Нет. Пять сек. глянул - уже не интересно. Тонкий юмор - он - тоньше. Топорная ссылка. А вас как зовут? Честно ответите, или опять ютубом?
от що значе ідейний воЄн. всі вже спати полягали, прокинулися а він на боЄвом пості, мацкву обороняє. і знає що допомога не прийде, нема кому, лошадь захрамала, - камандір убіт. конніца разбіта, армія бєжіт. враг вступаєт в горад плєнних нє счадя(с) і залишилось тільки день прастаять да ноч прадєржатся (с) до повного розгрому. мабуть розраховує на памятник. лєтять самальйоти салют замєсу, пливуть параходи прівєт замєсу, а прайдуть піонери тілько нагадять(с)
Я встиг з поза ранку на роботі у вихідний бути - здавав черговий іспит по OHSAS - відмінно. Хоча буржуїнську матню не сприймаю. Ледве встигаю бути кругом. Де ж та пенсія? Років зо десять лишилося... Ото вже потім розвернуся.
ти ба який моторний і екзамен чи то залік здав і мацкву боронить іще і тут писати встигає. уявляю що буде на пенсії, ну звичайно якщо інтернет не згорить від такої гіперактивності користувача
Ой сам жалію та плачу ночами темними при дощі... Якась гидота, прикриваючись партбілетом розвалила дєржаву, а всі коммуняки виновні. "Только красота и массовые расстрелы спасут мир"(Шучу) Так - про.....ли. Є таке. Алеж все має, як завжди, вертатися. Андропов "смалодушничал". Ото ще була остання надія. Я його не хвалю, а то ще припишете. Решта потім - нічого і казати.
Очень своевременно! Пока флот РФ находится в Средиземном море, наш "Запорожец" выстрелом из носового орудия даст сигнал общего наступления, штурмовики забросают противника шоколадом...
У москвичей есть страшная сила-29 гроев-кадыровцев. Она будет зубами грызть наши танки и кинжалами збивать и рэзат наши вертолеты и штурмовики. В сотню примете ? Могу быть переводчиком при Вашем штабе и готов занять должность Московского Генерал-губернатора...
ггг. когда то тоже гыгыкали и в журналах сатирические картинки рисовали. Нам грозит Чемберлен, Паразит, Старый хрен. в ответ на происки.... наращивает агрессию...скажем решительное, нет! вот....
Я у склєпі купую - от вчора Стєчкіна собі придбав - з Познаня вертався та й у лісі справдив як воно діє - перфекція, а у сполучені з сальцем то взагалі ніц для нас не є невикональне
Ото бісові діти! Вже мали під Москвою стояти, а вони усе чубляться!!! Та, шикуйсь! Самогонку злити назад у пляшки, гевери протерти салом, онучі намотати і швидко поповзли у Москувію!!! Отого дурня з літаком з крану зняти, нехай біжить попереду і гуде!
Поки ви тут посади ділили, я на правах начальника штабу розробив генеральний план наступу нашого другого ударного угруповання на Москву. З.І. Відповідаю на незадане запитання: перше угруповування лишається охороняти штаб, він же схрон з салом та самогоном. Так що на перший-другий розрахуйся.
Щось ви Allex761 сильно намудрили із всілякими планами наступу . Сідаємо до потяга та й вперед , а наступ розпочнемо і в Москві з Київського вокзалу .
http://hvylya.org/news/digest/rossiya-mozhet-ustroit-provokatsii-i-diversii-v-kryimu-ekspert.html не туды все попёрли-война начнётся на югах-в Крыме.
Главное, что бы эта атомная зараза не приплыла в Крым (целовальщики Штатов - вы должны узнать "своих любимых" одним глазом ночью тёмной):
А ему через Босфор пролазить и не надо. Где-то на входе на якорь станет а самолеты своим ходом на Севастополь . Дальности его самолетам хватит чтобы слетать " с грузом" и назад на палубу вернуться.
Пройдёт. Но - не пойдёт - забоится. Узнали - что за авианосец атомный? В Турции ж есть базы натовсие? Есть. Он там запрячется, кораблями военными разными пообкладывается, и будет трусливо самолётики пущать. Ведь у нас последний катер поперёк станет, израсходуя всё, что можно, но не пустит эту дуру в свои воды. Или, кланяясь, и салютуя - пропустит? Ведь страна, которая не хочет кормить свою армию, будет кормить чужую. Всё просто - право сильного. Что и исповедуют штаты.
О оце вже друге діло , потяг те що треба . Ну якщо будемо потягом наступати , то я вже згоден бути начальником вагону ресторану .