так от по гвер я і побіжу до воєнкамату. най видадуть, а вже після піду гуляти. чи пан знає де без воєнкомату узяти? то скажіть і мені мені теж треба.
ні хлери не вийде. я іще жити хочу. оно вони вже наплявали на дєнь ваєнамарскова фльоту що бардака втопили. добре що під берегом а у відкритому морі якщо втоплять коли плити будемо. най вони самі до тій сирії пливуть та топляться там.
Наш воєнкомат може тільки лопату видадать , а на більше і нерозраховуйте . Тут треба діяти власними силами - зате потім і ділитися із всілякими воєнкоматами непотрібно .
Чого це вы раскомандувалися?Мисце зав складом за мною у резерви.И сапоги акуратнише носить,бо потим на рекон нихто не купить.
Можна давати, повірте мені, можна. Я сам не беру. Поки що. На Мацкву йти? Звичайно - не піду. Мо захищатиму. Та я до того, що може вас в поході на Мацкву можуть того - "підвищать" кляті москалі. Так я забрав би гвер ваш. "Забиваю" рушницю консерватора наперед. Повішу на стіні - нащадкам буду показувати - от був такий - ох і любив я його, як рідного - останнє мені віддав з холодних рук...
та трохи не вийде. бо поки мене ловити будуть я сам до вас прийду та куцопалом у шибку погрюкаю. приблизно так.
Захищатимете мацковську буржуазію? А в Конотопі оно уже їх розвішують на смереках. Родінамать завьот!
Вы ж сами можете себе диагноз поставить? Это ж полегче, чем аппендикс в Антарктиде вырезать самому себе? А Донбасс... Что ему зделается? У порядке. И немецкий подучите - немного фальшивите. Не годитесь!