Мужики, при всем уважении, но увы обломился мой коп. Подвел меня мой железный конь, теперь в ремонте стоит. Теперь надо пару дней ждать, заберу с ремонта и сразу на коп. Обещаное видео выложу как обещал.
А у меня уже товарищ Шторма оседлал, приходится Фортуной перебиваться! Может и себе купит! https://www.youtube.com/watch?v=Y5rjhMIRXYQ&feature=youtu.be
Преветствую всех . Внесу трохи позитива для тиххто в дома і неможе вибратись на коп ! Сьогодні нарешті побігав4 часіка з штормом бо вчора шторм прийшлось відкласти через штангу . Для всіх хто робить штангу чи купляє штанга мусе бути ес образна і жостка .у мене пряма з вудочки то дає на повні чуйкі чуть сработки . кабель має бути добре обмотаний і зафіксваоний як біля катушки так і біля блока .так мені показалось . В цілому прилад бомбезний .у наушниках ходити чотко но постояно дуже тихенько прибор попікує це практично не міжає но як шо можна трабаз цим щось робити . можливо це лиш у мене ! Дальше з штормом копав усі сигнали ходив у одному тоні тому шо місце трохе мусорне скажу чесно зразу прилад не зрозуміти но трохи почав привикати з більшеням копо годин я думаю прийде опит . У чора цілий день і дві монетки сьогодні три за чотири години. Коротче накопавсь за два дня виставляю лопату і все що викопав деякі цілі желізні копав спецом провірить шотам таке шо відає цветом .но сигнал сильно гучний зрозуміло зразу шо не монетка дякую Переглянути вкладення 4469103 Переглянути вкладення 4469103 !
Когда хожу и место несильно замусоренное копаю все спорные сигналы, за день чермета больше в раза три.
В принципі понятно шо чермет но це перший вихід з прибором тому копав практично всі сумнівні цілі а також подивитись шож воно так пілікає!
Игоревич же писал что это не аська что включил и тупо роешь, здесь надо походить и привыкнуть к прибору. А если копать все спорные сигналы, то я думаю на любом приборе было бы столько чермета. Да и по звуку там хорошо слышно чермет там или монета.
монетки були не глибоко десь на 20-25см ! А кольцо желізне давало цветом і ще там ножик ржавий тоже .но сигнал сильний громкий тому копнув подивитись зрозуміло зразу шо не монетка . строго не судіть перший вихіт із штормом . да хочу сказать з термом ходив желіза пільше копав правда крупнішого . з квазаром желіза практично немає тільки крупне . ще хочу сказать прибор цепкий і глубокий однозначно були такі сигнали десь ями повикопував по 50см і дальше сигнал був але позакидував назад не було бажаня рить дальше тому шо це улісі коріння мішало .пін хароший хоча можна і без нього ціль находиш зразу всім дякую!
Всьо вірно хочу копать практично всьо шо озвучує прибор тому і купив шторма .Кому цього не хочеться копають приборам з екраном . я хожу в одному тоні і мені по...хер чи там поліфонія чи там три тона чи пять . Тільки з термом хожу у двохтональному режимі він тоді озвучую всьо від золота до серебра середнім тоном а медь сірібро високим . маю зараз на руках терма три трьотонального з кольцом 26 моно . Шторма про з дд32 . І квазара АРМ З ДД26. Скажу так з квазаром і термом хожу по мусорках лісах по царізму поселухи а шторм на добивку хоча можна і зним ходить розділення у нього не гірше чим у других приборів хоча мені так здається терм краще і по тестам но катухи різні думаю якшо покласти снайперку то повино бути ще ліпше .
Хотів перший раз у цьому році вийти на коп з новеньким Штормом, бачю довго прийдеться чекати.Не витримаю візьму свій Терм і на вихідні піду на коп .
Даа за такие денежки можно хоть пару фоток требухи внутренней., а то вдруг там пару деталек (как кота в мешке) . да и по ходу Я про Шторм больше нигде инфы не нашел! схемотехническое решение Ваше?(на случай дальнейшего ремонта) или аналог с другим лого?. и помните мужики как в советское время покупаешь элетротовар, а к нему СХЕМА электрическая с печаткой и подробнейшая инструкция.--как есть хоть что то или только номер тел. человека.? с ув.
Ну на якого дябла Вам ті внітрінності коли людина дає гарантію на Шторм якщо щось не дай Бог то він відремонтує.