Сіряк

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Кіла2013, 26 дек 2025 в 01:19.

1. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    32
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    81
    Я вам по секрету скажу, що зараз на фронті важко знайти УМПК від каба, який ще ніхто не розібрав, а в тилу ДСНС коли їдуть на виклик по знайдених обломках шахеду або ракет теж знають як виглядає комета та жовті контакти на платах.

2. Интересные лоты

1. Продам булку 4,5 ,бо не цікаво мені стало.Стан норм,мало юзана .В комплекті насос ,два барабана ,буд...
      14900 грн.
    2. Рамка от мр 654 к ( 20- 28 сери). состояние практически новое. любые фото по запросу, все вопросы...
      3050 грн.
    3. Новий Клапан в зборі, до пневматичної лінійки , пістолетів АНіКС. Без встановлення та експлуатацій
      950 грн.
    4. Модель 54 Airking pro Т-06 laminated втілила всі хитрощі та ноу-хау, які можуть запропонувати любите...
      36000 грн.
    5. Стволик нарізи є, товстий, довжина 34 см .З якогось якісного бланка .По оплаті реквізити питайте в л...
      5200 грн.
  3. Instructor - Sun

Instructor - Sun Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    4
      проданные:
    13
    Так,хто перший встиг того і тапки.

4. 968

968 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    13
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    24
    вася , друх , не скавкавчи , ти ж перший почав буксовать, дичина ? От шо за виховання - влізти до незнайомої людини в розмову по бидлячому , а потім обтікать ? БДСМ ? Може я тебе колись образив - так ти маякни , виправлюсь якщо не правий . Дитяча травма ? Є психох ! Фсьо , васінька ,подумай над цим, попрацюй над психосоматикою і не будем засирати дуже важливу і цікаву тему . З наступаючим тебе !

LySS нравится это.
  5. Instructor - Sun

Instructor - Sun Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    4
      проданные:
    13
    Цілком очікувана відповідь,в рагулячому дусі( рагуль застряг у 90х),на все добре.