Шторм/Storm

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем SLX, 15 жов 2014.

1. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    бере 320 не пожалієш !

Паша Мельник подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    3. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      7300 грн.
    4. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
    5. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
  3. РОМАН-75

РОМАН-75 Feldwebel

Повідомлення:
    971
    Адреса:
    ДНЕПР
    правельный выбор 320 универсальная - поле лес и в зарослях удобней чем с 380.

Паша Мельник подобається це.
  4. Паша Мельник

Паша Мельник Schütze

Повідомлення:
    6
    Спасибо всем за ответ :beer:

5. Sweger

Sweger Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    3.756
    Адреса:
    Житомир
    Вовторник будет полевое испытание прибора, после копа отпишусь о том, как вел себя прибор.

6. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.120
    тогда уж видео в студию, будьте добры! берите оператора отдельно!

7. Sweger

Sweger Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    3.756
    Адреса:
    Житомир
    Не обещаю, потому как времени будет впритык, но я постараюсь.

8. РОМАН-75

РОМАН-75 Feldwebel

Повідомлення:
    971
    Адреса:
    ДНЕПР
    будим ждать , многим интересно

9. Sweger

Sweger Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    3.756
    Адреса:
    Житомир
    Мужики, при всем уважении, но увы обломился мой коп. Подвел меня мой железный конь, теперь в ремонте стоит. Теперь надо пару дней ждать, заберу с ремонта и сразу на коп. Обещаное видео выложу как обещал.

10. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.120
  11. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Преветствую всех . Внесу трохи позитива для тиххто в дома і неможе вибратись на коп ! Сьогодні нарешті побігав4 часіка з штормом бо вчора шторм прийшлось відкласти через штангу .
    Для всіх хто робить штангу чи купляє штанга мусе бути ес образна і жостка .у мене пряма з вудочки то дає на повні чуйкі чуть сработки . кабель має бути добре обмотаний і зафіксваоний як біля катушки так і біля блока .так мені показалось .
    В цілому прилад бомбезний .у наушниках ходити чотко но постояно дуже тихенько прибор попікує це практично не міжає но як шо можна трабаз цим щось робити . можливо це лиш у мене !
    Дальше з штормом копав усі сигнали ходив у одному тоні тому шо місце трохе мусорне скажу чесно зразу прилад не зрозуміти но трохи почав привикати з більшеням копо годин я думаю прийде опит .
    У чора цілий день і дві монетки сьогодні три за чотири години.
    Коротче накопавсь за два дня виставляю лопату і все що викопав деякі цілі желізні копав спецом провірить шотам таке шо відає цветом .но сигнал сильно гучний зрозуміло зразу шо не монетка дякую 2015-02-23 16-00-28.JPG Переглянути вкладення 4469103 Переглянути вкладення 4469103 !

Images:

2015-02-22 10-50-38.JPG
    Wiking730 подобається це.
  12. Sweger

Sweger Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    3.756
    Адреса:
    Житомир
    Ходили в одном тоне, а как накопали столько чермета?

13. Panzer3v

Panzer3v Gefreiter

Повідомлення:
    88
    Адреса:
    Украина
    Когда хожу и место несильно замусоренное копаю все спорные сигналы, за день чермета больше в раза три.

14. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    В принципі понятно шо чермет но це перший вихід з прибором тому копав практично всі сумнівні цілі а також подивитись шож воно так пілікає!

15. AlexUnder

AlexUnder Gefreiter

Повідомлення:
    163
    Мда думаю в Шторм Турбо, дискриминация должна быть получше.

16. Лісоруб

Лісоруб Oberleutnant

Повідомлення:
    1.795
    Адреса:
    Україна
    З якої глибини монети піднімали ?

17. Sweger

Sweger Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    3.756
    Адреса:
    Житомир
    Игоревич же писал что это не аська что включил и тупо роешь, здесь надо походить и привыкнуть к прибору. А если копать все спорные сигналы, то я думаю на любом приборе было бы столько чермета. Да и по звуку там хорошо слышно чермет там или монета.

18. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    монетки були не глибоко десь на 20-25см !
    А кольцо желізне давало цветом і ще там ножик ржавий тоже .но сигнал сильний громкий тому копнув подивитись зрозуміло зразу шо не монетка .
    строго не судіть перший вихіт із штормом .
    да хочу сказать з термом ходив желіза пільше копав правда крупнішого . з квазаром желіза практично немає тільки крупне .
    ще хочу сказать прибор цепкий і глубокий однозначно були такі сигнали десь ями повикопував по 50см і дальше сигнал був але позакидував назад не було бажаня рить дальше тому шо це улісі коріння мішало .пін хароший хоча можна і без нього ціль находиш зразу всім дякую!

19. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Всьо вірно хочу копать практично всьо шо озвучує прибор тому і купив шторма .Кому цього не хочеться копають приборам з екраном . я хожу в одному тоні і мені по...хер чи там поліфонія чи там три тона чи пять . Тільки з термом хожу у двохтональному режимі він тоді озвучую всьо від золота до серебра середнім тоном а медь сірібро високим .
    маю зараз на руках терма три трьотонального з кольцом 26 моно . Шторма про з дд32 . І квазара АРМ З ДД26.
    Скажу так з квазаром і термом хожу по мусорках лісах по царізму поселухи а шторм на добивку хоча можна і зним ходить розділення у нього не гірше чим у других приборів хоча мені так здається терм краще і по тестам но катухи різні думаю якшо покласти снайперку то повино бути ще ліпше .

20. Гоцман

Гоцман Obergefreiter

Повідомлення:
    136
    Адреса:
    Украина
    Кольцо давало двойной отклик?

21. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    чесно не памятаю !

22. РОМАН-75

РОМАН-75 Feldwebel

Повідомлення:
    971
    Адреса:
    ДНЕПР
    цель передней частью катушки можно определить где лежит

23. Лісоруб

Лісоруб Oberleutnant

Повідомлення:
    1.795
    Адреса:
    Україна
    Хотів перший раз у цьому році вийти на коп з новеньким Штормом, бачю довго прийдеться чекати.Не витримаю візьму свій Терм і на вихідні піду на коп :(.

Sanya-gensek подобається це.
  24. Лісоруб

Лісоруб Oberleutnant

Повідомлення:
    1.795
    Адреса:
    Україна
    Ви уже отримали Шторма чи ні?

25. vetal1971

vetal1971 Gefreiter

Повідомлення:
    273
    Адреса:
    Днепродзержинск
    Даа за такие денежки можно хоть пару фоток требухи внутренней., а то вдруг там пару деталек (как кота в мешке) . да и по ходу Я про Шторм больше нигде инфы не нашел! схемотехническое решение Ваше?(на случай дальнейшего ремонта) или аналог с другим лого?. и помните мужики как в советское время покупаешь элетротовар, а к нему СХЕМА электрическая с печаткой и подробнейшая инструкция.--как есть хоть что то или только номер тел. человека.? с ув.

26. Лісоруб

Лісоруб Oberleutnant

Повідомлення:
    1.795
    Адреса:
    Україна
    Ну на якого дябла Вам ті внітрінності коли людина дає гарантію на Шторм якщо щось не дай Бог то він відремонтує.