Хто не ризикує, той не п'є шампанське, якраз на Новий рік знадобилось би. Ну я не наполягаю, а то ще за підбурювання стаття є, то я так , гіпотетично. Любі співпадіння з реальними персонажами та подіями випадкові І воопше то не я кнопав, мене й дома не було.. Достатньо в принципі подякувати на аркушику, а щоб вітром не здуло, прикласти цеглиною. Ну то таке..
Як би вгрохати того сусіда, що ракетами довбить? Люди не сплять, люди просто гинуть... А сусіду який слухає музло, трє просто набити єбло. Ототакє...
Своя хата. В котре бачу проблеми в людей через сусідів довбенів. Якщо будете викликати поліцію, скажить їм, що він слухає кацапське радіо або тб на увесь будинок.
Интересная мысль с вибродинамиками. Но есть проблемма. Это работает днем. Но сосед сука днем на работе. А на ночь у него такие тапки,или его курва на каблуках до часу ночи ходит. Но у нас квартираны не постоянные,максимум на неделю заселяются. По этому приходится каждый раз новое придумать. Но мои приключения на этом не кончаются. Этот придурок сбил стяжку,поднял таким образом потолки на 10 см. Теперь слышно все что делается у него в квартире. Но это ещо не все. Он закрыл гипсокартоном доступ к полотенцесушителю в ванной(у него последний этаж) И теперь полотенцесушитель с боем через киевтеплоэнерго надо отвоевывать. Но это не все! Он не спускает воздух из батарей,и 3 стояка всегда холодлные,и опять с боем через Киевтеплоэнерго надо заставлять его спускать воздух из батарей. Вот такой нам попался жлобик из Житомира. Да! Многие из вас его знают,знаменитый певец украинский.
У камрада была такая проблема, приходил после суток домой, а там сосед сверху, меломан, с самого утра и до поздней ночи радовал соседей мощностью своих колонок. Дом панельный, слышимость как в соседней комнате. Ни просьбы, ни уговоры не работали. Камраду надоело, уходя на смену, на сутки он поставил колонки мощные на шкафы, динамиками в потолок, включил говнопесню одну, попсовую...на автоповтор и пошел на смену. Как пошептало
У меня была похожая херня ещё на прошлой хате . Один с другим " воевал " Только слушал это все и я в том числе . Колонки в потолок в панельном доме - слушать будет весь верхний этаж . Понятно у того кто непосредственно с верху громче . Но и остальным по диагонали хватает . Пришлось идти обоим объяснять . Так их проблема и решилась
мав в 90х подібну проблему з сусідом з іншого під'їзду через стінку...вночі переломав провід в ізоляції що йшов з щитка в хату попри саму стінку куди провід входив...електрики ходили до нього з тиждень як на роботу...контакт то з'являвся то пропадав...і так поки не замінили частину проводки з щита в квартиру...далі як бабка пошептала...
Ціни на газ ,постійні ремонти всього гроші гроші гроші Війні за межу як то кажуть. У приватному секторі сусіди теж різні . Скажемо якщо сусіди роми...або п'яниці чі маргінали Знайомі родичів жили у приватному секторі сусід був наркобарон ,далі по вулиці стара леді варила самогонку. Лихо може бути скрізь Доля та карма штука така .
Така велика концентрація довбенів в едному місці можлива тільки в багатоквартирних будинках. Зрозумів це одразу, як оселився у часному будинку. 1 сусід сіделец-наркот, другий здавав, різні були. Прокуратура за 50 м. Проблем 0,0.
У тітки в цьому році квартира вигоріла, від наркоші поверхом нижче, ну і його теж. Йото то таке.. А от їй компенсувати я так зрозумів батьки не збираються. Коротше музика голосна то ще не проблема
прошу вибачення за офтоп...також маю рарiтета 0023року вiд братiв Нагантiв...сьогоднi вип;ю за його сторiччя...це вже не огнестрел...сподiваюсь