Шукаю напарника- Рівненська область

Тема у розділі 'Шукаю напарника', створена користувачем Дiм@, 9 лис 2013.

1. Там свої аборигени але, багато але ще років на пять чи більше. Тому не дуже дивлюсь на карти, на око. А на око ще достатньо є місць не займаних але це око має розумітися на історії, ландшафті, розташуванню війск, поселень та інше. У мене таке око є правда не моє але рідко підводить. Плюс прилад не ася 250 це точно, з нею вже робити на копі нічого.

2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новый двухсторонний магнит D60mm.,толщина 22мм.паракорд d4mm,L20m…и карабин…есть новые поступления ....
      927 грн.
    3. Новый магнит D48mm,толщина 18мм.,плюс паракорд L 20 m ,d4mm…плюс карабин…есть новые поступления смот...
      738 грн.
    4. Двухсторонний поисковый магнит D94mm H28mm, + паракорд D6mm L20m + карабин вес с болтами 1560 грм ,б...
      2379 грн.
    5. Новый неодимовый магнит d36 mm толщина 8мм….смотрите другие мои лоты..
      198 грн.
  3. rotring

rotring Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    36
    Повідомлення:
    739
    Адреса:
    Рівненщина
    Так, для розвідкі гарних місць ще вистачає, але по факту це квадратні кілометри площі, куди навіть машиною не так то просто дістатись.

Блукач подобається це.
  4. san004

san004 Obergefreiter

Повідомлення:
    212
    Адреса:
    Здолбунів
    Те саме в мене було на Полтавщині, на Рівненщині меньше ходив. Але в основному все те саме, дрібні потєряхі. А силі, час і гроші забирає. Плюс нема компанії. Тому злив пристрій поки він щось вартує і перейшов на інші хобі)))) А копати треба їхати в Германію)))

5. rotring

rotring Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    36
    Повідомлення:
    739
    Адреса:
    Рівненщина
    На Волинь треба їхати, є там ще місця цікаві.

ethen та Блукач подобається це.
  6. компанія під боком, треба було придивитись уважніше але
    нема мови, удачі)))

7. Woddy

Woddy Oberschütze

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Rivne-33
    Не згідний з Вами. Сам під Рівнем копаю вдало причому. Одне поле я топчу вже 3 рік , а казали мені що там нічого немає. Прибор добрий потрібний, а не ася 250.

8. rotring

rotring Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    36
    Повідомлення:
    739
    Адреса:
    Рівненщина
    Під Рівним. Так, було одне "поле чудес", але цього року його не пахали і вже не будуть. Щоб наковиряти пару царьків - мені 300 метрів відійти від дому, ще трапляються. Якщо суто заради якіх-небудь знахідок - так, можливо вибратись і по старих місцях. З цікавими знахідками складніше, їх з кожним роком тільки меншає.

9. Woddy

Woddy Oberschütze

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Rivne-33
    Так меншає, не спертчаюсь, але і люди не завжди супер асі міняють на щось .... складніше і навіть не на дороще

rotring подобається це.
  10. Woddy

Woddy Oberschütze

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Rivne-33
    Я за свою практику, починав з тесоро тежон, маю плачевний досвід, коли люди маючи різні прибори, 200-400$, навіть говорити не хочуть про покращення. Зато після спільного 4-8 копу морозяться, бо прикро визнавати, що його прибор на 3 щабля слабший за мого. А змінювати не хочуть нічого....

11. rotring

rotring Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    36
    Повідомлення:
    739
    Адреса:
    Рівненщина
    Є таке, більшість фірмових апаратів (не будемо тицяти пальцем) фактично вже давно "морально застарілі" по схемотехніці та програмних прошивках. Цього року на морях зустрів камрада, дядько возить два апарата - мінелабовський меч і квазар арм в гермоблоці. Реально цікаві тоді речі для себе почув про пошук біля води і під водою. Так він сам визнає, що пошук с квазаром який втричи дешевший є більш результативним в силу того, що апарат більш сучасний і гнучкий в налаштуванні у порівнянні з мечем, в якому нічого не мінялось вже 10 років від моменту випуску цієї моделі.
    Показував елементарний приклад - золота каблучка сантиметрів на 12 в пісок, а над нею магнітні 50коп.
    І фсьо... далеко не дешевий меч вирізаючи чорний сигнал не спроможний допрацювати по іншій цілі.

Останнє редагування: 20 сер 2017
    Woddy подобається це.
  12. yarek_ua

yarek_ua Schütze

Повідомлення:
    10
    Адреса:
    Рівненська
    Хожу з квазаром , так і є, ціль він пробиває гарно, вирізавши іншу. Але коли поля пусті, то навіть і це не допомагає ))))))

Woddy подобається це.
  13. Woddy

Woddy Oberschütze

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Rivne-33
    Пустих полів не буває. А є дійсно застарілі прибори. У квазі яка частота? Яка катушка? Відповім сам частота 10-12 та й катушка приблизно 30см. А якщо підняти частоту до 17-19 та дати більшу напругу на катушку, тільки у мірі можливого, а не з фантастики, то і знахідки будуть.
    Вайтс самороб на 5 коп Катерини у мене показав 68 копається сигнал, та сама монета на ребрі ледь 16 дотягла. Частота 6.6, а іншим датчиком на 12кгц до 53-57см, на ребрі до 30см і це на комфортних налаштуваннях, без фантомів, квакань, хрюкань та ложняків.

14. rotring

rotring Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    36
    Повідомлення:
    739
    Адреса:
    Рівненщина
    На осінь доберу собі датчик DD40, штука уберспецифічна, але по вибитим місцям буде цікаво.
    Сьогодні вийшов на годинку біля дому, протестити vdi на ювелірці - і там таки знову знайшлось по царькам і по полякам. Поруч з чиєюсь цьогорічною ямкою підняв глибокий уламок гільзи птрд... Дещо ще буде ховаєтьсь і на старих місцях, але трохи нижче.
    20170820_182555.jpg 20170820_190848.jpg 20170820_191700.jpg

15. rotring

rotring Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    36
    Повідомлення:
    739
    Адреса:
    Рівненщина
    Рівне, хто завтра куди-небудь з машиною? На паливо пару грн. компенсую.

16. Я би радий але вислав фортуну майстру на заміну та налаштування нового датчика. Скоро має повернутись.

17. yarek_ua

yarek_ua Schütze

Повідомлення:
    10
    Адреса:
    Рівненська
    Доброго дня товариство.
    Підскажіть - смертнік? В осушеному торфянику, кислотність зробила своє. В середині була труха схожа на записку.
    І по другому фото патрон з чого? Лебель?
    Дякую!

[​IMG] [​IMG]

18. Убийца полей

Убийца полей Stabsgefreiter

Повідомлення:
    402
    Адреса:
    г.Ровно ул.Коновальця-26 кв5
    Смертник,по скільки,я знаю плоский.Якщо була записка може який талісман,або капсула для листів.

19. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.000
    Адреса:
    Лісостеп
    Патрон Лебель.

Міг бути нестандартний ЛОЗ, із патрона, гільза закрита перевернутою кулею. Кістки були якісь поряд? Фрагменти?

Круглий, якщо Ви про ЛОЗ РСЧА.

Ось які ЛОЗи бувають:
    https://reibert.info/threads/loz-li...y-identifikatory-voennosluzhaschix-ww2.85384/

20. yarek_ua

yarek_ua Schütze

Повідомлення:
    10
    Адреса:
    Рівненська
    Дві гільзи. Маузер і напевно вінчестер, не дуже розбираюсь. Але в середині точно зтлівша записка.
    Фрагментів ніяких, глибоких сигналів теж. От і зацікавило, просто якесь випадкове "рукоблудіє", чи потєряшка.

По Лебелю зрозумів, дякую! Такі в живу ще не попадались.

Allex761 подобається це.
  21. якщо не секрет яка сумма компенсації тепер на паливо та як рахується? скажімо ми їдемо утрьох на Остріг, візьмемо для прикладу 100 км. у дві сторони плюс 20 км. приміром по місцю щупати різні місцини, разом 120 км. Маємо два пасажира та водій, як рахуємо коли окрім бензина є масло, знос машини по ямах та болотах, дертя кузова об гілки та інше. То як рахувати щоб нікому не обідно і водію не накладно? Таксі 10 грн.км. для прикладу.

22. rotring

rotring Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    36
    Повідомлення:
    739
    Адреса:
    Рівненщина
    Ну це вже залежить від того, чи збираєтесь заробити на попутниках, чи хочете компенсувати витрати на пальне.
    Зазвичай сума витрат на пальне завжди ділилась на к-ть людей в машині, без якихось складних формул.

23. Zemb

Zemb Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    2.448
    Адреса:
    Rowno Ukraine
    (жлобская)схема делить на всех горючку уже не актуальна... на данный момент хозяин машины ничего не платит за дорогу а горючка идет поровну на тех кто едет пассажиром.... ибо хозяин машины и так делает щедрый вклад в поездку...

GINDENBURG, Allex761 та Блукач подобається це.
  24. ну то таке але коли я почав ремонтувати розбиту підвіску, дефекти від гілок на лакові кузова, міняти масло та миття машини після польових болот то мало не опупів від витрат від яких усі відхрестились мов тачка не моя то не моя проблема. Так що рахувати пальне це вже не той момент, думаю що тут краще спрацьовує стала сума за 1 км де усе враховано наприклад 5грн./1км. розділене на усіх разом з водієм а водій мусить щось заробити на доп. витрати.

Zemb подобається це.
  25. Zemb

Zemb Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    2.448
    Адреса:
    Rowno Ukraine
    из 7 копачей с машиной остались только 2.. остальные плюнули на эту затею возить ибо ремонт ложиться полностью на владельца...
    так что граждане покопатели лопатку в рюкзак и на маршрутку алюром. Даст Лесной Дед, накопаете на свои колеса вот тогда поймете всю соль...

Uyrik2008 та Блукач подобається це.
  26. rotring

rotring Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    36
    Повідомлення:
    739
    Адреса:
    Рівненщина
    Теж варіант, але сумніваюсь що одночасно знайдете трьох бажаючих кашлянути за такою формулою по 300грн. за поїздку на 100 з хвостиком км.