Які б реалії не були але предмет дійсно гарний,тому ціна 200$. А взагалі варто б погортати сторінку продажі холодняка
Гортаємо, там де продають.А де просто красиво лежить, то 200.Можна попробувати ви купите за 200, якщо ця тема вам близька?
Мені ця тема ну не те щоб близька,я спродав недавно свою колекцію ,тому можу впевнено заявити. Добрий штик довго не залежиться
Ключове слово недавно, думаю багатенько води с того часу втекло.На райберті я новачок, тому багато авторитетних комрадів мене повчають, що. де, коли.А на аукро давно.Якщо цікаво, подивіться які там, що просять і головне, за скільки продають.З повагою до всіх старших за oberschutze
Ось прогноз, хіба не я писав?Більше не буду сперечатися з шанованими форумчанами.Т.С. ставте 200, час покаже.З повагою до всіх незгодних.
26 множимо на 150 і отримуємо 3900грн.Чи це секретна інформація, доступна лише для початківців Райберт?
Никогда не занимался реставрацией предметов. Штык прямиком из Германии, поэтому не думаю что какой-то бюргер, зарабатывающий 15-20 евро в час, стал бы заморачиваться с переворонением. Зачем? Чтобы поднять цену? На сколько? На 20 евро, убив при этом кучу свободного времени?