Шукаю напарника- Рівненська область

Тема у розділі 'Шукаю напарника', створена користувачем Дiм@, 9 лис 2013.

1. достатньо одного та й то я не горю наприклад бажанням возити за 30 грн. тим паче доказано що це часто розвідка бо на вдалий коп кожен сам собі їздить в одиночку чи удвох. А хором рідко коп вдалий проте чому не покататись задурно. Я повністю підтримую пов. пана
    Zemb і для себе висновки зробив бо ще трохи суммнівався але тепер ні. Ясно що розум має бути і в тарифі на поїздку але чим гробити колеса краще тоді їхати самому то хоч буде накладно але не так обідно.

Zemb подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Новый старательский лоток D38cm…
      438 грн.
    3. Сумка, использовал как сумку для находок. Крепкий материал. Хороший крепкий ремень. Удобная. Ещё дол...
      135 грн.
    4. Новый лоток D38cm и магнитик…смотрите другие мои лоты..есть новые поступления….
      448 грн.
    5. Гермобокс состояние хорошее комплект на фото
      350 грн.
  2. rotring

rotring Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    36
    Повідомлення:
    739
    Адреса:
    Рівненщина
    Звичайно можна і самому, але самі чудово знаєте, що це накладніше. За 30-ні, а от за 100-150 час від часу будете. Зараз нажаль такі реалії сьогодення, люди з лопатою і прибором в більшості не багатії.

Zemb подобається це.
  3. Ну з людини можливо 150 але то не далеко, а от
    у цьому я сумніваюсь, слава Богу якщо людина знайшла гроші на деус та маску 5 то просто не вірю що людина бідна на колеса, якщо чесно то у мене платить по совісті одна людина з квазаром допотопним дуже не багата а камради з крутими клюшками скупляться і за 30 грн. просто не їздять, ну і прапор їм у руки, є електрички та маршрутки. Але це таке, успільнювати не можна, кожному своє.

Останнє редагування: 5 жов 2017
  4. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.000
    Адреса:
    Лісостеп
    Камради, підв'язуємо обговорювати тут жлобів з крутими приладами, яким шкода 30 гривень. Тут говоримо про пошук напарника.
    Якщо є бажання обговорити витрати на поїздки, зробіть окрему тему, та і говоріть собі, можливо іншим теж цікаво буде. Але не тут.
    Дякую за розуміння.

lacis67, Zemb, Старий Похабич та ще 1-му подобається це.
  5. voise_lion

voise_lion Gefreiter

Повідомлення:
    97
    Адреса:
    Украина
    захочеться копнути в Отсрозі- пиши, завезу

lacis67 та Блукач подобається це.
  6. Bendermen

Bendermen Schütze

Повідомлення:
    10
    Адреса:
    Ровно
    Всім привіт. Придбав я Асю 250. Хочу кудись сходити (живу у Рівненській обл). Де можна хоча б гільз накопати, щоб не розчаруватися у покупці?))

7. Область велика, місто чи село яке?

8. Bendermen

Bendermen Schütze

Повідомлення:
    10
    Адреса:
    Ровно
    Район Здолбунова

9. Ок, я в приват напишу тел. Зідзвонимось але будем чекати погоди, де раніше ходили чи новачок? Я сам з цьоого міста)) сезон ніби закінчено але морози спадуть можна лісами ходити, поле болото не походиш та й машина не пройде.

10. Пуля 35

Пуля 35 Gefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    м.Костопіль
    Альо!! Рівне і Рівненська обл.відгукніться.може хтось хоче сходити чи з" їздити на коп.давайте кооперуватись.після Пасхи.

Zemb подобається це.
  11. На Пасху саме коп, після свят люди повилазять роєм у поля городи впорядковувати, ці кілька днів пьянки нам на руку. Я Здолбунів, якщо є ідеї куди махнути, пиши в л.с. зкооперуємось.

12. rotring

rotring Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    36
    Повідомлення:
    739
    Адреса:
    Рівненщина
    Є перспективна точка по антиці, але не зовсім зручна для пошуку і трохи далеко (Володимирецький р-н) + місцина толком не досліджена, потребує розвідки і локалізації.

13. ну км. 150 думаю буде, на бенз піде чимало грошей, треба їхати бригадою аби дешевше і можливо з ночівлею бо одна дорога займе годин до 2-3 у одну сторону та ще розвідка не факт що буде вдача.

Zemb подобається це.
  14. Пуля 35

Пуля 35 Gefreiter

Повідомлення:
    103
    Адреса:
    м.Костопіль
    короче.підведем підсумки.напишіть хто може завести в володимирицький районі скільки оріентовно піде грошей на бензин чи соляру..тоді поставте + хто згоден іхати.я згоден заплатити скільки скажуть.маю авто але воно в ремонті.якщо надумаєте то організовуєм виїзд ближче до вихі\дних.було б добре з субота-неділя.жду відповідей.

15. ultraviolet

ultraviolet Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Land der Väter
    Доброго дня! Всіх зі святом, Христос воскрес!) Рівне. Теж маю бажання приєднатись до гарної компанії)

Останнє редагування: 8 кві 2018
  16. Через пів години виїжджаю зі Здолбунова в сторону близких сіл. Хто Здолбунівський пишіть у приват, скинемось на питво машині та поїдемо. Знахідок не обіцяю само собою.

Zemb подобається це.
  17. ultraviolet

ultraviolet Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Land der Väter
    На наступні вихідні якшо хто збиратиметься, пишіть.

Zemb подобається це.
  18. Старий Похабич

Старий Похабич Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.440
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    Розділ називається " шукаю напарника". Обом попередження.

Frostrunner подобається це.
  19. ultraviolet

ultraviolet Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Land der Väter
    Привіт всім! Як на рахунок завтрашнього дня? Може хто збирається десь не дуже долеко від Рівного?

20. Mustang921

Mustang921 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    156
    Адреса:
    г. Ровно
    Доброго! Хтось, найближчим часом, на коп збирається?

Отправлено с моего m2 через Tapatalk

21. я збираюсь)) є пропозиції?

22. Mustang921

Mustang921 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    156
    Адреса:
    г. Ровно
    Складу компанію. (Якщо можливо?)

Отправлено с моего m2 через Tapatalk

23. lacis67

lacis67 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    297
    Адреса:
    Rivne.Ukrein.
    Доброго часу суток.У кого на ці вихідні є місце в машині.Куди їхати не має значення.Хочу випробувати новий-старий прилад.Буду вдячний за пропозицію в лічку.
    Не сспонсор,але і не халявщик.Живу в Рівному,до копу відношусь як до активного відпочинку.,,Доктор сказав ходить -Вот я і ходю"

24. slava5905

slava5905 Schütze

Повідомлення:
    2
    Адреса:
    здовбиця
    поїду на коп.живу в Здовбиці.е мотоцикол авто поломане

Останнє редагування: 26 тра 2018
  25. lacis67

lacis67 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    297