Ситуація в Україні. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем Vlad78, 2 тра 2014.

1. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Комитет ВРУ по вопросам правовой политики и правосудия рекомендовал предварительно одобрить проекты изменений к Конституции относительно переименования Кировоградской и Днепропетровской области. Такие решения поддержали единогласно во время заседания в среду.

Так, профильный комитет рекомендовал парламенту предварительно поддержать законопроект № 8380 о переименовании Кировоградской области в Крапивницкую и № 9310-1 о переименованииДнепропетровской области в Сичеславскую.
    Напомним, ранее КСУ признал конституционными оба проекта изменений в Конституцию - и № 8380, и № 9310-1.

taki_spravy, Славко Кара та Ervin41 подобається це.
    1. Кацапський
      1100 грн.
    2. Набір трофеїв Ахмат-чая
      3300 грн.
    3. 1000 грн.
    4. Шеврон ЧВК Вагнер оригинал. Товарищ утверждает что снял с Zетника. На рассуждение ценителей.
      501 грн.
    5. Трофейний від бійців 80 ОДШБр з Харьківщини 22 рік під час звільнення
      7000 грн.
  2. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Предстоятель Православной церкви Украины Епифаний назвал недействительными документы, издаваемые патриархом Филаретом от имени Киевского патриархата, так как они "вносят смуту среди клира г. Киева".

Об этом говорится в указе предстоятеля от 29 мая.
    "Любые документы и распоряжения от имени религиозного объединения УПЦ КП, которое прекратило свою деятельность, изданные после 30 января 2019, являются недействительными и не подлежат исполнению в Украинской православной церкви (Православной церкви Украины)", - сказано в документе.
    Этим же указом Епифаний принял в свое личное подчинение приход Покрова Пресвятой Богородицы в Соломенском районе Киева, настоятелем которого является протоиерей Александр Трофимлюк.

GREAT NARVAL подобається це.
  3. GREAT NARVAL

GREAT NARVAL Feldwebel

Повідомлення:
    239
    Суд арестовал имущество экс-командующего Нацгвардией Аллерова.

Соломенский районный суд Киева наложил арест на имущество бывшего командующего Нацгвардией Юрия Аллерова, которого подозревают в причастности к растрате 81 млн гривен при строительстве жилья для военных.

Vitaliyj, taki_spravy, форт55 та 2 іншим подобається це.
  4. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Різноспрямовані дії і заяви нового президента України Володимира Зеленського і його команди у економічній сфері викликають тривогу і навіть страх.

Про це у ток-шоу "Ехо України" на телеканалі "Прямий" економіст, президент Центру економічного розвитку Олександр Пасхавер.
    Чи можлива в Україні потужна економіка без траншів Міжнародного валютного фонду?
    В вашому запитанні міститься суперечність. Транші МВФ говорять про те, що економіка незріла і немічна. Тому, якщо нам постійно потрібна допомога МВФ - це якраз свідчення і характеристика слабкості економіки даної країни.
    - Може, це "розпилюють" якось чи щось таке? Чомусь же звучать голоси, що треба від співпраці з МВФ відмовитися, тому що ми зможемо самі.
    Слухайте, у нас вільна країна. Тому думки бувають різні. Але я не уявляю собі сьогодні більш-менш серйозного економіста, який вирішить ризикувати стійкістю і стабільністю країни без кредитів МВФ.
    - А ми, більш-менш, стійкі і стабільні?
    З цими грошима - так. А без них - ні.
    - І скільки це повинно тривати? Які повинні бути умови в країні, щоб виплатити кредити і перестати брати? Яка ознака?
    Я думаю, це довга історія, ще попереду. Я не бачу в українському суспільстві тих відносин, які дозволили б створювати ефективні інституції, які б забезпечили досить стійкий і стабільний ріст без допомоги. Коли ми говоримо про стійку економіку, ми говоримо про певні стосунки серед громадян. Все серйозне, що ми обговорюємо, пов'язане з відносинами в суспільстві, а не тільки в правильному чи неправильному управлінні політичною верхівкою.
    - А що таке ось ці "неправильні відносини в суспільстві"?
    Вони не "неправильні". Слово "неправильні" взагалі у ставленні до народу говорити неможливо. Це просто відносини певного рівня формування країни. Український народ протягом сотень років розвивався у ворожих державах і створив в собі стійку нелюбов до держави як до інституту взагалі. І цей процес звикання до своєї держави, в кінцевому рахунку, любові до держави, усвідомлення себе як частиною цієї держави - це тривалий процес. Він не може швидко статися. Я особисто вважаю, що, принаймні, пару десятиліть ми будемо спостерігати складні відносини громадян з державою.
    - Олігарх Коломойський запропонував Зеленському оголосити дефолт и відмовитись від співпраці з МВФ. Це погана ідея, наскільки я розумію?
    Це погана ідея для держави і, найімовірніше, хороша ідея для Коломойського.
    - Чому добре для Коломойського?
    Тому що він пропонує це. Мені важко собі уявити, щоб він пропонував щось, що не вигідне для себе. Так що, у мене тут зовсім ...
    - Розумний пацан.
    Ну, тут я з вами згоден. Що стосується держави. Дефолт - це екстремальне становище, це неприємне становище для держави та її громадян. Все це було дослівно сказано до мене. Тому йти на це можна, тільки якщо немає інших виходів. Якщо держава йде на дефолт - це значить, що вона втрачає довіру кредиторів. Це ж не питання нинішнього негайного впливу, додаткових кредитів або навпаки. А це тривала процедура втрати довіри. Це дуже важливо. І коли говорять про те, що втратять громадяни, то я можу відразу сказати, що якщо держава втрачає довіру, то тоді всі громадяни, крім невеликого числа спекулянтів, втрачають на цьому.
    - Один з моїх гостей сказав чудову фразу: є відмінності між тим, що держава не може виплатити борги або не хоче. Мені здається, це правильна фраза, так?
    Фраза абсолютно правильна. Якраз, коли ми оголошуємо дефолт - це значить, що ми не хочемо. Тому що ми можемо позичити і заплатити... Інше питання, що може бути катастрофічне становище держави, коли державі вже ніхто нічого не дає. Слава богу, Україна не в такому становищі.
    - А в якому ми становищі?
    Ми у становищі країни, яка працює недостатньо ефективно, але цілком стійко і стабільно. І саме тому наші доходи менші, ніж наші витрати. І це становище дозволяє нам викликати відчуття довіри у кредиторів. І не тільки відчуття довіри, а якусь надію на те, що цей процес має якісь кінцеві терміни, і це не буде нескінченно. І саме тому нам дають ці кредити, і саме тому у нас немає проблем з МВФ у цьому сенсі. Справа в тому, що МВФ - це найефективніші кредити, які дозволяють потім дешевше брати всі інші кредити. Це як раз сигнал і знак довіри. Я вважаю, що з погано працюючих економік наша досить успішна.
    - Нещодавно у коментарі ЗМІ ви заявили, що МВФ вимагає ліберальних реформ з усіх, кому він дає гроші, і це плюс, а не мінус… Що ми маємо зробити для того, щоб ці сподівання МВФ були почуті і стало краще громадянам?
    Ні. МВФ - це не якийсь тупий автомат, який вимагає стандартного набору реформ. Зазвичай між МВФ і державою йдуть переговори, і домовляються на дії держави, які не розривають цю державу, не створюють негативні процеси соціальні і так далі. Але ліберальні реформи означають одне - що ми з вами отримуємо свободу життя і дій. І в цьому я не бачу нічого такого, що нас має лякати.
    - Які, на ваш погляд, дві-три реформи, які вкрай зараз необхідні для української економіки?
    Україна здійснює реформи. Питання в тому, наскільки послідовно. Я навряд чи зможу зараз конкретно відповісти на ваші запитання. Тому що я не стежив...
    - Наприклад, відкриття ринку землі. Ви вважаєте, це необхідно?
    Коли ви мені підказали, я вам дуже вдячний. Тому що ринок землі - це не те, що своєчасно, а це занадто пізно. Якби зараз або 10 років тому ми б відкрили ринок землі, звичайно, у певних наших українських кордонах, то ми б отримали відразу стрибок зростання економіки. Тобто величезний ресурс увійде в товарні відносини. Це означає, що ми станемо багатшими на цю суму. Ми - як суспільство.
    - Тобто держава як оператор ринку землі є неефективним, так?
    Так. І це визнано навіть в державах, які є досконалими. Наприклад, в державах Північної Європи. А вже наша держава, яка далеко не є ефективним, то, тим більше, вона повинна віддати ринок землі ринку.
    - Ви, напевно, спостерігаєте пропозиції нової команди новообраного президента щось змінювати в економіці. Я не знаю, наскільки вони подумали, коли сказали, що їх політична платформа - це лібертаріанство. Але нехай буде лібертаріанство... І можна сказати, що США - це лібертаріанська країна.
    Так сказати не можна.
    - Чому?
    Тому що вона досить обмежена. Це ліберальна країна. У неї ліберальна економіка. Лібертаріанство - це дитячі пустощі. Це заборона державі брати участь в тих чи інших господарських діях в умовах, коли суспільство абсолютно не звикло до цього. Якби нам зараз взяти і сьогодні ввести послідовно лібертаріанство, тільки не в обережних формах, а реально - так, як це говориться в теорії, - то я думаю, що ми б мали руйнування держави.
    - Але лібертаріанство – це ж не анархізм, правильно?
    Лібертаріанство буде боротися з законами державними теж.
    - Ви побачили якісь сигнали від Зеленського і його команди? Як ви собі уявляєте економіку при Зеленському?
    Це суміш невизначеностей. Мене турбує... Розумієте, країна рухалася. Якщо взяти 28 років, вона досить послідовно рухалася в бік лібералізму, свободи економічної та європейських цінностей. І раптом ми маємо набір деяких дій, нехай ще не таких рішучих, які смикають в різні боки. Це викликає невизначеність і навіть тривогу.
    Я б побажав цій новій команді в якихось серйозних речах показати себе прихильником певної концепції. Тобто, або це ліберальна структура економіки і ліберальна стратегія розвитку, або державництво, або вони можуть дати і проміжну стратегію. Але таку, щоб було зрозуміло, що вона розумна, вона випливає, може бути, з особливостей і властивостей українського народу. Тобто, вони повинні показати, що це пов'язано з конкретними умовами України. А просто з різних шматків робити заяви - це мене лякає.
    - Я знову і знову читаю в інтернеті про те, що тарифи можна зменшити мало не в 5 разів.
    Це хто таке говорив? Це політик заявив? Не знаючи прізвище, я буду обережний, а то ображу когось.
    - Можна знизити, не можна знизити?
    Це смішно просто.
    - Ви завжди посміхаєтеся і навіть смієтеся, як ніби ви знаєте абсолютно точно, що ні у кого немає своєї маржі зараз в цих тарифах. Ви впевнені?
    Я можу відповісти, що маржу, яку отримують ті, хто керують країною, вона типова для нашої країни. Вона випливає з наших властивостей. Тому я не те, щоб не враховую маржу, а я враховую її як якусь константану, яка характерна нам. Ні, я не можу сказати, що коли я щось пропоную, я пропоную, що держава буде бездоганно і ангелоподібною. Нехай вона буде такою, якою вона є. І тут необхідно нам, по-перше, удосконалювати саму державу, і, по-друге, намагатися максимально від неї звільнитися. Тобто вести продуману помірну політику.
    - Чи вважаєте ви можливим щось проаналізувати, порадити якусь програму, якісь зміни економічні, якісь пропозиції пану Зеленському?
    Ви могли помітити, що я багато разів, вже навіть з вами, говорив про те, що помірність - це те, що зараз потрібно Україні. Тому я ні в якому разі не порадив би йому бути більш сміливим, робити якісь стрибки як у бік свободи, так і від неї. Нам потрібна помірна ліберальна політика.
    - А як же рішучість в реформах?
    Рішучість повинна бути в помірній ліберальній політиці.

Images:

скачанные файлы.jpg
    Ervin41, BART28, taki_spravy та 5 іншим подобається це.
  5. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Народный депутат Игорь Кононенко заявил, что оставляет партийные должности в политической силе экс-президента Петра Порошенко Европейская солидарность.
    Он отказался от участия в выборах в Верховную Раду в составе партии Европейская солидарность, «чтобы дать возможность молодым патриотам принимать более активное участие в развитии страны».

Руководитель избирательного штаба обновленной партии Петра Порошенко "Европейская Солидарность" Сергей Березенко заявляет, что возглавит избирательный штаб политсилы, но не будет присутствовать в ее списке.

6. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    П’ятий президент України Петро Порошенко передає фонду “Повернись живим” та волонтеру зі Львова, засновнику магазина військового спорядження “Резервіст” Богдану Масляку, 1,75 млн грн.

Про це він заявив під час зустрічі з засновником Фонду Віталієм Дейнегою та Богданом Масляком, повідомляє сайт фонду.
    Кошти між благодійниками будуть поділені порівну – по 875 тис. грн. 1,75 млн грн політик виграв у суді.
    Фонд планує витратити кошти на організацію роботи національного відбору до збірної України на Invictus Games.
    “Ми ще не визначилися остаточно, але найбільш вірогідний варіант – гроші будуть використані на організацію національного відбору до збірної України на Invictus Games у Гаазі у 2020 році”, – прокоментував Дейнега.

Volocuga, Ervin41, Карапузик та 13 іншим подобається це.
  7. Darmidomt

Darmidomt Hauptmann

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    2.008
    Адреса:
    Киев

gudvin696, kelt та Mechanik подобається це.
  8. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.266
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    шефи.jpg

Ervin41, taki_spravy, Tom Jager та 5 іншим подобається це.
  9. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Увага!!!
    Нагадую що в посту повинна бути інформацыя а не силка на інші ресурси з інформацією. Всі силки видаляються.

Ervin41 та taki_spravy подобається це.
  10. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Петр Порошенко принял решение передать всю сумму компенсации по судебному делу против компании BBC волонтерам, помогающим украинской армии.

Об этом информирует страница Порошенко в Фейсбук.
    "ОО "Помоги фронту" и Фонд "Вернись живым" давно помогают армии и завоевали доверие общества. Я им также доверяю. 1 млн 752 тыс грн компенсации по судебному делу против компании BBC Богдан Масляк и Виталий Дейнега потратят на помощь армии и поддержку ветеранов", - написал Порошенко.

Images:

original.jpg
    Ervin41, Vitaliyj, tms та 18 іншим подобається це.
  11. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    BART28, gudvin696 та ДАГОТ подобається це.
  12. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Пятого президента Украины Петра Порошенко избрали председателем новой партии "Европейская солидарность", которая ранее называлась "Блок Петра Порошенко".

Такое решение было принято на съезде партии 31 мая.
    "Председателем партии "Европейская Солидарность" избран Петр Порошенко", - отметил председательствующий на съезде.
    Как сообщает "Интерфакс-Украина", в съезде приняли участие председатель Верховной Рады Андрей Парубий, первый вице-спикер парламента Ирина Геращенко, министр по вопросам европейской и евроатлантической интеграции Иванна Климпуш-Цинцадзе, экс-глава Закарпатской облгосадминистрации Геннадий Москаль, народные депутаты из фракции "Блок Петра Порошенко".

Images:

original.jpg
    663, Ervin41, Столетов та 12 іншим подобається це.
  13. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Автошкола в Харькове, где училась участница смертельного ДТП Елена Зайцева, прекратила свою работу.

Об этом сообщил начальник Главного сервисного центра МВД Украины Владислав Криклий, передает "Обозреватель".
    Он заявил, что аккредитационная комиссия изучила список нарушений, которые касались материально-технической базы, и, согласно процедуре, предложила автошколе их исправить.
    "Понимая общественный резонанс, я так полагаю, они решили их не исправлять. Потому что им все равно бы уже не дали нормально жить. Поэтому они решили в принципе закрывать деятельность автошколы", – отметил он.
    Криклий также заявил, что его ведомство лишено функции проверки автошкол и может их проинспектировать лишь в случае каких-либо происшествий.

ivanov1 подобається це.
  14. Surovyy

Surovyy General-major

Повідомлення:
    9.654
    Адреса:
    Ukraine
    Один против 20: охранник склада под Одессой отбился от рейдеров помповым ружьём.
    Сотрудники правоохранительных органов выясняют обстоятельства конфликта на территории складских помещений в посёлке Авангард Одесской области.Как рассказали в полиции, на месте происшествия в настоящее время работают следственно–оперативная группа и бойцы спецназа, которые задержали для выяснения обстоятельств 24 человека. Эти лица, по информации полиции, проникли в складское помещение, из–за чего охранник объекта вынужден был совершить несколько выстрелов в воздух из зарегистрированного помпового ружья (в результате никто не пострадал).В настоящее время данные о попытке захвата склада внесены в Единый реестр досудебных расследований по признакам правонарушения, предусмотренного ч 2 ст 206-2 Уголовного кодекса Украины.
    «Полицейские Одесской области не позволят совершать беспорядки и самоуправство на территории региона. Любые нарушения правопорядка и закона будут сразу же пресекаться нами жёстко и бескомпромиссно», — прокомментировал инцидент глава одесской полиции Олег Бех.

Images:

odin_protiv_20_ohrannik_sklada_pod_odessoy_otbilsya_ot_reyderov_pompovim_rujem_3738.jpg
    odin_protiv_20_ohrannik_sklada_pod_odessoy_otbilsya_ot_reyderov_pompovim_rujem_3796.jpg
    663, Volocuga, corsar_s та 12 іншим подобається це.
  15. InDex

InDex Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.027
    Адреса:
    UA
    20190601_142729.png
    • В Украине с 1 июня 2019 года повысились цены на газ для населения, а для промышленных потребителей — снизились.Об этом свидетельствуют данные Ассоциации газового рынка Украины и НАК "Нафтогаз Украины".
    Указано, что в июне "Нафтогаз" будет отпускать газ для нужд населения по цене 6299 грн за 1000 кубометров (без НДС и транспортировки и распределения), что на 5,2% выше, чем в мае. Конечная цена газа должна составлять 8 627,01 грн за 1000 кубометров. Однако цены будут разными в каждой области.
    В то же время "Нафтогаз" снизил цены на газ для промышленности в июне на 7,6-7,9%. В частности, предлагается газ по цене 5803 — 6423 грн/тысячу кубометров (без НДС и расходов на его транспортировку магистральными и распределительными трубопроводами).
    Как ожидается, в июле "Нафтогаз" будет отпускать газ для нужд населения почти на 8% дешевле — 5803 грн за 1000 кубометров (без НДС, транспортировки и распределения). Согласно решению Кабмина, цена газа для населения зависит от цены для промышленности в предыдущем месяце.
    Как сообщалось, с 1 июня 2019 года "Нафтогаз" снизит цены на природный газ для промышленных потребителей и других субъектов хозяйствования на 7,6-7,9%.
    Напомним, "Нафтогаз" снизил цены на газ в мае для населения до 5990 грн/тысячу кубометров (без НДС и транспортировки). При этом конечная стоимость газа должна составлять 8247 грн за 1000 кубометров. Однако она колебалась в зависимости от области.
    Ранее сообщалось, что цены на газ в Европе продолжают стремительно падать на фоне избытка газа в ПХГ и активного ввода новых мощностей по производству СПГ. Чуть больше чем за полгода газовые цены в Европе обвалилась более чем вдвое. Сказывается теплая зима, после которой в хранилищах осталось слишком много газа.

Ervin41, taki_spravy, Vitaliyj та 5 іншим подобається це.
  16. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.266
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    Влада помінялась - можна відкрито поїхати і на Синод РПЦ

Ще в квітні митрополит Онуфрій Березовський, очільник УПЦ МП, не наважувався поїхати на засідання Синоду у Москву(він є постійним членом Синоду). Але, за даними Cerkvarium, брав у ньому участь за допомогою скайпу. Це було, очевидно, пов'язано з небажанням Київської митрополії перереєстровувати статути релігійних організацій у своєму підпорядкуванні, додавши до найменувань приналежність до керівного центру в країні-агресорі. Участь у Синоді РПЦ теж є підтвердженням такої приналежності. РПЦ та УПЦ МП доклали немало зусиль, щоб довести, що центр управління УПЦ МП знаходиться в Києві. Але на останнє засідання Синоду РПЦ, яке проходить 30 травня в Санкт-Петербурзі, митрополит Онуфрій приїхав відкрито. Таку сміливість можна пояснити тим, що в Україні змінилась влада. Перереєстрація фактично саботується, і керівництво УПЦ МП відверто сподівається на скасування Закону України від 17.01.2019 р. № 2673-VIII "Про внесення змін до деяких законів України щодо підлеглості релігійних організацій та процедури державної реєстрації релігійних організацій зі статусом юридичної особи" (про зміну парафіями юрисдикції) та Закону України від 20.12.2018 р. № 2662-VIII "Про внесення зміни до статті 12 Закону України "Про свободу совісті та релігійні організації" щодо назви релігійних організацій (об’єднань), які входять до структури (є частиною) релігійної організації (об’єднання), керівний центр (управління) якої знаходиться за межами України в державі, яка законом визнана такою, що здійснила військову агресію проти України та/або тимчасово окупувала частину території України".

https://cerkvarium.org/novyny/pomis...t-onufrij-znov-u-rosiji#.XPJNVpV9oDo.facebook

663, Volocuga, ->Alexander. та 3 іншим подобається це.
  17. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.266
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    Ответь.те!

Хотелось бы понимать, тот полусепарский, пророссийский и антиукраинский бред, который несут отдельные представители команды Президента Зеленского, это мнение всей команды во главе с Президентом, или мнение отдельных, мягко говоря, идиотов?

Если это мнение отдельных идиотов, то почему они ещё на своих должностях?

Пора бы уже Президенту и его команде определится, Путин умный или всё таки х"йло!
    Россия враг или друг, на чьи рынки так мечтают попасть в команде Президента.

Эдмонд Саакян
    участник АТО, командир отделения 20-й ОМПБ 2014-2016 гг.

molxun, levak, Gekommter та 50 іншим подобається це.
  18. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Двое подозреваемых в тяжелом ранении 5-летнего мальчика в Переяслав-Хмельницком задержаны полицией в порядке статьи 208 УПК.

Об этом пишет facebook-страница главы Нацполиции Сергея Князева.
    "Это полицейские, которые во время совершенного находились вне службы, без табельного оружия, в состоянии алкогольного опьянения. Сейчас они находятся в отделении полиции, где с ними проводят первоочередные следственные действия", - сообщил он. По словам главы Нацполиции, все собранные доказательства и показания будут переданы в ГБР - по подследственности.
    "В то же время, мы находимся в постоянном контакте с родителями, и со стороны полиции предоставим всю посильную поддержку. Ребенка удалось транспортировать в Киев, где за его жизнь борются лучшие врачи страны. Нам остается только помолиться за 5-летнего Кирилла", - резюмировал Князев.

Helmut Raiser, Карапузик, taki_spravy та 2 іншим подобається це.
  19. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    П'ятий президент України Петро Порошенко відповів на заяву бізнес-партнера президента Володимира Зеленського Бориса Шефіра про необхідність скасування мовного закону та перегляду квот.

Про це Порошенко розповів під час з'їзду партії "Європейська Солідарність". Трансляцію вів "Прямий".
    "Так широко обговорювалось інтерв'ю бізнес-партнера (Бориса Шефіра, - Ред.) президента. Воно полягало втому, аби закон про мову "атмєніть", квоти на українські пісні на радіо "атмєніть", бо все це заважає "Кварталу - 95" продавати в Росію фільми", - наголосив Порошенко.
    Він запропонував продавати в Росію фільми українською, "якщо так сильно хочеться".
    Нагадаємо, що 30 травня одне з українських видань оприлюднило інтерв'ю Шефіра.
    Він назвав Володимира Путіна "розумною людиною", з якою можна домовитися, а також критично висловився щодо схвалення мовного закону та квот для української мови.
    "Я очікую перегляду квот. 90% - це багато. Закон про мову треба скасувати і схвалити нормальний закон. Це перший крок для того, щоб відмінити війну", - заявив Шефір.

663, Helmut Raiser, Ervin41 та 6 іншим подобається це.
  20. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    В селе Круты Нежинского района Черниговской обл. более полусотни молодых людей под руководством священников Московского патриархата сорвали приходское собрание.

Об этом сообщил пользователь Леонтий Носенко в Facebook, пишет «Україна молода».
    «Не долго мирно ел шаурму гарант и его министр внутренних дел. Более 50 привозных бандюганов, которыми руководили около 20 священников Московского Патриархата, сегодня второй раз грубо сорвали приходское собрание в знаменитом селе Круты Нежинского района Черниговщины», — говорится в сообщении.
    Цель собрания, на которые пришли более 200 крутян — объединение с Православной Церковью Украины и выход из подчинения «РПЦ».
    «Очевидцы сообщают, что завезенная из Киева братва уже утром захватила помещение, где должны были проводиться сборы. А нежинская полиция этому фактически потакала. Далее москвоязычные «спортики» заблокировали вход, а тех крутян, которые пытались попасть в свое же здание, просто сбрасывали с лестницы на землю», — написал Носенко.
    «Безнаказанное издевательство над крутянами происходило под улюлюканье завезенных бабушек-кликуш. Их подзуживали мобилизованные московские попы, которые в Круты устремились отовсюду: Нежина, Борзны, Прилук и даже Бахмача (в частности, в банде титушек засекли и «благочинного» РПЦ их Бахмачского района)», — говорится в сообщении.

Images:

61427760_406478860194450_5009472029523443712_n.jpg
  21. Камча

Камча Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.035
    Адреса:
    Україна, м.Київ
    Чернигов-Киев направление возможного главного удара.
    На фоне катастрофического издыхания рейтинга х@ла, поповская оргия в тылу с прикрытием из ( очередной раз намерянно нонейм ) киевской титушни не вызвало элементарных позывов ни у мусоров ни у национальной гвардии.
    Помнится недавно они уже щупали ситуацию в тылу.. Авакян ты боеспособен или это твоя титушня? Начлен СБУ, гильзы и палки стрелялки ржавые изымать на камеру

Останнє редагування: 2 чер 2019
    Gekommter, gudvin696, Helmut Raiser та 9 іншим подобається це.
  22. Hammaren

Hammaren Obergefreiter

Повідомлення:
    83
    Адреса:
    Украина г.Херсон
    Клятий палач-людомор, горіти тобі в Пеклі.
    http://ipic.su/img/img7/fs/D4FkXjQrAIY.1559488083.jpg

В Харькове повалили памятник Жукову.

На проспект Петра Григоренко приехали около ста представителей "Национального корпуса", "Фрайкора" и "Правого сектора". Зацепив веревку за каменный бюст маршала Жукова, они его повалили. На освободившееся место активисты установили украинский флаг.

Останнє редагування: 2 чер 2019
    molxun, Gekommter, St_Anger та 33 іншим подобається це.
  23. Камча

Камча Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.035
    Адреса:
    Україна, м.Київ
    Давно пора.

Gekommter, St_Anger, daibox та 12 іншим подобається це.
  24. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.266
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
  25. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.266
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    Попытки посягательств на официальную декоммунизацию провоцируют
    декоммунизацию стихийную, - Вятрович о сносе памятника Жукову в Харькове

Глава Украинского института национальной памяти Владимир Вятрович
    прокомментировал снос памятника маршалу СССР Георгию Жукову.
    Об этом он написал в Facebook

вят.jpg

Gekommter, форт55, taki_spravy та 14 іншим подобається це.