наказывать и создавать невыносимые условия. И потом они массово будут увольняться. И в результате мы получим армию образца 2013 года, которую начнет оптимизировать Апаршин.
    Но это будет не скоро. А может вообще не будет. Это один из возможных сценариев.
    И пока в армии воюет то самое меньшинство, которое осталось воевать, мы будем их поддерживать и помогать. Мы будем рядом. Спасибо всем кто вместе с нами. Спасибо всем кто помогает.
    Присоединяйтесь.
    Доверяйте армии. Помогайте армии. Армия воюет. Армия защищает Украину.

levak, Gogi 514, corgo та 28 іншим подобається це.
  22. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.297
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    Мирослав Гай

Секрети зростання рейтингу Doing Business
    Україна посіла 64 місце серед 190 країн в рейтингу Doing Business-2020 року, піднявшись відразу на сім пунктів.
    Таку радісну новину повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук. Але, до такого зростання нинішній
    уряд немає жодного стосунку. Адже рейтинг формується станом на травень 2019 року.
    Тому зростання у рейтингу, хто б що не казав, це результат роботи команди Порошенка.
    У 2015 році Україна була на 96-му місці, а за 5-ть років піднялася на 32 позиції і це у стані війни.
    Основні причини, які дозволили Україні піднятися у рейтингу Doing Business у цьому році:
    Захист міноритарних акціонерів. Відповідний Закон ухвалено ще весною 2019.
    Спрощення дозволів на будівництво, прийняті Кабміном на початку 2019 року.
    Спрощення доступу до кредитів.
    Спрощення процедури підключення до електромереж.
    Спрощення реєстрації майна.
    Але тепер і це досягнення під загрозою, бо після відміни Зекомандою реформи Вищого суду,
    ми маємо засудження з боку усіх головних іноземних партнерів України.

corgo, BART28, ДАГОТ та 14 іншим подобається це.
  23. Vitaliyj

Vitaliyj Oberleutnant

Повідомлення:
    1.852
    Адреса:
    м.Черкаси Україна

grossdog, BART28 та Зимняя война подобається це.
  24. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.315
    Адреса:
    Коростень Украина
    Мы не хотим войны, никто не хочет войны, потому что война порождает страдания. Мы хотим мира, но мира справедливого, потому что мир в неволе – это также мир, но украинцы этого мира не примут», — заявил митрополит Епифаний.

Он также пояснил почему: «Почему? Потому что в течение этих последних 5 лет на алтарь нашей независимости положены уже десятки тысяч жизней наших сыновей и дочерей и поэтому мы не имеем права это забыть и любой ценой принять мир, который не породит настоящий покой в нашем украинском государстве».

vostok917, linkin, Derflinger-1 та 9 іншим подобається це.
  25. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.315
    Адреса:
    Коростень Украина
    За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях розпочали черговий етап кампанії паспортизації населення. Для створення електронної бази даних уточнюється облік місцевих жителів, які не здали паспорти громадян України в обмін на реєстраційні документи квазіутворень.

При цьому, пенсіонерам вже надсилаються погрози про припинення виплат пенсій з 31 березня 2020 року у разі відсутності документу про вилучення українського паспорту.
    Крім того, російським окупаційним командуванням узагальнюється інформація про військовослужбовців 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, яким з різних причин відмовлено в отриманні паспорту громадянина Росії, для звільнення їх з військової служби до кінця ц.р.

linkin подобається це.
  26. Мураха

Мураха Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.197
    Адреса:
    Київ Україна