Жить над погребом с 250л вина, 150л вьідержано с 2019г, ещё 100 сделано по новой технологии, с учётом биохимических процессов, в общем вогонь и.... Ни капли в рот, только с камерадами )) Пару раз в год ))
Збираєм кумпанію для систематичних відвідин льоху та вироблення в пана Фантома залізної волі спостерігати як його запаси в бочках зникають з швидкістю три махи
Значить треба трактувати несистематичні відвідини,або народу побільше. Короч треба туди таки забратись а далі діло техніки,я колись півтора місяці стояв на блок-посту біля трохи розбомбленого винзаводу,таки досвід є
В параллельной группе учился Славик, на летней отработке 2го курса меня послали в совхоз убирать виноград, а Славика послали на консервньій завод в Каменка-Днепровку. Я уже не помню какие именно консервьі пздл Славик, органично влившись в местную устойчивую ОПГ, но когда их запалила охрана в момент переброса через забор, все дружно дрьіснули как мьішьі по норам, и только Славик решил отстоять свое право пздть с завода свою толику. О чем с охранником произошла перепалка, закончившаяся госпитализацией Славика. Его последний аргумент охранником понят не бьіл, а нога Славика, которой он аргументимовал в голову охранника - сломалась. Да, я тоже подписьівал бумагу о взятии пациента на поруки с просьбой о неотчислении ценного кадра для развитого социалистического хозяйства. Пс. Купил недавно у Славика лазерный принтер, скупает бу, обслуживает, заправляет и продает. И в голову похоже бить никого не приходится ))
"Перець" чудовий журнал!! Колись в бабусі у селі була ціла підшивка. Всі номери з 1977 року! Любив гортати в дитинстві!
Мне еще «Червоний Перець» попадал. И просто "Перець" как и "Крокодил" Ку-клукс-клану во время преключений журналиста с США там особое место выделели. Было о его терзаниях на выборах 1960-го года. Райберт напомнило И про отечественных хапуг не меньше сказано. Модников ,хиппи и тд.
По темі сила волі. Не знаю як теперішнє молоде покоління, а в наш час особливо коли були підлітками, та трішки старше, що тільки не видумували для того, щоб показати що ти не боягуз і в тебе є залізна сила волі! Згадуєш, і думаєш, не дай Бог що наші діти це повторювали!!
І сказати відверто з тою нашою "дворовою" школою життя, потім в дорослому житті адаптуватися набагато легше!
Одне з наших дитячих випробувань того часу, було проїхатись на велосипеді зверху по фундаменті багатоповерхівки, яку тільки розпочинають будувати! Ширина бетонної плити 60см, висота до землі від верху плити місцями досягала більше 2 метрів! Правила прості, хто не проїде той "сцикун", хто проїде, або під час "подвигу" не нароком "рухне" той справжній герой!! Ну і в суддях малолітня шпана, та дівчатка з бантиками!!
однозначно Я ходил по ограждению крыши дома 28 этажей, ширина ограждения ну может 30 сантиметров и в тот день был ветер. Потом уже позже в 18 лет 10 дней голодал пил одну воду тренировал силу воли. Остальное не помню уже.