Шторм/Storm

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем SLX, 15 жов 2014.

1. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    христос воскрес. читаю тему і всьо більши розумію шо хто в пошуку той розуміє прибор а хто купив і включив той зразу хає даже нерозібравшись з прибором .да неісключено некоретна настройка апанатів присутствує но якшо автор перепровівірив то писанина зайва провірено мною.
    такшо наєзди зайві апарат стоє денег. тотже патріот від циклона за 7000 тис. гр то апарат. та шторм нічим не гірше. а взрослі дяді які суміваються або рукі криві або про всайтс співають і тому подібне нехай тут не чиркають всьо рівно ім апарат не зрозуміть .
    я собі позволю сказать хоч на даний момент у мене шторма нема хоча скоро буде знову апарат бобезний і всьо покаже поле ..
    а хто неможе відрізнити з штормом монетного сигнала або розказує шо прибор не бачи наків або бронзуоловяну то нехай купляять собі такі прибори які по їхньому ці цілі будуть бачить.

В дальнішому придлагаю шоб у цій темі вітписувались лиж власники шормів з фотками копа із проблемами які виникли з апаратом або якимись конкетними придявами.
    остальним пошуківцям без прибора прозьба не писать без кокретного запитання ато грен шо найдеш по прибору даже автор не заходи і не відповіає задовбали .

РОМАН-75 та KAVASAKI подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Штанга для металошукачів GARRETT Підходить для: · Усієї лінійки Garrett АСЕ · Garret...
      1500 грн.
    2. Оригинальная крышка батарейного отсека для Garrett ACE 150, 200, 250, 300, 350, 400 Деталь абсолютн...
      640 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Tesoro Lobo, лоббо,....
      395 грн.
    4. Продам новий металошукач Discavery Tracker MD-3028, на гарантії 34 місяці. Придбаний восени 2024 рок...
      2400 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного годографа V-BOX2,для балансных металлоискателей. К...
      270 грн.
  3. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Уже немного и привык к вашему слогу, но даже меня (атеиста кстати ) несколько коробит от использования рядом с религиозным приветствием специфичных слов. :(

votaga, Pino4et71 та SunDay подобається це.
  4. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.119
    Я вообще предлагаю не отписываться ни кому кому понравился прибор! Меньше сплетен будет и тема чистей, нечего толкового не найдешь!

роман25 подобається це.
  5. Гетьман Чорний

Гетьман Чорний Obergefreiter

Повідомлення:
    98
    Адреса:
    Киев, Банковая 7.
    Вообще оригинальный ответ.... У меня к Вам вопрос! Если шторма у Вас нет и всё только в будущем покажет поле (как Вы собственноручно написали), то как Вы можете утверждать, что Шторм не хуже какого либо прибора вообще в принципе?

Caesar-sparta, Cladotrix, Sweger та 2 іншим подобається це.
  6. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Был вроде пару часов, но продал так как любит менять мд(хобби). Вкратце вроде так , если не ошибаюсь. :D

votaga, Sweger, Гетьман Чорний та ще 1-му подобається це.
  7. Лісоруб

Лісоруб Oberleutnant

Повідомлення:
    1.795
    Адреса:
    Україна
    Щось те хоббі в нього тормознулось :D два девайса уже з місяць спихнути невдається .

8. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    ХРИСТОС ВОСКРЕС І ВОІСТИНУ ВОСКРЕС.
    тотже патріот від циклона за 7000 тис. гр то апарат. та шторм нічим не гірше. я собі позволю сказать хоч на даний момент у мене шторма нема хоча скоро буде знову апарат бобезний і всьо покаже поле .
    Вообще оригинальный ответ.... У меня к Вам вопрос! Если шторма у Вас нет и всё только в будущем покажет поле (как Вы собственноручно написали), то как Вы можете утверждать, что Шторм не хуже какого либо прибора вообще в принципе?
    При всій повазі до тих хто хає прибор.шторм про у мене був продав тому шо були потрібні гроші на другий брибор. продав любий другий який маю на руках на той момент потрібні були гроші.
    мій апарат на руках з хорошими показниками надіюсь радує находками. Лісоруб Виб притормозили трохи ато спихнуть спихуть я не спихаю а продаю як всі нормальні люди і це моє право .Вас тут пять чоловік хають прибор а мали ви йо не всі. да прибор не ідеальний не каждий настроєний чотко у мене апарат був два місяці ані три години як деякі пишуть так шо я прибор добре зрозумів і розрізняв практично всьо шо пікатуху попадало правда по воздуху а угрунті трохи іначи но монету нізчим не спутаяш.
    друзі Ігорович випустив більше 50 приборів і дальше є очірідь на апарати да є нюанси попадають погано підстроєні апарати потрібно вітправлять майстрови він порави і всьо буде окей да38 не для всіх но декому потрібно а розділення шторма здд32 я пробував і вонона висоті .нащот патріота 7000 штук
    проти трьох да різниці ніякої роботу патріота бачив не впічитлив.
    так шо шановні харош хаять без причини.
    ше раз прошу камради у кого є шторми і Ви зрозуміли прибор і не місяць з ним ходити добавти свої одзиви тільки чесно і пішіть шо неустраює у приборі можливо Ігорович прийме до уваги і ісправи .вот нащот катушок і сработок ісправив прибор став тихішим
    Плюс гарантія вечна .
    Надіюсь всім розтолкував і вітповів будуть питання задавайти.Веселої пасхи.

9. Лісоруб

Лісоруб Oberleutnant

Повідомлення:
    1.795
    Адреса:
    Україна
    В усих хто продає Шторма одна проблема потрібні гроші хоть на Рейберті хоть на віоліті . А тепер запитання для шанувальників Шторма якщо мд глючний , бракований, катушка недозалита чому виробник відправляє цей непотріб покупцю ?

Cladotrix та Гетьман Чорний подобається це.
  10. Лісоруб

Лісоруб Oberleutnant

Повідомлення:
    1.795
    Адреса:
    Україна
    Продавайте що хочте і скільки хочте це Ваше діло. Чому Ви думаете що у Вас буде бомбезний прибор Роман 75 теж казав що у нього буде бомбезний прибор . В усих хто хотів купити Шторма після відео Роман 75 бажання придбання цього мд пропало.

Cladotrix подобається це.
  11. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    кожному своє.

12. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    це до виробника . нехай роскаже .
    Роман 75 сняв кіно нерозібравшись тобіш спонтано. нічого не підстроював .аможе апарат такий за Ігоровичомнаблюдається таке моше спешка або іще якийсь фактор но коли всьо чітко настрояно то апрат бомба.ті шо продають це їхне діло .іце не показник.
    Наголошу шо тільки коп усьо покаже .

13. Sweger

Sweger Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    3.756
    Адреса:
    Житомир
    Ну значит я тоже криворукий, не разобрался за 2 дня копа, прибор настраивать не умею, и вообще что такое МД?
    До этого только с щупом искал, а тут прибор дали в руки.
    И кино я тоже снимал, но гладко было на бумаге, да забыли про овраги...
    Прибор в реальном копе истащает человека за 2 часа, неговоря уже о том что коп это отдых...
    Вот вспомните мое слово, получит роман25 этот прибор, ну покопает раза 2, ну похвалит, а потом продаст (хобби ж такое), если не здесь то на виолити точно.

14. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    я то може і продам а остальні 50 чоловік шо повикидують...
    а шо Ваш ватйс краще. там лиш потягать його здоровлячко мать траба плюс пітаніє продумано греново у мене пару раз вилітало на копі то потім пів дня сидів семкі лузав.такшо вага плюс пітанія у пользу шторма...

15. Sweger

Sweger Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    3.756
    Адреса:
    Житомир
    Мой Вайтс весит 1.4 кг, АКБ поставил литиевый (свинцовые прошлый век) 12В 4800мА (копать можно дней 5 без перерыва), весит он 200 грамм и размером меньше пачки сигарет.
    Имел шторм и имею Вайтс и ни капли не жалею. В руках лежит одинаково, что тот что тот.
    Вот только Вайтс с глубиной шторма не имеет проблем шторма.

Cladotrix подобається це.
  16. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Не знаю щодо приладу, але тема обговорень точно названа правильно. Давайте по порядку... Роман 25, щодо 3 годин роботи з Штормом сказали ви самi, а не "деякi" (34стр) i те що вiн у вас лежав 2 мiсяцi не показник. Скажiть менi, як ви можете нахвалювати прилад, якщо ви його продали щоб купити iнший, i говорити що Роман 75 "спонтанно не розiбрався",якщо виробник вже визнав недоробок ?!!! Значно бiльше шкоди приносять невмiлi вiдписки 5 "шанувальникiв", якi "грiють" тему, нiж опоненти про яких сказали ви.

votaga та Гетьман Чорний подобається це.
  17. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    поясню ще раз для непонятливих. продав будь який прилад який мав на руках на той момент.це був шторм квазар терм купили шторм.тому і продав.
    мені прилад сподобавсь на відміну від вайтса і це моя думка .так шо так. да як би ниписали Ви то тема б померла.хто її підігрів. і кому ви шкоду приносети тоце точно не мині .

18. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Я бiльш-менш "понятливий" i дуже стараюся зрозумiти написане вами, але повiрте- це дуже важко. Будьласка, пояснiть менi : начорта ви продали "бомбезний прибор", з яким проходили 3 ГОДИНИ , i купили iнший , а тепер з позицii эксперта видаете однозначнi твердження?

votaga, Гетьман Чорний та Лісоруб подобається це.
  19. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Спецом для Вас поясню ще раз.
    Потрібні були гроші на ще один прибор. прийшлось продать імено шторм тому шо квазар і терм жилаючих не було .то так вийшло шо і той інший тоже не купив.
    проходив я з ним три години у реальному копі но до цього дома крутив його місяці з два так шо трохи поіздівався над штормом но сам ефект монети були на вибитому місьці і для мени це показник.
    я не експерт а висловив свою думку . ВЕСЕЛОЇ ПАСХИ!

20. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Дякую, що спецом для мене... Так само спецом у вас ще раз перепитую. Який сенс в ваших дiях по продажу "бомбезного" МД для замiни на iнший ?!!! Ви 2 мiсяцi бiбiкаете на столi "бомбезним" приладом, потiм 3 години "бомбезного" копу в реальних умовах, i тепер ви з виглядом експерта, замiсть виробника, без нiякоi конкретики просто "грiете" тему.! РS Грошi на ще один прилад це не грошi на замiну приладу , як у вашому випадку.

Останнє редагування: 13 кві 2015
    votaga, ssss9999 та Гетьман Чорний подобається це.
  21. Клаус91

Клаус91 Gefreiter

Повідомлення:
    119
    А вайтс вещь, у меня был гостовский классик2, его не обдуриш, и заявление показатели соответствовали.

22. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    В цьому пості всьо сказано.як ше обяснити . Наголошую ЦЕ МОЯ ДУМКА І НЕСПЕЦ да і хто тут тему гріє.
    нащот оригінала вайтса неспорю у мени був від Бобера .....

23. ЮРЧАН 87

ЮРЧАН 87 Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    2.581
    Адреса:
    Украина
    Можно ссылку на АКБ,где покупали?!

24. groznuy88

groznuy88 Obergefreiter

Повідомлення:
    153
    Адреса:
    слобожанщина
    Здравствуйте.Выскажу свое мнение со стороны потому как не являюсь обладателем данного прибора и не являюсь его противником или поклонником,просто наблюдал со стороны за всеми перепалками.Весь сыр бор в том ,что некоторые вознесли данный аппарат в супер- пупер(даже не держа его в руках) вот это и возмутило некоторых камрадов .Так появились ярые поклонники и ярые противники данного аппарата,хотя в сущности сам производитель неоднократно упоминал ничего суперского там нет (нормальный аппарат за нормальную цену.)На виолити вообще дошло до того,что шторм порвет всех(трак,сигнум и тд).Посмотришь,вроде все взрослые,а как дети в сказки верят.К примеру я 4 года отходил с кощеем20м,после первых полгода хотел сменить на т-705,но потом понял ,что именно для моих задач это лишняя трата денег(империя,изредка война как сопутка),вот если бы у меня была чешуя,скифы тогда терка рулит там 18кгц.Кстати на кощее перепробовал кучу катушек от снайперки до руля разных производителей,в итоге ,оставил одну которая устроила как на чистом так и на домовых пятнах .Ладно это я отвлекся.Так вот изначально читая тему, мне было до неприятного смешно,как может са.модельный одночастотный аналог ,рвать мой сигнум про с катушками от 5"до 18" с частотой от 1,5 до 20 кгц кучей гибких настроек годограф и тд.,или тот же трак с его способностью работать на сложных грунтах.Мое мнение,апарат стоит тех денег ,что просит за него производитель не более того и требует некоторых доработок.И еще. хотелось бы,обратится к автору.Даже живя в центре такого бо.льшого города как Харьков,можно во дворе найти участок 1м*1м ,очистить его и перед отправкой прибора покупателю,проверять,это займет 5 мин.зато потом отпадет много вопросов(брак ,криворукость оператора,пересыл туда обратно когда время деньги) .И еще,совет, к новому аппарату не берите сразу много катушек(как я на кощей или роман-75) походите с одной универсальной ,потом поймете чего вам не хватает,а может еще и прибор в руку не ляжет.Я к примеру на сиг взял только штатку и снайпер(которая мне точно понадобится),а к осени будет виднее чего не хватает,хотя есть возможность уже сейчас укомплектоваться.Извиняюсь если когото обидел.Всех с праздником.

lacis67, ssss9999, Vasiliy65 та 3 іншим подобається це.
  25. Клаус91

Клаус91 Gefreiter

Повідомлення:
    119
    Выложите пожалуйста в теме кощей 20м, свое мнение и результати поиска, с кощеем.

26. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    grоznuy88 о причинах сыр-бора уже говорилось и они известны. По поводу непричастности производителя к завышенным требованиям - не соглашусь. Мифы культивировались ,пускай и не с его подачи (бездоказательно), но с молчаливого согласия это точно. Развенчал он их ,когда уже совсем достала критика. Хотя как видим это не помеха следующему мифотворчеству.

votaga, SunDay, Гетьман Чорний та ще 1-му подобається це.