всім доброго!!! тиждень попарився в банці але по знахідках негусто... виліз шрап(я так думаю...але ліпше спитатись в шарющих) прижимна цікава,ще такої ненаходив(більш заокруглена) і ще така клізма???(десь щось подібне бачив в продажі,непамятаю де)має 4 дирки і таякби укопорка в голові...
ще налізло таких убітих бімб(що цікаво одна 105мм+-,друга 115мм+-)хвіс приварений і форма різна,одна з випуклистями,друга пряма,найдені на рус.позиціях...переробка з некондита??? буду вдячний за просвітлення
нє,не р1 форма більш капельна... закінчення йде до звуження і все,нічо нема(кєцик якби обломаний цють) з грубшої сторони таякби укопорка або обломаний наприклад взривак
1. По снаряду и 22 сек. ДТ - см. 1 и 2 рисунок. Особенно, то что в красной рамке (спасибо автору!!!!) 2. По АБ - 99,9% осколочная АБ АО-15. Диамет корпуса 107-мм. Вот три схемы по разным годам. Инфа по ним в инете есть.
ДЕРВИШ ДЯКУЮ!!!!!!!!! але ось прикол-трубка діленія на 100 а грушевидна прижимна??? АБ-перша підходить,а друна мінімум 115мм(привентивна від 107мм там просто провалюється...)але то таке,нецікаве... цікава клізма-???
Прикола здесь нет - есть ЗНАНИЕ матчасти. У Вас грибовидная головка с синей окраской от другого изделия...Прочитайте текст над красной рамкой в предыдущем моём посте.
тою що прижав рулєтку(з синьою гулькою)то я поняв що з другої...але якого вона грибовідна???оця що на шрапі,ото можна назвати грибовиднавеликої ролі неграє Дервиш вибачаюсь за пудрення мозгів клізма може взагалі не ВОП???