Ситуація в Україні. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем Vlad78, 2 тра 2014.

1. динар

динар Moderator

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    72
    Повідомлення:
    4.429
    Доброi ночi !
    Тiльки приiхав з Киеву.
    Марш захисникiв Украiни своiми очами .
    Вiдчуття передати неможливо словами !!
    Йшов в "коробочці" 42 -бат.
    Слава Україні !!
    Слава Захисникам !

rathenau, Гельґі, InDex та 42 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Заводские переходники под УЗРГМ для гранат РГО , РГН. Тяжёлые, состояние отличное. Цена указан...
      360 грн.
    2. Макет выстрела ОГ-7В. Болгарского производства. Полностью пустой и безопасный. ВВ вытащено, взрывате...
      1170 грн.
    3. (в наявності 4 шт.)
      Макет болгарского осколочного выстрела к гранатомёту РПГ-7 и его аналогам. Полное ММГ. Внутри пустой...
      1400 грн.
    4. (в наявності 3 шт.)
      Димові гранати. Набір: корпус, кільце, чека.
      200 грн.
    5. В лоті 200 металевих ланок
      300 грн.
  3. динар

динар Moderator

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    72
    Повідомлення:
    4.429

Гельґі, InDex, moranno та 28 іншим подобається це.
  4. Komo

Komo Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    118
    Адреса:
    Луцьк
    На фото одній із піаністок певно стало зле, так довго сидіти під сонцем. На фото вона зліва. Вона так і просиділа до кінця того дійства... Не розумію навіщо стільки піанін приперли. Може у преЗЕдента з ним щось повязано, якась ностальгія?

Images:

0-02-05-98ae81df8dc3f82f1e9a7f8489f8300b566edce37874a8c872291a95b68e96fa_d6d1d9ec.jpg
    Лорд Грегори, Ervin41, Камча та 5 іншим подобається це.
  5. динар

динар Moderator

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    72
    Повідомлення:
    4.429
    InDex, moranno, Ay Jay та 25 іншим подобається це.
  6. динар

динар Moderator

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    72
    Повідомлення:
    4.429
    Ще трохи фото з маршу !

Images:

20190824_075748.jpg
    20190824_094946.jpg
    20190824_100007.jpg
    20190824_100012.jpg
    20190824_100516.jpg
    20190824_100522.jpg
    20190824_100526.jpg
    20190824_100532.jpg
    20190824_100539.jpg
    20190824_100542.jpg
    20190824_101329.jpg
    20190824_105745.jpg
    20190824_110252.jpg
    20190824_110853.jpg
    20190824_110903.jpg
    20190824_110904.jpg
    20190824_110906.jpg
    20190824_110948.jpg
    20190824_112648.jpg
    20190824_121311.jpg
    InDex, RuslanUA, Maks007 та 33 іншим подобається це.
  7. динар

динар Moderator

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    72
    Повідомлення:
    4.429
    Й десь на другу годину очікування у одного з ветеранiв народилась фраза: " Це ж яким треба бути ґ@ндоном,щоб стільки раздолбаїв зібрати в одному місці?" Заржали всі,хто чув. Бо..... Бо. Бо ніхто нікого не гнав примусово. Прийшли,приїхали лише ті, хто вважав це за потрібне. Просто, от я мушу це зробити,як 4 або 5 років тому, не повинен - мушу. Й,чесно кажучи, сам офiгїв від кількості людей. Не в коробках - обабіч. Моментів,що вибивають сльозу було безліч,але один з найяскравіших -це коли маленя, років трьох,кучерява така білявка, пропищала "Слава Україні" й вся коробка розвернулась до неї, одночасно гримнувши "Героям слава"! Бачив би ту задоволену дитячу мордасю. Це ж треба стільки дорослих дядьок сказати те,що їй хотілось. Й це - супер.

Сергей Беларусь, rathenau, InDex та 49 іншим подобається це.
  8. динар

динар Moderator

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    72
    Повідомлення:
    4.429
    Я видел это собственными глазами.

Мартин Брест

Люди, не разговаривашие годами - шли в одном Марше. Не в Марше - в одной, сука, коробке.
    Люди, которых я не знаю - подходили и обнимались. Люди, которые плакали. Люди, которые сорвали голос, которые не могли больше хлопать и только улыбались, глядя на бесконечную реку, текущую посреди огромного разгоряченного города. Люди. Дочерта людей.

Они улыбались друг другу, извинялись, протискивались, поднимали детей, хлопали тебя по плечу и говорили: "Ахуеть, братик!" И ты согласно кивал "да, братик, ахуеть, как тут не ахуеть..."
    Потому что мы все афигели. Никто не ожидал такого, и тут бы подошло умное слово "атмосфэррррра", но мы обычно называем это "движем".
    Я опять окунулся в войну, я не пошел в коробке, и сначала пожалел об этом, а потом понял - я хлопаю и кричу "Дякую!" своим побратимам, и мне, сука, есть за что их благодарить.

Бо я видел вас не с флагами и в медалях - я видел людей в пыльной степи и в тяжелых брониках, в зимних посадках и с автоматами, в грязной форме, с уставшими глазами, видел их - все эти, сука, пять с половиной лет. И только не надо мне парить, что эти улыбающиеся люди, идущие сегодня в коробках - не поколение убийц с мерзким характером, грубой речью, умением стрелять и Украиной внутри.

Спасибо, парни и девушки. Побратими и посестри.
    Вы даже не понимаете, что вы сделали. И я, прости, не смогу объяснить это словами.

Только увидеть. Собственными глазами.

Сергей Беларусь, InDex, Вуди87 та 40 іншим подобається це.
  9. динар

динар Moderator

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    72
    Повідомлення:
    4.429
    Мартин Брест

Леді і джентльмени, сьогодні ми побачили першу в історії сучасної України наймасовішу, абсолютно добровільну, неоплачувану і неполітизовану акцію учасників бойових дій і волонтерів.
    Народилася з зашквара влади, швидко зміцнілу, що зуміла наростити кістки, кігті, зуби, м'яз і довгий хер, налякані Банкову. Зуміла об'єднати і примирити тих, хто недавно поливав один одного в безглуздому усвідомленні власної прямоти, яка змусила людей знову повернутися з типово фронтовому "зліва - свои, праворуч - свои. Заєбісь, работаєм".
    Не, помиляюся. Чи не перша ця акція. Перша - війна. Сьогоднішній Марш - слідом за нею.
    Якби всієї цієї херни з парадом, маршем, ходою не було - її варто було б придумати.
    Зараз твориться історія, чорт забирай. Її роблять українські, активні, безбашенні і небайдужі люди.

rathenau, InDex, Вуди87 та 40 іншим подобається це.
  10. динар

динар Moderator

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    72
    Повідомлення:
    4.429
    Мартин Брест

Здоровый такой, на полголовы выше меня и шире в плечах.
    Пиксель старого образца, берцы черные, не талановские, вытертые-вычищенные. И - хромает.
    "Ясно", - подумал я, - "Цикаво, на Марш или на ходу"?

Мы вошли в прохладу метро "Арсенальная" вместе, он показал убд на турникетах, я - тоже. Вместе спустились на эскалаторе. Вместе вошли в вагон и закачались на перегонах, я краем глаза увидел медели, тельник, выбритые до синевы щеки.
    "Марш или хода?" Черт его знает, почему мне стало вдруг так интересно, куда идет случайный попутчик, с которым мы не сказали друг другу ни единого слова. "И почему - хромает?"
    На кителе не было погона со званием. Над левым карманом - птичка "спасибо, шо сходил", президентська відзнака за участь и еще несколько медалей. Патч на рукаве - десантура, 81-я бригада.
    "Марш или хода?"
    Да чего ж мне так важно это знать, а? Какое мне вообще дело? Ну едет себе вояка и едет, мне то что?
    А вот - что. А вот - важно.

Мы вместе вышли на метро "Универ". Он похромал вперед, я задержался, здороваясь со знакомыми, еще пытался удержать глазами высокую кремезну фигуру в нашей форме - и потерял.

Хотя нет. Конечно - не потерял. Ведь от метро "Универ" ближе всего к парку Шевченко, где начали формироваться колонны Марша Захисників.

Images:

1.jpg
    c_22, форт55, Коромыслов та 29 іншим подобається це.
  11. динар

динар Moderator

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    72
    Повідомлення:
    4.429
    Доброго ранку, друзі! Сьогодні ми ще на один день ближче до нашої Перемоги! Все буде Україна!

InDex, moranno, Helmut Raiser та 24 іншим подобається це.
  12. Олег ОК

Олег ОК Oberleutnant

Повідомлення:
    3.088
    Адреса:
    Киев
  13. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") повідомило, що за попередніми даними аварійне руйнування частини шляхопроводу через залізницю на дорозі М-18 в районі с. Пісочин (об'їзна Харкова) сталося внаслідок динамічного удару перевантаженої фури.

Як передає "Інтерфакс-Україна".
    Транспортні потоки направлені через іншу частину об’їзної - дорогу Київ-Харків-Довжанський.
    "За попередніми даними, руйнування сталося через суттєве перевантаження однієї з фур, що пересувалися мостом, унаслідок чого відбулося зміщення плити і руйнування конструкції. Зміщення конструкції, за попередньою інформацією, міг викликати динамічний удар перевантаженої фури, про що свідчить чітко виражений гальмівний шлях у межах місця руйнування", - наголошують у пресслужбі "Укравтодору".
    В "Укравтодорі" зазначають, що відповідно до експертизи Харківського автодорожнього інституту, проведеної у травні 2018 року, міст (побудований в 1977 році) кваліфікувався як працездатний і до категорії аварійних не належав.
    Зараз фахівці аналізують відеоспостереження з камер, вивчають гальмівний шлях та інші чинники для остаточного встановлення причини руйнування.
    Рух залізничного транспорту на під'їздах до шляхопроводу уповільнено. На місці події працюють дорожники, мостовики, представники поліції.
    За результатами обстеження буде ухвалено рішення про відновлення або ділянки мосту, або необхідності цілковитої реконструкції мостової споруди.

Images:

original (1).jpg
  14. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.265
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    Скажений Оскар‏

Читаю у зелефаноф: «Вам техники на параде не хватает? Едьте в Марьинку,Авдеевку etc". Напишу небольшой тред об этом на правах человека,прожившего 2,5 года в оккупации. Первое,с чем ассоциируется война-это колонны техники.1.1 Куда бы мы не ехали,я машу в окно нашим солдатам. Медикам на чёрных номерах. Я хочу видеть эту технику в своём освобождённом городе. Я хочу видеть эту технику на Параде в Киеве. Это гордость за нашу Армию! За тех,кто выстоял в 2014,несмотря ни на что. Как-то так.Слава Украине!

stoeger-2, InDex, Вадим Анатольевич та 24 іншим подобається це.
  15. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.265
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    "Это был наш внутренний флешмоб", - Зеленский об "отставке" Богдана.

Во время приема в честь годовщины независимости Украины Владимир Зеленский прокомментировал отставку главы Офиса Президента Андрея Богдана, назвав ее "внутренним флешмобом". Об этом сообщает "Радіо Свобода".
    "Вообще-то каждый человек не должен держаться за свое кресло. И вообще это был наш внутренний флешмоб. Если каждый член нашей команды, если он не справится с какой-то задачей - не ждать от него, никого не уговаривать, а готов сразу пойти в отставку, поэтому заранее пишет заявление (об отставке. - Ред.), - я думаю, в этом ничего страшного нет", - заявил Зеленский.

16. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.265
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    раз.png

Wächter, InDex, Мишель 777 та 8 іншим подобається це.
  17. динар

динар Moderator

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    72
    Повідомлення:
    4.429
    Доброго ранку друзі!
    Чудового недільного понеділка та гарного настрою !
    [​IMG][​IMG]

Surovyy, tms, InDex та 37 іншим подобається це.
  18. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Роман Доник

4 часа от войны до Харькова. Ну, это если с остановкой на кофе или заправку. Неделю ты работаешь с парнями, которые последние три дня "тушат" обострение, спят по 2-3 часа в сутки, теряют за три дня троих побратимов ранеными, а через 4 часа приезжаешь в Харьков. После уставших глаз, разговоров и мыслей только о войне, попадаешь в атмосферу праздника. Тут ярмарка, гулянка до утра. Площадь, заваленная бутылками из-под бухла и смятыми пивными банками. А в Киеве избранный президент забыл упомянуть Россию, как агрессора. Просто война пришла, просто война уйдет и настанет мир, говорит он. Просто "кто-то украл детей". Так видит президент.
    А сотни сетевых хомячков радуются тому, что девица гастролировавшая в Крыму и Москве во время войны, захуячила рэпчик во время исполнения государственного гимна. А российские СМИ уже вовсю радуются, что президент Украины ни разу не упомянул РФ в своем выступлении.
    И "патриоты", уставшие от войны, резко стали противниками "совка" в котором гимн - это гимн, а флаг - это флаг.
    Единственное, что все испортило, так это Марш Ветеранов. И страх. Липкий страх, который появился после этого марша. У Зеленского, у Баканова, у Богдана. После марша ветеранов Зеленский даст задачу придумать, как он сможет задружиться с ветеранским и волонтерским сообществом. Они всегда так делает. Им всем всегда выгодно в начале "дружить". А потом начнут опять раздражать. Сейчас руководствоваться будут страхом и здравым смыслом. Но страх уйдет. И появится раздражение. На тех, кто мешает жить в иллюзии безопасности. На тех, для кого россия враг, а война — это война. И она не уйдет и не рассосется. Она в 4 часах езды от Харькова. Даже если Харьков этого не хочет знать. А белые одежды детей не помогут. Поможет только камуфло тех, кто вчера прошел по улицам Киева и других городов. По-другому не бывает Независимости. По другому не будет Независимой Украины.

Images:

FB_IMG_1566798272760.jpg
    FB_IMG_1566798280534.jpg
    stoeger-2, rathenau, c_22 та 33 іншим подобається це.
  19. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.265
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    бли.jpg

Gans, corsar_s, Helmut Raiser та 10 іншим подобається це.
  20. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.265
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    "Парахоботіки узбагойтесь. Куда хочу туди іду", - Богдан о своей поездке в Сен-Тропе на День Независимости

Глава Офиса президента Андрей Богдан прокомментировал свою поездку на свадьбу в Сен-Тропе (Франция) на День Независимости. Также глава ОПУ обнародовал фото, размещенные в Facebook в конце августа 2015 года из поездки в Пески. В публикации говорилось о доставке украинским военным спецтехники, специальных карт и продуктов.

По данным СМИ, Богдан провел День Независимости Украины на свадьбе смотрящего за минюстом Довбенко в Сен-Тропе. Богдан прибыл на свадьбу 22 августа, когда молодожены устраивали так называемое "пре-пати". Третий день празднования пришелся на День Независимости. По информации журналистов Bihus.info, Андрею Довбенко приписывают влияние на кадровые назначения и "решение вопросов", в частности с государственными регистраторами, в исполнительной службе и с продажей арестованного имущества. Его избранница - юристка Анна Огренчук. Несколько недель назад она была назначена Зеленским в комиссию по вопросам правовой реформы. Кроме Андрея Богдана, на свадьбе Довбенко присутствовал застройщик Андрей Вавриш.

уз.jpg

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    Vitaliyj, Romachick, BART28 та ще 1-му подобається це.
  21. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    FB_IMG_1566761942102.jpg

Images:

FB_IMG_1566798757898.jpg
    rathenau, velo90, InDex та 27 іншим подобається це.
  22. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911

Privet, something, InDex та 12 іншим подобається це.
  23. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Дмитро Ярош
    Друзі!
    Вчора, ви всі — військові, добровольці, волонтери, правоохоронці, небайдужі цивільні — черговий раз «зробили» ворогів України!
    Вчора, ви всі, вчергове, захистили Честь та Гідність тисячолітньої української нації!
    Вчора, ви всі поставили жирний хрест на спробах перетворити Україну на московсько-хохляцьке шапіто!
    Вчора, ви всі зробили крок у завтрашнє українське майбутнє нашої Держави...
    Я горджусь тим, що є Українцем!
    Слава Українським Воїнам!
    P.S. Я ж казав, що «Все буде Україна!»
    P.P.S. Ейфорії немає. Є бачення перспективи...
    69038259_2401549073255296_5571888560891494400_n.jpg

AlexPoltava, Semargl, tms та 35 іншим подобається це.
  24. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Анатолий Штирлиц

Окуповане Лутугіно. Патріоти нагадали окупантам про День Незалежності України!
    69132072_522149228553765_7439085482127917056_o.jpg 69617794_522149178553770_7304216564071399424_o.jpg

AlexPoltava, Laxmus, Surovyy та 29 іншим подобається це.
  25. анатолий.

анатолий. General-leutnant

Повідомлення:
    15.984
    Адреса:
    Крутого хутора
    Кравчук не может уснуть без пистолета.

Первый президент Украины Леонид Кравчук признался, что не может уснуть без лежащего рядом пистолета. Об этом политик заявил в интервью телеканалу NewsOne.
    По словам Кравчука, перед сном он всегда кладет на тумбочку оружие, поскольку чувствует необъяснимую угрозу. «Сейчас я чувствую не то что опасность, а какую-то угрозу. Я даже не могу ее объяснить. Вот я ложусь спать, и у меня на тумбочке всегда со мной мой пистолет. Всегда. Я уже привык к этому. Если я его не достал из тумбочки и не положил около себя, я не могу уснуть», — сказал он.
    Вместе с тем политик признал бесполезность пистолета, если преступники действительно проникнут в его дом и захотят с ним расправиться. «Но он меня успокаивает», — отметил Кравчук.

Gogi 514, corsar_s, Helmut Raiser та 5 іншим подобається це.
  26. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Сьогодні – 100 днів президентства Зеленського

Так-так, і за цих 100 днів буквально усе перевернулось в українській політиці. Нагадуємо, чим встиг відзначитись новий Президент:
    ▪️ Оголосив і виграв парламентські вибори
    ▪️ Перейменував Адміністрацію в Офіс президента, щоб його очолив Богдан
    ▪️ Зробив Богдана «зеленим кардиналом»
    ▪️ Розпочав прямі телефонні перемовини з Путіним
    ▪️ Перетворив регіональні візити на показові «розноси» чиновників
    ▪️ Дав інтерв'ю електрокару Tesla замість спілкування зі ЗМІ
    ▪️ Скасував військовий парад
    ▪️ Уникнув публічних зустрічей з Коломойським і «організував» олігархів
    ▪️ Відзначився сексистською заявою про українських жінок
    ▪️ Подарував нам епохальний мем
    Детальніше: http://bit.ly/345m171

kelt, taki_spravy, Мишель 777 та 11 іншим подобається це.